|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A bi vas zmotilo....
5.6.2013 15:30:55   
Anonimen
Ja, vem, da si sama sebi pač posteljem v svojem življenju.  Probala sem verjeti, da je takšen, kot se kaže. Sedaj me prepričuje ,da je to nekaj normalnega, nekaj kar počne vsak moški ampak mene boli, da mi je gradil neko pravljico (vem sem malo neumna, da verjamem) na koncu pa vsak dan dr... na druge preko web cam live. A bi vas to motlo ali sem res jaz tako čudna? A to vaši partnerji tudi počnejo, ko vas ni? Meni je res ''malo'' neprijetno in me boli, da to počne oz je počel. Zdaj se borim samam s sabo, da se nebi vrnila, ker je grozno dober govornik in me prepričuje v to, da ne bo nikoli več tega počel in naj se vrnem.

Meni ni jasno kako je lahko to redno delal, ko pa sva bila na začetku veze in sva se redno in večkrat na dan ljubila oz. sexsala, da ne bom preveč sladka ....

Pa ima človek 34 let in mi je govoril o vseh planih z mano.... skupno življenje (sva v bistvu že živela skupaj), poroko, otroka...Jaz res ne vem kaj naj si mislim.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
5.6.2013 15:56:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: A bi vas zmotilo....
5.6.2013 16:49:36   
Anonimen
Sva bila šele na začetku veze... 7 mesecev. Tako, da je uresničil le to, da sem začela živeti pri njemu. Saj je tudi res želel, da bi vse delala skupaj. Kaj dosti obljub niti ni imel za uresničit, ker sama sploh nisem bila zahtevna. Trudil se je okoli mene, ker sem končala dolgoletno zvezo in res delal na tem, da sem prekinila in bila njegova.

Predstavit se je želel pred mojimi očmi kot svetnik. Da ima vse poštimano v glavi in ve kaj želi. Saj nasploh je obljube uresničeval, mogoče tudi zaradi tega, ker je bilo vse kar se teh obljub tiče samo nek skupni čas, kjer sva oba uživala. Delal se je zelo dobrega, včasih celo preveč, da verjet nisem mogla.

Mogoče se res nimam dovolj rada, čeprav se mi zdi, da prekinjam vezo v kateri mislim, dabi me to motilo in si delam na nek način dobro sebi. Živela bi verjetno stalno v nekem dvomu in tega si ne želim.

Saj zase vem, da sem v redu, da je veliko izgubil, ker se po eni strani cenim. Vem, da bo težko našel nekoga, kot sem jaz in to tudi sam priznava. Bila sem mu predana in pridna, skrbela da sem bila privlačna, v vsem sem ga zadovoljila (ni mišljeno samo v sexu). In to je vedno tudi priznal in pravi,da je izgubil bogastvo.

Saj konec koncev niti sama ne vem ali se dovolj cenim ,imam rada in spoštujem. A če bi se imela dovolj rada bi to lažje sprejemala?? Ne razumem dobro...sem prav zmedena trenutno...

Vem pa, da v dvomih nočem živeti in kljub temu, da mi gradi pred očmi pravljico...v katero sem tudi verjela... se bom borila sama s sabo, da ne popustim. Če bi želela sebe spreminjat, da bi to sprejemala se ne bi počutla sama s sabo dobro in bi samo sebe varala.

Hvala Ankica za tvoj odgovor...veliko mi pomeni....


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: A bi vas zmotilo....
5.6.2013 18:23:34   
ronja
Pozabi ga. Ok, da kdaj pogleda še koga drugega, je normalno, težko da bi bil slep za vse. Če flirta z drugimi, je stvar na tebi, da se odločiš, do kje je tebi še sprejemljivo, nič ni narobe, če imaš nizke meje. Meni je bilo včasih hecno (pri prejšnjem), zdaj pa ne vem, če bi mi bilo (težko si predstavljam zdajšnjega "fanta", da bi flirtal vpričo mene z drugimi, nekak ni tak karakter in bi bilo res ful čudno). Da ti laže in te "okoli vozi", je pa nesprejemljivo. Glede na to, da sta te debate že imela, bi bilo fer, da bi takrat do konca razčistila.

A bi vas to motlo ali sem res jaz tako čudna?

Ja, bi me motilo. Še bolj bi me motilo, da mi laže in najbolj bi me motilo, če bi mi pravljice pripovedoval, ker sem malo občutljiva, če kdo žali mojo inteligencouser posted image . Ne, resno, vedno so mi šli taki tipi na živce in kot bi tehnofil rekel: naši vzorci se niso privlačili - no, vsaj mene ne njihovi, taki tipi, ki "znajo govorit" navadno itak povsod probajo...
po moje je to ankica mislila, da se nimaš dovolj rada - da rabiš to vero v pravljice, ker si ne zaupaš dovolj, da bi lahko sama poskrbela, da bo realnost čisto ok. Zato potem nasedeš sladkim besedam.

A to vaši partnerji tudi počnejo, ko vas ni?

Kolikor vem, tega ne počne - verjetno bi pa kdaj prišel račun, če bi:D. Glede na najino net povezavo, ki še rr komi folga, račko, ki mu tipke manjkajo in predpotopna mobitela na kartice, zelo dvomim, da bi to sploh lahko počel, tudi če bi hotel. Ne vem tudi za nobenega, ki bi to počel, kar vsekakor ne pomeni, da noben od njih ne počne tega, vendar pa po moje to vseeno ni tako zelo pogosto. ljudje imamo otroke, partnerje, velikokrat ni ne časa ne volje za neko dodatno kompliciranje življenja;).
Če bi mi od začetka povedal, da je to njegov fetiš, ajde. Skrivalnic se pa ne grem. Če bi pa to ves čas počel, bi mi šlo pa na živce že zato, ker samo to počne, mam rada ustvarjalne fante:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 8:58:10   
Anonimen
Ja, prikrival mi je to. Imela sva lep pogovor nekaj časa nazaj in mi je trdil, da on vse te neumnosti briše (tudi kar prejema na mail). Delal se je lepega v mojih očeh. Zelo, zelo prepričljivo mi je govoril, da  on ni tak, kot drugi, da ima v glavi poštimano.... Potem pa najdem te zadeve, katere je precej pogosto počel. V bistvu je zastonj in se ženske pred kamero v živo samozadovoljujejo in on je isto počel, s tem, daone njega niso videle.

Lahko nekdo drug tega nebi tako slabo sprejel, mene je kar odrezalo. Vsak dan jih je skoraj spremljal v živo in se samozadovoljeval na njih. user posted image   In potem tudi lagal in prikrival (ker naj bi ga menda bilo sram).

Po vsem kar sva imela in po tem, da sva tudi v sexu zelo uživala mi ni jasno zakaj je to potreboval. Ker nisem jaz zdaj neka ženska, ki bi jamrala, da me glava boli in nebi sexsala več časa ampak sem v tem uživala z njim in sva imela redne odnose.... In ne vem kako naj si to razlagam...Ali je nezrel, ali mu nisem dovolj, ali ma kakšen problem....

V glavnem mi je hudo, ker sem verjela, da imam končno srečo v življenju in si bom nekaj ustvarila z njim. Sedaj pravi, da tega ne bo več počel. Ve, da sem šibka vendar se držim trdno, čeprav imam še zmeraj čustva do njega. Vem, da bi bila stalno v dvomih in nikoli nebi vedela kaj dejansko dela. Upam ,da ga bom res zmogla kmalu pozabit....Saj na bolje že gre...njemu verjetno še bolj ... Hvala Ronja user posted image ... Sem kar mislila, da boš kar malo zagovarjala.... pa ne mislim nič slabega s tem... moram pa priznat, da me je presenetlo .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 9:34:16   
Anonimen
Ko tele poste berem, mi postaja jasno zakaj se loči vsak tretji. Moški malo pogledamo druge in podobno, ženske hočejo stran. Vse kaže, da ženskam ljubezen ne pomeni kaj dosti, njihov neverejtni egoizem pa povzroči razpad zveze. V resnici jim zbveza pomeni precej manj kot moškim, če razpade že zaradi enega samega drkanja z drugimi. Ne hvala, takih žensk moški nočemo, naj ostanejo stare ločene device in naj ne rojevajo otrok. So totalno neodgovorne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 9:50:50   
Anonimen
Meni je veza pomenila ogromno in ogromno sem vlagala v njo. On pa ni samo včasih to počel ampak skoraj vsak dan in to se mi gnusi... Kaj mu potem jaz pomenim? Kaj naj ga vprašam ko se slišiva??

Dragi, na katero si pa danes drkal?

Vztrajala sem v slabi vezi 9 let in lahko ti povem ,da se nebi razšla...sem zelo zelo trpežna in prenesem veliko. Nisem egoistična, preveč me boli to, daje v njegovih mislih sruga...vsak dan ga vzburja v živo. Če ga nebi imela tako rada bi to lažje prenesla. In veza mi pomeni ogromno vendar s takim početjem se jaz počutim razvrednotena in najina veza tudi. Sva bila šele na začetku in on je skoraj vsak dan to počel z ženskami na drugi strani kamere. Jaz to jemljem kot nek stik...ni samo nedolžna pornografija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 9:51:23   
ronja
Anonimna, problem pravljic je samo to, da niso resnične. Zato je navadno bolj luštno v reali bit z nekom, ki ne zna tako lepo govorit, ker se mu to ne zdi najbolj pomembno oz. mu to ni bilo treba, da bi našel punco, ker je sicer dovolj ok. Dobri fantje so dositkrat štorasti pri dvorjenju, enostavno zato, ker nimajo toliko kilometrine - which is a good thing;). Dostikrat so iskreni, kar je dobro, vendar tak tip punc, kot si ti, to odbije, ker se potem ustrašite, da "kakšen je šele v resnici, če pa že pove to"... V resnici so pa navadno ti fantje boljši kot tisti,ki se delajo lepe. To moraš nekak sama spoznat. Če ti nekdo govori, da ni tak kot drugi, ti že lahko zazvoni in se prižgre rdeča lučka. Tak človek ali misli, da je nekaj boljšega, torej si zasluži boljše kot drugi (tudi ti si drugi... je jasno, da bo on vedno prvi), ali pa misli, da je cel svet zanič (kdo bi hotel živet s takim pesimistom?). Če ti reče, da je mal čuden, je veliko bojlše, recimo:D.

Verjamem, da ga je bilo sram, vendar je cilj partnerstva, da si zaupata. Ne pride to samo od sebe in takoj, ok, razumem, da ti ne gre takoj razlagat vsega tega, vendar je treba pogledat deal brakerje: kot si rekla - mogoče katera druga ne bi tega tako slabo sprejela. Absolutno, nekaterih ne moti en kup reči, druge pa še precej več kot tebe. Različni smo. Zato je pa prav, da se pogovorimo, da vidimo, če se da najt sredino ali ne. Če on veliko časa temu nameni, potem bi težko brez tega shajal verjetno. Tebe pa to zelo mori. Če se pošteno pogovorita prej, bi mogoče našla kompromis, vendar če nista oba dovolj močna, da bi to zmogla, potem so takoj tu laži in skrivanja in to boli po moje bolj kot pornografija. Če se zaupanje poruši, je klinc. Težko ga je nazaj dobit, še tistim, ki so bili 20 let skup, vidva sta bila pa 7 mesecev. In glede na to, da imata neke precej diametralno nasprotne poglede, bi težko našla skupno točko - sploh če se enkrat že začnejo laži...

Anonimna, saj priznam, če se zmotim:). Lahko bi bil čisto normalen fant, ki pač kdaj pogleda kako punco, v tem primeru bi bilo škoda pustit lepo vezo zaradi ljubosumja na komplimente drugim. Ni pa to edina možnost - zdaj veš, da ni fora samo v komplimentih in si se mogoče naučila, kaj je tisto, kar te je tako noro vleklo k njemu (in te malo še) in boš lahko to rešila, da najdeš enega mogoče malo manj sladkega, pa zato bolj tebi primernega fanta, s katerim se bosta imela lepo:)

PS: se pa vseeno na začetku zveze splača bit malo bolj na izi - ne si takoj gradov v oblakih zidat, ker se radi zrušijo... Rajši si reči: imam se fajn, bomo videli, kam bo to peljalo in uživaj v trenutku. Tako tudi če bo zveza razpadla, ti ne bo hudo za vse tiste sanje, ki jih ne bo, ampak boš rekla: "bilo je fino, ni pa to to, kar iščem" - in šla naprej. Pa tudi manj se boste privlačili s fanti, ki slikajo gradove v oblakih - taki navadno niso glih nadarjeni na zemlji... So punce, ki to rabijo, da se počutijo varne, ampak ni treba, da to rabiš. Ker en normalen fant bi se znal kar fejst ustrašit, če bi mu začela slikat prihodnost z otroki po 2-3 mesecih poznanstva... To ne pomeni, da te ne bi imel rad, samo še ne bi bil pripravljen na to - in bi ti to povedal in ti bi bila prizadeta, da to pa ni to. Ni nujno - lahko je točno to, samo ne še zdaj. Tip, ki ti pa takoj reče, da seveda, ti si nekaj čisto drugega, s teboj se bo poročil itd... pa zelo pogosto tega ne misli resno, ker mu ni to noben problem takoj rečt... Tako kvečjemu razmišljajo najstniki, ko so noro zatreskani in pač ne vidijo pet prstov pred sabo. Odrasli moški, kakršne ti iščeš, pa bojo verjetno rabili en čas, predno ti bojo obljubili večno zvestobo in otroke;). In to ni nič hudega. Hiti počasi, skratka:)

Ti si čisto fajn punca in se maš lahko čisto fajn sama. To ne pomeni, da boš sama ostala. Poznam toliko ljudi, ki so se našli veliko kasneje in se imajo fajn skupaj:). Ni se ti treba obesit na prvega, ki ti je všeč, da mora bit to to. Preizkusi - če je, super. če ni, pa nič hudega. Ne mislim, da moraš zdaj skakat iz cveta na cvet, samo da si vzameš bolj na izi - ni treba, da je na začetku že vse določeno, kam gre zveza itd... Ker na začetku tega še ne veš, ker se enostavno še ne poznaš. Kaj pa veš, a ma kakšno tebi čisto nesprejemljivo stvar? pa svoje deal brakerje mej obešene na prsih, kot bi rekla mateyka - da takoj poveš, kaj tebi niti pod razno ni sprejemljivo, da se potem ne matrata z nekom, k brez tega ne more živet.

In ni se ti treba opravičevat za tvoj izbor deal brakerjev - je čisto vseeno, kakšne majo drugi - če tebi nekaj toliko pomen, ti pač pomeni. Če vidiš, da si prezahtevna, spremeniš kriterije, to ja - ampak zato, ker se tebi zdi, da bi to šlo. Meni recimo je bil deal braker to, da bi bil fant proti posvojitvi (ne samo, da si želi met otroke nekoč, ampak da če ne bi mogla met bioloških, da bi bil za, da posvojiva). Tega nima skoraj nobena druga za deal braker. Jaz pa sem čisto resno vedno bila samo s fanti, ki se jim to ni zdel noben problem. Nekaj zaradi splošnih nazorov, kamor to spada, nekaj pa zato, ker pač nikoli ne veš, kako se bo zadeva razvila in če bi ostala skup (kar recimo z lubijem sva, pa tudi nisem mislila, da bova), pa ne bi mogla imet otrok (česar takrat še nisem mogla vedet, ker smo pač delali na tem, da otrok ne bi bilo:D), bi ga posvojila, brez debate - sem hotela moškega, ki bi se glede tega strinjal in ne da ga potem karkoli prepričujem ali da mu ne bi bil to logičen korak. Brez otrok nisem hotela bit in to je bil pač plan b. Do katerega zelo verjetno ne bi nikoli prišlo, ampak sem hotela bit ziher. Da vidiš, da imamo tudi druge svoje blesave deal brakerje;). (Res imajo vsi moji fantje že otroke oz. jih pričakujejo, se nisem zmotila, hehe:) Največ jih ima pa ta revež,ki je z mano ostal:D).

Sicer pa ne vem, če fantje gledajo pornografijo zato, ker ne bi bil seks dovolj, po moje se to dvoje ne izkjlučuje. Se začne izključevat v družinskem življenju, ko enostavno ni časa za oboje in si valjda vsak rajši izbere "the real thing":D. Na splošno pa recimo je znana fantovska finta, da masturbirajo pred zmenkom, zato, da potem s punco dalj časa zdržijo, da ima tudi ona kaj od tega. Zakaj bi se v tem primeru jezila nanj';) Vseeno pa te lahko zelo moti in obstajajo fantje, ki imajo zelo različne potrebe in želje glede tega - pač najdeš enega, ki bo imel manjši libido oz. ne bo navajen tega. Mogoče bo tudi seks drugačen, skoraj ziher, ni pa nujno, da ti ne bo všeč. Najdi enega, ki ti bo v tistih najpomembnejših zadevah štimal, ostale pa spreglej, nobody's perfect:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 9:59:40   
ronja
Anonimen, po moje ne gre samo za to drkanje na druge. Lej, če bi mi lubi povedal, da ima to željo, da bi mu to noro dogajalo, me ne bi motilo, ja, naj proba. Če bi pa to skrival, bi me pa bolelo. Ker mu ni treba. Rabim zaupanje, ostalo se pa veliko da zmenit;).
Ko sva pa recimo gledala en dokumentarec o virtualni resničnosti in je bil not en tip, ki je tam imel celo virtualno družino in virtualno seksal z vsemi povprek, pa njegove žene to ni motilo, je bilo pa obema čudno, ker naju bi motilo. Nje pa ni in je čisto ok tako. Ona pravi, da je tisto samo virtualni avatar in da nima veze z njenim možem, ma to strogo ločeno in njej je fajn z nijm v reali. Vse super. Nama to ne bi šlo skozi, ker bi to še vedno videla kot del iste osebnosti. Različno gledamo in ni enega prav. Prav pa je, da to priznamo, sploh če mamo kake nenavadne deal brakerje, ki jih ne more drugi uganit iz kulturnih norm.

PS. a tebi bi bilo vseeno, če bi recimo žena masturbirala v živo z nekom, da se gledata prek kamere, ne da bi ti prej omenila, da bi si to želela? Če se dva zmenita, je vse ok. Če to od nekdaj počne in ve, da je punca na to občutjliva, je pa fer bit vsaj toliko pošten, ad ne rečeš, da tega ne delaš, če že ne moreš po pravici povedat,da ti to tako dogaja, da brez tega ne moreš. Sama nisem nikoli pričakovala, da bom edina v njihovih spolnih mislih in me to nikoli ni motilo. Bi me pa res zelo motilo, če bi mi skrival.

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.6.2013 10:04:51 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 10:15:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: A bi vas zmotilo....
6.6.2013 10:23:13   
Anonimen
Ronja lepo napisano...večkrat bom morala še verjetno prebrati, ker sem trenutno res zmedena in mislim včasih, da pretiravam. Ko si pa zamislim življenje z njim, vsakič pomislim kako masturbira na druge in me boli. In res je to, da bi bilo veliko lažje, če bi mi to povedal...bi se pogovorila in sprejela nek kompromis. Zaupanja nimam več...ne zdi se mi zrel za svoja leta (34). Jaz smatram, da če bi me imel rad tega nebi počel, če ve, da bi me bolelo. Meni take stvari sploh na pamet nebi prišle, kaj šele, da bi jih pred njim skrivala in mu lagala, da tega ne počnem. Delal se je pred mano čisto drugačen človek, kot je....

Pa je imel kup Playboyev, kar včasih nebi sprejela ampak sem, ker sem odkrito videla in tudi mislila, da včasih masturbira na njih. Ko pa sem videla to, je to zame čisto nekaj drugega. Ne vem kaj mu potem gre po glavi v realnosti. Verjetno je stalno v tem. Zelo sem dvignila ta prag tolerance pri sebi, ko sva bila skupaj.... ponudila vse zaupanje ...tudi če je na veliko hvalil druge... Počutila sem se  varno zaradi njegovega hitenja in planov z mano. Jaz sem vedela, da ne moreva tako hiteti, ker se ne poznava dovolj. On je bil zaljubljen, kot najstnik... In kot najstnik drkal na druge user posted image , skoraj vsak dan...



(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?