|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 13:44:45   
bella02
Hej!
Da nam ne bo dolgčas, poskrbi še Tjaša. Mi je ponoči bruhala. Včeraj sem prvič delala krofe in mi niso uspeli vizualno, pojedli smo pa vseuser posted image . Tjaša je pojedla 2, še skor malce topla in mislim, da je to vzrok bruhanja, ker je zdaj čist uredu. Upam, da je to to, ker res ne bi rada prestavljala testov drug teden. Ker smo potem spet dobri za ene pol leta.
Danes sem naredila še eno rundo krofov in tile so kot iz knjigeuser posted image . Vam jih kasneje pokažem, če mi uspe. Ta vikend bomo tudi me same, bo šel moj pomagat enmu prijatelju knauf postavljat. Torej se mi jutri spet obeta Monkuser posted image .
Pri nas je pa plača še daaaaaaleč, šele 15.user posted image

Punce, želim vam lep vikend!

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 13:47:52   
anita goitan
bella mnjami, topli krofi, tud jaz bi user posted image  če jih bi preveč pojedla. Sicer pa si ful pridna, to je enga dela, aja ma ti imaš zdej supertruper mašincouser posted image

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 13:59:25   
Krysia
Drage moje, hvala vsem za čestitke. Mi2 sva itak ful vesela, sam v tej nosečnosti me vse 100_x_ bolj skrbi kot v prvi. Sem slišala že tolk enih žalostnih zgodb, da me skoz neki mori ... Pa rezultati na NS so ful slabši kot pred 3 leti pa skoz me neki špika in zbada, pa ... ampak se ne damo. Za NS itak logično, glede na mojo starost. Pa sploh ni kritično, sam tko .. pač je slabš in pol se mal sekiram. Je pa ta nosečnost čist drugačna. V prvi sem lahko počivala, pa nč me ni pretirano bolel, zdej mamo pa našga "zakajčka" pa ful bolj naporna služba pa nikol 20 minut časa za počitek pa še križ me boli ... pa ne me razumet narobe, sej se ne pritožujem, sam mal vam jamram user posted image Aja, pa zgleda, da bo user posted image ...

PABLO, ja kam si pa ti hotla pobegnit? Itak, da greš z nami na zasebni forum, lej jo!

ja, plača je danes user posted image Sicer ni blo kuvert s podatki v predalčkih, ampak glavno, da je na računu, a ne? user posted image

buhtlčk, a pol drug teden en dan popldan eno druženje izvedemo? Da vama z Gašperjem ne bo dolgčas (ja, se je za bat, ane user posted image )

anita, ti kr fajn izkoristi, ko bo nona servis na obisku, pa se vsaj mal spočij! Aja, drugač je ta huj že za mano, ja - mi je blo skoz slabo, mesa nisem smela zavohat, jedla bi samo paradižnik pa navaden jogurt user posted image , v glavnem, pestro smo mel. In pol je Rok reku "mami, zakaj si pa uboga? A si bubana?"

tejkaz, men se zdi ugodna cena za to, kar ste oz. boste dobili. Se takoj pozna, če ni v Lj ali bližnji okolici.

Sayuri, kje si zdej? Najprej nas dražiš z zasebnim forumom, pol se pa skriješ user posted image

bella02, super za krofe! In upam, da bo Tjaša OK!

Nič, grem še mal FB pogledat, pol pa itak pride en kup zakajev iz vrtca user posted image
Lep vikend vsem! Pa mal se našemite ... jst bom čarovnica - nič ne rabim, sam mal bolj grdo pogledam pa počesala se ne bom ... user posted image

< Sporočilo je popravil Krysia -- 4.3.2011 14:00:34 >

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 14:34:44   
buhtlčk
Krysia jaaaaaaa user posted image Vi kar pridte, pa naj tamaledva debatirata kolkr hočta pol user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 15:18:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Krysia jaaaaaaa user posted image Vi kar pridte, pa naj tamaledva debatirata kolkr hočta pol user posted image


Ti, a jih bomo posnel user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 17:28:02   
sayuri
PAbllo, vidim da si res narobe razumela tole o zasebnem forumu. NAnj bi sodile vse avgustovke2008, ki sedaj čvekamo/smo čevkale na tej naši temi. Forum bo zaprt za vse druge, kar pomeni, da nihče ne bo mogel not vstopiti, če ga administrator ne potrdi.

Torej...sem si vzela nekaj minutk časa in odprla samo naš forum z naslovom Avgustovke2008. Zdaj pa pozorno preberite navodila.

1. Kliknite na spodnjo povezavo http://avgustovke2008.mojforum.si/index.php?mforum=avgustovke2008
To je povezava do našega foruma.
2. Prosim, če se registrirate z enakim uporabniškim imenom, kot ga imate tukaj. Vidite, da sem jaz že registrirana user posted image
3. Ko se boste registrirale, vas moram jaz potrdit, šele nato se boste lahko prijavile. user posted image  Če bom lih takrat na internetu, bo to takoj, drugače bo trajalo neki cajta user posted image  Zakaj vas moram jaz potrdit? Zato, da gre vsak skozi moje oči in da vidim, če je res avgustovček2008 user posted image


Kot sem že rekla - forum bo ZASEBEN, kar pomeni, da bojo obiskovalci videli samo prvo stran, me pa vse tisto, kar se bomo pogovarjale.

Dobrodošle drage moje user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 20:36:57   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Hvala za čestitke, punce. user posted image Sej mi še ni čisto najbolj jasno. Imam hiško. Takšno, ki sem si jo vedno želela. Imava pa polno laufarije zdej. Ravno danes letimo v Žalec na upravno enoto gradbeno dovoljenje na nas prepisat.



tejkaz, boma skoraj sosede? :)


_____________________________

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 20:37:57   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

štirje bomo


mi tudi :)) se vidima pri septemberkah :))


_____________________________

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 22:42:28   
Zoja Miša
Sayuri, jaz sem se prijavila, potem pa ne gre nič več, očitno me moraš potrdit ali pač nekaj... Pa še to mi povej, glede na to, da bom tudi v službi želela tole najt...kako pa nas najdem, razen s tem tvojim linkom? Da ne bom vedno str. 77 iskalauser posted image  
Drugač se, pa že zadnjič ti hotela povedati, da mi je ful všeč tvoja frizura in barva. In da ti s to svojo barvo sedaj zgledaš mlajš! Čeprav temna, kao postara. No, tebe ne! Če ne bi imela toliko sivih lasuser posted image , bi se takoj šla prebarvati v temenjšo. Super si, res!

Krysia, svaka čast res, da nam nisi povedala. Mislim, škoda no, da nam nisi, bi se že prej neizmerno veselila s teboj. Jaz sem se tako zelo, da sem danes ponoči o tem celo sanjala! Verjamem, da je vse drugače...in seveda bo vse o.k. In user posted image , da bo. Wiiiiiiiiiiiii...Rok bo ponosen starejši bratec. Res občudujem vas vse nosečke...jaz vedno bolj dvomim v to, da bo še kdaj kakšen..sem zdej tako kamotuser posted image . Ampak ker se zarečenega kruha največ poje...bom raje tiho.
Pada na bi kar k septemberkam ušla!

Tinka, čestitke!

Tejkaz, hvala za vse info. Meni se zdi, da je cena dobra, vse ostalo mi je pa tudi všeč. In fajn, ker si si to želela...jaz sem pa kljub temu, da ima hiša svoje prednosti in sem pol življenja živela v hiši, bolj za stanovanje + vikend na morjuuser posted image . Ja, sanjam...
Hvala za odgovor za kolo. Mislim, da bomo tudi mi enga Schwinna vzeli. Za rolerje pa morebiti res počakamo še kakšno leto.  Bomo videli...Pa fajn da gre Eva v tečaj, tako se najboljše in najležje naučijo.
Pablo, ja hvala ti...ti si res ena taka topla oseba, tako da - ostani z nami....user posted image

Anita, super za nono...to boste spet uživale. Kaja Lina bi rekla, same punce smo - žuruser posted image

Bella, juhu za krofe. Jaz sem jih tudi svoj čas sama pekla, in hudičevo dobre in lepeuser posted image ...ampak zdej se mi pa to ne da večuser posted image . Topli so pa res user posted image . Sploh pa 2. Tako da ni čudno da je Teja user posted image . Mi mamo pa takega spacial zelenjavarja, ki bo jutri imel tudi sveže krofe, pa bomo šli kar k njemuuser posted image . Drugače kam posebaj v maškare menda ne.

Clara, upam, da je Mark o.k. Tebi pa srečno na izpituuser posted image

No, drugače pa prvi teden službe je za menoj. Kaj naj rečem, v redu je. Danes sem dobila tudi telefon, tako da sedaj imam 2 Nokii E5. user posted image  Ja, mislim, da bo kar o.k. Drugače sem pauser posted image rekla, da v najslabšem primeru bom julija in avgusta na morjuuser posted image , julija mi namreč poteče poskusna doba. Kar v bistvu niti ne bi bilo tako slabo. Ha.

Nič, bom tudi jaz šla spat, kaj pa naj...
Lep vikend.user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 6:30:11   
anita goitan
jutro

tinkauser posted image user posted image uau, naj ti vse lepo gre, uživaj v user posted image ,  pridne ste letos.

sayuri prjavila, sam na konc ko kliken pošlji:probelm loading pageuser posted image če dam backspace in spet pošlji, spet...ej bom že, itak.ma ti si tud carica,pridna!

Joj sanjeuser posted image . sm se zbudila,srce mi je bilo 200/sek..sanjala da so mi Ulo ukradliuser posted image user posted image user posted image ,ma tako živo,da se še sedaj sestaljam,ma kaj to sanjam...

lep vikend!!!!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.3.2011 6:35:09 >


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 7:41:17   
anita goitan
zoja miša v bookmarke si dej link
pa mislm,da še marec mata cajt, da še letos povečata familijo, vse druge aktivnosti izvedene po marcu se rodijo v novem letuuser posted image ..k si glih omenila...

krysia jah v drugo je drgač ja, če pomislm, zdej ima Ula 13m.in pol, pr Zoji sm bla že 5m.noseča za Ulo, ajoj, sedaj si take majhne razlike ne bom več privoščila, za njih dve je to super, res, priporočam..sam za mene pa, ajoj, ja, no zdej sem ven iz ta hujga, jauser posted image , vse se da, začetki so pa naporni, in nisem niti sek,počivala. Ej, pa user posted image zauser posted image


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 8:59:02   
sayuri
anita, tebe sem potrdila, tko da se zdaj lahko prijaviš

ZojaMiša, najprej se moraš REGISTRIRAT (Zgoraj nekje je gumbek "Registriraj se". Potem jaz tvojo registracijo potrdim. ko je potrjena, se ti lahko PRIJAVIŠ s svojim up. imenom in geslom user posted image

Nekaj se nas je že nabralo user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 9:17:10   
sayuri
user posted image user posted image user posted image Punce, na FBju me je čakalo tole sporočilo, vkaterega sem na začetku samo gledala in gledala, potem pa mi je šele postalo jasno. Naša KATJA je včeraj rodila  user posted image


Ne vem,ce ze na RR vete,da se nam je danes 4.3.rodil Jure,tezek 1kg in velik 36cm.zaenkrat je stabilen in je na EINT.Jaz sem tudi vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAlemu Juretu pošiljam čimveč pikapokic, prav tako tudi Katji. Kako je micen curkček mali. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 9:44:04   
PABLO

AAAAAA, a res??? Saj ne morem verjeti user posted image !!! Katja in družinica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   - ISKRENE ČEEEESTIIIIITKE IN VELIKO VSEGA SAMO DOBREGA!!!!user posted image user posted image user posted image

VESELJA, ZDRAVJA, TOPLINE IN LJUBEZNI malemu bitjecu Jurčku user posted image user posted image user posted image prav tako mamici, atiju in bratcu Janu!!! Tople misli in objem user posted image ! Držite se in lepo rastite user posted image !!!

Uh, sploh ne dojemam....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 9:45:50   
PABLO

tinka14 - tudi tebi iskrene čestitke user posted image !!!

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 9:46:44   
bella02

user posted image


Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Katja, kar mrazi me ob tem sporočilu!!!!! Čestiiiiiiiiitke!!!!!!!!!
Veselim se zate in držim pesti, da z Juretom tole čimprej prebrodita in da sta kmalu doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 10:16:15   
PABLO

anita goitan - joj, kakšne "sanje v živo" so res za živce naprezat in impulz dvignit, ampak je bilo jutro pa toliko lepše, ko se je najlepši nasmejan obrazek zaposil mamici v objem user posted image   user posted image , a ne?!....proč z grdimi sanjami user posted image !!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 11:28:48   
bella02
No, sem že pri Sayuriuser posted image . Včeraj 5x vpišem notri geslo in up. ime, da bi pa šla na registracijo, pa mi ni kapnilouser posted image .

Anita, poznam ta občutek. Tudi moje sanje so včasih zelo žive in me spremljajo še naprej. Lahko rečem, da imam nekaj sanj še iz otroštva, ki jih nosim sabo. Iz zadnjih let pa mi je blo najbolj grozno, ko sem sanjala Tjašo, da jo nekaj vleče stran od mene oz. da nekam pada in je nisem mogla prijetiuser posted image . Tisti njen obraz ...user posted image user posted image user posted image Sploh nočem mislit na to. In tako se verjetno človek počuti, ko bi rad pomagal otroku, pa mu ne more. Grozno! Oja, imam pa tudi dost lepih sanj. Kaj več o tem na zasebcuuser posted image

Vesela sem za Katjo, hkrati pa močno upam, da bodo od zdaj le še dobre novice, kar se tiče Juretovega zdravja. Koliko je bila noseča? 26 tednov? Nekaj takega sem sklepala po nicku. Pojam nimam, kako je to z nedonošenčki. Vem le, da ko dosežejo pravo težo, nimajo načeloma potem kakšnih težav. Reeeeeeeees jima želim vse naj naj!!!!

Obeta se nam miren vikend. Moj je do 10h bil v službi, zdaj so šli s taščo in tastom v gozd. V četrtek sem prvič v življenju delala krofe. Prvi mi niso uspeli, včerajšnji pa so kot iz knjige. Sem popoldne naredila še eno rundo in danes jih ni večuser posted image . Tekom dneva naredim še eno rundo. Vesela sem, da jih lahko Tjaša tudi jé, ker jih delam iz vode in ne iz mleka. Tako vsaj tokrat ni prikrajšana! Kupljeni imajo vsi mleko noter. Moji so glih tolk lepi in dobri user posted image , vsaj tako pravijo, edino, če lažejo user posted image .

No, popoldne pa bom rezervirala za Monka in Umore na podeželju. Moram pogledat na spored, če sploh bo user posted image .

Uglavnem, lepo se imejte in se tipkamo! Caoooo

< Sporočilo je popravil bella02 -- 5.3.2011 11:32:35 >

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 11:34:20   
bella02
Nič ne bo, ne znam dat gor slike iz mobitelauser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 5.3.2011 11:35:32 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 12:35:24   
clara23
joj, sem se kar naježila..Katja, čestitke!!!! Malemu Juretu pa pošiljam veliko zdravja in življenjske sreče!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 12:43:58   
Erin



IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image Punce, na FBju me je čakalo tole sporočilo, vkaterega sem na začetku samo gledala in gledala, potem pa mi je šele postalo jasno. Naša KATJA je včeraj rodila  user posted image


Ne vem,ce ze na RR vete,da se nam je danes 4.3.rodil Jure,tezek 1kg in velik 36cm.zaenkrat je stabilen in je na EINT.Jaz sem tudi vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAlemu Juretu pošiljam čimveč pikapokic, prav tako tudi Katji. Kako je micen curkček mali. user posted image

 OMG! Še dobro da sem prišla mal pokukat, pa vidim to novičko!
Katja, iskrene čestitke tebi in tvojima fantoma, malemu Juretu pa želim ZDRAVJA****pikepoke še od mene****
Krysia, tinka, iskrene čestitke tudi vama, super za take prelepe novičke, čist ste me raznežle! Naj pikice pridno rastejo in naj bo čimmanj nosečniških težav, slabosti, bolečin,...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 13:36:46   
Krysia
Iiiiiiiiiiiiiiiii, K_a_t_j_a!! Čestitke, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image in velik veselja. Pa zdravja seveda! Sem zdej enih 5 minut buljila v sporočilo od Sayuri in mi ni blo nič jasno ...

Tinka, čestitke in se vidvia tud pri septemberkah!

Novi forum - Jah, jst sem nekak sama našla un gumb za registracijo, priznam pa, da sem se hotla najprej kr prijavit ... mah, kaj čmo, noben se še ni pameten rodil. bomo pa za naslklednjič vedla, kako to gre, ko se bomo še kje drugje hotle registrirat ... Drugač pa sayuri, pohvale, da si se potrudila z našim novim čvekom. Zdej mormo pa sma aktivno sodelovat pa bo ... A tuki bomo pol kr poniknile? No, sej, nč hudga, sam če se bo res tam debata nadaljevala ...

moja 2 sta glih šla na en karneval  (Rok ves ponosen oblečen v leva), midve z user posted image pa počivava user posted image

Pridne bodte, grem še na FB njivo požet user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 14:09:58   
tinka14
hvala!!

_____________________________

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 18:03:09   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

moja 2 sta glih šla na en karneval  (Rok ves ponosen oblečen v leva), midve z user posted image pa počivava user posted image



Jeeeeej, kako lepo si tole napisala user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
5.3.2011 20:15:47   
anita goitan
katja
user posted image user posted image user posted image user posted image držta se!!!! Čestitam.



_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?