Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
po pravici povedano, že komaj čakam, da bo za mano...saj imam lepo nosečnost, ampak želim si stisniti najino punčko k sebi......še malo, še malo.... 
tud jaz imam res lepo nosečnost, brez večjih težav. kaj je slabost in bruhanje sploh nevem, razen mogoče te težave ko se pojavijo proti koncu, kar pa je pomoje tud normalno :D .. ampak bi tud jaz že rada stisnila najinega škrateka k sebi. moj mi že pravi idi že roodit, da mi nebo tečno ko nisem v službi
sta bila manj kot 3kg (2600 in 2700g), tako, da tudi ta mora še malo rast. za tadrugega so mi en teden pred CRjem rekli, da ima okoli 3200... potem pa še 2700 ni imel. ampak na srečo je bil donošen in brez problemov, razen to da je škratek. še vedno je. saj tudi midva z možem nisva velika ali obilna.
, ne pojest preveč piškotov!
nebojo občutli premalo pozornosti
tudi posteljica je že močno zrela, tako da bi mi v vsakem primeru sprožili prej. se bom pa verjetno odločila za spinalno. najkasneje naslednji petek bom imela svojo pikco v rokah