|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tednik-mamica 4 otrok
14.1.2012 16:03:02   
Anonimen
Kdor zeli pomagati, lahko pomaga in je odprtih rok in odprtega srca. Ce ne zelis pomagati, se obrnes stran. Ce dvomis v zgodbe, se gres detektiva in preveris. Ce se ti to ne da, potem naj se ti nej ne da tudi podzigati dvomov in nekih natolcevanj, brez pravih dokazov in brez pravih referenc. Tole pisem zato, ker mi pocasi leze na neke notranje organe kako se v Sloveniji ves cas bojujeta dva pola-- eni vztrajajo na sumnicenjih in podzigovanju nekih kvazi resnic, brez prave osnove, brez tehtnosti, drugi se prosto vrzejo v pomoc, z optimizmom o lepsem in boljsem jutri. In tako ostaja ta nasa mala drzavica razpeta med dve strani in pljuje v kalnem, v neki sredini brez presezkov, v nekih idejah, ki to niso in v nekih postranskih obrekovanjih, ki nimajo teze.

Sama nisem pomagala tejle mamici, ker ji pac ne morem. Pomagam lahko drugace in tudi ze sem tukaj na RR. Vedno se je izkazalo, da je bila pomoc dobrodosla. Boli pa me, da se vedno pogosteje vriva dvom v akcije pomoci in ljudje ''dobre volje'' kot bi dejal Kekec, v oceh druzbe postajajo res prav to -- kekci (tokrat namerno seveda pisano z malo), ki so tako optimisticni in pozitivni, da so ze kar smesni, ce ne celo bebasti.

Skozi vse te zadeve gre RR vsakic, ko se nekomu pomaga. Na nas je, da se odlocimo ali bomo v vsakem od nas iskali ''lazno samohranilko'' in '' prevaranta sistema'' ali bomo pomagali, zato ker pomagati zelimo. Tisti, ki pomoci ne potrebuje in do nje pride s prevaro in lazjo, mora s to prevaro in lazjo tudi ziveti. Ostalim pa dvomi in razjedanja niso potrebni.

(odgovor članu dayya)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Tednik-mamica 4 otrok
17.1.2012 14:17:18   
Taddy78
Zame je primer družine, ki resnično potrebuje pomoč, družina, ki so jo kazali včeraj na Tedniku (oče z dvema otrokoma, mama umrla, živijo od pokojnine babice)...
Žal pa nekako nikoli nisem in ne bom zaupala "samohranilkam" s tremi otroci in več. Kot je napisala ena pred mano, otoci se ne naredijo sami od sebe in delat se reveža na račun nedolžnih bitij, je zame nekaj najbolj podlega. Če nimaš za enega, zakaj misliš, da boš imel za štiri. Ne vem kje je bil njen sedanji partner, ko so to snemali, pomoje je bil veni na čiku ali pa v gostilni.
Sicer je pohvale vredno, kako ste se organizirale, bi pa bilo dobro preverit, če mogoče vse to, kar ste ji dale, prodaja naprej (kot se je tudi že zgodilo).
Sem 100%, da bo čez kako leto za mizo sedel še en sonček...res bogi otroci user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Tednik-mamica 4 otrok
17.1.2012 14:21:06   
Taddy78
Glede limita...če bi vsak mesec pustila 10 evrov na računu, bi bil pokrit, s tem da ga vsako leto obnavljaš in glede na prilive ki jih ima, ne vem zakaj bi jo terjali za odplačilo. To je ena velika laž.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 153
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?