Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
začelo se je včeraj, ko mi je mala skoraj raznesla trebuh, potem nisem spala celo noč, ker sem imela hujše bolečine kot ob najbolj grozni M....začelo me je špikat spodaj, nisem mogla ne ležat, ne sedet, ne stat......hodila sem po hiši in vadila dihanje
Proti jutru se je malce umirilo, nato pa danes ponovno....Pri kosilu me je objela še slabost, postala sem vsa mokra in sem šla kar v posteljo...celo nosečnost nisem hodila spat čez dan, a danes sem abonirana v postelji... Ne vem, ali se že kaj pripravlja, tudi po črevesju mi dela, kot bi mošt kuhala

ali pa se kaj dogaja
ma po pravici, tudi če se že, kr naj se....bi že z veseljem cartala našo pupo.
meni je mogoče učeraj škodlo preveč hoje kr smo hodli okoli res od 2h do 8h hehehe .. babe pač :P jaz sem včeraj zvečer samo po tiho upala da če se že kaj dogaja naj počaka VSAJ do pon zjutraj (še vedno upam na epiduralno)
glede na to, da smo dopolnili že 37t 3/7, je izredno malo možnosti, da se bo še obrnila. Sicer je vse ostalo bp, se še nič ne dogaja, ampak tudi nisem dobila konkretne informacije, kako bo moj porod sploh izgledal. G pravi, da vztrajamo pri naravnem, čakamo do roka, če se bo samo začelo kaj dogajati, ob roku še enkrat pretehtamo možnosti ali se odločiti za CR ali ne. Sama si želim roditi naravno, je pa tudi res, da so me nekatere ful prestrašile, kako razkiran je tak porod tako za mamico kot otročka. Ampak zakaj potem vztrajajo? Nič več mi ni jasno......