|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
20.2.2012 7:12:16   
lenika83
Jaz sem ravno včeraj pospravljala omaro in pregledovala poletna oblačila. Pa sem se ravno isto čudila kot ti. Svakinja mi je posodila oblačila in so ji velikost 104 kratke majice in kratke hlače čisto prav, njene lanske majice številka 86, pa tudi še vedno. Pri kratkih stvareh na splošno tako ni problema, ker se širine med številkami zelo malo razlikujejo, po dolžini pa je tako in tako čisto vseeno.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Oktobrčki 09
20.2.2012 8:46:07   
malaMravljica
ja, te stevilke. Jaz mu hranim poletne stvari izpred dveh let se, ce mu bodo letos mogoce se prav. Sploh ne vem kje naj mu kupim kr. hlace, da bodo v pasu ok, ce vzamem st 92 jih bo itak dol pri kolenih lovil. Sam za jenas vem, mu vzamem s oliver slim model in je ok, vse drugo dam tisto lastiko na zadnji gumbek in je se vedno cist presiroko. Sem mu za pozimi vzela ene zametne in bodo ostle nenosene.
Sicer pa sem mu sedaj nekaj novih srajc nabavla, eni imajo st 92/98, drugi pa 92 in sem sla prav primerjat, cist nobene razlike ni. Drugac pa se vedno nosi srajce 86, sam rokavi so mal na knap, pa ima pozimi itak se eno majco na vrhu in je ok.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Oktobrčki 09
21.2.2012 21:29:25   
frrrr
vas le pozdravljam, debatirat se mi ne dauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
   RE: Oktobrčki 09
21.2.2012 22:13:46   
googica
frrr hecna :DD

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   RE: Oktobrčki 09
21.2.2012 22:45:26   
rozilu
googica: ti tudi user posted image

Meni se tudi ne da debatirat, samo kaj zabavnega bi prebrala. Kako je bilo za pusta?

Aja, samo to lahko napišem: zjutraj so me vzgojiteljice prosile, če lahko dam masko (pončo) Maruši dol, ker se nekateri otroci bojijo maškar user posted image . Pol so šli na rajanje k večjim otrokom - ampak samo tisti, ki jih ni bilo strah: to so bili trije iz skupine (seveda naša med njimi).

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   RE: Oktobrčki 09
23.2.2012 11:20:30   
frrrr
rozilu, M je pač pogumna punca user posted image

mi smo bili namaskirani 5 minut, da smo se fotografirali. sicer pa brišemo noske, zbijamo vročino... in upam, da bomo kmalu vsi čili in zdravi, ter pripravljeni za služenje vsak na svojem koncu.
prej smo skozi okno gledali vrtčevske prijatelje, ki so se sprehajali po šolskem igrišču in je tamala vpila pijatički, živjo! pijatički, živjo!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   RE: Oktobrčki 09
23.2.2012 11:22:55   
frrrr
rozilu, tickerček kaže, da pihate svečko user posted image js sm jih pa zgleda zbrisala prejšnjič. pa se mi ne da še enkrat štimat user posted image prečekiram, če imam podpis naštiman :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
   RE: Oktobrčki 09
23.2.2012 11:23:44   
frrrr
tut podpisa nimam user posted image

gremo jest in spat. čau bau

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   RE: Oktobrčki 09
23.2.2012 12:17:36   
rozilu
Veš kaj ti frrrka... moja Maruša ima dve leti in jih bo imela še 8 mescev! user posted image Ti pa sploh otrok nimaš! user posted image user posted image user posted image

Eh, ne da se mi zdej to... enkrat ob priliki pa bom, hehe

Pozdravite se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
   RE: Oktobrčki 09
2.3.2012 12:14:49   
majakla
Oj!  user posted image
 
Uživate v sončku?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   RE: Oktobrčki 09
7.3.2012 21:38:59   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oj!  user posted image
 
Uživate v sončku?


Aha, vi pa na snegu po sliki sodeč? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   RE: Oktobrčki 09
12.3.2012 22:32:16   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oj!  user posted image
 
Uživate v sončku?


Aha, vi pa na snegu po sliki sodeč? user posted image



Oh, zdaj že stara slika. user posted image
 
Jutri pa baje sonce, upam, ker že komaj čakam kolo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
   RE: Oktobrčki 09
29.3.2012 20:17:51   
frrrr
4. post v mesecu marcu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   RE: Oktobrčki 09
3.4.2012 23:17:15   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

4. post v mesecu marcu user posted image user posted image user posted image



In prvi v apriluuuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   RE: Oktobrčki 09
5.4.2012 23:03:56   
Meliitak
vidm da predvsem uživamo zunej te dni, čeprav je danes padal dež, ampak nč hudga tud po dežju znamo žurat he, he...a mate tud pri kateri od vas probleme s spanjem? No, nebi to rekla glih problemi, težave kako otroka dat spat in da ne mine 2 uri preden se lahko odplaziš stran in da otrok spi. Al pa ta težava, jest bi hotela narditi to tkole, moj predragi pa nardi drugače in je otrok zbegan user posted image user posted image Seveda pa še bolj ker en teden jest z njo zaspim, en teden pa jo tašča uspava al pa moj mož če mu rata...iz spalnce se ne privlečem prej od 22h (ne vedno), ker jasno še jest pol zaspim he, he...drug problem pa je skupna soba, kjer se bejba igra, gledamo TV, na konc koncev pa tud spimo, največkrat uspešno vsi v svojih posteljah. Kaj mislte do kdaj otrok lahko spi v isti sobi kot starši (mislm, do kaj nj bi blo normalno)? Če bi le blo možnost bi jest našo pikico dala v svojo sobico, da ma svoj mir, ampak žal zaenkrat ne gre....pol pa jasno ker sem vsa zategnena tud otroka ne morem pusit v postli da bi se jokal in v joku zaspal, tko da ležim zraven nje dokler ona ne zaspi...ja itak, tok je teh knjig kako in kaj, sam ko se ti otrok joka in te gleda v oči pa ti govori "kaj sm nardila, da je zdej tko?", pa me kr srček zaboli in rajš neham z mučenjem in zaspiva še vedno skupaj...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   RE: Oktobrčki 09
6.4.2012 10:53:33   
lenika83
Dober dan!

Glede na to da smo bile marca zelo aktivne, se bo treba zdaj malo izboljšati user posted image

Meliitak če ti je kaj v tolažbo, naša še tudi nikoli v življenju ni sama zaspala. Večinoma grem jaz z njo skupaj v posteljo in ko zaspi grem ven, čeprav tudi večkrat zaspim zraven. Zadnje čase se sicer prav trudim, da ne zaspim in potem odidem ven takoj ko zaspi, da še lahko kaj naredim v miru. Če sem te prav razumela, je težava tudi v tem, da dolgo rabi, da zaspi. Mi smo to rešili tako da jo pač dajemo kasneje spat. Nič mi ne koristi, da jo ob osmih tiščim v posteljo, če pa pred deveto itak ne zaspi. Mi imamo zdaj zvečer takšen način, da se pred osmo stušira in uredi za spanje, potem pa od osmih do kakih devetih gleda risanke (včasih tudi vmes zaspi), potem še enkrat lulat in spat. Običajno zaspi v 5 minutah. Med tem ko ona gleda risanke, pa imam tudi jaz dovolj časa, da lahko kaj pospravim. Takšen način ji ne povzroča težav zjutraj, ker se večinoma sama zbudi.

Vsem vam želim čudovite praznike!!!

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   RE: Oktobrčki 09
9.4.2012 21:01:28   
Meliitak
No, lepo je brat (čeprav vem, da jih je še več), da ima težave še nekdo drug pri spanju. Verjetno sem samo to hotla slišat-prebrat, da se mal pomirim. Ja, je res da otroka nikekor ne moreš prislilit da spi, samo če ti po glavi skače pa tud verjetno ni ok. Čeprav se že prej zmeniva kako in kaj bova počeli in imamo večerni ritual in pravljice in tišina...pa ne zaleže...pa četdi ji dam risanke al pa kaj za zamotit na TVju pa ona ni pri miru, ona bi se še mal igrala, a ura že čez devet...o kok mi to živc dvigne...verjetno bom res kot si ti lenika rekla potrebno bejbo pustit, naj sama ukapira kdaj je zaspana in zaspi, pa probat čimmanj jo motit in biti moten z njene strani, glavna je samo moja prisotnost...
V glavnem pa je naša pikica pridna in zgovorna, samo mami ne sme zgubljat živcev vsepovprek in je večinoma ok ane. Oh če bi ble sam midve pol bi se mi2 uštimale, moteči faktor so vsi drugi ki ne upoštevajo mojih (najinih) navodil.
He, he, zakaj ne čvekamo preveč? Zaposlene smo tok verjetno. Pa k temu pripomore lepo vreme in smo jasno z otroci zunaj, ko pa naj bi končno zvečer še na comp.šle pa se nam ne da. No razen izjem he, he al pa tistih ki imajo službene privilegije. Drugač se pa strinjam da moramo mal ohranjat stike in moigat v virtualnem če ne že v resničnem svetu...
Lahko nočko in upam, da kamlu zalutam nazaj

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
   RE: Oktobrčki 09
11.4.2012 22:23:42   
malaMravljica
ja to s spanjem imate pa probleme sam s puncami, fantje pa spijo in ni problema jih dat spat. Same krive. user posted image user posted image user posted image  ne me resno jemat, sem na istem nooooo. Sam sem ga sama scartala, lani poleti sem uvedla, da sem se ulegla k njemu in sedaj smo na tem, da noce sam zaspat in sem zraven, da zaspi. Tudi jaz ponavadi zaspim pred njim in sej same veste kako bedno je to, sploh pozimi, ko sem, ko je zaspal obicajno sla se za par urc v pisarno delat. Sam jaz tega  s spanjem ne bom se kmalu odpravila, ker  mislim, da bo tako hitro sel cas in me zvecer ne bo vec rabil, pa tudi ne zamenjam tega za nic, mali zaspi ponavadi tako, da me objame in sva kot dva zaljubljenca user posted image

sedaj za praznike se je moj mali odlocil, da bo sam se sladkarije jedel. In jaz, da jih ne bo, zmagala sem pa itak jaz.

Moram se povedat, da je izredno priden v avtu, sva bila v Slo in za dol sva naredila na polovici poti eno pavzo, za gor sem ga pa mal pred ciljem jaz vprasala, ce se ustaviva in je rekel ok. V Italijo pa nam znese 4,5 urna pot brez pavze. In mali niti enkrat jok ali tecnarjenje, nic od tega in je pravi uzitek ga imeti s seboj.

govori pa se vedno precej manj kot vasi, sam rabi pa kar nekaj jezikov, bo ze. Pa priden je za rokico dat, to pa vedno poslusam kako je lepo vzgojen user posted image  ceprav ce gremo na pico je vedno ista pesem,ko odhajamo gre od mize do mize in gostom po vrsti daja rokico in potem jim se pomaha. So vasi tudi taki? Mene vedno zlomi smeh in pol ne morem niti za njim it, da bi ga stran peljala.

Tolko na hitrco. Povejte se ve kaj o vasih otrocicih.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   RE: Oktobrčki 09
12.4.2012 22:07:51   
rozilu
Evo še mene malo, da ne bo tema samevala!

MM, tvoj LM je itak priden smo slišali user posted image Midve z Marušo se vsak teden precej voziva in je tudi kar pridna, čeprav mi živčke para, ker hoče eno in isto stvar 100x poslušat! Meni gre pa že prvič na živce user posted image Eno pravljico - o notah. s tem je obsedena. In ima svojo ninico ponavadi zraven in pravi: Ninica, kaj boš poslušala Note? Maaaaamiiiii, ninica hoče Noooooteeeee!!!! Jst pa grrrrrr user posted image In ji dam kaj drugega, 1x na teden pa popustim :) Zdej imava teden pravljic... Muca Copatarica, Žogica Nogica, Zvezdica zaspanka pa kake krajše, ki se jih niti ne spomnim - te ima ponavadi najraje. Drugače pa sva bolj pri pesmicah. Pol pa ni čudno, da zna že tolko pesmic... če jih preposlušava 100X!

Meliitak - naj te potolažim glede spanja: pri nas iste težave!! Sej spi ko polh, celo noč ni glasu od nje. AMPAK ZASPAT!!!! To je moja nočna mora, še preden se noč začne user posted image . Okoli 20h-20.30 je sita in umita in gremo v posteljo, ponavadi brat knjigice, včasih še pogledat Pujso Pepo (1-2). In potem se začne zabava... če sem utrujena se uležem zraven nje in seveda zaspim 10x pred njo... ona me še gnjavi: mami obrni glavo, pa me drocka po očeh in se obrača in skače in ne vem kaj...
(sej kao ne bom zaspala, pol se pa ob 1h zbudim vsa zalimana...) Če me dovolj gnjavi, dobesedno poP in grem iz sobe... Ona cvili, ampak se ne dam. Če pa po knjigici zapustim sobo je vedno: mami sem žejna (še ne rabi hodit lulat user posted image ), pa: mami a lahko pridem k tebi v naročje gledat kako tipkaš???? (tle padem dol user posted image ). NE! Čas za spat, vsi že spijo, zunaj je noč, jutri je treba ustat itd.... Ponavadi rabi vsaj pol ure da zaspi!!!! Mam ful za delat, ma ob 21.30-22.00 se mi prav nič več ne da :S

Opoldansko spanje: doma za vikend ne sploh! Reče da je zaspana, jo dam v posteljo, kjer eno uro prepeva, govori, se igra... potem pa: mami, a lahko ustanem, posim? Eh, vsaj v postelji je, da neki minimalnega postorim... V vrtcu sicer zaspi, ampak rabi pol ure. Pri babici/noni tudi zaspi ponavadi in pol kar 2,5h spi! Meni nič jasno...

Drugače pa še to: moja je že od vedno čupavka in ti lasko zmeraj lezejo na oči... česat NE! Čopke delat NE. Pa skoz je prehlajena in je treba čistit nos s fiziološko... imamo doma taaaake boje, jo moram zavijat v brisačo in na silo očistit... V glavnem, doma je vse NE! Vprašam kako je v vrtcu: VSE PUSTI! Itak domov pride s perfektnimi čopki (zjutraj vedno nesem elastike in špangice), nos ji čistijo s fiziološko v špreju (ne mrdne),... v glavnem vse. Se je smejala vzgojiteljca, da zgleda kot da je nek hud teror tam, ker se jim nič ne upira user posted image .

Zdej sem pa se razpisala user posted image . Fajn bodite pa se beremo!


(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   RE: Oktobrčki 09
13.4.2012 7:57:34   
lenika83
Lepo, da smo malo popravile marčevsko povprečje postov user posted image

Mi zdaj že nekaj časa nismo bili kje bolj daleč z avtom, tako da ne vem kako bo. Lani so bile kar težave s tem in smo na dobre tri ure dolgi poti trikrat stali. Gremo naslednjo nedeljo, tako da bomo videli kako bo preživela. Lani ob takšnem času je bila siver tudi 15-minutna pot težava, pa zdaj ni več. Sicer smo pa nabavili tudi prenosni dvd, pa upam da jo bo tudi to vsaj malo zaposlilo med potjo.

Pišem že menda od decmbra, da spomladi se bejba seli v svojo sobo. No, danes bo končno ta pomlad user posted image  Dopoldne ji pripeljejo posteljo, tako da gre zvečer že v svojo sobo. Zdaj že cel teden vsem razlaga, da je ona velikap unca in bo sama spala, tako da me prav zanima kako bo to izgledalo user posted image


mM jaz podobno razmišljam o "razvajanju" s spanjem. Mene načeloma sploh ne moti, da grem z njo spat in tudi večinoma tako zaspiva kot vidva. Meni je te najlepše na svetu in res uživam, tako da po eni strani sploh ne razumem tistih ki otroke "silijo" same spat. Če ne prej me bo pri 18 letih ziher spodila iz svoje postelje user posted image

Aha, še o dnevnem spanju je bilo nekaj... Naša doma tudi večinoma ne zaspi čez dan (v celem letošnjem letu mogoče 2-krat), večkrat zaspi, če se peljemo z avtom in potem še včasih doma nadaljuje, ampak kaj več kot 1 uro pa ne. Meni načeloma to itak paše, ker že eno leto komaj čakam, da se dnevno spanje ukine. V vrtcu pa zaspi v kakšnih 15 minutah in spi eno uro ali več. Res pa je, da potem zvečer dosti hitreje "dol pade", če čez dan nič ne spi.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   RE: Oktobrčki 09
13.4.2012 10:08:23   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

mM jaz podobno razmišljam o "razvajanju" s spanjem. Mene načeloma sploh ne moti, da grem z njo spat in tudi večinoma tako zaspiva kot vidva. Meni je te najlepše na svetu in res uživam, tako da po eni strani sploh ne razumem tistih ki otroke "silijo" same spat. Če ne prej me bo pri 18 letih ziher spodila iz svoje postelje user posted image



Saj tudi jaz občanso nimam nič proti, da z njo zaspim... Imam proti temu, da se ne uleže in stiska k meni, ampak me gnjavi. Tko da je v bistvu še slabše, da se uležem k njej - samo me občasno prosi (in popustim), pol me pa cuka itd. Isto z dnevnim spanjem, takrat sploh ne zaspi. Aja, še to pozabla: če me kdaj ni zvečer in jo da tati spat... zaspi v 5 min (tam ni mrdanja zgleda user posted image )

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
   RE: Oktobrčki 09
13.4.2012 11:21:27   
malaMravljica
pri nas je pa obratno, po moje ce bi ga moj dajal spat mali ne bi nikol zaspal. Pri meni tudi najprej poskusa, mece poustre in odejo stran in skace po postelji, to je pri nas dovoljeno, ker ne unicuje jogija, da bo jasno, sam ko jaz recem pa pride in se uleze, pa vzameva po novem vsak svojo knjigo in bereva oz gledava. Vcasih tako zaspi, drugace mu pa recem, ce zapre luc in pol se uleze in zaspi. Dnevnega spanja pa ni ze dolgo, ze pred 2 rojstnim dnem je nehal spat cez dan, zaspi pa v avtu ja.

Rozilu, ko bos ugotovila kaj z laski pa povej tudi meni. Moj je tudi cupavc in imam isto problem kaj naj z laski spredaj, ker fantu pa ze itak ne mores spangice dat. Bi mu pustila dolge, sam kaj ko grejo na oci. Sedaj mu je sam spredaj postrigla in mal po glavi na hitrco, pa ima se dolge.

Se nekaj, kaj jim oblecete za spat, sam pizamo ali tudi kanatero spodaj? Ker jaz ce mu dam kanaterco mu je pol tooook vroce, cist moker je ko ga nesem v njegovo posteljo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
   RE: Oktobrčki 09
13.4.2012 12:30:11   
lenika83
Jaz ji za spanje oblečem samo pižamo, pa še to smo zdaj zamenjali tiste najbolj debele za malo tanjše. Čeprav zdaj ko bo v svoji sobi, je ponoči ne bom nonstop pokrivala, tako da bomo mogoče debele spet dali nazaj. Niti sredi najhujše zime ji nisem nikoli dala spodnje majice, itak imamo ponoči okrog 20 stopinj v spalnici in ji je pižama več kot dovolj.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   RE: Oktobrčki 09
17.4.2012 10:56:08   
rozilu
Pri nas je uspavanje vedno manj uspešno... edino ta vikend smo čez dan obakrat nekam šli in je lepo zaspala v avtu (v soboto sta me s tatijem celo počakala v ugasnjenem avtu pred trgovino in je zaspala :D)

Spat jo dam ponavadi v spodnji del pižame, zgoraj bodi: če je dolg, pol nič več pižame; če je kratek pa še čez zg. dolge rokave. Pol pa pokrita s kovtrom (če spi pri meni) ali pa v vreči.

Laski: sem tudi že fantka s špangicami vidla, samo sem mislila da je punčka user posted image Jst jo včasih kr brez vsega pustim... Zadnji par dni pa je neki pustila in sem ji ful spenjala laske: čopek na vrh glave (tiste predolge franze in ob strani, kar ji gre na oči), pol ob strani špangice (ki niso nujne in itak popustijo) in občasno še zadaj čop. Samo itak še vedno zbežijo laski in grejo na obraz! Najraje pa nesem vzgojiteljicam material, da ji one take lepe čopke nardijo (njim pusti user posted image ).


(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
   RE: Oktobrčki 09
17.4.2012 18:29:38   
malaMravljica
No, saj ze upostevam Leniko in mu dam sam zgornji del pizame, kanaterce ne vec in je mogoce res mal boljse. Ima pa tiste cist navadne bombazne pizame, kaksnih debelih niti nima. Pri nas je tako, da je soba tudi pozimi neogrevana in ima cca 18 st bi rekla, ima pa postelja 28 st, pac temperaturo telesa in pol res ne vem kolk oblect.

Sem se vam verjetn hvalila, da je ze kaksen teden prespal noc, ko se hvalim vedno vse pokvarim in itak ne prespi vec. Sedaj pokvarim se uspavanje, po novem sva sla v posteljo, vzela vsak svojo knjigo in mali je v minuti zaspal s knjigo v roki.

Rozilu, joj sej meni ga tudi brez spangic zamenjajo, pa ni vazno ce je oblecen v modro ali rdece. Pa men je tudi fajn mu copke delat, sam ne pusti, enkrat za kopat se ga je pa celo imel user posted image user posted image  rabm pod nujno eno puncko kaj.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?