Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Medike so super, ena je težka 480g, ta druga k je po mami pa 580g, ta je tudi en malček večja od prve. Pregledali smo spet vse organe in so vsi na svojem mestu, srčki delajo, pupe migajo...v bistvu mi je zdravnica naredila še 1x celotno morfologijo 
Več javim jutri!
.
) pa naj vas to vreme ne napravi slabe volje
.
, ampak se drživa zaradi našega fantka, ki je hvala bogu super, je težek že 436g in je vse vredu z njim. Pušenjak mi je rekel, da je punčka začela zaostajat v rasti v 17 tednu, ampak je žal umrla in verjetno zaradi kromosomske napake, tega mi nihče do sedaj ni povedal, samo da je manjša, vse drugo ok, no ni važno, pravim, da je boljše sedaj kot pa kasneje, ali pa da se rodi bolana
!
. Sevede če do naslednje mf ne zraste lulči!
.
.
. Pa počivaj, ne pretiravaj.
. Smo mi lahko kar srečni zgleda.
. Pa bravo za izpit.
za lepši dan.
vam zgleda tudi neki takega sporoča, ker vztrajno brca mami že ves čas ko to pišem
.