tamy82
|
Živijo punce! Priznam, nisem nič brala, že za ta post bom bolj hitra No, danes smo končno doma, vse ok, mali bi se stalno cartal, mene že bolijo roke ... Tudi porod je bil hiter, na koncu sicer boleč, ampak ni trajalo dosti časa, tako da se je dalo preživet. Tisto noč, ko sem vam še poslala post (no, v bistvu na datum 31.1.) sem bila potem doma še do 6h, malo pred 7h sva bila v P, kjer so me dali na CTG, odprta sem bila že 5-6cm! Potem je sledil klistir in okrog 8h sem bila v porodni sobi, vmes so bili popadki kar intenzivni, ampak se je z dihanjem dalo zdržat Potem je bilo še par močnejših popadkov, nato so mi predrli mehur, še par popadkov in že smo lahko pritiskali. Tako da ob 9.24 smo že spoznali najinega Vala Potem smo se pa cartali in malo pred 12h sem bila na oddelku. Tudi tu vse ok, osebje prijazno, res brez pripombe. Tako da danes ob 11h so nas spustili domov, ker je z mano in malim vse ok. Več se vam javim, ko bo kaj časa ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ ... VIDIM, DA SE JE ZDEJ PA RES ZAČELO ZARES SREČNO VSEM, KI VAS POT V RIM ŠE ČAKA
|