Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ej, js sem se kr spet zamislila... glede na to, da se vašo bebeti kr neki umirjajo, pojma nimam kaj naj si mislim... a bom res šele januarja rodila...
Ne sam da se mi zdi, stoposto sem, da tako divja kot je zadnje dva tri dni, še ni bla!!!!!!! Brca, boksa, praska,... med vso to telovadbo ma pa še čas kot je ena že napisala vrtat luknjo. Sam, da pri meni ne vem, če samo klin in cepin, še kak večji stroj za prebadanje najbrž...
Mogoč mi pa rata mojega nahecat, da gre v inšpekcijo s prjatlom...
hahaha naša beba.. to nič še ne pomeni, saj sem napisala (sicer smo Petra prisilno izselili), da je Peter skakal po trebuhu še v porodni sobi, sem mislila, da bo prej na usta ven prišel, kot spodaj....
Dež ,.....pa lih danes, ko smo imeli take načrte za vozičkanje !
Mali spet spi, mama pa ima še malo časa zase. Včeraj zvečer sem ga dala spat ob osmih, pol pa smo se zbudili ob pol enih in ob štirih da smo jedli ! Pa nič ga ni zvijalo, je vedno takoj nazaj zaspal, ko se je najedel Takih noči je lahko še več!
Pajacka - tolko virusov in bacilov si odgnala od sebe, upam, da te zdaj na ciljni ravnini ne zagrabi kaj resnega Škorpijonček in library - krasno da je vse ok, pa da bebike samo malo počivajo!
FLIK ČESTITKE ZA PUNCO!!!!!!!!!!!!!! Predihavanje popadkov
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**
vdihneš skozi nos kot bi vohal rože, izdihneš skozi usta kot bi rahlo pihal svečo- da plamen ne ugasne,....
Dihanje po pasje, pa je meni fajn prišlo potem ko mi je predrla mehur in ko so prišli tisti popadki, ko te na blato tišči, sem jih pridno po pasje predihavala, pa dol potiskala,...
Zdaj pa grem kavico skuhat in nekaj pojest preden se moje sonce zbudi.
Evo me, naš tamau spet dobil sladek zajtrk...marmelado .
Men bo mogu prav en dohtar rečt, da ne smem več sladkega, če ne no bo šlo brez.
Library, tud men so rekli pisat gibe...pa sem nekak nemarna...se bom mogla v roke vzet.
Pajacka, ti pa že greš kr golaž kuhat...ja pridna, jst bom pa danes kr eno zelenjavno juhco nardila, da dobimo kak vitaminček, poleg sladkega . No, pa mogoče še palačinke spečem .
A zdaj je men kr žal, d ane bom v Lj rodila, da bi imela Library in Pajaca zraven...duhcajt mi ne bi blo ziher .
Imam . Saj danes se je nekaj že začelo premikat ob petih, pa prejle, tak da lahko rečem, da ene 10x sem že čutila. Ampak očitno se sam malo prestavlja, da bo lažje spal naprej . Kr naj se mi danes mal oddolži in vam tudi
jah golažek se kuha, pol samo še samo krompir, ko bosta na poti domov... no pa dala si mi idejo, da naredim palačinke.. hmmm imam domače orehe pa bodo z orehi..
No potem pa grem še po čokolado in smetano za rolado.. zadnjič sem jo delala v soboto in se še ni pošteno ohladila, ko je ni bilo več... res je enostavna za naredit in odlična za pojest...
To pa vem o kateri roladi je govora...tud jst delam, pa ono orehovo s kislo smetano tud......mnjam. Pa orehove palačinke . No pa sej pol pa jst nisem edini frik.
Apartma, pa bomo imele trio adio kričačev . Sej pridem komot do LJ, popadki lepo pridejo na 5 minut, da ne bom prehitr tam, se uležem, trikrat porinem in sem fertik.........idealen scenarij.
Joj kok bi še spala, pa me križ ubija...sem mogla vsata.
Ja ste pa res čveke kako zatišje bo ko boste vse ušle na potovanje v rim
škorpijonček in library...samo da je vse ok
Upam da malajka kmalu sporoči veselo novico
pajac...ti kar vztrajaj v svojih borbah proti bacilom...GO GIRL!
Evo mojemu tud ravno kolca...mi kar trebuh skače Sem zadnje čase ugotovila da je najbolj aktiven med 22-24h...upam da ne bo še kaj dlje ko bo zunaj
Ja pri nas tud dež pada...itak kaj pa drugega...a je sonce še rumeno? Ga nisem videla že 6 dni! Pa pravijo da bo pe ves teden deževno Tole pa res že preseda. ž
Nič grem mojega zbudit, pa zajtrk narest pa laufam pol v merkur...grem mal novoletne okraske pofirbcat...rabim še par malenkosti, da se bo pol moj lahko matral z okraševanjem decembra
To pa vem o kateri roladi je govora...tud jst delam, pa ono orehovo s kislo smetano tud......mnjam. Pa orehove palačinke . No pa sej pol pa jst nisem edini frik.
Apartma, pa bomo imele trio adio kričačev . Sej pridem komot do LJ, popadki lepo pridejo na 5 minut, da ne bom prehitr tam, se uležem, trikrat porinem in sem fertik.........idealen scenarij.