Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
).

- tko kot da bi jedel železo - smesno se slisi ampak res! Pa špika - parkrat na dan! Ješča pa prav nič nisem - s tem, da se silim, da jem 3x na dan - kar je bilo pri meni v preteklosti pravi cudez. in kljubtemu, da pojem vec kot prej na tehtnici kaze le pol kg vec! Vsekakor ze veselo razkazujem svoj trebuscek (ki ga prakticno ni
), ampak jaz ga vidim in sem ponosna, da ga imam!
- verjetno se mi mesa, ampak, sedaj imam ze nasmesek na obrazu in si pravim, da so to samo hormoni
. Sem bila lani in se še vsega zelo intenzivno spominjam. Ena je spraševala za normalna oblačila v nosečnosti... Jaz se lahko pohvalim da sem si kupila na začetku nosečnosti ene elastične kavbojke v Takko fashion ki sem jih lahko nosila celo nosečnost kljub ogromnemu trebuhu. Mi je bilo prav zanimivo, ker sem kupila tudi ene nosečniške kavbojke (farmarke), ki so mi kmalu postale pretesne čez trebušček.
bravo! Jaz sem dons končno spet super spala...ampak so me pa ful more tlačle...da sem se zbudila sred noči čist napsihirana, pa najbl strah me je blo. Pa še mojga
ni blo zravn, da bi se lahko stisnla
.
, ampak je močnejše od mene. Kaj je bila še katera v podobni situaciji?
. Sem v 10t in mi bo prsa razneslo, nujno moram it takoj po izpitu kupit večjega.