Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... Trenutno sem 35, ob rojstvu bom 36, tako da sem presodila, da nekako pa le pašem v tole temo
To je moja 1. nosečnost, trenutno sem v 6. tednu in imam ravno jutri pregled pri ginek., da še enkrat pogledava, koliko se kaj vidi (prejšnji teden je bilo še prehitro in še ni bilo možno slišati srčka...). Kolikor berem je sicer menda tudi 6. teden malce prekmalu, no pa bomo videli jutri - poročam :-) Sicer pa komaj čakam "tapravi" pregled, z vsemi krvnimi preiskavami, ultrazvokom itd... zanima me kdaj ste ve imele ta prvi "resni" pregled? Najbrž vsaka tole zelo nestrpno čaka - no, tudi z menoj ni nič drugače...
še nisem
Drugi čudež.
no, če sem odkrita je bila v šoku tudi med. sestra, ko sem se naročila na pregled - me je dvakrat vprašala, če sem čisto prepričana
nosečnosti še ne dojemam v celoti, verjetno bom vsa občutja doživela ob prvem pregledu - nekako se ne upam preveč veseliti... gledam pa pozitivno, čeprav me tarejo hudi krči in nekakšno "plahutanje" po trebuhu
, 1
Jaz bi dodala še kraj bivanja ja, da če bi katere imele željo se tud osebno spoznat.
. Komaj čakam. Sem že precej okrogla in nerodna, vse mi pada iz rok itd.
.