|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a sm sam jest čudna
20.8.2010 15:56:48   
ronja
uuuuf, gadno :( matr, kolk mas ti enih neprijetnih izkusenj okol... hmmm... kaj bi sploh rekla - okol zdravja glih ne, ko si zdrava, si OK ampak ko zacnes enkrat okol dohtarjev letat se ti pa nic fajn ne pise

Hehe, ja, to maš zelo prav, zato me je pa navadno treba s konji vlečt, da grem k zdravniku - ker vem, da ko bom enkrat tam, bo štalaaa. Vsaj do zdaj so še zmeni neki našli (pa ne vem, a to zato, ker ne grem, dokler ni kriza, al zakaj...) Res pa vedno mislim, kako bo vse ful fajn in fino in ko me je kirurg vprašal, če sem mela kake probleme po kaki operaciji, jaz takoj "neee, vse se je fajn zacelilo..." Ja, saj se je, noga je bla kar ok - sam vedno pozabim na tisti drobni tisk - ja, sam mal sem pa vmes skup letela, pa na transfuzijo so me dal, pa to... (ma, kdo se če s temi malenkostmi ubadatuser posted image ). Glavno je, da je na koncu vse ok.user posted image Če še ni ok, pač še ni konec, a ne?

vsaj za neki se splaca imet velik gobec

Ne morem verjet, da mam jaz premali gobecuser posted image . No, mogoče res - mam pa baje dolg jezik (fizično in drugače, to sem že večkrat slišala - lahko se recimo z njim dotaknem nosauser posted image ). Ampak čeljust mam pa očitno premalo, čeprav je čisto dovolj izrazita, se mi zdi. Samo mam pa ogromne zobe in že predno so 8ke zrasle, ni bilo placa in se tiščijo, tudi aparat sem morala met, pa še vedno niso čisto ok, ker pač ni placa.

Edino ronjina tašča in tast se mi malo smilita.

En mal tudi meniuser posted image .

a moj zobozdravnik pravi, da sem evolucijski napredek.

Ja, si, zdaj ne rabimo več toliko zob. Jaz sem bolj primitivno bitje, ves čas pravim, da sem še zelo nagonska - in mam zato pač vse osmice - al sem pa tako pametna, razlagajte si, karkor si hočeteuser posted image .

V bistvu me zanima samo: kako se naredi ovoj za darilo iz rolic toaletnega papirja? Ronjica?

V bistvu je zelo enostavno, evo par idej:
- najprej lepo gladko rolico lepo pobarvaš in potem z lepilno pištolo gor nalepiš izrezane like, ki si jih izrezala ali izštancala iz barvnih papirjev, pa kake gumbke, školjkice, okraske... (pač odvisno od teme darila). Potem zapreš eno stran s krogcem iz kartona, daš not darilo (bonbončke, pražene mandlje, verižico iz školjk ali fimota,...) in zapreš še na drugi strani s kartonskim pokrovčkom in ekola
- če nimaš časa se s tem zezat, izrežeš malo daljši trak kot je dolžina rolice iz krep papirja in ga nalepiš okoli in okoli rolice, tako da na vsaki strani štrli še precej čez. Daš not darilo in zapreš kot bonbonček s kako lepo nitko, konce krep papirja pa pustiš, da so kot konci bonbončka
- če imaš rolico, kjer so gor še ostanki brisačke (une, ki so na koncu tako zapopane, da ne moreš vsega lepo dol pobrat), potem z lepilno pištolo gor naredi še več takih črt in gor napopaj še več teh papirnatih brisačk. Potem porgaj dol, da bo vse razcefrano in bo zgledalo zelo grdo. To potem posprejaš z zlato ali srebrno barvo v spreju in potem bo zgledalo lepše;). Lahko pa pobarvaš potem vse skup kot brezo - njeno lubje namreč na podoben način stran štrli.
- lahko pa narediš iz rolic možičke: pobarvaš, narišeš ali nalepiš obraz, za brado lahko daš vato, za lase pa volno ali špago ali rafijo. Za dno pa narediš ala čevlje - obliko iz kartona in nalepiš na en konec tube - jasno da na nasprotnega kot je obraz, razen če delaš kake čudne marsovčkeuser posted image ). Daš not darilo in potem zvežeš lase v čopek, da se ga ne vidi. Samo da v tem primeru jasno, da zadeva stoji pokonci, tako da računaj, da ni darilo kaka zelo haklih zadeva, ki bi se razturila, če bi možiček padel.
A bo za začetek?

So mi razrezali še celo ličnico. Suma sumarum - v gobcu sem imela več šivov kot po carskem

Ja, to itak - če zob leži vodoravno, itak nima kam drugam it kot v lice... To so moji vsi 3je taki, samo en je kolikortoliko normalen, tisti bo ostal not (mal pameti mi pa mora ostat) - upam, da ne bo problemov, ker ta pa je zasidran v živec, ki oživčuje jezik in je velika verjetnost, da ga pošodujejo, če ga bi ven jemali... Tako da... ta upam, da bo ostal not. Ker jezik pa rabim (kot veste, heheuser posted image ). Šivov sem pa jaz mela prejšnjič 10 (6 spodaj, 4 zgoraj, če se prav spomnim), koliko jih je zdaj, pa ne vem, več kot 3je ziher, do tja sem še štelauser posted image .

Ni nujno, lahko imaš samo dobro gospodinjsko pomočnico.

Jap, zara, res je... Mi, raja, na to sploh ne pomislimouser posted image .

skuštrana, urinoterapija je kar znana metoda, veliko bolnikov z rakom to izvaja... meni še ni bilo nikoli tako hudo, da bi probala, res pa nimam raka, ampak samo občasno sranje z zdravjemuser posted image .

no, pred par leti so mu diagnosticiral shizofrenijo. pa naj me kokla brcne, ce ni povezave.

metulj, vidiš, da ni dovolj urina spil!user posted image

janyna, potem se pa najina lubija verjetno poznatauser posted image . ni veliko čmrljarjev pri nas. KOk je pa star tvoj?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: a sm sam jest čudna
20.8.2010 21:13:36   
skuštrana
skuštrana, urinoterapija je kar znana metoda, veliko bolnikov z rakom to izvaja... meni še ni bilo nikoli tako hudo, da bi probala, res pa nimam raka, ampak samo občasno sranje z zdravjemuser posted image .


Ja, baje. vzhodnjaške kulture baje to poznajo in uporabljajo. Ampak vseeno - bljek user posted image





















_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: a sm sam jest čudna
20.8.2010 22:42:15   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Evo, punčke, tiste, ki mi ne verjamete, preberite

http://www.ringaraja.net/forum/m_2599493/mpage_1/key_/tm.htm

ne moreš verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Ubi me u pojam... ne vem ali bi se jokala ali smejala... ; ko sem se sliko stenske luci pogledala....


user posted image ok, zdaj sem pa morala dvakrat globoko vdihnit in izdihnit. Sem slišala že za marsikaj, od tega, da sta nadebudna starša delala dnevno videoblog od prvega dneva nosečnosti dalje, od žensk, ki si dnevno slikajo trebuščke, od žensk, ki shranijo vse živo od svojih otrok za spomin (enkrat sem nekje brala na netu od ene gospe, ki je zamrznila prvo klobasico iz kahlice od svojega malega... ma ne, ni bilo to pri nas, pa vseeno), tudi od teh odlitkov sem že slišala, ma da bi si šel človek potem to na steno montirat.... ok, to je pa nekaj novega. Zakaj že? Dobro, neka čudna umetnost, ki je jaz osebno ne razumem, ampak, ajde! 100 ljudi, 100 čudi. A ni svet lep pa pisan??? user posted image




Da je zamrznila prvo klobasico iz kahlice...ej kok sem se pa zdejle nasmejala...ta je pa zdaleč najboljša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dober,da smo doma v bajti in ne v bloku.....hahahahahahaha

_____________________________

UŽIVAM.............

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: a sm sam jest čudna
20.8.2010 22:51:16   
muco
prav predstavljam si zamrznjeno klobasico v zamrzovalniku med ... klobasami ! user posted image user posted image



svašta ! user posted image

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: a sm sam jest čudna
20.8.2010 23:20:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

V bistvu me zanima samo: kako se naredi ovoj za darilo iz rolic toaletnega papirja? Ronjica? user posted image


Ronjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 10:34:17   
ronja
Mili, a ti mene mal zezaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 13:33:01   
Anonimen
Ronči, resno mislim user posted image .

Oziroma ne vem, ali misliš wc papir, ki je še navit na rolo, ali samo prazne role.
Jaz bi raje prazne..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 14:32:12   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Ronči, resno mislim user posted image .

Oziroma ne vem, ali misliš wc papir, ki je še navit na rolo, ali samo prazne role.
Jaz bi raje prazne..


Malo navzgor poglej je že napisala. CCCC, ti,ti površnica user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 14:40:08   
Anonimen
Pa res.

Toliko so mi zamrznejni drekci fascinirali, da sem slepa za vse ostalo.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 15:26:32   
skuštrana
Toliko so mi zamrznejni drekci fascinirali, da sem slepa za vse ostalo.


Da se ne bodo našli zaviti v kakšni roli wc papirja podarjeni  babici .


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: a sm sam jest čudna
21.8.2010 21:37:44   
Anonimen
Logičen paket, pravzaprav. Za razmislit.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: a sm sam jest čudna
22.8.2010 12:50:29   
ronja
Oziroma ne vem, ali misliš wc papir, ki je še navit na rolo, ali samo prazne role.
Jaz bi raje prazne..


Prazne role sem mislila. Za darila sicer navadno uporabim od papirnatih brisačk, ker mam bolj haklih sorodnikeuser posted image . Gor maš par idej. Aja, si že našla, vidimuser posted image . No, sporoči, če ti rata. Pa pazi se drekcev in uporabljenih kondomov na obiskihuser posted image . Če je samo noseča mumuja, še greuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: a sm sam jest čudna
22.8.2010 19:21:44   
Vijoličarka
Ronjica, hvala! user posted image

Naslednjo rolico od papirnatih brisač bom spravila, saj včasih je treba res kakšno manjšo stvar zaviti. Od toaletnega papirja pa  raje ne bi uporabljala, ker bi znali ljudje zameriti.

Po pravici povedano sem razmišljala, da rolice nekako razstaviš, pa sestaviš skupaj, da zaviješ kaj večjega in sem si kar krepko glavo belila, kako bi to izgledalo. user posted image

Načeloma pri nas laufajo okoli darilne vrečke in uporabljive zadeve, da ni toliko krame pri hiši.  Sem smrtni sovražnik kramarskih miši in žal z eno tako živim in sem živela z  njimi   tudi prej. Ker vedno nekako, po neki čudni logiki, mene doleti, da pospravljam za kramarskimi mišmi. No, svojo kramarsko miš počasi dresiram. Zdaj že zna v gomilici svoje krame prepoznati eno malo mojo stvar in pokazati nanajo, da dela gužvo.  Nekje je treba začeti. user posted image



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: a sm sam jest čudna
22.8.2010 19:51:51   
ronja
Od toaletnega papirja pa raje ne bi uporabljala, ker bi znali ljudje zameriti.

ja, jaz tudi nimam jajc komu v to zavituser posted image . Mogoče svojim, hehe, ostalim pa ne bi upala... Moji mali ne bi imeli problemov s tem, to mi je jasno (Ronja si je zadnjič zaželela pravljico o wcju!!! Ja, vem, kaj boste rekli: kaj si jo pa zgodaj dala na kahlicouser posted image )

Ja, lahko jih tudi sestaviš v kako večjo zadevo, ali pa recimo narediš grad: vzameš eno veliko škatlo in iz rolic narediš stolpe, recimo 4 na vsakem kotu škatle (tukaj so verjetno lahko tudi od wc papirja, čeprav bojo višje s paprinatimi brisačkami). Na vrhove rolic zalepiš še stožec iz zarezanega kroga iz kartona (zarežeš do sredine in zviješ kot kornet). Vse prebarvaš po svoje, lahko porišeš ali pa oviješ z bršljanom, recimo in imaš sneguljčičin grad, ki ga bo srečni prejemnik moral rešit 100letnega sna... To ej bilo zdaj tako čisto "po navdihu" - še nisem delala, sem si posebej zate zmislila, hehe.

Sem smrtni sovražnik kramarskih miši in žal z eno tako živim in sem živela z njimi tudi prej.

Joj, ne me fentat, prosim, prosim!
Zdaj že zna v gomilici svoje krame prepoznati eno malo mojo stvar in pokazati nanajo, da dela gužvo. Nekje je treba začeti.

To vse kramarske miši počnemo! Ker naša krama je uporabna (kako lahko živiš brez pregorelih žarnic, pa mrežastih vrečk od biolimon, recimo? Nemogoče, kar priznaj!user posted image )- kaj delajo pa une njegove (v tvojem primeru tvoje) hlače vmes, pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: a sm sam jest čudna
26.8.2010 13:39:39   
Volga
Ojoj, ojoj, še neki sem se spomnila: vse tiste, k se niste dale profesionalno fotografirat v nosečnosti ste tud bedne. Mislim, to je pa ja večen spomin, prav tako kot 3 al 4 al 5 D.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: a sm sam jest čudna
26.8.2010 13:50:01   
m_o_i
shiiiiiiiiiiiiiiiiiit user posted image user posted image

grem v kot stat...aaaaaaaaa nisem se dala slikaaaaaaaaat-in to mi sele zdaj poves, da je nujno!?!?

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: a sm sam jest čudna
26.8.2010 13:56:02   
ronja
Boš pa vedla za 2.user posted image

odg. jaz se nisem, ne 1., n 2. So pa nekateri taki albumi zelo lepi - pač nekateri si želijo spomin na to obdobje - jaz niti ne (moje nosečnosti niso nekaj, česar bi se lahko nostalgično spominjala...) Rezultati so super, ampak obdobje pa ubitač. Če bi bile slike lepe, ne bi bil realen spomin, slike, kako bruham, si pa ne želim imetuser posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 14:58:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: a sm sam jest čudna
26.8.2010 15:18:56   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ojoj, ojoj, še neki sem se spomnila: vse tiste, k se niste dale profesionalno fotografirat v nosečnosti ste tud bedne. Mislim, to je pa ja večen spomin, prav tako kot 3 al 4 al 5 D.user posted image
Ampak gole jasno!!!!

Drgal pa hvala, sem se nasmejala!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: a sm sam jest čudna
26.8.2010 16:02:16   
ronja
je bil njegov protiargument: ampak ti 2 majici mi blazno veliko pomenita

Ja, samo to je hud argument - resno. To, kar partnerju pomeni, je lahko še tako čudno, pa je to argument... Verjetno je imel kake spomine nanje...
Enkrat sva se z mojim bratom dajala, kako naj nekaj naredimo. In jaz mu dajem vse mogoče logične protiargumente, pa se mu noben ni zdel dovolj močen. POtem sem mu povedala, da bi lubi rajši tako in je v trenutku rekel: ja, pa tako reči, meni je to čisto dovolj... Tako da: to je argument.

Saj včasih se ljudje otresejo te pretirane navezanosti na stvari, včasih pa kar traja to, evo ti primer:
moja mami mi je, ko sem bila mlajša, dala eno oblekico, ki jo je imela tisti večer, ko sem baje jaz narejena (oz. tisith par večerov - sta bila na kampiranju in ni imela verjetno toliko oblek - skratka onadva sta ziher, da je pač mela to oblečeno, ko sta mene naredila - oz. pred tem). In ok, je čisto ok udobna frotirasta poletna oblekca in sem jo nekaj časa nosila, potem mi je pa zdaj posala ornk premala čez joške (pač dojim), pa tudi razvlekla se je itd... In tako je 3 leta ležala v predalu in jaz sem rabila frotir za igračke za tamale na morju (ne nosimo igrač s sabo, nekaj jih je že tam, pa naredim tam kakšno, pa je). Ampak si ni sem upala razrezat tiste oblekce in sem ji napisala sms, če smem. Sem bila čisto paf, da je bila za! Sem za malidve naredila dva zajčka in ju imata zelo radi, še letos sta se igrali z njima, očitno je nekaj na tej oblekci, heheuser posted image . No, letos sem še ostanke te oblekice preobrazila v hlače za Ronjo in spodnji del oblekice za Lejlo, pas in ovratnik pa v pasa za njuna kopalna plaščka...
POanta: konec dober, vse dobro. Se pa ne bi tako dobro počutila, če ne bi prej dobila od nje dovoljenjauser posted image .

PS: v kaj si pa preobrazila njegovo majco?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 17:53:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: a sm sam jest čudna
27.8.2010 3:36:29   
ronja
ampak moj hrcek bi kopicil VSE. zal mu je vreci cenik ene firme iz leta 2001 (ceprav je medtem ze propadla

Ok, sem mislila, da ni hujših, kot sem jaz. Zdaj pa si bom prav spravila link tele teme, da jo pokažem vsakemu, ki bo trdil, da sem najhujšauser posted image . Prvo bratu, hehe. On se jezi, ker sem spravila krasne veje od trte in kivija - ma, ne dobiš kar tako tako lepo zavitih vej, res ne! In kaj bom s tem. Sem mu povedala par idej, pa ga ni glih prepričalo. No, ampak zadnjič sem naredila iz tega en članek za neko ustvarjanje in zdaj, ko bo plačan, pa sprejme tudi on kot argument, bolj kislo gleda zraven, ampak ga (je ekonomist, kaj češuser posted image ).

Ja, saj se strinjam, da rabimo nekoga, da nas malo opominja, kadar se sami ne moremo brzdat. Jaz zdaj nove navlake ne vlečem več sem. Še vedno pa ne morem recimo vršt stran ali podarit nekam vseh svojih revij (kuhanje, ustvarjanje, šivanje)... Ker jih bom še kdaj rabila. In tega je ogrooomno, vsak mesec pride kaka nova!

Lubi je ene 100x prekladal ogromno gomilo zlomljenih ploščic in kamenčkov, ker nameravam naredit mozaik v kopalniciuser posted image . Še zdaj nimava tam stene zato!user posted image
Se pa zdaj zadržim na sprehodih in ne poberem vsega lubja in vseh luštnih kamenčkov, recimouser posted image . Pa stiropor od embalaže tudi že dovolim vršt proč - čeprav me še vedno srce boli zraven.user posted image

Včasih pa se kaka taka stvar izkaže celo za praktično: recimo jaz razrežem vse male kartonaste škatlice in obdržim kolikortoliko velike kartončke, na katere potem pišem sezname (tega je tudi ogromno - idej, seznamov, lubi pravi, da sem čisti "listkar" - čeprav ga opominjam, da niso listki (ker ti se zmečkajo in izgubijo), ampak kartončkiuser posted image ). Ampak za sezname za v trgovino se še njemu to zdi praktično - ker res težje izgubiš kartonček, pa tudi lažje se bere iz njega kot iz 100x zmečkanega listka (mava 2 mala otroka = listki so zmečkani, če niso tik pod stropomuser posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: a sm sam jest čudna
27.8.2010 8:46:10   
m_o_i
jooooj, zdaj sem se spomnila! moja oma je cuvala kosaro, v kateri sem spala(vidis, tota bi nam prav prisla pred kratkimuser posted image ), v njej pa moji bodiji, tetra plenice, flaskauser posted image , one rumene plasticne hlacke za cez plenicke, da ne premoci(sej ne vem, ce se se spomnite sploh teh hlack)-ma ni da ni.
je dedi enkrat pobasal in nesu v kontejner-si je oma nasla nekoga, da ji je to ven vzeluser posted image
no, potem ji je pa ZAKOPAL toto kramo-pa nikoli ni hotu povedat, kam...mislim, da mu se zdaj tam gor nekje najeda zarad tega predrznega in nesramnega dejanja...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: a sm sam jest čudna
27.8.2010 9:03:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Včasih pa se kaka taka stvar izkaže celo za praktično: recimo jaz razrežem vse male kartonaste škatlice in obdržim kolikortoliko velike kartončke, na katere potem pišem sezname (tega je tudi ogromno - idej, seznamov, lubi pravi, da sem čisti "listkar" - čeprav ga opominjam, da niso listki (ker ti se zmečkajo in izgubijo), ampak kartončkiuser posted image ). Ampak za sezname za v trgovino se še njemu to zdi praktično - ker res težje izgubiš kartonček, pa tudi lažje se bere iz njega kot iz 100x zmečkanega listka (mava 2 mala otroka = listki so zmečkani, če niso tik pod stropomuser posted image )

Odlična ideja, hvala user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 11:38:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?