|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
16.6.2011 19:43:14   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

IZVIRNO SPOROČILO: lean

rosca, ja idej našim otrokom pa res ne zmanjka, se je hb dobro končalo.
Vse ponavljajo kar vidijo, jaz včasih kaj naredim naskrivaj, namreč posnema vsa moja opravila. Recimo iz rože razsuje zemljo, najprej naredi razlog zakaj mora pucat in potem šiba po metlo ter lepo pometa oziroma raztrosi umazanijo po celi kuhinji. Joj sem vesela, ona pa ultra ponosna na sebe, ker zgleda kot njena mama user posted image .
Pa hvala za info, če ne bom unih dobila, bom kar ta navadne kupla od treh let dalje. Bomo vidli, kako se bodo obnesli.
mož očitno res nekaj razhaja, je moj tudi zbolel. Ima prav tako visoko vročino pa bolijo ga mišice. Prav mu je, se mi skoz posmehuje, ker sem vsako poletje prehlajena, sem prišla na svoj račun user posted image .



user posted image user posted image user posted image user posted image



aaaaaaaaah, zdaj mi je pa jasno, zakaj naš vseskozi pospravlja papirčke....user posted image user posted image user posted image


_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Septembrčki2009
16.6.2011 22:49:05   
lean
user posted image user posted image user posted image  so face male, resnično upam, da mi vse to ostane v spominu, se bo enkrat fajn spominjat kakšne so ušpičili.

_____________________________



(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Septembrčki2009
21.6.2011 10:40:25   
sasek79
Pozdravljene!

Še sem živa. Vendar ne pišem, ker nočem jamrati. Vas pa redno berem.

Pri nas nič novega. Jaz še vedno brez službe (to je grozen občutek), še vedno nisem noseča, Ažbe še kar skoz bolan. Maja je prebolel že tretjo gnojno angino. Trenutno imamo diagnosticirano adenovirozo. Mogoče je bila tudi tista angina virusna (brisa in krvi mu niso vzeli). Je dobil kar antibiotike, ker je imel obloge in vročino. Tudi jaz sem dobila Ospen, ker me je zelo grlo bolelo in sem imela bele obloge, vendar ni nič pomagal. Nekaj dni po prenehanju antibiotika, se je pa tudi moje grlo pozdravilo. Adeno virozo imava kao oba, zaradi občasnega izcedka iz oči.
V nedeljo je po dveh dneh vrtca mali spet zakuhal. Včeraj je imel tročino 39. Danes je zaenkrat nima. Pri zdravniku še nisva bila. Mož, ali je lahko ta vročina zaradi adeno viroze - od prejšnje vročine je minilo 14 dni, takrat je tudi kašljal in smrkal, tokrat pa nič od tega. Sem brala na netu, da se za nekaj dni zdravje povsem izboljša, nato pa spet udari. Ažbe drugih težav nima. Ali lahko pričakujem čez teden 14 dni spet vročino? Naslednji teden gremo na morje, zato bo ta teden kar doma, da spet kaj ne pobere. Sem mislila, da bo poleti kaj bolje. Sploh ne smem pomisliti kaj bo jesen, ko bo spet sezona bolezni.

Mislim, da je Ažbe povsem neodporen tudi zato, ker noče nič jest. Sploh sadje in zelenjava je problem. Ga noče niti poskusiti in dat v usta. Tudi mesa ne je. Niti ne je namazanega kruha. Kruh je sam (redko), salamo samo, sir sam, margarino, Tamar bi jedel z žlico. Skratka sploh ne vem kaj naj mu dam jesti. Najraje ima juhe in mogoče še kakšno jed. Noče poskusit nič novega. Če ga vprašaš kaj bo jedel, reče pico, torto, bone (bombone), kekse in mogoče še kakšno packarijo. Ravno tako ne mara ravno mleka, čokolinoja in podobnih pripravkov. Skrtka z eno besedo nič ne je - razen packarij. Smo postali zelo strogi s priboljški. Jih dobiva za nagrado, če pridno je ali je drugače priden.

Danes je dobil bonbon, ker je rekel, da bo kakal in sem ga dala na kahlico. Kakal sicer ni, je pa veliko lulal. Sem se odločila, da poskusimo ukinit podnevi pleničko. Če ne bo sodeloval, ga pa ne bom silila. Na morju bo idealno, da poskusimo.

Drugače pa je nagajiv in trmast. Nič ni pri meru in še vedno ponoči vstajamo  od 2-3x kadar so normalne noči. Drugače pa večkrat. V vrtec ne mara hodit, ker je preveč doma. Uživa na poganjalčkih - avto in motor. Smo mu kupili motor, ki je podoben kot tisti poganjalčki kolesa (brez pedal), le da je bolj stabilen, ker ima široko kolo. Sedaj pa ga lovimo povsod. Skoz sili na cesto. Najbolj uživa, če se spusti po kakšnem klancu. Sva se že nekajkrat skregala in sem mu motor vzel, ker me ni ubogal. Smo imeli potem dretje in valjanje po tleh. Smo mu hoteli za rojstni dan kupiti ta poganjalček - kolo, pa ne vem, če mu bomo, ker ga že z motorjem komaj lovimo. Kolo je pa še hitrejše. Ne da pa si še kaj veliko dopovedati. Kar sili svoje.

Uživajte in pišite še kaj. Pa vso srečo nosečkam. user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Septembrčki2009
21.6.2011 10:41:32   
sasek79
No, pa sem spet jamrala. user posted image  Upam, da se naslednič oglasim s kakšno veselo novičko. user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Septembrčki2009
21.6.2011 21:05:46   
lean
sasek lepo, da si se oglasila. Ti kar pridi jamrat, saj veš kako to zgleda na forumu. Takoj, ko pojamraš, gre že naslednji dan na boljše, ko pa se pohvališ pa se takoj obrne na slabše.

Ne se preveč sekirat za bolezni, ko bo starejši, bo toliko bolj zdrav, saj večina jih tako reče. Jaz moram kar potrkat, letos razen kakšnih prehladov, se uspešno borimo proti boleznim. No upam, da ne bo že jutri doma, trenutno razhaja pri nas spet neka črevesna viroza.
Kar se hrane tiče, smo na istem. Tudi naša ne je mesa, kruha, večinoma ne sadja in ne zelenjave(so kakšne redke izjeme). Če poje kakšno jagodo, je že praznik. Medtem ko v vrtcu poje večinoma vse, kar dobi, očitno vidi druge. Tako da me je kar strah, kako bo zdaj doma. Mi še ni jasno, kaj bo jedla. Tudi mlečnih stvari se ne dotakne, edino jogurte in kakav ima rada, mleko in močnatih stvari ne. Tudi naša prej ni marala kakava, pa sem ji potem naštimala kozarček s slamico in ji je blo všeč, zdaj ima dneve, ko bi živela samo od tega, z razliko da ga zdaj pije iz flaške s trdim nastavkom. Mogoče tako poskusi. Potem večerje zdaj končno spet je, smo imeli obdobje, da v usta ni dala nič, samo tako da sedi pred televizorjem in gleda risanke ali poročila user posted image , to gleda zaradi mene. Ni glih za pohvalit, a nekako sem jo morala zamotit, saj tako ni šlo več. Sem prav vidla podobno kot ti, da v obdobjih, ko ni hotela nič jest, je bila večkrat prehlajena, očitno ni bilo take odpornosti.
Najraje pa je, mogoče boš dobila kakšno idejo: cmoke, mačike, pečeno jajce, razne makarone in špagete, zelenjavno rižoto (navadne ne mara, zelenjava pa mora biti razkuhana razen korenčka, tega ima rada in ga velikokrat poje samo kuhanega),palačinko, razne juhe, krompirjevo juho,file ribe, zelenjavne polpete, sojine polpete, bučkine ali kromiprjeve cvrtke, pico, pomfri, pogloda hrustanec s piščančje bedrce user posted image , meso pa ne bo jedla, ne vem, v čem je fora, od salam samo posebno, sir samo v lističih. Kaj naj rečem, ima svoje fore in dneve, ko ne mara tudi tisto ne, kar rada je. Edino kar je dobro, da potem, če nič ne je, spije veliko kakava, čeprav tudi to ni zdravo, ampak vsaj tako nekaj dobi v želodčka.
Pa veseli smo pa naj se še tako neumno sliši, da je začela gledat risanke. Končno se lahko v miru zjutraj umijem in skuham, prej je bila to skoraj misija nemogoče.

_____________________________



(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Septembrčki2009
22.6.2011 20:36:06   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Septembrčki2009
24.6.2011 12:09:20   
mayathebee
hello čveke....Evo,mi smo pa pred 2 tednoma opravili pri ortopedu (tamala pri hoji precej obrača v gležnjih nogice navznoter ? in se je pol izkazalo,da je vse ok,da mora le več bosa hodit in po prstkih, danes sem pa prišla od njenega zdravnika,s postavljeno diagnozo: atopični dermatitis..pod koleni in v komolcih, po telesu in povsod kjer so zgibe ima izpuščaje..Tako,da smo zdaj na "dieti", in ne sme jest tega kar ima najraje...prav smili se mi ko jo tak srbi in se praska...do krvi se je že spraskala.. Danes nam je dal zdravnik 2 kremi: Locoidon in eno lekarniško kremo z oljem in sirup Flonidan..Upajmo,da bo kmalu bolje...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Septembrčki2009
24.6.2011 18:49:56   
Mož*
Dober dan!
Sašek79, dvomim, da je bila po 14 dneh spet adenovitora, bolj se mi zdi, da je bila prvič entero (zaradi izrazitih sprememb po ustni sluznici), drugič pa res adeno.
Pri nas Klemnu zdravje kar dobro služi, od januarja v vrtcu sploh ni manjkal (vmes je sicer imel norice, a še te na počitnicah in vsega skupaj 3 vezikule, brez veze). Upam, da sedaj ne bo kaj...
Klemen že zelo veliko govori, pa pesmice recitira.user posted image user posted image user posted image Je bolj drobčkane narave, ima dobrih 10 kg in pol, je pa zelo okreten. Pleše, pleza, raziskuje.
TV in risanke ga še vedno niti pod razno ne zanimajo. Izjemno rad sesa in če se le da, izvleče sesalec iz omare in delauser posted image
Ponoči se še vedno kar zbuja, nje še vedno na priklopu, a le ene 2x ponoči in potem dobre pol ure zjutraj.
Daleč najraje je zelenjavo in kruh; mesa ne je. V vrtcu je marsikaj, a meso, mesne izdelke in namaze pljuva. Jedi na žlico pa obožuje. kakava, pudingov, jogurtov ne mara. Ampak je itak še močno dojen, tako da ni problema.
Najbolj zabavno je v peskovniku: naš Klemen še vedno vztrajno je mivko. Fuuuuuuj. Najprej par minut celo zdrži, potem pa hops mepsek v usta... Celo vzgojiteljice povedo, da so bili v peskovniku in je spet mivko jedel.



_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Septembrčki2009
25.6.2011 21:35:17   
baby blue
Čer

mayathebee kakšno alergijo pa ima?... Naša Lana ima alergijo na arašide in vse kar je z njimi povezano (olje, mleko,...)... Je imela tudi izpuščaje tam kjer so pregibi in smo tudi dobili lekarniško zadevo z oljem in Locoidon... Pa sirup Claritine...

sasek79 lepo da si se oglasila pa četudi si pomjamrala saj ne more biti vedno vse lepo user posted image Tudi taki dnevi pridejo

Kahlica... Pri nas bolj kot ja ni zanimanja... Počasi bo zdej ko bo poletje bo lažje... Pa brez siljenja... user posted image




_____________________________

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Septembrčki2009
26.6.2011 10:42:04   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čer

mayathebee kakšno alergijo pa ima?... Naša Lana ima alergijo na arašide in vse kar je z njimi povezano (olje, mleko,...)... Je imela tudi izpuščaje tam kjer so pregibi in smo tudi dobili lekarniško zadevo z oljem in Locoidon... Pa sirup Claritine...

sasek79 lepo da si se oglasila pa četudi si pomjamrala saj ne more biti vedno vse lepo user posted image Tudi taki dnevi pridejo

Kahlica... Pri nas bolj kot ja ni zanimanja... Počasi bo zdej ko bo poletje bo lažje... Pa brez siljenja... user posted image







baby blue, če sem iskrena to še ugotavljamo s tem, da ukinjamo, določena živila kot so sadje (jagodičevje, breskve, marelice in lupinasto sadje)m poleg tega nam je bilo svetovano tudi da se naj izogiba tune, sardelic, morkih sadežev in konzervirane hrane, paštetk pa hrenovk ter svinjskega mesa in masti vsaj dokler se ne izboljša in postopoma začnemo uvajati tisto česar ne sme pol pa bomo vidli kako pa kaj..Zdaj ji je to pod koleni skorajda izginlo,a piše da je dovolj,če jo z Locoidonom mažem le 3-4 dni..se bojim,da bi se pol spet ponovilo user posted image . Je rekel zdravnik, da je ni dal na alergološko testirat,ker je še majhna in zbadanja najverjetneje ne bi kar mirno preneslauser posted image ..Ampak res moram potrkat, da je veliko bolje danesuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Septembrčki2009
26.6.2011 17:45:07   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee


IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čer

mayathebee kakšno alergijo pa ima?... Naša Lana ima alergijo na arašide in vse kar je z njimi povezano (olje, mleko,...)... Je imela tudi izpuščaje tam kjer so pregibi in smo tudi dobili lekarniško zadevo z oljem in Locoidon... Pa sirup Claritine...

sasek79 lepo da si se oglasila pa četudi si pomjamrala saj ne more biti vedno vse lepo user posted image Tudi taki dnevi pridejo

Kahlica... Pri nas bolj kot ja ni zanimanja... Počasi bo zdej ko bo poletje bo lažje... Pa brez siljenja... user posted image







baby blue, če sem iskrena to še ugotavljamo s tem, da ukinjamo, določena živila kot so sadje (jagodičevje, breskve, marelice in lupinasto sadje)m poleg tega nam je bilo svetovano tudi da se naj izogiba tune, sardelic, morkih sadežev in konzervirane hrane, paštetk pa hrenovk ter svinjskega mesa in masti vsaj dokler se ne izboljša in postopoma začnemo uvajati tisto česar ne sme pol pa bomo vidli kako pa kaj..Zdaj ji je to pod koleni skorajda izginlo,a piše da je dovolj,če jo z Locoidonom mažem le 3-4 dni..se bojim,da bi se pol spet ponovilo user posted image . Je rekel zdravnik, da je ni dal na alergološko testirat,ker je še majhna in zbadanja najverjetneje ne bi kar mirno preneslauser posted image ..Ampak res moram potrkat, da je veliko bolje danesuser posted image



Ko berem, čemu bi se naj izogibali in gledam Klemnov jedilnik, ugotavljam, da prav ničesar od navedenega ne je. Od sadja (ki ga itak ne mara), je češnje, jabolka, hruške in včasih kivi, hrenovk še živ dan ni poskusil, mesnin ne je, če že, tu in tam piščanca. Je pa ogromno zelenjave, juhe, mineštre, krompir, pa saherce, peciva, kolikor mu daš.


_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Septembrčki2009
29.6.2011 18:05:37   
Rosca79
Oj lep pozdrav!
Sem vam malo lušte prišla narest...
S svojim ogromnim trebuhom sediva na obali v senčki in se imava prav hudo fletno me je skrbelo da bo preveč vroče pa je prav odlična klima tu na hrvaškem. Še šotor imamo na perfektno senčnem placu
Drugače pa vse uredu le en hemoroid me malo daje, pa sem šla po eno kremo tu v lekarni pa je že veliko bolje, sicer ne glede velikosti ampak glede bolečine pa prva liga. Lucija vglavnem pa uživa sto na urouser posted image Glede atopičnega se pa oglsim z malo bolj polno baterijo...lepo bodite in se čuvajte!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Septembrčki2009
30.6.2011 8:37:52   
baby blue
Rosca79 lepo da si se oglasila... Vidva s trebuščkom kar uživajta še v dvoje user posted image

Pri nas nič novega... Postavljamo tavelik bazen sam zdej je pa oblačno in deževno vreme napovedano user posted image


_____________________________

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Septembrčki2009
1.7.2011 7:36:54   
lean
Dobro jutro

rosca lepo, da si se oglasila, vi kar uživajte pa vi sasek, upam da tudi. user posted image  Ja, ni kaj rosca zdaj pa ni več tako daleč do poroda, če imam prav v spominu, te je Lucija tudi prehitela, ali? Kako zdaj kaže, bo kaj prej? No jaz se tudi v ta drugo držim roka poroda kot pijan plota user posted image . Imam pa naslednji teden morfologijo, moj ima veliko upanje, da je tokrat kaj zraslo, a mislim da tega scenarija ne bo videl user posted image , bomo verjetno tudi tokrat delali čopke user posted image . Smo ravno v tem, ko je naša punca postala prava punčka. Hoče met čopke, očala na glavi, všeč so ji ogrlice, punčke itak, a zdaj jih tudi češe, kopa laske... Na telebajse je čisto nora, če slučajno zginejo za par minut joka, tudi zdaj jih gleda, drugače ne bi mogla na net. Saj sama se noče igrat, zunaj sem ji naštimala tudi mini kuhinjo in potem kuhave kavo. Se zelo rada igra, a jaz moram zraven sedet kot pri vsem ostalem. A vaši se že kaj igrajo sami, a je samo naša taka odvisnica od mame, no ati ni dober, ga nikoli ne matra, da naj se z njo igra. Imam občutek, da ji bo septembra kriza it v vrtec, da ne omenjam kaj bo novembra. Mi je prejšnič kolegica pripeljala ležalnik na posojo pa se hotla s tem kar igrat, je zagnala celo histerijo, ker se ni mogla spravt v njega ležatuser posted image . Bo še zanimivo tole.

Glede alergij, pri nas hb jih ni, zaenkrat to kar je jedla, ji vse paše. Jo moram danes pohvalit, je včeraj lepo jedla pire in špinačo. user posted image mayathebee upam, da čimprej odkrijete kaj ji ne paše.

Kahlica, smo tudi probali, a sem se odločla, da počakam še kakšen mesec, namreč še ni sposobna zadržat vode. Polula se včasih kar na pol ure, potem pa se mi zdi brez veze, jo skoz matrat, če ji treba lulat. Potem pa še reče, da ne, čez pet minut pa spusti. Kakanje pa je sploh problem, se tudi slučajno noče vsest. Je zaenkrat ne bom silila, bomo spet poskusli kasneje.

Pa super, da Klemen obvlada pesmice, naša pa jih rada posluša, knjigic ne mara, tud na miru jo ne obdržiš, da bi ji kaj prebral. Zelo rada pa gleda videospote, posluša muziko in pleše. Je zelo smešna, ko poskuša posnemat gibe, ki jih vidi na videu in se matra migat z ritko user posted image .

baby blue mi smo tud postavli bazen in čakamo pravo vreme, no ta teden bolj slabo kaže. Ji pa potem naštimam malega in dolijem vročo vodo, toliko da lahko čofota, je čisto nora na kopanje in vodo.

< Sporočilo je popravil lean -- 1.7.2011 7:42:56 >


_____________________________



(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Septembrčki2009
1.7.2011 19:29:04   
Mož*
Dober večer!
Naš Klemen pa niti pod razno TV-ja ne gleda, razen če je kakšen koncert ali druga glasba. Risanke ga sploh ne zanimajo, ampak RES ne zanimajo. Tudi z igračami se ne igra, razen s kakšnim brcanjem žoge, nabijanjem po nakovalu in plesanjem po kakšni muziku. Pliš, kot da ga ni. A ja, vozi pa voziček z medvedkom.
Pa, pleza, pleza, pleza, teče, spet pleza. Včasih skoraj z zavistjo gledam, kako se otroci igrajo, naš pa vseskozi samo dirjauser posted image user posted image user posted image
Je pa tako sonce: mamica ljubica, moja ljubica, moja, moja...

Lean, res uživaj v nosečnosti. Punce so pa itak naj!


_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Septembrčki2009
4.7.2011 9:17:15   
lean
mož o, pa to je balzam za dušo, kako lepo ti poje. Neva pa me trnutno ljubkovalno kliče mamijauser posted image , ne vem kako je prišla od mame do tega, ji rečem, da naj pove mamica, ona pa meni mamice user posted image . No v bistvu ta ja zdaj govori vsepovsod zraven, tudi ati je postal atija, dedi dedija, babi babija user posted image , jo bo že minilo.

V nosečnosti pa res uživam, še mogoče preveč, kaj naj rečem rada sem noseča user posted image . Pri 29 bom imela dva otroka pa sem skoz rekla, da bo samo eden, zdaj nisem več prepričana, da bo ostalo pri dveh user posted image , tudi moj dragi se skoz heca na to. Bomo vidli kaj bo prinesel čas, no najprej upam na solidno službo, je treba najprej te finančne zadeve poriktat.

_____________________________



(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Septembrčki2009
4.7.2011 10:29:40   
mateja8
Hojla punce po zelooooooooo dolgem času.

Sem komaj, komaj najdla kje zdej čvekate. Res se dolgo nisem javila, pa obljubim, da se bom spet malo več.
Vita je navihana kot je bla. Došla je vse svoje vrstnike in je velika 83 cm in težka 11,3 kg.
Danes je drugi dan kar hodi v vrtec. Je z izrednim vpisom začela 1. julija. Za enkrat brez težav. Je bila 4 dni na uvajanju in ni niti zajokala. Danes pa sem jo peljala ob pol sedmih in je tudi šla brez problema. Danes je kar veliko v mojih mislih. Kako se ima, ali ji je kaj hudo in podobno.....ampak glede na njeno zanimanje za otroke po moje nima težav.
Zdrava je bila skos do zdaj in me prav zanimam kako bo zdaj, ko je šla v vrtec.
Je navihanka, živahna in tudi malo "žlehtnobne" sorte. Če je le prilika Žiga  udari, ga vgrizne, vščipne in podobno, potem pa ona tuli auuuaaaaa.
Je skos v pogonu, skos teka in nori, tako da sploh ne vem če zna hodit tudi počasi. Pleza po stolih in mizah, skače po posteljah in podobno.
Spi pa itak že full dolgo cele noči. Podnevi pa še 1x tam okoli 2 uri. Pri hrani je še vedno zbirčna metka in je prava umetnost, če njej uspeš kaj krompirjevega v usta spravit. Skratka ne je krompirja. Manj rada pa je tudi riž. Testenine pa še nekako za silo prodam. Obožuje mlečni gres, čokolino in kruh. Sadje pa odvisno od dneva. Je banane, breskve, borovnice, ribez, maline, jabolka pa mogoče še kaj kar se ne spomnim.
Zelenjava pri nas ne gre preveč v promet. Samo v kako mineštri jo poje.
Za enkrat toliko o nas.

Pa še ena fotkica.....
user posted image

_____________________________

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Septembrčki2009
5.7.2011 14:57:35   
lean
mateja zelo lepo, da si se po dolgem času spet oglasila user posted image , Vita pa je res prelepa deklica user posted image

Pa super, da še vedno lepo spite. Pri nas pa se je zdaj, ko je doma dnevno spanje zelo poslabšalo. Imave take borbe, da je groza. Danes ni hotla zaspat, zdaj pa je kar sama omagala na kavču. Ne vem več, kako naj jo uspavam, vidim da brez ne gre, saj do večera ni sposobna zdržat, tako pozno dremanje pa je brezveze, je toliko da si malo spočije, potem pa je problem zvečer, saj seveda spet takrat ne more zaspat. Se držim istega režima kot v vrtcu, spanje po kosilu, ampak ona enostavno zgleda da še ni toliko zaspana, potem pa se začne ščipanje, cvilnjenje, cukanje mojiih las, teptanje, kreganje user posted image . Enostavno ne zaleže nič, očitno je vidla, da s te nekaj doseže, bolečine, posledično izgubim živce user posted image . Edino kar se boji je, ko mora na stopnico sedet, a to še ne pomeni, da čez pol ure spet ne bo isto. Enostavno ko ji kaj ni prav, ko ni po njeno, začne ščipat...

_____________________________



(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Septembrčki2009
6.7.2011 9:43:41   
baby blue
mateja8 lepo da si se oglasila... Vita je pa prav prekrasna na tej slikci user posted image

Spanje... Moram kar potrkat da pri nas hujše krize ni... Čez dan ima še vedno en spanec ponavadi okoli poldneva pa tjo do ene treh... Včasih ga kar preskoči pa potem omaga okoli štirih petih popoldne da jo potem zbudim ker če ne sigurno onoči nebi spala.. Spi ponavadi max uro in pol čez dan... Ponoči pa zaspi okoli devetih ali desetih... je pridna kar se spanja tiče...


_____________________________

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Septembrčki2009
7.7.2011 17:34:46   
Mož*
O, dober dan, Mateja8user posted image user posted image user posted image Vita je prekrasna. Ko jo takole opisuješ, kako dirka, se spominjam, kakoooo zaskrbljena si bila pred dobrim letom  user posted image user posted image user posted image
In - vse čestitke pa odlično spanjeuser posted image Pri nas lahko kaj takega pričakujemo kvečjemu v pubertetiuser posted image Spat gre ob kakih 23.00, se zbudi s ptički, pa, jasno, se zbuja vmes, joškari zako in drugače, čez dan pa.... spi v glavnem v vrtcu


_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Septembrčki2009
8.7.2011 13:20:55   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*
O, dober dan, Mateja8user posted image user posted image user posted image Vita je prekrasna. Ko jo takole opisuješ, kako dirka, se spominjam, kakoooo zaskrbljena si bila pred dobrim letom  user posted image user posted image user posted image


Ja, tudi jaz se nasmejem, ko pomislim na to, kako miren otroček je bila. To je bil pravi angelček in želela sem si malo otroška radoživosti, zdaj imam pa pravi vihar doma. Nikoli ne gre pošasi, vedno teče, skače, nori in vse kar sodi k otroški radoživosti.
Glede spanja nimam kaj rečt, lahko samo trkam, da tako ostane.

Ja, Vita je res luškana za videt, a v sebi skriva pravi tornado, ki komaj čaka da pride na plano user posted image user posted image
user posted image

_____________________________

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Septembrčki2009
10.7.2011 13:28:59   
eva Ana
č

< Sporočilo je popravil eva Ana -- 10.7.2011 13:43:11 >

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Septembrčki2009
10.7.2011 13:42:25   
eva Ana
tako dolgo že nisem bila tukaj, da sem pozabila kako se slika naloži user posted image

Človek kar ne more verjet, da bodo ti naši sončki stari že 2 leti.
HRANA...sadja noče, zelenjave noče, meso zelo poredko. Tako je doma, v vrtcu pa baje je skoraj vse kar ji dajo. Kakor koli zdrava je, to mi je najbolj pomembno. Zelenjavno juho naredim krem, pa malo zlatih kroglic not pa vse poje...SAMO DA SE NE VIDIJO KOŠČKI!
KAHLICA...na kahlico noče, raje gre na nastavek za wc školjko in je dokaj pridna. Velikokrat se zjutraj zbudi s suho pleničko. Še dobro da je poletje, da lahko lula tudi zunaj na travici, da je bolj zanimivo user posted image .
Zunanji veliki bazen je zakon, v mali bazenčem sem ji pa napeljala tobogan in veselje je veliko! Z punčkami se ne igra, raje z avti, motorji in traktorji!


(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Septembrčki2009
10.7.2011 13:46:37   
eva Ana
user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Septembrčki2009
10.7.2011 13:47:22   
eva Ana
..no pa mi je usplelo...tako velika je naša Alina

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?