|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
4.8.2012 10:36:46   
princess13

Pa to smo lahko srečne, da smo se tak malo zredile. Tako da astrid1, nič sekirat! user posted image

Joj jaz pa se počasi odpravljam na piknik. Pa mi tak ni za bit zunaj, ker je ful vroče user posted image Upam, da ne bova dolgo...

Lepo bodite, pa pridno božajte bušije! user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: **Noseče Štajerke**
5.8.2012 23:13:29   
HelenaLena
Kako ste preživele vikend nosečke? Meni ta ni bil ravno naklonjen. Slabo spim, ne vem kam se naj dam, ker preprosto ne prenesem te vročine. Pa še dragi je šel iz petka na nedeljo s frendi na morje. Sem mislila, da mi bo kul, sedaj pa vidim, da ga preveč že pogrešam in ne vidim več smisla, zakaj je šel. Vidi jih skoraj vsak drugi dan, ne razumem, zakaj še mora na morje z njimi. Včasih se mi zdi, da kar se družbe tiče, se obnaša kot en najstnik user posted image . Drugače super klapava, ampak pri tem pa sma si ful različna. Jaz sem svoje dala skozi v srednji in na faksu, zdaj sem vesela, ko grem s kolegicami na kavo, da malo potračkamo. Da pa bi šla brez njega na morje, tudi če je samo en vikend v letu, pa ne vidim več smisla. Ob enih bo glih doma, najrajši bi šla spat. Samo kaj ko je tak vroče...
Besna sem user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 8:54:33   
astrid1
Vročina tudi dela svoje! Škoda, da nisi mogla iti z njimi, ali pa je bil to moški vikend?

Tudi sama sem takšna kot ti. Ne potrebujem veliko druženja. Moj je pa takšen kot tvoj, ozioma je bil. Imel je veliko prijateljev, zelo so bili navezani druga na drugega. Sčasoma se je njihovo druženje kar precej zmanjšalo zaradi družinskih obveznosti. Sicer je enkrat rekel, da jih je v veliki meri skenslal, ker meni ne paše non stop skupaj tičat, vendar sem mu lepo povedala, da je resnica drugje. Da njegovi prijatelji enostavno nimajo več toliko časa zaradi majhnih otrok. Pa da lepo prosim, gre lahko tudi brez mene na razne piknike itd.
Čas je pokazal svoje. Lepo spontano se je zgodilo, da je obdržal dva, tri najboljše prijatelje, s katerimi se še druži. Pa še ti nimajo ne vem koliko časa.

Poskusi se ne preveč sekirati. Verjamem, da si ga pogrešala. Ko boš rodila, bodo takšni vikendi odpadli. In tega se tudi zaveda, pa je po moje izkoristil še zadnjo priliko.

Moj je že pred meseci napovedal, da bo šel pozimi s prijatelji za par dni smučat. Ker je letos marsikaj odpadlo zaradi moje bolniške, mu tega ne bom vzela. Ker vem, da bi sicer postal blazno tečen. Boljše da gre za par dni in se vrne dobre volje. Se bomo imeli veliko lepše, kot če bi med nama vladala napetost in naveličanost.

A ja, pa konec aprila je šel preko službe za en teden v toplice (zaradi slabih pogojev dela jim plačajo razne terapije). Ni bilo všeč, da sem bila brez njega. Vendar pa me je redno klical, pa še en dan je prišel prej domov, ker me je pogrešal. Če bi bila jezna in užaljena, se mu sploh ne bi mudilo domov...

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 9:34:03   
HeLenčica
Punce moje, pa ne se toliko sekirat zaradi kilogramov. Saj res pravijo, da gre vse dol potem, itak pa ste ve v mejah normale oz. se sploh niste veliko zredile zato samo user posted image user posted image user posted image . No, jaz sem se zredila 5 kg. Do 14. tedna nič, potem pa fijuuu v višine. Res je, da sem ljubiteljica sladkega ampak se poskušam brzdat. G me ni nič (še) kregala, tako da predvidevam, da sem recimo še ok user posted image . Če bom do 30. tedna na +9 tako kot ve bom zelo vesela. Ampak slabo kaže.

Midva sva v soboto ogledovala vozičke. Rada bi našla zdravo sredino med kvaliteto in pa ceno, ker tisti ki so nama najbolj všeč stanejo 800€ (komplet) kar se mi po 2 prespanih nočeh vseeno zdi preveč. Sem pa našla enega ki je malo cenejši pa vseeno ima vse kar potrebujemo, sicer je 2009 letnik pa kaj. Zna se zgodit da ga bom kar kupila. Katere vozičke imate pa ve? Vse ostalo pa že imam (posteljica, jogi, previjalna, stolček za hranjenje, ležalnik ipd....sem veliko dobila).

Glede dihanja....me je kar strah kaj bo, ko bo tudi meni začelo pritiskati na pljuča. Imam namreč astmo in že tako težko diham. Dobro je edino to, da ko bo moj trebušček večji ne bo več take vročine.

Štajerke...danes se držite klime, baje bo pasje, kot včeraj user posted image

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 9:51:22   
Pikica_82
Moj je trenutno tudi na Norveškem s kolegom. To je že 3. vikend zapored, da sva z malim sama in sem tudi že pošteno jezna in utrujena. Enega je delal, potem je šel s kolegi na raft, zdaj pa na Norveško. Ok, razumem, zaradi moje bolniške prejšnji mesec nismo mi nikamor šli, ampak zdaj je pa že tega malo preveč. Sploh ko se je to zmenil tak usput, bolj al manj brez mene. Če bi pa vztrajala, da naj ne gre, bi pa siten bil, jaz pa tud. Sploh, ker me je na Norveško povabil zraven, samo mi res ni do 24 ur vožnje z avtom... Pa še dopusta tud ne morem kar čez noč dobit 8zdaj že delam). Priznam, da sem naveličana že te rutine in tega, da sva z malim tolk sama (čez teden je zaradi službe skoz v lj).

Mi mamo voziček še od prvega, jane nomad. Meni je voziček zakon, lahek (6kg), okreten ful, veliko prostora za malega v športnem delu (je kar širok). Naš triletnik se še komot not spravi. Edino zloži se kar na veliko, samo ga jaz v mojga pižojčka še zmeraj komot dobim. Zdaj mi bo kolegica še košaro psoodila, pri prvem je nisem mela, ker gre naslonjalo skoraj čisto dol pa smo meli samo zimsko vrečo. Je bil pa nekaj čez 200€ 4 leta nazaj.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 10:43:02   
princess13
Voziček imava midva STOKKE, bež barve. Iskreno, najprej mi ni bil všeč, potem pa vedno bolj ko sem ga gledala in videvala, vedno bolj sem se vanj zaljubila. Mojemu pa je všeč že od takrat, ko so ven prišli ti vozički. So pa 3-kolesniki zakon. 4-kolesnika ne bi mela.

Tudi jaz vem kako je bit sama user posted image Jaz sem med tednom sama vsaki dan do 17:30, ko pride dragi iz službe. Potem ima pa pogosto še neke športne aktivnosti in gre ob 18h že dalje športat in sem spet sama. Sva se zmenila, da mu do oktobra ne težim, še posebej pa ga naj ne omejujem glede športanja in tega se probam držat. Itak nimam srca, da bi mu rekla naj z mano leži na kavču in gleda TV, te pa ga raje pustim naj gre športat. Če bi se šlo za kakšno druženje s kolegi po gostilnah pa mi ne bi pasalo.

Jaz sem danes dopolnila 30 tednov, torej še 10 tednov do konca user posted image Naj že mine!!!! user posted image

Samo za računalnikom sedim, pa sem že tak zašvicala, kot bi ne vem kaj delala. Komaj čakam september, da vsaj ta vročina nad 30 stopinj mine!


(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 10:51:12   
HeLenčica
Princess, 30 že? Čestitke, kako hitro gre user posted image . No, vsaj pri drugih user posted image

Stokke, to je ta ki ima oni "volan" za ročaj?

A te mogoče zanima joga za nosečnice? Jaz hodim in sem čisto navdušena user posted image . Ženska, ki jo vodi je doula, tako da zveš ogromno o nosečnosti, porodu, dojenju, spoznaš druge nosečke....



_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:09:25   
princess13
Ja ja, 30 tednov že user posted image Do zdaj je šlo hitro. Bomo pa videli kako bo zadnji mesec. Pravijo, da se takrat najbolj vleče.

Voziček je tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=244798

A veš, da sem gledala malo po netu za to jogo, ampak če se ne motim mi je bilo predrago. Glede na to, da jaz nisem zaposlena in da je bilo treba nakupit ogromno stvari za bebiko, sem pol mislila, da je škoda denarja user posted image Verjamem pa, da je zakon.
Enako kot za akupunkturo. Kolegica je rekla, da se ful splača it in da lažje rodiš, itd., ampak spet stane 250€. To so taki nepotrebni stroški...vsaj zame user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:25:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Voziček imava midva STOKKE, bež barve. Iskreno, najprej mi ni bil všeč, potem pa vedno bolj ko sem ga gledala in videvala, vedno bolj sem se vanj zaljubila. Mojemu pa je všeč že od takrat, ko so ven prišli ti vozički. So pa 3-kolesniki zakon. 4-kolesnika ne bi mela.

Tudi jaz vem kako je bit sama user posted image Jaz sem med tednom sama vsaki dan do 17:30, ko pride dragi iz službe. Potem ima pa pogosto še neke športne aktivnosti in gre ob 18h že dalje športat in sem spet sama. Sva se zmenila, da mu do oktobra ne težim, še posebej pa ga naj ne omejujem glede športanja in tega se probam držat. Itak nimam srca, da bi mu rekla naj z mano leži na kavču in gleda TV, te pa ga raje pustim naj gre športat. Če bi se šlo za kakšno druženje s kolegi po gostilnah pa mi ne bi pasalo.

Jaz sem danes dopolnila 30 tednov, torej še 10 tednov do konca user posted image Naj že mine!!!! user posted image

Samo za računalnikom sedim, pa sem že tak zašvicala, kot bi ne vem kaj delala. Komaj čakam september, da vsaj ta vročina nad 30 stopinj mine!

princess13 ampak Stokke je 4 kolesnik imam ga tudi jaz, kaj to pomeni, da nisi zadovoljna z njim? Mi ga še nismo dejansko na terenu testirali, ker pričakujemo konec avgusta, ampak tko po hiši se mi zdi da je dokaj vredu.




(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:26:28   
zebr4

princess13
ampak Stokke je 4 kolesnik imam ga tudi jaz, kaj to pomeni, da nisi zadovoljna z njim? Mi ga še nismo dejansko na terenu testirali, ker pričakujemo konec avgusta, ampak tko po hiši se mi zdi da je dokaj vredu.

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Voziček imava midva STOKKE, bež barve. Iskreno, najprej mi ni bil všeč, potem pa vedno bolj ko sem ga gledala in videvala, vedno bolj sem se vanj zaljubila. Mojemu pa je všeč že od takrat, ko so ven prišli ti vozički. So pa 3-kolesniki zakon. 4-kolesnika ne bi mela.

Tudi jaz vem kako je bit sama user posted image Jaz sem med tednom sama vsaki dan do 17:30, ko pride dragi iz službe. Potem ima pa pogosto še neke športne aktivnosti in gre ob 18h že dalje športat in sem spet sama. Sva se zmenila, da mu do oktobra ne težim, še posebej pa ga naj ne omejujem glede športanja in tega se probam držat. Itak nimam srca, da bi mu rekla naj z mano leži na kavču in gleda TV, te pa ga raje pustim naj gre športat. Če bi se šlo za kakšno druženje s kolegi po gostilnah pa mi ne bi pasalo.

Jaz sem danes dopolnila 30 tednov, torej še 10 tednov do konca user posted image Naj že mine!!!! user posted image

Samo za računalnikom sedim, pa sem že tak zašvicala, kot bi ne vem kaj delala. Komaj čakam september, da vsaj ta vročina nad 30 stopinj mine!




(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:29:00   
HeLenčica
30€ stane za 1x na teden oz. 4 obiske. Verjamem pa, da ti je to odveč. Jaz sem iskala nekaj za migat, ker sem pred N ful športala, tako da zdaj hodim na aerobiko 2x na teden in 1x na jogo :) Dolgčas mi ni.

Za ta voziček ne dvomim da je vrhunski. A stane toliko samo športni del? Koliko sta dala za vse skupaj?

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:32:43   
princess13
Zebr4, malo smotano sem se izrazila. Ne bi mela onega tipičnega 4-kolesnika kot npr.: http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-q7-deluxe
STOKKE se mi zdi, da ful izstopa, pa četudi ima 4 kolesa. Ti neki barvni 4-kolesniki z rožicami in velikimi košarami so mi anti.

Sem zadovoljna z njim, čeprav sem ga vozila tudi samo po stanovanju user posted image Itak je vrhunski voziček in zanj sem slišala same pohvale. Komaj čakam, da bom lahko vozičkala!

Kakšne barve pa ga imaš?

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:40:48   
princess13
Če bi bilo to za nosečke zastonj, verjemi, da bi bila tam user posted image Zdaj pa res morava gledat na vsak € oziroma, da ne porabljava denarja ''za nepotrebne'' stvari.

Midva sva dobila točno tak voziček kot je na linku, športni del + košara za 800€ in je oziroma bo zdaj avgusta star 1 leto. Kupila pa sva ga od ene mamice iz Celja. Oziroma so nama ga kupili moji starši. Izgleda pa kot nov. Brez ene praskice in kakšne umazanije. Košare sploh ni uporabljala, športni del pa minimalno, ker se mali baje ni želel vozit not. Je pa imela že prej drug voziček, tega Stokke-ja pa je dobila za darilo. Res sva imela srečo, da sva na njo naletela. Novi pa stane z vsem skupaj okrog 1500€ kar pa je res preveč za voziček.

HeLenčica, kateri pa je tebi všeč?

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:41:33   
zebr4

..... uf sem že mislila, da ti ni všeč. Moj je svetlo zelene barve, sem mahnjena na zeleno. Moj pravi, da če bom tako nadaljevala dekorirati po hiši se bo on kmalu počutil kot v gozdu user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Zebr4, malo smotano sem se izrazila. Ne bi mela onega tipičnega 4-kolesnika kot npr.: http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-q7-deluxe
STOKKE se mi zdi, da ful izstopa, pa četudi ima 4 kolesa. Ti neki barvni 4-kolesniki z rožicami in velikimi košarami so mi anti.

Sem zadovoljna z njim, čeprav sem ga vozila tudi samo po stanovanju user posted image Itak je vrhunski voziček in zanj sem slišala same pohvale. Komaj čakam, da bom lahko vozičkala!

Kakšne barve pa ga imaš?


(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:44:35   
HeLenčica
Moj favorit? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242411



_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:47:52   
zebr4
..... jap res je malo zasoljena cena (verjetno ni vreden tega denarja), ampak meni je tako hud, da sem si ga mogla privoščit. Sem pa dala za športni del,košaro,jajčko, dežnik 1600 in še nekaj malega. Drgač sem paslišala od prijateljic, da dobiš tudi za manj denarja izjemno kvalitetne vozičke, danes je dosti tega na trgu.


IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Če bi bilo to za nosečke zastonj, verjemi, da bi bila tam user posted image Zdaj pa res morava gledat na vsak € oziroma, da ne porabljava denarja ''za nepotrebne'' stvari.

Midva sva dobila točno tak voziček kot je na linku, športni del + košara za 800€ in je oziroma bo zdaj avgusta star 1 leto. Kupila pa sva ga od ene mamice iz Celja. Oziroma so nama ga kupili moji starši. Izgleda pa kot nov. Brez ene praskice in kakšne umazanije. Košare sploh ni uporabljala, športni del pa minimalno, ker se mali baje ni želel vozit not. Je pa imela že prej drug voziček, tega Stokke-ja pa je dobila za darilo. Res sva imela srečo, da sva na njo naletela. Novi pa stane z vsem skupaj okrog 1500€ kar pa je res preveč za voziček.

HeLenčica, kateri pa je tebi všeč?


(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:49:28   
zebr4
... ta je tudi luškan jaz bi mogoče samo izbrala živahnejšo barvo.

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Moj favorit? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242411




(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:56:20   
HeLenčica
Meni je pa ravno ta všeč. No, nekih živahnih barv itak ni. Ampak ker ga hočem za 2 otročka pa glede na to kako smo aktivni....se najmanj umaže user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 11:58:54   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Moj favorit? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242411




Mi je tudi ful všeč! Taki vozički so lepi ja! user posted image
So še kakšne druge barve na voljo?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 12:02:23   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

..... jap res je malo zasoljena cena (verjetno ni vreden tega denarja), ampak meni je tako hud, da sem si ga mogla privoščit. Sem pa dala za športni del,košaro,jajčko, dežnik 1600 in še nekaj malega. Drgač sem paslišala od prijateljic, da dobiš tudi za manj denarja izjemno kvalitetne vozičke, danes je dosti tega na trgu.


Kaj zimsko vrečo tud maš? Ravno gledam, pa mi je kar slabo, ko vidim ceno: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=244800 user posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 12:46:51   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: princess13


IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Moj favorit? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242411




Mi je tudi ful všeč! Taki vozički so lepi ja! user posted image
So še kakšne druge barve na voljo?


Rdeč, siv in rjav so še se mi zdi user posted image . Sam je pa tale zimska vreča od stokke-ja noro odpičena user posted image

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 14:05:40   
HelenaLena
Astrid1, v bistvu je bil to moški vikend, midva greva čez dober teden. Ampak komu to treba, špilali so playstation pa pili...mislim, pa menda si nisem nakopala najstnika user posted image . Ob pol štirih zjutraj so se le primajali, dve uri spal in šel v službo. Tak da bi ga najraje klofnila user posted image , samo nočem bit v vlogi mame. To bom oktobra user posted image . Se kar strinjam s tem, da to sčasoma mine oz. ne bo več časa. Danes pa mu bom odkrito povedala, da nama tega ni treba, pa čeprav je enkrat na leto, ker res nismo več najstniki pa samski tudi ne. Pa še otroka pričakujeva. Niti mu poljubčka nisem dala, ko je odšel v službo, kar umaknila sem se user posted image . Ni mu bilo vseeno, nekak mu moram dati vedet, da to ni prav.
Zgleda, da pač eni potrebujejo več družbe kot drugi, ampak pri njemu so to bolj pivski kolegi bi rekla. Ko sem ga spoznala, je teh rojstnih dnevov in piknikov blo v nedogled, hvalabogu se je sčasoma umirilo. Ampak me je ta vikend spet spomnil na vse skupaj. Res ne rabim tega. Astrid1, veliko mi pomeni tvoj nasvet in se ga bom probala držat user posted image .

Midva pa sma nabavila Peg Perego Uno voziček. Čist slučajno sem naletela na znižanega, ker je lanska barva in mi je ful všeč. Enostavno se zloži, lepo vozen, skratka vse ma, kar potrebujema z malčkom user posted image . Stal pa je 230 eur. Redna cena je pa 339 eur. Košara in športni del. Lupinico pa mi posodi kolegica.
Zdaj samo razmišljam glede banjice, ali naj vzamem stojalo ali ne. V bistvu bi jo lahko postavljala na pralni stroj poleg, ki je ravno v primerni višini. Bom še razmislila. Nekje na spletni strani sem zasledila banjico, podlogo za previjanje in komodo na vozekih vse v enem okoli 100 eur.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 15:31:02   
astrid1
Saj se bo sčasoma umirilo tole s prijatelji. Ti pa kar pokaži, da ti ni prav... Bo malo tuhtal.

Jaz bom kupila stojalo in banjico. Kupali se bomo v kopalnici, kjer se bomo na pralnem stroju tudi obrisali in namazali. Nekako mi je osebno ta sistem še najbolj praktičen.

Drugače pa bo moj skočil v Ikeo po eno komodo, potem pa bo gor pritrdil previjalno enoto, ki jo kar sam ravno konstruira. Ima takšno veselje s tem, da kar ni res. Danes je kupil les posebej za to. Podlogo za previjanje pa sva tudi že kupila. Tako da bova kar ceneje prišla čez, pa še prilagojeno bo našemu stanovanju in pomanjkanju prostora. Komoda bo kar visoka s štirimi predali, tako da bomo imeli kam pospraviti stvari.
Saj sem gledala tudi previjalne mizice, tudi belo Ikeino, pa mi je vse skupaj premalo praktično ali pa zavzame preveč prostora.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 6.8.2012 15:32:52 >

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 15:45:29   
HelenaLena
Se strinjam, midva tudi morama najti nekaj, da bo zavzelo čim manj prostora in da je praktično, pa da mam kam stvari za dat.Si pomagam s seznamom z neta, tako da mi je malo lažje user posted image . To noč, ko sem slabo spala, sem opazila, da je mali ful aktiven user posted image . Neverjetno, kako je brcal, ni dal miru. Začelo se je ob polnoči, situacija pa se je pomirila komaj enkrat proti jutru. Še dva dni, pa smo v 30. tednu user posted image . Pa vedno bolj divje je...user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: **Noseče Štajerke**
6.8.2012 18:31:02   
astrid1
Ja, tudi ponoči je pri nas cela žurka. Je zadnjič moj rekel: "No, ura je že več kot enajst, zdaj pa bi že moral biti mir."
Ubogi revež, saj ne zaveda, kaj ga čaka po prihodu iz porodnišnice. user posted image

Midva bova kupila tole komodo. Isto s tremi predali že imava in se super obnese. Previjalna podloga bo pa pravokotno nameščena in pritrjena na steno. Izdeluje takšno, ki se bo usedla na podlago (z luknjo v sredini).

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924/

Pa koš za pleničke že tudi imam, brezkaset_ni Diaper Champ. Sem ga na bolhi dobila za pol cene. Ker živimo v bloku, je takšen koš kar nujen, da ne bo treba za vsako pleničko v lift pa v klet do kontejnerja.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 6.8.2012 18:33:12 >

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?