Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ČESTITKE ZA VSE USPEŠNE MORFOLOGIJE
.Dans sem šla dat kri za tokso in vodo:))kr zoprno mi je blo tam v čekalnici k so vsi neki kašlal na veliko da kej ne staknem
. Pa da vam zazelim srecno v letu 2011 najvecjo sreco pa boste itak dobile v maju.
) vendar ga pred februarjem, marcem se ne bom kupovala ampak premislit in sprobat bo pa treba.
ko berem po interentu je to ful odvisno od letnega časa in temperature... npr. konec maja (rok 28.5.2010 glede na to kdaj je bil narejen, glede na NS 31.05.2010) zna bit ful vroče (pa po moji logiki bo dost bodi, pa mogoče kakšna majčka z dolgimi rokavi za vsak slučaj, pa kakšne hlačke... lahko je pa maraz pa bom rabla tud še žabice, pa npr. kakšno jopčko... s cuncami bom pomoje do zadnjega čakala. zdej kupim sem pa tja kaj, če vidim kaj lepega, nekaj sem kupila tudi večjih številk, za kasneje, če mi je RES všeč. Je pa ful zoprno ker ne vem a bo fant ali punca (pa tud nočem vedet) in pol je že kr loterija kaj najdet... pa da mi je všeč... mislim pa da bom šla v šoping rabljenih stvari počasi...
, zaradi lažnih popadkov in suma na slepič