|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
11.1.2011 22:04:11   
dangermouse
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Punce po moje ni dobro, da dajete več teh kapljic hkrati, s tem kve.čemu škodite otroku kot koristite. Sploh mešanje antifilata in biogaja je totalno nesmiselno, ker oboje deluje na istem principu, se pravi predoziraš. To je isto kot da bi pojedel recimo 5 lekadolov, pol pa še gor 5 daleronov, a se vam to zdi smiselno?

Mi pa imamo v petek posvetovalnico, AD3 še nimamo, tako da ne dajemo še nič, že itak imamo krče
Zdaj smo pa ravno skopali tamalo, ji dali še malo čaja in jo dali spat, pa da vidimo kako se bo obneslo



Arwenko, mag3 Ja mi uporabljamo res veliko veliko kapljic, ampak se mi zdi, da se ne "tepejo" preveč. BioGaia je v bistvu probiotik za razvoj črevesne mikroflore, ColiPrev je encim laktaza, ki pomaga če ima otroček slučajno laktozno intoleranco, Lekobeba so pa vetrovne kapljice iz zelišč (janež, kumina, komarček, meta). AD3 kapljice nam je pa pediatrinja že v porodnišnici predpisala in smo jih začeli jemat po 1. tednu. Predpisala nam je 8 kapljic, verjetno zato, ker je bil rojen v 35. tednu in je imel močno zlatenico, pediatrinja je tudi vedela, da imam probleme z dojenjem in da veliko dodajam, tako da ne vem... Večinoma mu dajam 4 kapljice pri enem obroku in 4 kapljice pri drugem obroku. Prejšnji teden AD3 kapljic nisva jemala, da smo videli, če so kaj povezane s krči - pa smo imeli vseeno krče. Pravijo, da je dobro da jih otroci jemljejo, ker gre za A in D vitamin, sploh tega v zimskem času bolj malo dobijo.

Danes zvečer lepo panča, nič krčev, jupiii, bom kar potrkala preden se v jezik ugriznem he, he...

Čebelica11 jutri upam, da se dobiva na vozičkanju, danes sem gledala ven in je ves čas po malem padalo. Mali je prav pogrešal ropotanje in tresenje ob katerem ponavadi zaspi. Upam, da bo kaj boljše vreme. Oblačenje je pa tud pri meni problem. Malega za ven oblačim kot eskimčka, če pa opazim, da švica, ponavadi na vratku to najbolje začutiš, ga pa po slojih slačim. Zdaj ko je temperatura okol 10 stopinj pa preko košare ne dam pleničke, da vsaj malo sončka in zraka dobi.

Pri nas sta babi in dedi v spodnjem štuku prehlajena in smo v karanteni - nič stikov - se jima kar meša, tako ga pogrešata. Boga aprill upam, da se vsi skupaj čimprej pozdravite.

BabyKitty vauuu ti si pa prava mlekarna - jaz se kakšno uro matram po podoju s tole ročno Aventovo črpalko in spravim skupaj kakšnih 80ml. Je pa res da nikoli od poroda nisem imela neke velike količine mleka, nobenega navala mleka ni bilo in tud ko stisnem bradavico priteče le nekaj kapljic, nikoli ne šprica, kot sem videla pri kolegicah, ki dojijo. Bi blo še kaj, kar bi pomagalo za večjo količino mleka, razen tablet? Kakšen čaj? Močnik iz koruznega zdroba nič ne pomaga - sicer sem ga jaz delala z vodo, suhimi slivami kuhanimi in cimetom, ne pa z mlekom, ker so mi ga zvečer odsvetovali.

Zaljubljena23 Naš fant tud bolj slabo kaka, na 2-3 dni. Pravijo da je to normalno. Vse do enega tedna menda. Sestra pri pediatrinji je rekla, da je njena punči kakala na enajst dni. Sploh če malo dojiš in malo dodajaš. Mi smo mu občasno dajali adaptirano mleko Novalac IT, ki je proti zaprtju, pa je pomagalo. Ko sem samo dojila 3 dni, pa sploh ni nč kakal, potem je bla pa cela poplava kakca, kar na enkrat. Mislim, da je bolj važno, da ima vsako pleničko polulano, je pa težko gledat, kako ga napenja. Jaz ga masiram po trebuščku v smeri ure in telovadim z nogicam pa včasih pomaga, večinoma pa ne žal.

_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Decemberski sončki 2010
11.1.2011 23:46:07   
sleepyhead
Še jaz da se malo javim, ni dosti časa, ker je kr naprej kaj. Malo sem prebrala za nazaj-predvsem zadeva s krčki. Moja jih je imela ene 2 dni in sem tudi ukinila mleko pa se mi zdi da je danes boljše. Sem pa naročila Vetrovne kapljice iz koroških lekarn, ker moje prijateljice so jih ful pohvalile. Ima katera izkušnje z njimi?
Moja težavica je edino, ker ta mala preveč spi in se hrani manjkrat na dan.Patronažna je rekla, da naj jo budim, ma tudi to ni boljše, ker zaspi takoj med dojenjem.

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Decemberski sončki 2010
11.1.2011 23:55:18   
Mjavmjav
zaljubljena katero AM pa dodajaš? naš je bil po Aptamilu confort tudi ful zaprt... potem smo šli na Hipp in zdaj gre nekako na 2 dni. Se pa res ni za sekirat - dojenčki majo svoj tempo sračkanja user posted image

babykitty me boš premamila s to črpalko, samo jaz ne vem če jo bom res potrebovala. Me pa zanima koliko je notri, da vidim koliko mali dobi in če slučajno kaj pusti notri

Vaši sončki ful spijo - zakon! Naš je ko mali čukec. Samo v vozičku in lupinici skoraj vedno zaspi in po telovadbi za 20 min, vse ostalo pa prebedi podnevi. Danes je spal 2x po pol urce od 9h zjutraj, pa do zdajle do 11h. Kar ne morem verjeti... ponoči se pa tudi zbudi vsaj 2x...

Kapljice imamo mi D3, dajemo jih 5.


(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 0:02:56   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Mene zanima vse tiste mamice ki mate dva in več otrok...recimo DeVilla, mag3 kako otroke oddate po vrtcih in šolah. Hodite z malo štručko po otroke v vrtec in šolo?  


Mož že od novembra zjutraj pelje obe v šolo oz. vrtec, za iskat pa mal kombiniramo - enkrat oči, enkrat babi če je lepo vreme, da gredo lahko peš... Fajn je, ker je varstvo do 16:30, tako da če ne gre drugače občasno ostaneta dlje v varstvu. Za peške je kar daleč, pa še vozička nimamo usposobljenega... user posted image

_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 0:09:12   
DeVilla
Ojla,
Pri nas občasno dajem kapljice iz Gorenjskih lekarn, pa imam občutek, da mu pomagajo. Kakanje je pri nas bolj čudno - plenička je velikokrat polulana, vsaj 3x na dane je na njej flekec kakca. DA bi bil pa res u nulo ful pokakan, se pa zgodi recimo na dva dni... Sem mu 2x dala sčadkane kamilice, ga preženejo v pol ure...

Danes sem ponucala vsaj 3 blazinice za dojenje na vsaki dojki, tako mi je mleko špricalo ven...  Se to tudi vam dogaja? in potem mi govorijo, da je mali premalo dobil na teži. Pa skoz bi na joški visel in se gostil... Nismo pa še na porodni teži, vsaj po tehtanju prejšnji četrtek... Pa se ne sekiram, ker lepo je...

Čiščenje kože - mali ima na nosku beli pikici, pa preko trebuščka in zadaj na vratu cel trop malih rdečih pikic. Sem danes vprašala zdravnico, ko sem ravno telefonirala za datum prvega pregleda, pa je rekla, da se koža čisti.

Prehrana - jaz sem že drugi teden na brezmlečni prehrani, če ne štejem tistega deci mleka, ki ga zjutraj zlijem v žitno kavo...  Se mi zdi, da malega manj zvija. Sem bila pa danes zjutraj nekaj žalostna in živčna, pa je zgleda to občutil in je potem hotel popoldne skoz pri men bit...


_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 1:13:51   
dangermouse
Hmmm eno vprašanje... a dojenčki pojejo na obrok toliko kot rabijo (recimo pri 7 tednih 120-150 ml) ali vsakič malo drugače? Ker pri meni se mali doji na obeh zizah skupaj skoraj 1 uro (vem da nekaj mora spit pri meni ker slišim goltanje in tudi ker si potem lahko še kaj malega načrpam ven), po dojenju pa je včasih nemiren, ne zaspi (ne vem a so to krči ali je še lačen), pa mu dam še adaptirano mleko, pa spije še 80 ml, včasih tudi 120 ml. Potem pa mi sploh ni jasno a pri meni sploh res kaj dobi ali sploh nima mere in bi kar jedel in jedel, če bi lahko?

_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 17:24:09   
sleepyhead
Imam eno vprašanje. Danes je 12 dan po porodu in imam na eni strani spolovila še vedno zelo zatečeno, na otip trdo. Šivali so me znotraj baje eno žilico (ne vem, če na tej strani, ker pri porodu niso dosti povedali, potem pa tudi ne) A je še katera tko zatečena?
A čakam še 1 mesec na prvi pregled?

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 17:53:13   
**NiNa**
IZVIRNO SPOROČILO: sleepyhead

Imam eno vprašanje. Danes je 12 dan po porodu in imam na eni strani spolovila še vedno zelo zatečeno, na otip trdo. Šivali so me znotraj baje eno žilico (ne vem, če na tej strani, ker pri porodu niso dosti povedali, potem pa tudi ne) A je še katera tko zatečena?
A čakam še 1 mesec na prvi pregled?


Sicer nisem bila zatečena, ampak na otekline se ponavadi dajejo hladni obkladki. Mislim, da ne bo nič narobe če si večkrat na dan stuširaš ali v bideju umiješ z malo bolj hladno vodo. Če ne bo efekta v parih dneh, bi jaz poklicala G, pa vprašala.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 17:59:08   
Slavi83
Kok mi je tečno, mala spi že več k 4 urce, kr zbudila bi jo. user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 18:57:02   
BabyKitty
Slavi83 ne bit nestrpna user posted image moj tudi danes kar spi in mi je že kr mal dolgčas user posted image

sleepyhead probaj z obhladkom ampak ti povem, da je mene cca. 14 dni bolel in je blo vse zatečen spodaj tko da je pomoje to normalno... in še zdej se mi zdi da mam eno bunkico tm... bomo videli kaj bo rekla G naslednji teden...

dangermouse mojega malega ponavadi po jedi malo zvija, ker se mora sprdat... mogoče je samo to... nevem zakaj dodajaš AM ampak jaz ne bi dodajala kr tko... ker otroci ne vejo kok velizga želodčka majo in vidim pri mojem malem ko je tudi po 25 min iz ene strani, da pol vedno bruhca ker mu je preveč...

DeVilla jaz sem na začetku porabila 1 škatlo blazinic na 2 dni user posted image je špricalo na vse strani... zdej menjam pa samo še 2x do 3x na dan, če ne bi bankrotirala user posted image

Vglavnem punce mal več pišite, da mi ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 19:27:09   
dangermouse
dangermouse mojega malega ponavadi po jedi malo zvija, ker se mora sprdat... mogoče je samo to... nevem zakaj dodajaš AM ampak jaz ne bi dodajala kr tko... ker otroci ne vejo kok velizga želodčka majo in vidim pri mojem malem ko je tudi po 25 min iz ene strani, da pol vedno bruhca ker mu je preveč...
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Slavi83 ne bit nestrpna user posted image moj tudi danes kar spi in mi je že kr mal dolgčas user posted image

sleepyhead probaj z obhladkom ampak ti povem, da je mene cca. 14 dni bolel in je blo vse zatečen spodaj tko da je pomoje to normalno... in še zdej se mi zdi da mam eno bunkico tm... bomo videli kaj bo rekla G naslednji teden...

dangermouse mojega malega ponavadi po jedi malo zvija, ker se mora sprdat... mogoče je samo to... nevem zakaj dodajaš AM ampak jaz ne bi dodajala kr tko... ker otroci ne vejo kok velizga želodčka majo in vidim pri mojem malem ko je tudi po 25 min iz ene strani, da pol vedno bruhca ker mu je preveč...

DeVilla jaz sem na začetku porabila 1 škatlo blazinic na 2 dni user posted image je špricalo na vse strani... zdej menjam pa samo še 2x do 3x na dan, če ne bi bankrotirala user posted image

Vglavnem punce mal več pišite, da mi ne bo dolgčas user posted image


Pa sej če bi po vsem pojedenem kaj bruhal ali polival bi še razumela, tako pa lepo vse poje in potem zaspi. Verjetno imam res premalo mleka ali pa ne sesa dovolj prek nastavkov. Saj mu ne dodajam vedno AM, včasih tudi moje mleko, ki sem ga načrpala s črpalko dam. Ne bi rada da bi bil lačen. AM smo začeli dajati že v porodnišnici, ker dojenje ni steklo, ker je bil zaspanček, nedonošenček z močno zlatenico in mleka kar ni in ni bilo dovolj - zdaj se ga trudim dajat čimmanj. Vsakič ga pač podojim iz obeh strani, potem pa če fajn joka naredim še eno porcijo AM. Tehtanje pred in po obroku smo tud probal, pa je zelo različno pokazalo. A ko ste tehtale ste računale da so grami enako mililitri? Mogoče malo preveč kompliciram? user posted image

A kopate oz umivate vaše srčke s kakšnim milom? Men je rekla patronažna, da dam malo mandljevega olja v vodo za kopanje pa se sproti umije in namaže z oljem. Je pa res da ma naš poba ful laskov in mu ji čisto na koncu namilim z blagim šampončkom in hitro sperem, drugače ma skoz mastne laske.

Grem jaz, smo dobili obiske... lepo se imejte!


_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 19:54:25   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: sleepyhead

Imam eno vprašanje. Danes je 12 dan po porodu in imam na eni strani spolovila še vedno zelo zatečeno, na otip trdo. Šivali so me znotraj baje eno žilico (ne vem, če na tej strani, ker pri porodu niso dosti povedali, potem pa tudi ne) A je še katera tko zatečena?
A čakam še 1 mesec na prvi pregled?



To je vse normalno, sploh če imaš šive, vse skupaj ima 6 tednov čas, da mine, zato je takrat pregled, brez panike.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 22:01:06   
sleepyhead
Punce, ali je še katera ob čišči imela velike kose ? Zdej sem na vložek dobila kr en velik kos (okoli 10 x5 cm) kot da bi bil del posteljice...bom jutri klicala...ma 12 dan po porodu menda to ni več normalno sem brala na netu...joj...me skrbi.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Decemberski sončki 2010
12.1.2011 22:29:26   
Dadi
sleepyhead to se je meni zgodilo po drugem porodu, enkrat me je tako bolelo v trebuhu, pa mal vročine sem fasala, pol sem šla pa počivat in ko sem vstala sem šla pod tuš in je par večjih kosov padlo ven, kot bi odrezal so nehale bolečine v trebuhu pa tudi vročine ni blo več. Jaz mislim, da je bil to še kakšen delček posteljice. Nisem pa nič spraševala dohtarce.





_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 8:05:10   
zaljubljena23
sleepyhead, tole se je meni zgodilo predvčerajšnjim, so padali iz mene malo večji kosi, pa ne ravno krvavi,bolj rjavi..Bolečin nimam nobenih, vročine tudi ne, včeraj sem že mislila, da se je čišča končala, pa se je danes spet pojavila..Ampak jo res imam v tako blagi obliki, da se na vložkih bolj malo pozna, samo na papirju, ko se obrišem...

Mi smo malega umivali s trdim milom od mustele...Glede olja pa je dejala, da naj ga v vodo kapnem, če bo imel suho kožo, drugače ga lahko samo namažem...

Punce, dajam mu Aptamil 1..Nam pa se je včeraj končno uspelo ornk posračkat, je mami imela kar veliko dela z umivanjem in preoblačenjemuser posted image user posted image Mislim, da ne bo krivo tole mleko, ker smo vmes poskusili z Novalacom, pa ni bilo nič boljše..Kaj več pa tudi ne upam zdaj menjevati mleka, ker ni priporočljivo..Bomo videli kaj bo rekel pediater v torek...






_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 11:11:13   
Arwenko
sleepyhead...če nima vročine in močnih bolečin, ki ne minejo je to čisto normalno, pa saj si komaj 12 dni po porodu.

zaljubljena23...mi pa babylove od dm-a uporabljamo in nam je super.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 11:47:09   
ula77
evo nas....sem se že  veselila, ker je mala dosegla porodno težo in kaj se  potem zgodi.......pokakala se je do pod pazduhe, pa smo spet imeli 100  g manj....user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:08:19   
birdy
Ulla, zakaj skoz vagaš??? Lej, teža je šla lepo gor, ti se pa tok sekiraš da boš še ob mleko. Ne rabi dosežt porodne teže v parih dneh, pri nas je trajal, sej si brala kaj sem napisala a ne? Nehi se sekirat, in hudiča, za tvoje dobro ti priporočam da ne vagaš kr naprej. aTeža se mora gledat tedensko, ne pa dnevno. Tud men je patronažna rekla da je sam tedenski porast nek pokazatelj kako otrok napreduje, da se na dnevne poraste ni za zanašat.
Pa prosim napiši kaj te muči... Kaj je narobe da se tko sekiraš zarad tele porodne teže? Mogoče sem mal tečna izpadla, ampak res bi te najraj kr okregala k se tok sekiraš... Vse je ok...
 


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:15:16   
ula77
birdy, čisto prav imaš, da me karaš....
Ah, skozi sem sama doma, pa sam gledam, da ne bo kaj narobe, da ne bo hujšala, še en pregled imamo zaradi ušesk v porodnišnici, moramo ponavljat, pa patronažna mi je na mojo škodo posodla tehtnico....user posted image user posted image

Kaj imate kdaj težave,da se tudi 2 uri dojite, pa jo vmes preoblečem, mislim,da je to to, potem pa gremo znova....

Ja,danes ima 11 dni, jaz sem si pa načrpala 80 ml mleka, to bi moralo bit dovolj, a ne?

Saj vem, da sem smotana....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:29:22   
birdy
Ulla, upoštevi da otrok potegne več kot črpalka, zarad tega se ne sekirat. Ja, pride kdaj tud da se nonstop dojiva... A mala ma dudo, če jo nima jo probi navadit, pomoje te sam ziza, ne je ampak umirja svoj sesalni refleks. Jst mojga nisem uspela prepričat za dudo, tko da kadar ga mam na joški kr naprej vem zakaj ga mam.
Priporočam ti da punčico vagaš vsak drugi dan. Če ne boš preveč živčna. Vem o čem govorim, sem mogla v P tanajstarejšo vagat pred in po obroku... In še zdej mam strah pred vaganjem otrok, vsakič ko je patronažna prišla sem bila že en dan prej živčna, katastrofa.
Kok pa more spit pa ne vem. Tam nekje ja... pa če si že dp zdej vagala vsak dan, a je bila vsak dan 20g težja? Če je bila te nima kej skrbet, če pa ni bila te pa tud nima kej preveč za skrbet. Lahko par dni skor nič ne pridobi, pol pa v šusu 100g. Zarad tega pa se gleda porast teže tedensko in ne dnevno.
Nič bat, umiri se, pa bo šlo...


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:29:41   
n a n i
Dangermouse sicer sama osebno nimam izkusenj z dodajanjem, ampak koliko se pogovarjam z mamicami, ki dodajajo oz so samo na AM pravijo, da jim dojencki razlicno pojedo. Kar je meni cist logicno. Saj tudi mi nismo vedno isto lacni, pa vcasih je mogoce samo zejen, ga kaj muci in se hoce pocrkljat... tko da nic ne skrbi. Vsak dojencek zna zlo dobro pokazati, ce je lacen.

Ula77 jaz se strinjam z birdy. Ne obremenjuj se toliko s kg. Mi smo imeli tudi tehtnico doma 2krat, pa vsi so tezili zaradi teze, pa se nisem kaj prevec sekirala, dokler so ble plenice pokakane in polulane ter mala zadovoljna. Tko kot ti je Birdy povedala, se steje tedenski napredek in ne dnevni. Sprosti se v tvoje dobro in dobro tvoje puncke. Poznam 2 dojencici, ena rojena na rok ena cez rok, ki sta prisli na porodno tezo sele po 4 tednih. Seveda so vsi tezili na polno, a se mamici nista pustili. Ena je sedaj zdrava 4 letnica, druga pa 2 letnica. Tko da tabele tudi niso vse. Vedno kaksen pade ven in s tem ni nic narobe.


(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:29:43   
BabyKitty
ula77 če se boš obremenjevala ne bo več 80ml mleka... moj nasvet je, da ne pozabi ti jest dobro polnovredno prehrano, ne obremenjuj se in bo mala jedla... sama vem, da sem imela en dan ko sem bila ful slabe volje, nisem skoraj nič jedla in to se je ful poznal na mleku... tko da take it easy... popij kakšen čajček za dojenje ipd. drugače pa mogoče še en trik user posted image moj mali bi tud rad vesel na joški pa mu dam dudico in ga prislonim k sebi tko k da bi bil na joški, seveda čez majico in ga crklam in je takoj pridn... jeva pa čez dan na 2 uri nekje, če jo boš imela predolgo na prsih boš hitro fasala vnetje bradavic...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:42:35   
ula77
joj,hvala vam!
Je pa jaz ne budim za jest, ker če se prej zafrkavava 1 uro, potem mi polne 3 ure spi.....koliko je na tistem, da jih treba prebujat???

Sem rekla hvala??? Hvala!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:46:03   
BabyKitty
ula77 če je otrok zadovoljen bo spal... če ne bo se bo jokal... moj mali spi po 7 ur skupaj ponoči in če bi bila jaz samodestruktivna bi ga budila na tri ure user posted image no way... če lula in kaka na vsake cca. tri ure ko menjaš pleničko pomen da je mala dobila svoje...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Decemberski sončki 2010
13.1.2011 12:51:21   
ula77
joj, lula ko velika, plenička je  prav težka, kaka pa kokor je, včasih vsakič, včasih ne, a dobim potem vse porcije skupaj, ha ha....

Kaj je katera imela težave z ušeski? Pri nas baje ni uspel pregled, in ga morava ponavljat, mene pa skrbi kot......user posted image user posted image

Ste se danes že vozičkale?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?