Njeli
|
Luskica upam, da se čimprej pozdraviš!! Hvala za tolažilne besede!! Zdaj sem se že malo pomirla, sem pa res bla grozno jezna! Vedno pravim vsaka stvar se zgodi z razlogom, pa že mora tak bit.. Upam, da v petek ne mislijo spet kaj zamučkat, kr nebom tiho, še dobro, da gre moj z mano.. Tolaži me edino to, da vem, da je z najinim vse vredu, hvalabogu! mami411 midva žal nisma vprašala.. Bi pa jaz tudi na tvojem mestu omenla, mogoče pa celo uspe, zakaj pa ne, kvečjemu lahko samo pridobiš.. S kilogrami verjetno jaz vodim, sem na +7 trenutno.. Sicer še vedno nosim konfekcijsko 38, tak da ni neke vidne razlike, večinoma mi gre vse v bušija in malo v boke, drugače pa bolj zadaj nosim.. Glede brcik me pa zelo zanima kdaj moje detece sploh spi, kr je dan in noč neglede na to kje sem ali kaj delam neverjetno hiperaktivno, včasih mi trebuh kr valovi.. Saj nevem, če je največ 10min pri miru, mi pa prav paše, da me ne skrbi..