MetiLu
|
Roži Dobro jutro, danes sem se pa naspala. Zdele greva s tamalim na sistematskega, pol pa malo v šoping. Rabi novo kapo, pa jo greva skupaj izbrat. Pa še teleskop sem mu obljubila ... Vreme je res klavrno, no samo da ni več snega Juhica, jaz za železo jemljem Floradix Floravital, sirup na naravni bazi, ga zmešam v pomarančni sok in spijem. Ful pomaga, tudi po prvem porodu sem si kri popravila s tem sirupom. Tablete sem dobila, samo jih težko jem (katerekoli), pa sem si raje sirup kupovala. Frcafella, naš kar dost gleda risanke. Preveč. Samo zaenkrat ne opazim nekega slabega vpliva, prej pozitivnega. Ker jih gleda aktivno, se zraven nauči kakšne besede, pesmice, ... Pa tud gleda take luštne kot so Mojster miha, Franček, Pujsa pepa, Gasilec Samo, Bacek jon... pa zdej včasih gledava na programu Disney Micky Mousa in neko Džunglo, ki sta v angleščini. Take luškane. Samo če vse skupaj seštejem jih zjutraj gleda pol ure do 45 min, popoldan in zvečer pa tud kakšno urco, tko da dve ure na dan nekje... Ampak ko ima dost, gre tud stran, pa se gre kaj sam igrat oz. se skupaj igrava in ustavrjava, vsak dan vsaj 2 ure. Pa večerna rutina kopanja in igranja v banji traja tud ene 45 min. Tako, da ne boste mislile,d a sam risanke gleda Zdej se pa letim oblečt...