tinkatonka
|
Dobro jutroooooooooooooooo! Danes spet pokonci že od 6h. Me je zbudil sinko in prinesel vodene barvice in čopiče, da greva barvat. In bolj kot mu govorim, da ob 6h pa ne bova barvala, ker morava prej umit zobke, pojest zajtrk, se preoblečt, no njegov odgovor: Ja pa vstani, pa mi prištimaj za jest! Je pa vztrajen, ni kaj. No HB da se ob 7h začne otroški program na RTVSLO - trenutno gleda lutkovo predstavo Rdeča Kapica - jaz pa pečem rogljičke in že lepo diši po hiši. Včeraj je bilo v Kavalu SUPER!!!! Hvala za družbo punce. Pa imela smo enega takega simpatičnega malce zmedenega natakarja, ki je na koncu vsaki od nas podaril en kinderjajcek. Ful so nas presenetli, da smo bile atrakcija s trebuščki najbrž ni treba poudarjat. Samo pogrešal smo pa sarcy lalilela....lepo da si se javila, smo držale pesti, da bo vse OK. No če je že 3-kilski potem pa najbrž res ni več panike, mogoče so se ti pa malo še v roku zmotili in si mogoče kak dan/teden več noseča. Kakorkoli že upam, da se vse izeče kot se mora in da bo pob zdrav! Mi danes nimamo nobenih posebnih planov, dopoldne bo minil v pospravljanju in kuhanju kosila, popoldne gremo pa na en rojstni dan. Sem si pa danes zadala nalogo,da napišem če mi še kaj mogoče manjka za (kozmetike, pripomočkov ipd), čeprav mislim, da povečini ima že vse. Pa še torbo za P si lahko prištimam do konca, oz. pregledam, kaj vse sem že "zmetala" notri in kaj še moram. Torba za je že prištimana in v lupinici. Ampak morava enkrat še lupinico namontirat v avto, ker sva že mal pozabila kako to gre, pa da se ne bomo potem ob odhodu iz P še s tem ukvarjali.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.8.2010 7:47:39 >