Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Zdej grem pa počasi malo prištimavat za kosilo...........danes bomo imeli puranje zrezke, zelenjavo, ponfri in mešano solato. Za sladico bo pa moja včerajšna mojstrovina kolač s sladko smetano in višnjami. Zdravo kajne ? Evo, prilagam tudi slikico- tako malo za lušte Slika je bolj slabe kvalitete, dobra pa je ......... Izgleda odlično. Če ni skute notri, se lahko povabim na kakšen košček? Nisem našla CDjev, pa nimam pojma kje so. Upam, da vipercat ni preveč zamerla, ker mi ni odgovorila na sms. Mi bomo pa imeli pražen krompir, paniranega osliča in mehko solato z zeljem in fižolom. meni se že sline cedijo, ko tole pišem. Registirana za malinov čaj poglej tudi v kakšni bolje založeni trgovini, predvsem eko izdelki-tam sem ga jaz našla (v maxiju na oddelku eko). Patrisha no to pa je štorija Skoz čepimo na wcju, ko je pa treba pa ne gre. valek ne zamerit, tistega dolgega članka se mi ni dalo brati. Se pa popolnoma strinjam z njim (vsaj kar sem ovkirno prebrala), ker jaz že skoz trdim, da je kravje mleko (homogenizirano) ful nezdravo v takih količinah kolikor ga pije povprečen človek. A ni zanimivo, da mso edina vrsta na zemlji, ki pije mleko tudi, ko smo odrasli, pa še to druge vrste? Meni to vse pove. trsica sem pa mislila, da si že šla. Tudi mene je ponočli dajala zgaga, če pa ni bila zgaga, pa do zraka nisem mogla priti. Ampak pri tebi je verjetno hujše, ker imaš dva. Upam, da greš kmalu v rim. entram za dojenčke
|