Barby.
|
prave čvekice smo postale, kar mi je zeeelo všeč ! izibizi77 - > mogoče bom pa res, al pa me katera od vas prehiti, nikoli se neve je pa tud moj mali dobesedno hiperaktivn zadne dni .. nemoreš vrjet .. včeraj ko mi je G delala UZ, & sma rauno poslušale srčeka, je taaaako brcniu da sma se vstrašle, nasmejala pa sma se do sauz. je meu glih na pregledu tistih svojih par minutk popaudan ko razgraja na veliko, seveda pa pride še ena runda zvečer, ko bi mamica mogla spat cowgirl -> kdaj pa imaš ti rok ? po UZ se lahko tud zmotijo glede teže, tako da mogoče je že večja tvoja pupa, sicer pa je res, vsak dan v trebuščku šteje :)) vrjamem da je težko počivat ob 2 otrocih doma, jaz nimam še nobenega, pa je tolko dejavnosti da se kr težko spravim ležat čez dan sej grem, nekje ob 4h skoraj vsaki dan pol pa lepo do večera hehe. nič punce, ziiima je veni je že taaako mrzlo, je pa fajn čez okno pogledat kako veni use zmrzuje, jaz pa lepoo na toplem noter seveda. ko je treba kam iz mi ni več tako všeč vreme