Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
No tako, da vsaj ne morem reči, da so dnevi kratki...
. Jst sem popolnoma in psihično pripravljena v to...kakšen zobotrebc. Če bi imela sama te iglce, bi se že vsak dan napikala, saj ni točn en mest, lahk mal odstopanja
ma neeee...
Imajo tudi psa, samo ta tako spi v njuni spalnici, da se mu ne sanja kaj se dogaja...
Prvi krajec
Kako vpliva na nase razpolozenje Ob prvem krajcu se zacnemo usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi dosegli. Z vso mocjo se podajmo naprej, v realizacijo svojih nacrtov in ciljev. Zdaj smo v zagonu moci. Izkoristimo to energijo.To je ugoden cas za investicije, izpeljavo nacrtov, organizacijo kaksnega dogodka, vse, kar bo resnicne rezultate sele prineslo.Ne ustavimo pa se ob malenkostnih tezavah, ki se lahko pojavijo zaradi ne prevec harmonicnega aspekta med Luno in Soncem; postavljena sta namrec v kvadrat, zato se njuni energiji med sabo izzivata.To je cas pozitivnega razmisljanja in jasnega namena. naslednji teden v nedeljo pa je polna luna....
.. očitno ne samo da so ekspresno rodile, še pridne otročke imajo.. moram pohitet, da ne zmanjka te akcije
, ponoči pa gleda takole
in se oglaša takole
, HB, da ima zadnjo rundo ob 5ih že dnevno in se mal naspim v 3 urah
po moje me kap.. ne bi bilo dileme a bi šla danes rodit ali ne....