|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 278 [279] 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.7.2015 11:01:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6951
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2015 11:14:31   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMaw mam prijateljico s partnerjem in žlahtnico dol .. pa prijateljica dela kot sobarca v Hotelu in ma super plačo ... lahko rečem, da isto kot jaz k sm na dost visokem položaju user posted image Lahko ma pač srečo, sej ne morm vedt .... tud njen partner je v eni firmi kjer rišejo oz. pripravljajo lifte ( dvigala ) za v stavbe, bloke ... on pa da sploh ne govorim o plači k ma FUL višjo kot jaz, sam on ma tud pr nam narjen mag.
Ma super ubistvu, da te majo tm pod takim nadzorom, to res šteje in da nisi za njih samo ena številka, ampak, da se poglobijo v samo nosečnost..
K si napisala, da prihajaš na dopust v SLO, kam pa prideta?


V povprecju majo place med 600 in 1000 eur po nase. Mas pa seveda tudi visje. Nekje pol pol je glede plac. Je pa problem da je tukaj vse tako drago da je kar problem preziveti tem ljudem. Najemi stanovanja okol 50 kvadratov je med 1000 in 2500 eur na mesec, za hrano recimo midva dava 700 na mesec ( v slo sva dala samo 300). Pa se celo zdravstvo je placljivo.... Ce imas pa super placo pa je super.

No midva imava sreco ker je bil dragi napoten na delo v tujino in najemnino placa firma. Tudi avto sva dobila. Tako imama le stroske hrane. Tudi zdravstvo mamo urejeno, edino glede nosecnosti ni, ker mamo v tuji bolnici, v tuji pa v rusiji ne mores rodit. Zato sva sla v to, da me ze tam vodijo in potem rodim. Bo nek strosek ampak sva nasparala, ker sva se za to odlocila (saj zaradi vse zgodovine in vsega zelima d je res ok servis, da se zavzamejo).

Drug teden prihajava v vase noro vroce kraje. Pri nas letos ni poletja ker mamo samo okoli 20

LadyJen hvala. Racunam da tudi ti kmalu sporocis lepo novicko.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2015 16:16:46   
Marčevka2010
Spet se javljam po dolgem času! Kako kaj prenašate vročino, sploh nosečnice? Jaz sem v podobni vročini crkavala 5 let nazaj, ko sem bila malo manj kot mesec pred porodom, tako, da sočustvujem z vsemi. Meni je že nenoseči za umret. Danes sem šla v službo popoldne, čez pol Lj. peš, ma bi ravno en tuš rabila, ko sem prišla v službo. HB imamo vsaj klimo.

Sem morala fajn nazaj brat, ker ste toliko pisale.

Najprej moram pohvalit malo Melanie, lepotička, pa taka velika punca. Kaj še bo, ziher je že sedaj težka za nosit? Naj bo zdrava in vedno dobre volje. user posted image

Glede las in zgage, naša je imela ful čupo, ko se je rodila, zgaga pa me je matrala na začetku, zadnja dva meseca pa nenormalno, tako, da pri nas to kar drži.

Čokoladka glede kuhinje: te povsem razumem, ker pri meni je isto, sedaj, ko se selimo šele vidim kako obupna je v stanovanju, natlačena, nepregledna. Obup vglavnem. Pri nas bo spodnji del v barvi srednje temnega lesa, svetel pult in svetle zgornje omare (dvižna vrata, ne klasična). Spodaj večinoma predali, le kot je klasika. Mah, ne morem napisat kako sem zadovoljna, upam, da se bo obnesla tudi na dolgi rok.
Tudi ti boš enkrat prišla do svoje, boš videla. Tudi pri nas je trajalo, da smo na tem kot smo danes. Ene 4 leta nazaj sva začela razmišljat, da bo treba kaj večjega nabavit, je kar trajalo. Pa sedaj 1 leto obnova. Ta vikend pa upam, da že prespimo v hiši. Komaj čakam. Edino klime ne bomo imeli, ne vem, če bodo finance zdržale, bo drugo leto. Upam, da vročina popusti.
Glede imena ne znam svetovat, ampak, ker si že pregurala do tega, da si noseča je to še najmanjši problem. user posted image
Trebušček se že kaj pozna? Ziher kaj?

Glede imen: tudi midva nisva vnapej nikomur povedala, ko se je rodila sva šele povedala. Ni zdravo prej to ljudem pravit.

Janchek upam, da enkrat urediš hčerkin priimek. Itako je to samo nagajanje, ker očitno mu ni mar zanjo. Res žalostno. In še vedno držim pesti, da bo naslednja nosečnost tam kjer mora biti.

Leilani super za nuhalno. Ja, ti mali so še akrobati, ker imajo dovolj prostora. Kasneje ne morejo več tako migat. Je pa potem drug problem, noge skupaj in se ne vidi spola. Pri naši smo ga komaj videli še par tednov po morfologiji.

MauMow super za pregled. Slabosti bodo popustile, malo še potrpi. Naj bo vse super z otročkom še naprej.

Žabinčica super za punčko. Bratec se bo pa že navadil, boš videla.

Jaz sem imela prejšnji teden pregled. Ravno na tisti dan sem dobila 4 dni prezgodaj m. Povedala sem kako sem imela izcedke, oz. švoh m. sedaj 2-3 mesece. Pa kar vmes izcedke. Mi je predpisal Cyclo-Proginova tablete. In, da ne smem zanosit v tem času (3 mesece), ker vplivajo na hormone zarodka, če zanosim. V smislu, da ima probleme s spolom lahko, lahko organi niso razviti oz. hormonsko en spol, telesno drug. Vglavnem sem bila čisti šokirana. In jih drug dan sploh nisem začela jemat. Naj bi se jih jemalo, da se uredi cikel, ta čas jajčniki kao spijo, potem se jih s končanjem jemanja znova aktivira. Naj ne bi bilo ovulacij v tem času ampak nikoli ne veš. In sem sedaj v dvomih ali jih sploh jemat. En dan sem za, en dan proti. Nikjer na netu pa nisem prebrala o hormonskih motilcih kot je g. povedal. In me je groza zanosit v tem času, oz. uporaba kondoma, kar jaz sovražim, saj me vse srbi in peče po njih. Ne vem kaj naj, čisto sem preč par dni, ko je rekel, da je to hormonsko, da očitno jajčniki ne opravljajo svoje funkcije vredu. Kaj, če še to ne bo dovolj, da bom potem na drugih hormonih? Obup vglavnem. Me je čisto zamorilo tole sedaj. Da se niti selitve ne morem veselit kot se zagre.

Je katera jemala Cyclo-Proginovo? Aja plus stranski učinki so taki, da te vse mine.





< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.7.2015 16:18:57 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
   RE: Bodoče nosečke
25.7.2015 10:42:05   
chocolatecake
MauMow Čestitam za odlične novičke iz drugega pregleda, Leilani pa za nuhalno, tudi naš je bil že takrat pravi biser, očitno se je zabaval ob skakanju po maternici, medtem, ko se je ginekologinja trudila vse pravilno izmerit.
asykaOčitno se je vajin dojenček odločil, da vaju malo poheca, že zdaj je navihan. user posted image Saj načeloma nam je vseem vseeno za spol, je pa šok, ko nekako verjameš v napoved zdravnikov in v svoj šesti čut, potem pa se izkaže, da ni to to. Jaz sem se šele zdaj navadila, da ni punčka. user posted image
Janchek Res grdo od tvojega bivšega, ampak veš kako pravijo, za vsako rit raste palca! Priimek je res še najmanj, kar moškega naredi očeta! Sočustvujem s tabo, ker sem imela v otroštvu prijateljico, ki se je pisala drugače, kot mamica, babica, dedek, očim in ostala družina in si je zelo želela očimovega, ali pa vsaj maminega priimka. Mislim, da je z očetom šele po 20-tem letu vzpostavila stik, prej ga skoraj ni poznala, ampak priimek je pa mogla met.
Žabinčica Čestitke za morfologijo in za punčko, jaz mojega čutim povsod - pod popkom, nad popkom, včasih čisto spodaj, levo, desno, včasih prav pod rebri nekje. Vročino dobro prenašam, a si zaradi straha pred vnetji ne upam na bazen. Pa toliko bolj čakam morje, žal pride na vrsto šele v drugi polovici avgusta, če bo šlo pri gradnji vse po sreči in se kaj ne zakomplicira. Si pa predvsem noge večkrat hladim v bližnjem potočku user posted image .

Marčevka2010 Tablet sicer ne poznam, imam pa malo odklonilen odnos do vse te kemije... Vem samo, da jih je kolegica jemala in so ji rekli, da v tem času ne sme zanosit, pa je potem ugotovila, da jih nekaterim pa dajo in jim rečejo naj zanosijo v tem času in potem ji ni bilo nič jasno kaj zdaj user posted image . Na koncu je zanosila brez tablet. Premisli sama koliko se ti mudi in če sama čutiš, da je prav, da ukrepaš probaj. Če te je preveč strah potem pač ne. Jaz verjamem, da vsakemu najbolj pomaga tisto v kar verjame in kar čuti, da je prav, naj bo alternativa, klasična medicina ali pa zgolj izboljšanje psihičnega in fizičnega zdravja.

Glede imen sva naredila premik naprej ... ampak se zdaj pa nemoreva uskladit. user posted image
Mami bi Filipa, ati pa Alekseja. user posted image
Z sorodniki se sicer pogovarjava o tem, končno odločitev bova pa probala zadržat zase po najboljših močeh, ampak sva oba tak tip človeka, da težko zadrživa zase, kadar se nama zgodi kaj lepega.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
   RE: Bodoče nosečke
26.7.2015 18:29:43   
MauMow
Čokoladka super da imata že ožji izbor imen. To je že skoraj to. user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
   RE: Bodoče nosečke
27.7.2015 7:44:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010



Janchek upam, da enkrat urediš hčerkin priimek. Itako je to samo nagajanje, ker očitno mu ni mar zanjo. Res žalostno. In še vedno držim pesti, da bo naslednja nosečnost tam kjer mora biti.






Ravno v soboto sem kolegici, ki dela na UE LJ poslala sms, če je potrebno, daje oče otroka zraven, za dodajanje mojega priimka, pa je rekla, da misli, da ne, če imam od sodišča, da imam jaz skrbništvo ( kar imam ) in upam, da bom lahko vsaj svoj priimek dodala brez njegovega dovoljenja, ker mi je glupo, da moram JAZ, ki sem mama, ki sem jo 9 mesecev nosila pod srcem, dokazovati, da je otrok MOJ in da NISEM njena teta - to me je res vedno priozadelo in sem se počutila kot da me je nekdo zabodel z nožem v srce .. upam, da mi rata.
Kar se pa nosečnosti tiče tudi midva upava na to, da se bo prjelo tam kjer se mora ( v maternici ) in da bo potem vse v nadaljne vse OK, vse BP user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
   RE: Bodoče nosečke
27.7.2015 13:01:28   
Anonimen
Pozdravljene.
Pred nekaj dnevi sem dala kri za nekaj hormonov, pa me zanima, če katera mogoče ve kaj bi pomenilo:
- FSH- Follitropina 8,73 mUI/mL
- Prolattina 21,1> ng/mL
- AMH anti mulleriano 12,10 ng/mL

Najlepša hvala za odgovore.

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6957
   RE: Bodoče nosečke
27.7.2015 19:16:11   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81


IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010



Janchek upam, da enkrat urediš hčerkin priimek. Itako je to samo nagajanje, ker očitno mu ni mar zanjo. Res žalostno. In še vedno držim pesti, da bo naslednja nosečnost tam kjer mora biti.






Ravno v soboto sem kolegici, ki dela na UE LJ poslala sms, če je potrebno, daje oče otroka zraven, za dodajanje mojega priimka, pa je rekla, da misli, da ne, če imam od sodišča, da imam jaz skrbništvo ( kar imam ) in upam, da bom lahko vsaj svoj priimek dodala brez njegovega dovoljenja, ker mi je glupo, da moram JAZ, ki sem mama, ki sem jo 9 mesecev nosila pod srcem, dokazovati, da je otrok MOJ in da NISEM njena teta - to me je res vedno priozadelo in sem se počutila kot da me je nekdo zabodel z nožem v srce .. upam, da mi rata.
Kar se pa nosečnosti tiče tudi midva upava na to, da se bo prjelo tam kjer se mora ( v maternici ) in da bo potem vse v nadaljne vse OK, vse BP user posted image


Drzim pesti da ti uspe z priimkom. Pa seveda zdravo nosecnost

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
   RE: Bodoče nosečke
28.7.2015 7:30:42   
Janchek81
Ojla punce...
NO, mene je včerj tok bolel v jajčnikih, kot da jo bom lih kar dobila, dons so bolečine pojenjale oz. že zvečer - čeprou sm kr uzela Lekadol, ker je biu občutek res neprijeten ... dons ni ne duha ne sluha o user posted image , sam glava me je neki hotla zjutri bolet .... tko, da sm že spet v vprašanjih user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
   RE: Bodoče nosečke
29.7.2015 16:02:38   
MauMow
Kako kaže Janchek?

Jaz bila danes na NS. Po UZ smo 11t2d. veliki 45.1mm. Utripov imamo 170 na minuto. Vse je sorazmerno velikosti telesa in vse na svojem mestu. NS je izmerila 1.7 tveganja pa t21-1:915, t18-1:5338 in t13-1;20000. Je rekla da je rezultat ok ampak ker ni nad 100 bi mi priporočala še pregled krvi. Tako da čakamo sedaj še na te rezultate. Mali/mala je pa pravi razbojnik, ker tako brca in boksa da me že skrbi kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6960
   RE: Bodoče nosečke
29.7.2015 16:04:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kako kaže Janchek?

Jaz bila danes na NS. Po UZ smo 11t2d. veliki 45.1mm. Utripov imamo 170 na minuto. Vse je sorazmerno velikosti telesa in vse na svojem mestu. NS je izmerila 1.7 tveganja pa t21-1:915, t18-1:5338 in t13-1;20000. Je rekla da je rezultat ok ampak ker ni nad 100 bi mi priporočala še pregled krvi. Tako da čakamo sedaj še na te rezultate. Mali/mala je pa pravi razbojnik, ker tako brca in boksa da me že skrbi kaj šele bo. user posted image


Kaže tko, da nimam več ne unga roza izcedka, ne user posted image mah, res mam 'srečo' s tem, da se sploh ne morem umirit ... in se mi porajajo taka in drugačna vprašanja - PONOVNO user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
   RE: Bodoče nosečke
29.7.2015 16:05:39   
MauMow
Ajej držim pesti da bo ok!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
   RE: Bodoče nosečke
29.7.2015 16:07:15   
Janchek81
Hvala...
Upam, da jo res dobim, in to kmal!!! Ker, če je ne, si sploh testa ne upam delat, ker pol bom na dopustu vsa nestrpna pa ... eh .. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
   RE: Bodoče nosečke
30.7.2015 10:57:41   
asyka
Janchek Upam in stiskam pesti da je vse OK. Da če je nosečnost, da se je dojenček lepo vgnezdil v maternici in bo tam pridno rastel naslednjih 9 mesecev. Če pa ni nič pa naj že pride user posted image da boš vedela pri čem si.

Chocolatecake ja malo nas je pohecal in zdaj se je končno odločil, punčko bomo dobili :) Na morfologiji je bilo vse OK, živahtna je kot ata in mama skupaj in največji hobi ji je, da tišči noge v moj mehur. Ubistvo je to tolk fajn, da se včasih s kakšno prijetno brco prav očitno namešča noteruser posted image Ne upošteva, da rabim jaz za odhod na wc malo več kot 5 sekund. Se je treba najprej na voziček spravit pa mimo vseh vogalov do WC-ja pa potem odskakljat po eni nogi. Uf cel proces, ki pa upam da bo kmalu preteklost in se znebim tega vozička :)

Zdaj ko vemo končno spol pa se prične počasi nabavljanje opreme in urejanje sobice. Bo to kar cel podvig, ker morava malo stene prestavljati... ampak do decembra še imamo čas.

Moja sestra je pa tako navdušena nad dojenčico, da si je zaželela, da bi imeli baby sowe. Sicer nisem najbolj navdušena nad temi ameriškimi pogrutavščinami, ampak ji ne bom jemala veselja :)

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
   RE: Bodoče nosečke
30.7.2015 11:15:18   
Janchek81
Ja, saj jaz isto mislim ja ... če more pridt user posted image nej že pride, če ne misl pridt, pa upam, da je vse ok in da je pravilno plod v maternici ...
Ma mot me to k sm emla v tork in včeraj une roza izcedke dopoldne, popoldne pa nič ... danes pa sploh pe nič, sam bel tok user posted image Čist sm že zmedena no ... user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
   RE: Bodoče nosečke
30.7.2015 12:03:42   
asyka
Joj res ti ne privoščim take zmede, sploh po vsem tem kaj re bilo :( Upam, da čimprej ugotoviš pri čem si...

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
   [Brisano sporočilo]
30.7.2015 19:58:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6967
   RE: Bodoče nosečke
3.8.2015 15:51:47   
chocolatecake
Janchek81 Te res nočem strašit, ampak meni to zveni, kot moja vgnezditvena krvavitev. Držim pesti z ostalimi, da čimprej izveš na čem si in če je to to, na prelepih nadaljnih 9 mesecev. Ker si jih res zaslužiš!
Anonimna Žal se na te stvari toliko ne spoznam, bi pa rekla, da FSH hormon pomeni, da imaš še vredu zalogo jajčec. Probaj vprašat na Pušenjakovem forumu. Pa zelo pomembno je, da zraven poveš na kateri dan ciklusa si opravila testiranja.
MauMow Čestitke! Tole z brcnjem in boksanjem mi je pa znano. Držim pesti še za odličen rezultat DHT, da boš lahko popolnoma mirno uživala v nosečnosti. A za spol pa nisi nič povprašala?
asyka Čestitke za punčko, to je bil pa zdaj najbrž malo šok. Očitno bosta res dobila pravo malo navihanko! Kako sta pa kaj z imeni, zdaj, ko nebo Mark?
Jaaaa baby shower ( sej nevem, a se tko napiše?), jst bi mela tut pa najbrž nebo nič iz tega, nimam koga, da bi mi organiziral. Moj bi pa itak rekel - še en strošek več. user posted image
Moj dragi je danes zjutraj božal trebušček in ga poklical Filip in mali ga je takrat brcnil, zdaj pa ne veva, če to pomeni, da mu je všeč ali, da mu ni všeč?!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
   RE: Bodoče nosečke
3.8.2015 18:39:33   
MauMow
Evo ene pozdrave z dopusta. Sicer je full lepo ampak me se vedno obcasno dajejo slabosti tako da poskusam cim vec pocivat. Vmes sem spet en dan mela izcedek.... ma bo ze.

Cokoladka sva v vsej euforiji pozabila. Sicer mam naslednji uz 20.8. Tako da takrat se bo tudi ze veliko bolj videlo pa bova vprasala. Bila sem ital ful zgodaj na nuhalni. Po M sem bla 10t4d po velikosti pa 11t2d tako da je glih bil dovolj velik da se je dalo pogledati. Me cudi da me niti ni strah tega DHTja... pa ne vem zakaj. V sredo naj bi bili rezultati. Drugace pa po mojem obcutku bo puncka moz ma pa obcutek da fantek. user posted image Nekdo bo imel prav.

Po velikosti je danes mali/mala zacela 12t po M pa se nismo. PDP pa.mi baje ne bodo spreminjal ker prehiteva samo za 5 dni. Ce bi za 7 bi mi pa user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
   RE: Bodoče nosečke
7.8.2015 17:46:18   
Janchek81
Zadnjič se nisem nič javila, sem jo potem v nedeljo dobila, močno ko ne vem kaj ... pol v pondelk na dopust, sm se šele v četrtek lahko kopala...ampak dopust je minil fenomenalno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6970
   RE: Bodoče nosečke
7.8.2015 17:53:21   
MauMow
Janchek supr zelo vesela da je prisla.

Evo jaz dobila se izvid od DHT ki je nuhalno izboljs iz 915 na 3500 ostala dva pa na maximalno 20000. Evo sedaj pa uzivamo. Sem ocitno vedela da me ne sme biti strah ker je res samo izboljsala kri moj rezultat.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
   RE: Bodoče nosečke
8.8.2015 16:47:53   
..noname..
Evo mene iz dopusta user posted image user posted image

Super za vse odlične novice.

Glede baby shower-ja pa tkole...to je top stvar...jaz sem jo pripravila svoji sestri in je bilo presenečenje, ki je uspelo maksimalno, seveda je moral pomagat tut njen dragi, ampak je uspelo. Še sedaj je hvaležna za ta dogodekuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6972
   RE: Bodoče nosečke
10.8.2015 7:28:14   
Janchek81
Hej vsem puncam
Jaz nazaj iz dopusta ... je kr težko zjutraj vstati user posted image
Pa gremo novim izivom naproti user posted image
Lep ponedeljek vsem user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6973
   RE: Bodoče nosečke
10.8.2015 10:43:10   
Anonimen
Lep pozdravček, bodoče in srečke user posted image !
Zaenkrat se bi vam pridružila kot anonimna, čeprav sem že dolgo registrirana tu gor. [sm=smiley1.gif
Z možem sva se odločila, da si želiva našo družinico povečati in upam, da nam kmalu uspe. user posted image Imava dva otroka, fant ima 10, pupa pa 5 let. Začela sva v tem mesecu, vendar sva po mojem zamudila O in bo tako prava akcija šele po M, ki bo 18.8...
Zaenkrat je to to, pa se kmalu spet javim!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6974
   RE: Bodoče nosečke
10.8.2015 11:45:58   
Marčevka2010
Janchek super, da je prišla M, sedaj pa v nove boje!

MauMow me veseli, da je test krvi pokazale še boljši rezultat, jaz sem imela isto v prejšnji nosečnosti. Sedaj pa uživaj do konca!

Dobrodošla Anonimna! Držim pesti, da boš čim prej zanosila.

O, ene ste bile že na dopustu, nekatere še so, no mene čaka še teden dni službe, komaj čakam. Ampak nimava pojma kam bi šli, bo treba kakšne last minute ponudbe spremljat.
Cyclo-Proginova potem nisem začela jemat. Bom počakala vsaj do konca dopusta. Ker imajo lahko tudi kakšne stranske učinke, pa da me potem na dopustu zvija pa ne bi. Bi rada uživala na dopustu. Bom videla kako bo sedaj m, pričakujem/ne pričakujem je sedaj v četrtek.
Preseljeni smo, sedaj že 14 dni. Sicer je še nekaj po škatlah, ampak upam, da ta teden vse pospravimo. Enostavno nima dan dovolj ur, da bi se vse pospravilo. Groza. Bi rabila ene par dni dopusta, da bi vse uredila. Ko pridem iz službe brž kuhat, hčerka, gospodinjstvo, ....in je že večer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 278 [279] 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 278 [279] 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?