|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorska
4.10.2005 10:30:07   
marty5
O, še kako vem, kako to zgleda. Jaz si sicer pomagam "po domače" - limonin sok s kavo npr. - je bljak, ampak za malenkost pomaga. DRugače pa ležat v temi, drugega recepta nimam. To je 2. od kar sem noseča, da me je zgrabil tak hud glavobol in takrat ni druge, kot da grem domov. Sem pa neverjetrno občutljiva na spremembe vremena - ko je en dan burja in sončno (npr. sobota), pol pa popolnoma pade pritisk in je tako vreme kot včeraj - se lahko kr pripravim.

Kaj da rečem...sočustvujem user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Primorska
4.10.2005 10:52:22   
Eviii
jst imam blage probleme z glavoboli. v nosečnosti jih nism še imela (morem potrkat na les, da ne bom danes obležala). čeprou imam kr nizek pritisk in sm vremenski človek, sm danes kr ok in nimam problemov. drugače pa meni pomaga ležat v temi in počitek, dokler se ne prebudim. in pol je boljše.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Primorska
4.10.2005 13:40:23   
KATY&TIMMY
ciao!jaz sem tudi iz primorske (okolica Kopra)user posted image ,pa neva6 tudi,imava pa jaz sina 2 leti starega,njej pa je vnučekuser posted image pa še šnucika,ki ima rok decembra.user posted image nas je kar nekaj obalčank,samo se nikakor ne najdemo vseuser posted image nekoč se nas je nekaj dobivalo,anajmad lahko potrdiuser posted image user posted image pol se je pa kar naenkrat nehalouser posted image ,lahko pa bi se zmenile enkratuser posted image
lp,Katjauser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Primorska
4.10.2005 14:26:45   
anajmad
Ej,Katy me tastare smo se še dale neki zment,te tamlade pa kr neki jogirajo,pa nč kofetkajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ah,se bomo že enkrat dobile.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Primorska
4.10.2005 14:44:45   
KATY&TIMMY
ojla!ja res bo čas da se dobimo,ti si zdaj doma ne?jaz sem dva dni frajuser posted image ,danes in jutri,se dobimo v kopru jutri na user posted image ?
lp,Katjauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Primorska
4.10.2005 20:23:21   
mulan
Ojla primorke!! Kako kaj danes? Migrene popustile? Me kar strašite, ko vas berem, saj sem imela že pred nosečnostjo kdaj kakšno močno migreno, ma sem lahko vsaj kaj vzela zanjo!! (čeprav je samo malo pomagalo...). Kaj v nosečnosti se lahko kaj okrepi?
Eno vprašanje imam za vas, o dr. Miloševičevu. Kakšen je? Sem se mogla namreč prepisat, sem imela prej ginekologinjo v Ljubljani kot študentka in me niso hoteli vzet (ma ke tečna sestra tam dela...), kljub nosečnosti!! Kakšen odnos imajo do nas!! Tako me je potolklo, da sem danes komaj kaj spala... Od vsega hudega sem poslala danes dragega na lov (sem bila preveč čustvena, da bi lahko kaj uspešno opravila...), pa mu je uspelo me vpisat k Miloševiču. A o njem sem že marsikaj slabega slišala. A je res tako grozen? user posted image  Me malce skrbi...
Pozdrav!

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Primorska
4.10.2005 22:14:26   
anajmad
Jst sem hodila pri ta prvi k Miloševiču 4 mesece,potem sem se pa prepisala v LJ.Mal je bil takrat(t.j. pred 12 let)šlampast.Imela sem bolečine,ki so me spremljale skozi od samega začetka,pa ni polagal pozornosti.Drugače,kolikor zdej slišim,vse jamrajo da je star in tiho preveč.Ne vemuser posted image .Mene je lani pregledoval v bolnišnici,ko sem bila čisto na začetku nosečnosti z mojimuser posted image in je bil zelo zadirčen.Mislim,sej nisem tok občutljiva,samo če ga neki vprašaš,je tudi lepo da ti odgovori nazaj.
Jst na tvojem mestu bi šla v LJ ali v PO.Glej,jst se tudi vozim v LJ,pa mi ni žal.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Primorska
5.10.2005 14:06:17   
Eviii
jst hodim k vitezici in sm zelo zadovoljna. sm tam že celo večnost in je vedno prijazen. zdi se mi, da se nosečnicam zelo posveča. jst sm vedno not tudi po pol ure in več in zbijava šale, ko me pregleduje, da gre vse skupi najbolj hitro mimo... pa me sprašuje miljon stvari o pučutju, pa o otroku, pa o tatiju in tko dalje. pa sestre so tud super. sm pa bla letos poleti, ko je bil vitezica na dopustu, pr miloševiču in name ni naredu napačnega vtisa. pač mogoče malo bolj zadržan, ampak enim paše bolj tako. jst sm pa klepetulja in rada gobezdam in kvasim neumnosti, tko da mi mogoče vitezica bolj ustreza. tudi njegove sestre so zelo prijazne in vredne zaupanja.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Primorska
5.10.2005 14:14:22   
GILDA
jaz tudi kot eviii hodim k vitezici in mi je super,sestre so ok ,tako da nimam pripomb(vse velja kot prei eviii-da se ne ponavljamo)in tudi jaz sem bila poleti pri miloševiču in je bil čisto cool,...dejstvo, je da imata ful gužvo in na to moraš biti pripravljena,..je pa tudi res, da jaz osebno nimam nobenih težav tako, da vse poteka v najlepšem redu in potem si tudi manj zaskrblejna pa mogoče manj občutljiva,...boš vidla lepo te bojo poštimali.,..

glede migren mene je prvič zdaj tako zdelalo,...do zdaj nisem imela(od kar sem noseča)sploh glavobola,...


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Primorska
5.10.2005 14:32:40   
tejčica
Moj G je Miloševič in moram reči da sem z njim zelo zadovoljna. K njemu sem prišla v zadnjem tromesečju nosečnosti, saj sem prej živela na Gorenjskem. Šele pri Miloševiču sem videla, kaj ti G vse pove in sem dobila občutek da sem več kot samo številka. Pri ultrazvoku se je zelo razgovoril, pri prejšnji pa sem morala vse vlečt iz nje. Ko pa sem bila to poletje na enem izrednem pregledu je bil on ravno na dopustu in me je pregledal Vitezica. Sem dobila občutek kot da mu je čisto odveč pregledati me. Pa tudi nobene razlage nisem dobila.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Primorska
5.10.2005 15:46:03   
dva sončka
Tudi jaz sem iz Kopra, v pričakovanju drugega. Razlika bo 18 mesecev, rok imam junija (torej sem sveže pečena nosečka). Hotela sem samo komentirati pripombe glede Rožičeve. Jaz sem jo tudi dve leti nazaj hotela že zamenjati, potem se je pa naenkat spreobrnila in postala popolnoma druga oseba. Baje je imela osebne probleme. Sedaj je pa ne zamenjam več za nič na svetu! Sicer pa sem prvič rodila v Izoli in nimam dobrih izkušenj. Za drugič se morem še odločit.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Primorska
5.10.2005 16:18:05   
anajmad
Pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu dva sončka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Primorska
5.10.2005 17:47:36   
mulan
Čau! Hvala za vse vaše odgovore glede Miloševiča. Danes je dragi šel še v Postojno pogledat (je bil na poti V Ljubljano) in mu je uspelo (spet!) me prepisat. Sej ne, da se Miloševiča tako bojim, ma kaj ko bi takoj po pregledu vsi moji sodelavci vedeli, da sem noseča! Kri za preiskave na toxoplasmozo bi prišle direktno na moj oddelek.. Rajši jim povem, ko se bo meni zdelo prav in ne po prvem pregledu!! Pa mogoče bi tudi v Postojni rodila, ker o Izoli slišim dosti kritik. Se pravi, tako je boljše! Vseeno hvala!

Dva sončka, dobrodošla med nami!! Tudi jaz imam junija rok. Pridi nas kaj pogledat k junijkam!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Primorska
6.10.2005 9:33:38   
Eviii
dobro jutro, primorske user posted image ...
danes je en kar lep dan (v primerjavi z včerajšnjim, ko je non-stop deževalo). mi se pripravljamo za jutrišnje potovanje. gremo po tatija na švedsko user posted image . user posted image  komi čaka, ki me je že zjutri začel-a brcat. je mislil-a, da gremo že danes in da bo srečal-a tatija in se z njim pogovoril-a. pa sm mogla povedat, da nej še počaka do jutri in da bo pol lahko govoril-a s tatijem, kolkor hoče...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Primorska
6.10.2005 11:23:34   
GILDA
eviii srečno pot za gor in za dol,...pa pazite kaj delata s tatijem ko se bosta vidla,...user posted image user posted image user posted image ,...mala šala,...oglasi se kaj iz inozemstva,...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Primorska
6.10.2005 11:34:57   
Eviii
valda se bom kej oglasla. samo mislim, da bo gor mraz in se bo treba gret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mene pa to niti najmanj ne sikira. samo da ne bomo fasali kakega prehlada al kej podobnega. morem potrkat po lesu, ma do zdej je šlo vse ok in nismo še nič bubini... vsekakor pa se pripravljam na to, da bo pozimi vse drugače...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Primorska
8.10.2005 12:21:25   
Maja S.
Oj sem v 27mes. in sem iz Kopra. Rok imam 6/1/06 a žal imam rizično in lahko prijoka prej. Zanima me, če ima še katera rizično? Moj G je bil Vitezica, ker nisem bila zadovoljna sem šla raje samoplačniško v Postojno k dr.Hrvatinovi, ki je zakon!!!! Priporočam! Rodila bi rada tudi v Postojni. NAslednji teden grem na pregled in bom verjetno ostala v bolnici kjer mi bodo baje dali nek hormon, da se otročku prej razvijejo pljuča... je katera že kaj slišala o tem?! Zanimajo me stranski učinki.

LP, Maja

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Primorska
8.10.2005 12:56:40   
Maja S.
27tednu....se mi že meša, ah ta bolniška, človek kar zakrni...

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Primorska
9.10.2005 4:59:47   
mulan
Cau primorke!!
Eviii, ti k tatiju, jaz pa proc!! Sem srecno prispela v Singapur, k mojim starsem. Prisla sele vceraj, pa tako ze pogresam dragega!! Mam obcutek, da ga zdaj dosti bolj rabim pri sebi kot prej. Ceprav on pa pravi, da je itak del njega v meni in da naj se samo po trebusku pobozam, pa bo. Kako je zlat!!
Povedala sem starsem, bila zelo neucakana. user posted image  Kako so bili veseli!! Nic ni bilo tega, cesar sem se bala, tipo kje boste ziveli, kako bo s sluzbo (sem zaposlena za dolocen cas) itd itd. Nic tega!! So me kar prijetno presenetili!! Moj mali bratec (13 let ima) pa kot da ni nic.. Kdo ve kaj se v njegovi glavi dogaja. user posted image  Ah, najstniki.
Ah, zdaj pa sibam!
Cau cau!!

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Primorska
9.10.2005 8:20:55   
anajmad
No lepo mulan,da si srečno prispela.Ah,saj boš videla bo hitro minilo in trebušček bo že večji,ko boš prišla domov.
Maja to ti pa dajo injekcije za razvijanje otrokovih pljučk.To je dobro.Praviloma dajejo vsem tistim,ki jim grozi prezgodnji porod.Še dobro da si šla stran od Vitezice,ker on je katastrofa.Jst sem lani hodila k njemu in nimam niti ene pohvalne besede zanj,razen da rad naklada in si izmišljuje.Kar lepo leži in počivaj,keruser posted image je vreden tega.Drugače,ker danes je lepuser posted image sonček,punce kar na sprehod in potem popoldne lepo počivati.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Primorska
9.10.2005 10:19:01   
Eviii
čaw, drage primorke. mi smo končno spet pri tatiju na švedskem. ma samo za kratek čas. drugi vikend se vračamo nazaj v slovenijo, vsi trije user posted image . drugače imamo tle lepo vreme (sonce in 21 stopinj)... včiraj smo cel dan hodili po trgovinah in zapravljali za mamico in za dojenčka. in tle me vsi razvajajo... tašča in tast in seveda moj dragi možek. sicer so malo razočarani, ker nimam še nič bušija, ampak so se skori zjokali, ko so vidli slikce od ultrazvoka... in user posted image  non-stop brca... ga čutim vsake par ur, da dela kažin. na letalu mi pa itak dve ure ni dal-a miru, je komi čakal-a, da prispemo k tatiju user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Primorska
9.10.2005 11:00:03   
Maja S.
Hvala anajmad za pomiritev, a vseeno me zanima, če so kaki stranski učinki...s temi injekcijami. Kako se sploh temu reče-saj bi rada kej prebrala o temu?! Ker imam rizično me je malo strah...G pravi, da morem že v torek po pregledu ostat v bolnici za en dan da mi tajo to injekcijo...
LP Maja

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Primorska
9.10.2005 18:13:34   
anajmad
Stranskih učinkov ni nobenih.Normalno pa je,da te malo obdržijo na opazovanju.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Primorska
10.10.2005 7:40:44   
Eviii
dobro jutro...
danes smo mi kr precej zgodnji. smo se zbudili že pred eno uro in smo se že najedli in postorili nekaj stvari po hiši. zdej bomo pa počasi šli na pot. tata ima čez dva dni en turnir na jugu švedske in se bomo počasi odpravli proti destinaciji, da bo lahko še malo treniral. mi ga bomo pa nadlegovali in ga spodbujali... v petek pa nazaj na obalo...
fajn se mejte punce in se beremo kej med vikendom user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Primorska
14.10.2005 7:50:26   
marty5
Dobro jutro Primorke!

Smo po dolgem času spet zlezle na drugo stran in nas je bilo potrebno premaknit user posted image

Kako kaj trebuščki in brcači v njem? Smo kar razporejene po mesecih, nekako pa se mi zdi, da nas je vseeno največ med januarjem in marcem. Ja, očitno bo spomladi na Obali polno vozičkov in mamic na sprehodih user posted image

Sicer nisem več na tekočem, ampak me zanima, kako je ostalo z našim priimorskim srečanjem? Če se ne motim je bilo govora nekje o naslednjem tednu (tako razberem iz prejšnjih postov).

No, kakorkoli - danes je petek user posted image user posted image user posted image  in pred nami je vikend - upam, da ne bo vreme zatajilo.

Uživajte kar se da user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?