|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 18:55:44   
Melanie1
Joj, punce, kako vas je lepo brati... user posted image Sem prav nalašč šla za računalnik, da vas pozdravim. Vesela za vse nosečke. Naj trebuščki pridno rastejo še naprej... user posted image Kaj pa sličice???? Dajte katero prilimati, plizzzzzzz....


Evo, ko sem že tukaj, prilepim še našo frajlico. Sličice so od včeraj...


user posted image takšna bom na osebni

user posted image takole se jočem

user posted image sem že boljše volje

user posted image mami je za las zgrešila nasmeh


Uživajte!!!!


(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6901
   [Brisano sporočilo]
7.7.2015 21:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melanie1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6902
   RE: Bodoče nosečke
8.7.2015 7:41:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: leilani

januarka 2016 se javlja...


glede imen - midva imava že izbrano za oba - no pri imenu za punčko se zna zgodit še kakšna sprememba

moj je reku, da imena po živalih (Lev), rastlinah (Bor) in mestih (Lenart) odpadejo, js sm pa rekla, da hočem imena brez Č, Š, Ž in R (mi je zelo ostalo v spominu bratec Urban in sestrica Petra - ki sem ju spoznala in zaradi govorne napake, nista mogla rečt črke R)

za fantka, je pa drugače meni všeč Filip, Jaka, Natan, Matija, Luka



sicer pa čakam zdej odločbo od komisije, ker sem več kot en mesec na bolniški - še vedno slabosti



Oooo a ti maš januarčka user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6903
   RE: Bodoče nosečke
8.7.2015 7:43:16   
Janchek81
Melanie1 oooo kakšna pikica lepa .... pa kok lask .. no, da te vprašam user posted image glede na to, da ma tok lask, kok te je kj zgaga pekla? Mene je FUL pa ni mela naša bejbika skor nč lask, mojo sestro pa NIČ pa je mela tamala take dolge in goste laske, da smo mislil, da so sam laski notr rastli v bušiju user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6904
   RE: Bodoče nosečke
8.7.2015 8:17:43   
MauMow
Asyka joj tole je bilo res hudo.... Super da je tamali prezivel bp. Sedaj pa na off do poroda.

Melanie1 prava lepoticka je.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
   RE: Bodoče nosečke
8.7.2015 11:00:50   
leilani
Melanie kok je lušna tamala user posted image

da še updejtam...bolniško so mi podaljšali do 31.8.2015

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6906
   RE: Bodoče nosečke
8.7.2015 12:29:49   
Bluegirl
Ojla, punce!

Prebrala sem vas ekspresno, pa tudi javljam se ekspresno. Za nami je praznovanje 1. rojstnega dne, malo okrog zdravnikov (tega se očitno ne rešimo), spopadanje z vročinskim valom, čaka nas še dopust, potem pa služba in uvajanje v vrtec. Pestro, ni kaj. user posted image

Maumow, zelo vesela zate, le tako naprej!user posted image

Tudi lepih novic ostalih nosečk se vedno znova razveselim. Čokoladka, asyka, Žabinčica & Co., hitro gre čas.

Melanie, kakšna luštna pupa!! user posted image Laski so zame znanstvena fantastika, mi smo še vedno skoraj golobučni user posted image Pridna si, dolgčas vam pa tudi ni. Tara, tudi tebe se vedno razveselim. Glede naraščaja sem na podobnem, prve mesece mislila, da še nekaj let nočem slišat o tem, zdaj že razmišljamo, da se čez leto ali dve lotimo projekta Otroček 2user posted image

Sigurno sem kaj pozabila. Aja, MD, srečno s službo. Poročaj, kako bo.

Tudi meni so všeč kratka imena (a ne variante Lan itd.), brez šumnikov in še kaj. Mi2 z mojim sva si natisnila seznam, naredila ožji izbor in točkovala, vsak zase. Total number freak, ampak je obrodilo sadove user posted image

Grem, se še javim. Lepo bodite.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6907
   RE: Bodoče nosečke
9.7.2015 22:13:12   
Melanie1
Punce, hvala. user posted image Sem prenesla komplimente naprej.

Melanie je res pravi sladkorček. Doma jo ljubkovalno kličemo Mel G. G kot giant. Ker je res ogromna. Meni deluje kot da bi bila pet mesecev stara user posted image Tak zrel otroček. Tehnične podatke vam sporočim v ponedeljek, ko imamo drugo posvetovalnico. Drugače pa ponoči dopolnimo dva meseca. Prehitro gre tole vse skupaj. Se mi zdi, da pri njej še ekstra hitro. Nikoli ni bila tisti čisto nebogljeni dojenček. Kot da smo fazo novorojenčka preskočili. Je pa dobrovoljček, da ji ni para. Obožuje tudi neskončne pogovore. Čebljala bi v nedogled. Ja, definitivno prava babnica. user posted image Vozičkanje obožuje, najraje kar v lupinici, da si sproti še ogleduje lepote narave.


Bluegirl, naša Michelle je bila z laski ista kot vaš fantiček. Za prvi rojstni dan je imela komaj kakšen lasek na glavici. user posted image Bodo že pognali...


Janček, zgaga?! A se hecaš? Zgaga me je noroooooo pekla. Tako da sem si pošteno zaslužila dolgolaso deklico. user posted image


Tara, super, da si se oglasila. Saj vem, da zmanjka časa... user posted image



Nosečkice TO BE, nosečkice in mamice... Bodite v cvetju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprej zopet pišite...user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6908
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 7:39:21   
Janchek81
Melanie1 no mene je tud FUL pa moja deklica ni imela skoraj NIČ lask user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6909
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 8:05:33   
chocolatecake
MauMow mislim, da sva se z Ž-jem narobe razumele, jaz si ga namreč ravno ne želim user posted image . Drugače se mi ful všeč tvoji predlogi, ampak vse razen Črta že imava v krogu družine ali prijateljev, Črt mi pa ni všeč. No pa eno je ime mojega soseda, eno pa ime mojega bivšega, sicer ful lepo, ampak nee, nemoreš otroka poimenovat po bivšem user posted image .

MD Hvala za velikodušnost, ampak tudi Gašperja že imamo, je namreč dober prijatelj od mojega dragega, torej spet kopiramo. user posted image Jaz še vseeno upam, da vas preseneti tudi Gašper. Pa prav, da si se postavila zase in nisi podpisala! Me smo s tabo, ne daj se temu butastemu sistemu, ki ga imajo!

Melanie Patrik je kolega in sin od drugega kolega, drugače mi je tudi lepo ime. Mel G je prečudovita, čestitke. Bi naložila slikico, pa nevem, če sem dost brihtna, da mi uspe izbrisat podatke iz nje, jo skenirat in nalimat na forum.user posted image Se bom potrudila. Pa vse najboljše za nazaj, upam, da še velja in da si lepo praznovala.

Noname Kevin je tudi meni kul, pa mojemu ni všeč, Anej in Enej mi ni preveč, Erazem srednje. V bistvu je res ful imen, ampak ob ogromni žlahti (sva računala, da če bi se poročila bi bilo cca 130 gostov)in celem kupu bratrancev in sestričen z majhnimi otroci, ti ostane ful malo izbire, če bi rad bil malo izviren in si ne želiš nikogar kopirat.

Asyka Mark mi je tudi zelo všeč, pa je že sorodnik Marko in je tako oh in sploh... da me potem vse mine, ker bi vsi vsi mislili, da sva ime izbrala, ker je on tako oh in sploh user posted image . Tole podrobnejše o nesreči se pa grozno sliši - Auč, maksimalno hitro okrevanje ti želim, pa naj mali adrenalinski odvisnež še naprej pridno raste.

Marčevka2010 Bravo za novo kuhinjo, se mi bo odvalil kamen od srca, ko bomo mi enkrat tam. A boš tudi ti dodala kakšno slikico? Ali nas razveselila vsaj z izborom barve, za lažjo odločitev tistih, ki nas to še čaka user posted image .

Janchek81 Super, da ste našli muco, mene je tudi naš barabin zadnjič hudo prestrašil, sem bila prepričana, da je izginil, pa se je samo skrival po koruzi, pojma nimam kaj ga tam tako fascinira. Veliko veliko sreče ti želim pri novih poizkusih, verjamem, da bo tokrat vse OK in ti pošiljam veliko pozitivne energije.

Žabinčica Poročaj nam, ko opraviš morfologijo, upam, da nas razveseliš s punčko, da bodo imeli naši fantje še kakšno kolegico user posted image user posted image . Od tvojih predlogov mi je ful všeč Filip in Dominik, pa možeku Filip ni všeč in protestira, Dominik je pa spet eden od sosedov.

Tara Jaz imam majhen prtljažnik, tako, da sem potem vzela Peg Perego Book, se super sestavi in mi ostane še ful placa. Upam, da bo kul. Čeprav mi je malo žal za Dorjana. Mogoče pa pri naslednjem otroku. Glede imena bom poročala, trenutno je možekov favorit Aleksej, pa mu nekako nemorem reči tako, nevem zakaj ne. Meni je bolj všeč Aleks, pa je že sin od kolegov. Mislim, da bom na koncu prisiljena ignorirati vse kolege in žlahto in pač dati ime, ki ga nekdo že ima. Nekaj bomo menda našli, da nebo revež brez imena. user posted image

Leilani Tudi jaz sem na bolniški od krvavitev dalje, najprej sem bila en mesec po 8 ur, zdaj po 4, baje do konca. Meni je kul, bi rajši, da ti podaljšajo ali ne? Imava pa midva s tvojim dost podobne kriterije za imena user posted image .

ShortyRR Ful lepo ime sta izbrala, (pri nama tudi to že zasedeno) te spremljam med novembrkami na fejsbuku in si res lepa nosečka.


(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 8:11:51   
Janchek81
chocolatecake Ja, našli našli našo muco .. sicer ona ni zunej, ker je perzijka in sploh ne prenaša nobene vročine, tko, da nas je ornk zakrbelo. Ja, tudi mi upamo, da bo tokrat vse tako kot treba, pridno jemljem že Folacion in pijem Krvomočnico user posted image user posted image Računamo samo to, da bo pikec pravilno prišel do maternice in se tam zasidral user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 8:46:00   
mamica deklicam
Pa da še jaz malo poročam, čeprav o drugačne temiuser posted image
Papir sva sedaj uredili, tako kot je treba in sem ga včeraj že prejela po pošti. Ja ženska lovi zadnji vlak za oddajo. Sem bila tudi v nesojeni firmi in sem malo poklepetala s "sodelavci". V smer zaposlitve novega namesto mene se ne dogaja še nič. Un revež dela sam in baje je postal že čisto apatičen. Mislim, da je računal, da mu bodo nazaj dali prejšnega poba in bosta delala skupaj. A iz te moke ni bilo kruha. Sedaj je za vse sam, dela petek in svetek. Videla ga nisem, ker ni imel čas priti dol. A po govoru drugih, ne vem če bo dolgo zdržal tak tempo.

Melanie, punca pa res zgeda starejša kot bi morala biti user posted image user posted image

In ja jaz si še vedno želim kakšnega "Gašperja" pri hišiuser posted image , čeprav imamo enega že v vasi in drugega kolegica, ki je letos rodila. Ampak vsak mesec malo bolj izgubljam upanje, da bo še kakšen pri nas doma "težil"user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 12:51:05   
Tara9
Ojla,

evo namesto da iščem dopust, ko imam malo časa, prebiram vas user posted image . Ah kaj ko vas rada berem user posted image .

Čokoladka prav posrečena sta s temi imeni user posted image , res me firbec daje katero bo zmagovalno. So kar težke te odločitve, pa sem vedno mislila, da je enostavno, al sem pa tako izbirčna postala, pa še moj je picajzel, tako da bo tudi pri nas težka v bodoče. Sicer pa ne se preveč ozirat na ostale, če vama bo nekaj zelo všeč nimaš kaj. Vidim, da imata zelo zožan izbor, so vama vse "pokradli" user posted image .

MD mogoče vas pa kakšen Gašperček vseeno preseneti, zdaj boš spet več časa imela user posted image .

Melanie punčika je prava srčica. Sem se pa pošteno nasmejala, ker glede lask sta si pa kr podobni user posted image , edino kar vaši malo lepše stojijo, moja je tko razkuštrana user posted image . Mislim, da bo kravželček (sva bila oba z možekom, no jaz še vedno). Trenutno se ji pa tko frčkajo na vse strani, da se ji vsak dan smejimo. Aja zgaga pa pri meni ne drži. Drži pa to, da so očitno spomladanske dojenčice prave babe user posted image . Moja se mi zdi, da tudi prehiteva in je preskočila tisto pici mici fazo, zgleda starejša. Bi čas včasih kar malo ustavila user posted image .

Punce kam greste kaj na morje? Jaz nekam v Dalmacijo, ampak sploh nimam idej kaj na iščem user posted image .

Evo alarm se že oglaša, točno ve kdaj si mami malo oddiha vzame. Šibam, se še kaj oglasim.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 15:54:41   
MauMow
Cokoladka ja vidim da sem narobe prebrala.... user posted image tudi mene zanima katero ime bo zmagovalno na koncu.

Midva greva letos kar v istro.... Nisma nic imela veliko casa tako da sva kr na hitro....

Uzivajte.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6914
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 19:06:39   
..noname..
ojojojojoj, čokoladka, tole pa bo res eno težko delo. Probajta najti kakšno ime, ki je sestavljena iz vajinih imen. Imam sodelavko, ki se ji ime začne na JA in njenemu parnerju na NE, na koncu je ratala punčka Neja user posted image

Js mam sicer kar nekaj idej glede imen, sicer moj dragi ni ravno za, ampak predno bom jaz zanosila in do poroda bova že nekej našla kar nama je všeč Men osebno je ful všeč Adam user posted image

Vem kako je to če imaš veliko družino, pri mojemu jih je res veliko, k sreči je moja družina manjša. Če bi še jaz imela tako veliko družino kot on bi nas prišlo tudi cca 120, tako nas je bilo pa "samo" 85 user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 20:57:48   
..noname..
spomnila sem se še enega imena, morda ti bo všeč user posted image LEON

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6916
   RE: Bodoče nosečke
10.7.2015 22:48:14   
leilani
čokoladka midva sva se odločla, da če se poročiva bo na poroki moja in njegova družina in prijatelji...če začnemo z vso žlahto nas pride en bataljon...moj ima namreč 13 prvih bratrancev in sestričen...js pa samo 5...ko imajo oni družinsko srečanje jih je cca 130, tako da sva jih kar črtala s seznama...

..noname.. Leon je tudi meni všeč

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
   RE: Bodoče nosečke
11.7.2015 9:28:53   
chocolatecake
noname Midva imava taka imena, da težko kaj skombiniraš user posted image . Ok, skombinirat se itak vedno da, ampak kaj normalnega pa ne, sem se prav zabavala ob poizkušanju če vzamem prve črke najinih imen potem bi bil Alur ali pa Ural.Če prvi dve mojega in zadnji dve njegovega ( da bo moška končnica imena), potem pa Ureš. Nevem, če bi si upala biti ekrostična do te mere. user posted image
Še najbližja normalna izpeljanka bi bila potem Uroš.
Leon nama je všeč, pa tudi Leona že imamo v sorodstvu. Sin od ene od mnogih sestričen.
Leilani dobra odločitev, ampak midva se z nekaterimi bratranci in sestričnami ogromno druživa, ker smo istih let in živimo blizu, enih pa skoraj ne poznava, ampak mi je grdo potem delat razlike.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6918
   RE: Bodoče nosečke
11.7.2015 19:15:10   
..noname..
jao to je pa res zaj**

Haha, dobr tole pride user posted image žpol bi bil Uroš še najboljš, oz bi najbolj skupej pasalo user posted image
Pri nas imamo v vasi eno psičko k ima ime po končnicah otrok. In pride vn Šaja user posted image

Pr nama tut ne grejo končnice skupej k pol pride Miir al pa Irmi hahahah...če pa še kaj kombiniram z zadnjiji zlogi bi blo pa Naha al pa Hana (to bi še šlo :) ) ampak mamo tut v žlahti, pa men ni všeč


Kaj pa kakšen Sergej?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
   RE: Bodoče nosečke
11.7.2015 20:50:18   
leilani
če narediva kombinacijo začetnic najinih imen pride Niro oz. Roni...btw Roni je sosedov pes

glede izpeljanke iz imen staršev - poznam TAŠ-a staršem je ime Tanja in Alan, Š pa zato ker je njegov vzdevek Šakal...in ko je prišel sms o rojstvu je valda v smsu pisalo TAS in itak nobenemu nič jasno...niti stari straši niso vedli točno kako je malemu ime, dokler ni pršu oče domov

tako da zame izpeljanke - NO GO

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6920
   RE: Bodoče nosečke
13.7.2015 7:42:48   
Janchek81
Pri imenih sem jaz še vedno mnenja, da ko se otrok rodi najbolj vidiš kater ime mu bo pasal user posted image
Jaz sem celo življenje govorila, da moj otrok pa ne bo imel Šja al pa Čja v imenu, pa mamo Š notr, pa ji res lepo paše user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
   RE: Bodoče nosečke
13.7.2015 7:45:54   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pri imenih sem jaz še vedno mnenja, da ko se otrok rodi najbolj vidiš kater ime mu bo pasal user posted image
Jaz sem celo življenje govorila, da moj otrok pa ne bo imel Šja al pa Čja v imenu, pa mamo Š notr, pa ji res lepo paše user posted image


Tudi jaz nisem bila nikoli pristaš Š, Č, Ž no pa sem se poročila in dobila Ž v priimek user posted image

Kar se pa izpeljank tiče... Pri nama bi bil z zelo grdim imenom, tako da bova vrjetno kr ostala pri prvotni izbiri izpred 4 let ko sva bila na prvem dopustu in sva izbrala za fantka in punčko. Pa še sedaj so nama všeč. Pri meni je tako da mora biti moderno in ne zelo razširjeno... Tako da sem bolj jaz dragemu dajala predloge da je izbiral. Ampak ta dva sta mu res top. Tako kot meni.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
   RE: Bodoče nosečke
13.7.2015 7:48:14   
Janchek81
No sicer ime je res tak, da je treba ornk premislt, poleg tega, da mora biti ime obema všeč ...
Midva nimava komplikacij glede imen, opažava, da se strinjava v imenih .... mora biti pa pač slovensko in ne tuje ime, pa precej 'domače' user posted image Niso nama všeč variante Pia, Taja, Melani....itd

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6923
   RE: Bodoče nosečke
13.7.2015 7:49:23   
MauMow
Kak je zanimivo kako imemo različne okuse glede imen. Pri meni pa mora biti nenavadno da me privlači. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
   RE: Bodoče nosečke
13.7.2015 8:05:10   
Janchek81
No, men nikol niso bila 'drugačna' imena všeč ... ma sj hvala bogu, da smo si različni, dgač bi mel vsi otroc podobna imena user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?