|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 35 [36] 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
31.3.2013 13:47:43   
iris1978
Tara81: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: januar / februar 2013
31.3.2013 14:55:19   
tanjita.
[bTara81] in vse ostale.... Z vsako posebej se strinjam in priznam, da se sama tudi se cutim del tega foruma. Mislim, da se nisem zrela za forum Nosecnost, saj se se niti malo ne cutim, da bi bile moje tezave, povezane z IVF postopkom ze koncane in strahovi pomirjeni. Je pac tako, da postopek ni koncan v enem mesecu, ceprav je naslov foruma januar/februar in je april ze pred vrati.
Vsaki izmed vas, tudi tistim, ki forum le prebirate in v njem aktivno ne sodelujete, zelim v tem ali v kaksnem izmed prihodnjih postopkov veliko uspeha in pozitivnega misljenja (sama sem bila na zalost v tem postopku prevec negativna in zato so mi vse vase spodbude lajsale te tezke dni).
Lep pozdrav

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: januar / februar 2013
1.4.2013 21:09:30   
september*
pozdravljene,
še moje mnenje glede odziva na post tara81 se strinjam z mnenjem iris1978, T3JK4 ter tanjite., tudi jaz še vedno nimam obučutka, da se je moj postopek končal, vsaj dokler ne bom videla srčeka. moram pa tudi povedati, da jaz tudi spremljam temo marec/april in navijam za vse punce, ki se tem trudijo in stiskam pesti, da bi jim / vam uspelo zagledati ta magični plusek, vendar se šela takrat začnejo po moje še hujše skrbi a bo vse ok, a bo srček, a bo na NS vse ok, ... tisoč in eno vprašanje na katere ni in ni odgovora.user posted image

no, jutri nas vse tri čaka UZ na katerem upam , da bomo vse videle kar si želimo.user posted image

jaz moram povedati, da me resnično močno skrbi, saj me že od sobote boli in pika v desnem jajčniku/ jajcevodu?, je taka topa bolečina, ki enkrat je drugič je pa ni, upam, da to ne nakazuje na IMN, tako da z velikim strahom pričakujem jutrišnji UZ.user posted image

tara81 tebi in vsem ostalim iz sosednje teme pa pošiljam velik user posted image user posted image , ter ti želim da se bo vse izteklo tako kot se mora in da boš tudi ti enkrat ugledala tisti magični plusek.

lp se slišimo jutri



(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: januar / februar 2013
1.4.2013 21:29:13   
T3JK4
Punce, jaz pa sem že mislila, da sem preveč agresivno odreagirala na tanjitin post... Hvala, ker nisem edina v takšnem mišljenju...

Držim pestke za vse nas!  user posted image

september.... po postopku IVF tudi lahko pride do IMN??? ojej... user posted image


(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 9:32:02   
tanjita.
T3JK4 verjetno si mislila napisat na Tarin post in ne moj ;)
No, jaz sem peklenski teden prezivela in danes docakala bitje srcka :D Tako, da se ocitno res lahko premaknem v drug forum. Ali obstaja kaksen nosecnost po ivf? Mislim, da bi se tam nekako lazje ujela z noseckami. Zelim tudi vsem vam, da kmalu na uz zagledate vsaj enega srcka :)

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 12:02:52   
T3JK4
tanjita, čestitke! Če najdeš takšno temo, jo deli še z ostalimi. Pa sprejmi moje opravičilo za zmešnjavo imen!

Tudi jaz sem prišla vesela z UZ, dr. Drobnič je videl 2 srčka. Iiiii, me very happy :-) Čez 14 dni pa po materinsko knjižico in čisto uradno na drugo temo. Do takrat še pa naprej počivat.

Zdaj pa čakamo še eno poročilo z UZ. Držimo pestke za najboljši rezultat.

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 12:31:35   
iris1978
Tanjita in T3JK4- čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa samo čuvat te srčke. Če bosta kje našle tak forum pa se priporočam.

September- glede teh bolečin se ne sekirat, ker sem jih jaz tudi imela in to zelo močne na čase, edina razlika, da so moje bile na levi strani in potem ni bilo nič narobe. Pa javi, kak je šlo danes.

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 12:41:20   
oreh
Punce, boste videle, danes bo vsaka poročala o videnem srčku in milimetrih, koliko je že zrasel.user posted image
Glede strahov.... jaz sem si v 16 tednu kupila angelsound in je res fajn zadevica, te resnično pomiri. zvečer poslušaš srček, premikanje ploda, vragolije, ki jih počne... in z mirno vestjo zaspiš, zjutraj pa spet in ti ta zvok polepša dan, saj veš da je vse ok. tako, da toplo priporočam, saj s tem izgine mučno čakanje na naslednji UZ. je pa tko, da se srček lahko sliši mislim, da po 12 tednu, je pa fajn kupiti kakšen teden kasneje, da ni potem spet cela panika, če se srčka s to napravico še ne sliši.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 18:09:50   
tanjita.
T3JK4 cestitam, to pa je veselje user posted image user posted image Sej potem smo se pa danes mogli srecat user posted image
Sem malo pobrskala po forumih in ni nobenega za naso zeljeno temo..... Lahko jo odpremo same user posted image Glede na predvidevanje pa mislim, da pa bi lahko sodile tudi v forum November 2013.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 18:49:55   
T3JK4
Hvala, res je veselje... user posted image  Nekako še kar ne dojemam, da sta obe pikici ostali, čeprav od 10 spunktiranih sta dve odmrli takoj, 6 pa se jih je po transferju nehalo razvijat. Očitno tudi moja leta nekaj pripomorejo (pod 30) user posted image . Res, veselje...

Tanjita, mogoče pa sva se srečali, kaj pa vem... Ti je dr. Vogler (šele zdaj sem videla, da je podpisan on in ne dr. Drobnič) določil PDP? Meni ga ni.... Kolegica, ki je bila pred 3 leti v postopku, mi je rekla, da njej so pa na prvem UZ povedali PDP, ki se je potem za 3 dni razlikoval od tistega, ki ga je določil njen G.

Za drugo temo bom pa najprej malo brala, da dobim občutek... Joj, grozno se sliši... Ampak, če je tam prisotnih večina naravno nosečih, te malenkost težje razumejo kaj smo dale me skozi, vsaj v začetni fazi. Sicer pa bi morala nosečnost naprej potekati enako kot pri naravno nosečih, ali se motim? 

September, tudi mene kar zbada, pa tišči... enkrat levo, drugič desno, pa spodaj po sredini... Se ti občutki kar selijo iz dneva v dan. Sploh če sem malenkost dlje v sedečem ali stoječem, horizontala mi je do zdaj še vedno umirila špikanje (včasih traja malo dlje).


< Sporočilo je popravil T3JK4 -- 2.4.2013 18:51:14 >

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: januar / februar 2013
2.4.2013 21:45:56   
september*
user posted image punce evo mene iz UZ ja

najprej moram malo pojmrati ker je cesta v zelllloooo slabem stanju, polno snega na cesti, tako da je bila vožnja iz Lj do doma prava adrenalinska vožnja, meni pa slabo tako, da nisem vedela, kam naj se še dam, ter kako se naj še naštimam, no preživela sem.

na UZ je bilo vse na svojem mestu tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image , sem zelo vesela moj pa še bolj user posted image user posted image user posted image , videla sva srčeka, pikica pa je velika 4 mm, menda ravno prav za 6 teden, povedala mi je, da imam PDP 22.11., to sem si pa itak še prej sama izračunala tukaj na forumu.user posted image   pa glede bolečin v jajčnikih mi je pa Reševa povedala, da imam še precej povečane jajčnike in da moram malo bolj počivat, no to jo bom pa že mogla ubogat. user posted image


ko boste pa našle kakšen primeren forum pa se vam z veseljem pridružim, nekaj sem brala in pisala na temi november 2013, vendar ta tema niti ni tako aktivna, ker se punce na FB pogovarjajo. lahko pa odpremo svojo temo med nosečkami in dodamo po IVF. user posted image

aja, glede angel sounds pa sem že gledala, vendar je zaenkrat še prehitro, da bi ga kupila, mogoče ga bo pa ati user posted image , kupil potem, ko bomo že malo večji.user posted image

aja, pa iskrene čestitke tebi T3JK4 za dva srčka user posted image user posted image , to boste imeli potem cel žur doma. tanjita tebi pa tudi čestitke user posted image .

sedaj pa lepo počivat in božat trebuščke.

lp lahko noč  user posted image

< Sporočilo je popravil september* -- 2.4.2013 21:49:41 >

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: januar / februar 2013
3.4.2013 14:19:09   
T3JK4
september, čestitke! user posted image   Zdaj pa le počivat, bolečina bo prenehala.

Gremo na svojo temo? user posted image

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: januar / februar 2013
3.4.2013 14:41:42   
iris1978
September user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar se pa tiče povečanih jajčnikov in bolečin zaradi njih, pa sem brala, da se moramo pazit še do nekje 16. tedna. Meni je G na UZ rekla, da so jajčniki še zelo povečani in da je to normalno tudi zaradi nosečnosti.

Sem takoj za, da gremo na svojo temo.

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: januar / februar 2013
13.9.2013 11:57:11   
arcika
Zivijo punce.dajte mi prosim povedat v kolikih postopkih ivf-ja ste zanosile pri dr.resu ?

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: januar / februar 2013
13.9.2013 11:59:13   
Anonimen
v prvem. Prej sem imela 3 neuspesne v drugem centru

(odgovor članu arcika)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: januar / februar 2013
13.9.2013 12:04:46   
arcika
Jest sm stara 25 let in me zanima.ker mam zdej sama za injekcije pregon in diferilin.pa me je zelo strah ker nekatere pravijo da jim ne rata u 1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 2:43:06   
tanjita.
Punce, kako se kaj držite?

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 9:44:00   
T3JK4
Moji dve pikici sta že 5 tednov na svetu. user posted image

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 9:44:00   
T3JK4
Moji dve pikici sta že 5 tednov na svetu. user posted image

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 14:10:36   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: T3JK4

Moji dve pikici sta že 5 tednov na svetu. user posted image



Čestitam za tvoji dve pikici. Punčki? Je vse ok?

Mi pa smo že v 38. tednu in vsak dan z nestrpnostjo pričakujemo prihod novega člana :-)

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 16:28:09   
T3JK4
Da, dve punčki, s katerima sem že doma (končno), saj sem ležala že od 25.7. (23t) v Ljubljanski porodnišnici, kjer so uspešno rešili prvi zaplet, da smo dočakale skoraj 32t.
Iris, srečno do konca!
Prav tako ostale!

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: januar / februar 2013
27.10.2013 18:45:05   
september*
T3JK4 iskrene čestitke ob rojstvu dveh princesk, zelo sem vesela, da ste uspeli uspešno prestati vse neprijetne zaplete. user posted image

tanjita kako si ti?

mi smo v 36 tednu in tudi že zelo nestrpno pričakujemo prihod novega člana, pripravljeno je vse sedaj samo še čakamo user posted image .

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: januar / februar 2013
28.10.2013 0:01:09   
iris1978
IZVIRNO SPOROČILO: T3JK4

Da, dve punčki, s katerima sem že doma (končno), saj sem ležala že od 25.7. (23t) v Ljubljanski porodnišnici, kjer so uspešno rešili prvi zaplet, da smo dočakale skoraj 32t.
Iris, srečno do konca!
Prav tako ostale!




Glavno, da ste rešili vse zaplete in sta zdaj pupiki v varnem naročju svoje mamice. Predvidevam, da pa zna biti tudi malo naporno zraven dveh dojenčic :-).

Tanjita, kako pa ste vi?


< Sporočilo je popravil iris1978 -- 28.10.2013 0:02:01 >

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: januar / februar 2013
28.10.2013 10:02:58   
T3JK4
Hvala! Res je bilo vredno 60 dni ležat kot snop in oddaljen od svojih domačih. Princeski sta vredni tega!
Je pa res zdaj malo bolj naporno (itak je tudi pri enojčku), ampak bo potem večje veselje, ko jih bo polna hiša.

September, srečno do konca! Da bo porod lahek in brez zapletov, da boste šli čim prej domov. Prav tako tebi, Iris.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: januar / februar 2013
28.10.2013 21:32:03   
iris1978
T3JK4, hvala za lepe želje in upam, da se uresničijo :-) Vam pa želim čim več cartanja :-)

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 35 [36] 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 35 [36] 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?