|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.7.2015 20:55:45   
MauMow
Melanie1 hvala. Jaz tudi upam da tokrat pridemo srecno do konca. Glede na moje nore slabosti 24/7 predvidevam da ima mali notri pravo zurko zato da mami trpi. Samo lezim cele dneve nazalost drugega sploh ne morem. Ampak bom potrpela sam da bo mali misek/miskica ok.

Ja flay pa se nam je danes pridruzila z lepo novicko. In bova tako skupaj se v temi februark.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
   RE: Bodoče nosečke
6.7.2015 21:02:30   
MauMow
Melanie1 sam pri vas doma pa res ni dolgcas. Ce druga ne imate otroke ziher cel dan z animirane. Super je prebrati kako se imate.

Jaz lahko samo recem da zaradi teh slabosti je stanovanje kot bomba.... se kuza vidi da tole pa ni ok in je po novem zacel svoje igracke sam pospravljati nazaj v kosarouser posted image ocitno je vse za nekaj dobro. Dragi pa je bolj na shujsevalni ker zena skoraj nic ne spravi vec v loncih skupaj ker vse smrdi in zelodec obraca. Tako da revez si proba nekaj iz hladilnika pripravit da poje. Kajti zaloge omak v skrinji so ze posle.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6877
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 7:34:13   
Janchek81
Melanie1 ja bomo vidl a bo tokrat tud v prvo ratal .. po en stran si želim, da ne rata takoj pa da bo nosečnost v maternici kot da je takoj in da je IMN ... upam na najboljš ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6878
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 7:56:03   
Marčevka2010
MauMow sem zelo vesela, da je vse vredu, da bi bilo tako še naprej. Naj slabosti čim prej minejo, malo bo še za potrpet.

Čokoladka glede imen sem bosa. Že za našo punco sva se komaj uskladila, če bi bil pa takrat fant pa mislim, da bi še v porodni razmišljala kako ga poimenovat. Tudi meni ta kratka za fante niso najbolj všeč, jih imajo vsi okoli nas. Lepo mi je recimo Patrik, sošolec od naše punči v vrtcu.

Melanie1 imate pa pestro pri vas. Glavno, da vam ni dolgčas. Hvala, da se spomniš name, tudi jaz upam, da bo kmalu kaj.

Janchek tebi želim, da bo naslednjič vse BP. Kdaj bosta spet delala na tem?

Jaz sem pa včeraj končno doživela novo kuhinjo in je tako lepa, da bi jo samo gledala. Pa končno bomo imeli dovolj prostora, sedaj imamo tako natlačeno v stanovanju, da nič ne najdem. Potem pa počasi selitev, par malenkosti je še za poštimat. Upam, da ne bo tako peklensko vroče, ker me bo pobralo, če bo med selitvijo tako vroče.
Drug teden imam g, glede teh mojih zadev. Ker sem imela v roku 3 tednov nazadnje 2x krvavitve oz. bolj izcedke. Sicer upam,d aje bila bolj izjema, da ne bo tako sedaj ves čas. Upam, da mi bo kaj dal.


(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 8:02:38   
Janchek81
Marčevka2010 nisva se še uspela pogovort, a bo to ta mesec, al naslednji .... včerj je blo vse tko pestro doma - nama je mačka izginla in sva jo iskala ko zmešana, potem sva jo najdla nekje pod stopnicami ( zunaj ), ker se je tja zavlekla, revca trpi od te vročine - namreč je perzijka user posted image in ji je vroče za znort ... no sej men tud ... se sprašujem kdaj bo temperatura padla vsaj na 30 čez dan in ne da bo tko kot zdej, ker je res groznooo user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6880
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 8:10:45   
Marčevka2010
Vroče je kot pri norcih, jaz pridem domov iz službe čisto zašvicana in ogabna, da grem najprej pod tuš, zvečer pa še enkrat. Jutri bo malo dežja, in se bo za par dni malo shladilo. Komaj čakam. Do 30 še zdržim, kar je več pa ni normalno, pa še obupna sopara.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6881
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 8:26:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Vroče je kot pri norcih, jaz pridem domov iz službe čisto zašvicana in ogabna, da grem najprej pod tuš, zvečer pa še enkrat. Jutri bo malo dežja, in se bo za par dni malo shladilo. Komaj čakam. Do 30 še zdržim, kar je več pa ni normalno, pa še obupna sopara.



Jaz isto ja, do 30 še komot ... kar je nad tem pa OBUP ... včerj se je pa sploh okol 18h zoblačilo in je sam una soparina usekala, da je blo grozzn user posted image
Sploh pa ne bi blo takega problema, če bi se vsaj ponoč shladilo, pa je blo dons tok soparno, da GROZA user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 8:33:34   
Marčevka2010
Tudi ponoči se ne shladi, res je. Ker pri nas je vedno fajn hladno ponoči. Sedaj se je pa vse tako segrelo,... še malo pa bo bolje. user posted image Jaz sem rekla, da ko se preselimo bom kar v kleti spala, dol je pa božansko hladno sedaj.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 8:35:35   
Janchek81
Ha ha ... ja klet ja user posted image
No, mi smo rekl, da bomo klimo nabavl ....

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6884
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 9:11:44   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Cisto na hitro da se oglasim. Jaz sem se na UZ skoraj zjokala saj smo v GV ki je velika ze preko 3 cm videli maleg bebija ki je velik ze preko 1cm in srcek veselo dela. Trenutno vse ok. Dejansko skoraj za par dni prehitevamo kot pa je po ZM. Res presrecna. Izcedek pa sem imela zato ker mam malo ranico na steni.



Naj'prej tole, polepšalo mi je dan ma kaj dan kar cel mesec user posted image user posted image user posted image Maumow iskrene čestitke iz srca in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image

No sedaj pa lep pozdravček vsem po doooolgem časuuser posted image

Mi veselo rastemo no jaz v trebuh in prsa samo na srečo, mali pa ima že cca 500g in veselo razgraja v svojem jacuzziju. Ja pričakujemo fantka user posted image user posted image user posted image user posted image

Vmes sem se malo izolirala od foruma in vsega, je prišlo vse skupaj na nek način za mano, plus gužva ob zaključku šolskega leta na vseh frontah.

Sedaj oddelam še nekje do prve polovice septembra in potem počivanje user posted image

Zdaj grem pa prebrat če se je še katera pridružila nosečkam

vsem en velik objem in čimlepši dan kljub vročini user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6885
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 10:05:56   
Žabinčica
Hej, danes je očitno dan "izgubljenih" bodočk user posted image user posted image . Sem se spomnila na vas po dolgemmmm času in se prišla malo oglasit. Nisem vas nič brala, ampak ob pogledu na to zadnjo stran vidim lepe novičke user posted image .

MauMow user posted image user posted image user posted image bravo, čestitke in srečno do konca. Kako si, kdaj je pdp? To so res lepe novice.

No, ker vas nisem nič spremljala, ne morem nič kaj komentirat... Jaz sem drugače ok, trebušček lepo raste, detece pridno plava in se premika, čutim ga že en čas, včasih bolj včasih manj izrazito. Mi pa je bilo, in mi še občasno je, obupno slabo (kot še ne) in bila sem čisto brez energije.

Imeli smo pa v tem času tudi veliko dogajanja, od rd-jev pa do zaključnih prireditev našega predšolčka, ki so se kar vrstile. Ne morem verjet da je vrtec že za nami in gre ta veliki septembra v prvi razred... Ukvarjali smo se tako tudi s šolo in potrebščinami,ki sem jih po večini kar že nabavila. Dopust smo tudi že "oddelali" v juniju, čeprav smo zamenjali destinacijo in smo namesto da bi šli na malo daljšo pot, uživali kar na slo. obali. Bilo je super, meni je zelo odgovarjalo in sem se počutila boljše kot tukaj.

Z eno besedo prav pestro je user posted image .

Ne morem pa verjet kako čas teče, sem že v okroglem 20 tednu, čez cca. 2 tedna me že čaka morfologija user posted image . Drugače nosečnost poteka brez posebnosti, NS je minila vredu, rezultati so bili ok, tako da se nisem odločila za nikakršne nadaljne teste. Na ns je naše detece zgledalo kot še ena punčka user posted image . Bomo videli kaj bo na morfo, tako da lahko potem počasi začnem sortirat stvari...mi/nama pa je seveda glavno da bo vse ok. Otroka se tudi že veselita in se pogovarjata s trebuščkom. Skratka na trenutke se mi zdi, da me vse kar prehiteva in se sploh ne zavedam prav...se mi zdi da bo ta nosečnost minila kot blisk, čeprav sem upala da jo bom lahko malo bolj "doživljala", sploh ker je zadnja. No, ampak konec koncev res je glavno da je in bo vse bp....user posted image ...

Evo, pa sem se razpisala....

Kako pa ste ve kaj? Mamice Tara, Bluegirl, Melanie? Pa moje nosečke Asyka, Shorty, Chocolatecake? In vse ostale? SU, MarčevkaMD, in druge za katere pridno držimo pesti? A je še kateri za čestitat?

Vidim da čvekec še teče, super je to user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 11:54:45   
MauMow
Marcevka, Zabincica in Shorty hvalaaa. Pdp je okol 18.2.2016 na najino obletnico ko sva se spoznala. Slabosti bom ze prezivela samo da se mali misek ima ok. No danes sem se bruhanje otvorila...

Super za trebuscke. Upam da kmalu prilrzem za vami.

Marcevka zaradi teh vmesnih izcedkov sem jaz dobila Dabroston, ki posledicno pomaga se pri zanositvi. Vse ratalo prvi mesec jemanja. Izcedki izginili in zanosila.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6887
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 13:26:21   
asyka
MauMow to mi deeeli hehe. Čestitke za pridno rastočega črvička.

Chocolatecake glede fantovskih imen, sva tudi midva mrzla. Nočeva teh novodobnih Tajev in Pajev...Ime ne sme imeti nobenega pomena - to je mojemu pomembno(Svit, Vid, Bor), fajn je, če nima ravno sosedov pes tega imena (Črt, Maks), ne sme biti daljše od 5 črk, brez šumnikov, izgovorljivo tudi tujcemuser posted image a hkrati ne očitno tuje ime... Aja pa ne sme biti izpeljanka iz kakšnega ženskega imenauser posted image ... tako, da zaenkrat sva prišla do imena Mark.

Zabincica lepo, da si se jvila. Mi pridno rastemo in imamo party po prenosnem apartmaju. Vsake toliko je fajn mamo nabrcat v želodec, da se iz čistega nič skora zbruha. Mehur je itak trampolin. Danes pa se je uspel tak namontirat, da sem prav šla z angelsoundom preverit, če res čutim kar mislim, da čutim. In ja, njegov utrip sem čutila. user posted image Kako mu je to uspelo mi reees ni jasno. Ampak glede na to, da gre zaa mojega otroka me ubistvo nič ne presenetiuser posted image

Odštevam do ponedeljka ko imam spet pregled. Me zaradi prometne malo bolj pregleduje in ne morem verjeti, da smo že v začetku 19 tedna. Se mi zdi, da sem koma test naredila. user posted image komaj čakam december, ker bo takrat res veselo in imam cilj, da grem vsaj iz porodnišnice peš do avta in bo takrat edini vozek pri bajti od otročkauser posted image

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 13:43:52   
mamica deklicam
madonca vas je lepo brat. Pa kaj ste že praktično vse na polovici?

No pri nas nič novega. Vroče kot drugod, jaz imam trenutno tetko iz Krvavca na obiskuuser posted image

Sem pa bila danes v svoji nesojeni firmi, kjer bi morala podpisat en papir o končanju usposabljanja. In ga NISEMuser posted image . Veste zakaj? Ker je kadrovnica tak velik kiks naredila, da ga ne mislim jaz plačevati. Je potrebno izpolniti eno tabelo in kjer napiše, kaj vse sem se usposabljala, ni tiste alineje, za katero sem jaz govorila, da kot ženska pa tega na žalost ne morem delati. In naslednji kvadratek, kjer je napisano zakaj nisem bila sprejeta, mene potunka v drek. Vsak, ki vidi ta papir, bi si mislil, da za tisto delovno mesto nisem usposobljena. Ker vse ostalo pa sem sposobna opravljati in tudi bi in to z veseljem. Tako da sem papir vrnila njeni pomočnici, ji povedala, zakaj ga ne bom podpisala. In odšla s kopijo papirja. Šla sem tudi do svojega mentorja, mu vse povedala. Sedaj pa čakam. Ali bo papir prav izpolnila ali pa jaz ne bom podpisala. Oni ta papir rabijo, da bodo od zavoda dobili povrnjene vse stroške, ki so nastali z mano.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6889
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 14:40:04   
Tara9
Ojla, danes pa smo se res nakotile tukaj user posted image . Evo še ena bodoča bodoča nosečka (upam) se javlja po dolgem času. Dnevi letijo, jaz pa hodim mimo računalnika in ne pridem do njega. Zdaj bo treba pa počasi dopust poiskati, če nič drugega, tako da se bo treba malo potrudit v lovljenju fraj minutk. No, pa da vidimo koliko me spomin služi.... user posted image

MauMow najprej čestitke tebi za super opravljen pregled. Veliko mislim nate in sem bila res vesela ob prebranem. Le tako naprej, vse bo ok user posted image .

Čokoladka tebi sem se pošteno nasmejala ob reakciji glede spola user posted image . Sicer te pa razumem, tudi mene je šesti čut izdal, saj bi dala skoraj roko v ogenj, da bomo imeli fantka user posted image . Sicer pa samo da so živi in zdravi.Gled eimen sem švoh in ti ne znam pomagat. Meni so všeč kratka, enostavna, ne preveč eksotična. Všeč mi je predlog asyke, tudi jaz sem navijala za Marka, ampak se je možek pritoževal, saj imamo soseda Marka. Potem se pa ustavi. Prej mi je bil všeč tudi Tim, ampak jih je res malo morje, tako da me je minilo. Me pa res firbec daje kaj bosta ibrala, upam, da boš delila z nami user posted image . Mimogrede z Dorjanom sem zelo zadovoljna, edini minusek je ta, da zaradi 4 velikih koles zavzame veliko prostora v avtu, ampak midva imava karavana, pa še kufer za na streho sva kupila, tako da folgamo user posted image

Marčevka kdaj se selite? Joooj se prav spomnim kakšen občutek je iti iz stanovanja v hiško, noro. Kar naenkrat toliko prostora, ki ga kasneje hitro zmanjka user posted image .

Melanie lepo te je brati, vedno vsa z zanimanjem prebiram o vaših dogodivščinah. Vidim, da dolgčas vam nikakor ni, pridna pa še zmeraj tristo na uro.

MD sej ne morem vrjet, da ti dajo kaj takega za podpisat in bravo da si se postavila zase. Me prav zanima kakšen bo razplet. Madonca izkoriščanje na vsakem koraku in potem ščitijo svoje riti, jaoooo.

Žabinčica a ti tudi že pred morfologijo? Madonca punce res ste nekam ekspresne. Meni se je moja nosečnost tako vlekla, pri vas se mi zdi, da bo kar preletela. Lepo da si se javila user posted image . Srečno in mirno še naprej.

Jaz sem po starem, ves čas gre moji malčici. Zdaj je začela s smejčkanjem in čebljanjem po svoje in res ni dolgčas. Prej nisem bila sigurna, da si želim še enega otročka, zdaj ko imam njo pa srčno upam, da nam bo ratal še kakšen user posted image .

Nič, gremo dalje. Bodite lepo, božajte trebuščke, Janchek in ostale čakajoč na pluske, držim pesti za vas user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 14:53:07   
Žabinčica
Ja smo res vse na kupu s pdp-ji, bomo kar ena za drugo rojevale user posted image ....

Vidim da vse fantke pričakujete user posted image Shorty, Asyka in Chocolatecake. Glede imen, sem bolj "klasik" za fantke so mi všeč npr: Gabriel, Jure, Erik, Filip, Vasja, Matija, Dominik; tudi Matjaž (čeprav mi načeloma imena z š,ž,č niso všeč). Če se slučajno izkaže da bo fantek bo najbrž dobil katero od teh imen. Aja, pa Mark, izbrano ime od Asyke mi je tudi všeč user posted image
Za punčko imava pa že izbrano (oz. sta aktualna 2, ki pa se razlikujeta le za eno črko). Že ko je na ns gin. rekla da detece zgleda kot punčka je moj predlagal to ime in mi je takoj sedlo...

Asyka, prometka? user posted image to pa se sploh ne sliši dobro... Kaj je bilo, si ok?

Marčevka, očitno ste že v novi hiški (sem malo preletela kaj ste pisale) user posted image . Čestitke; zdaj pa še samo nov član user posted image .

Mamica deklicam kako kaj vaša prvošolka? Že imate vse nabavljeno? Je doma ali v vrtcu (če sem prav razumela v tej službi nočeš nadaljevat)? Naš bo še julija, potem bo pa imel 1 mesec počitnic pred šolo...

Pri nas sicer tudi vročina...v stanovanju se sicer nekako da, smo na sever obrnjeni, ampak vseeno...mene temperatura niti ne moti, bolj to da tukaj nekako ni pravega zraka. Joj, kako bi zdaj spet morje pasalo.....

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.7.2015 14:57:45 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6891
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 15:09:11   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Zabincica lepo, da si se jvila. Mi pridno rastemo in imamo party po prenosnem apartmaju. Vsake toliko je fajn mamo nabrcat v želodec, da se iz čistega nič skora zbruha. Mehur je itak trampolin.

Evo, takšna sta bila moja prva dva. Zelo divja, brcala, skakala in obračala do konca. To dete je bolj umirjeno; bolj premike, valovanje čutim, zna občasno tudi konkretno brcnit, ampak ne velikokrat; je bolj mirno in mi je čudno, ker tega sploh nisem vajena. Amapk ok...sem se sicer malo obremenjevala zaradi tega, ker sem od prvih dveh vse drugo vajena, ampak bo že tako...so si pač različni...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6892
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 15:09:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam kako kaj vaša prvošolka? Že imate vse nabavljeno? Je doma ali v vrtcu (če sem prav razumela v tej službi nočeš nadaljevat)? Naš bo še julija, potem bo pa imel 1 mesec počitnic pred šolo...



za šolo nam manjka samo en delovni zvezek in posoda za vodo (za čopiče prat). pri nas potrebujejo samo en delovni zvezek, kaj pa pri vas?

Služba: Meni je všeč in tudi pisana na kožo. Imam diplomo iz tega področja. Problem je edino v tem, da med mojimi zadolžitvami je tudi nadomeščanje sodelavca in delati bi morala vsak drug vikend (sobota in nedelja). Nadomeščanje bi šlo edino na kratki rok (dan ali dva), ker je fizično preveč zahtevno za žensko. Vse ostale zadolžitve bi šle.

Problem je v tem, da bi bila samo dva zaposlena, jaz kot vodja in on kot moj podrejeni. Dela je toliko, da če bi hoteli, da vse normalno teče, bi morali biti trije. Oni vejo to a nočejo priznati. Saj veste, to potem stane, če je še en zaposlen.

Ker pogodbe sploh nisem vidla, se bom sklicevala, da je nisem zavrnila, ker mi je niti niso dali v branje. Svetovalka na zavodu ve, da mi pogodbe niso dali. Tega papirja pa ne bom podpisala, ker tako kot je trenutno zapisano, je meni v škodo. So pset sebe ščitili in niso po resnici napisali.

Obe hčeri imam v vrtcu. So čez poletje zamenjali enoto in prav uživata. Imam jo pa imeti namen kar do konca notri, ker prej še nisem točno vedela, kako bo z službo. Mogoče se bo pa na koncu vseeno obrnilo meni v prid.

Mentorju sem všeč in me tudi zagovarja. Vidi v meni, da bi se dobro odrezala, ima pa kar zvezane roke. Je edini problem z enim, ki je po hierarhiji nad njim. Če se po kakšnem čudnem naključju nazadnje obrne v mojo korist, bom verjetno morala kasneje iskati kaj drugega. A služba je le služba. Pa kakor sem rekla, delo mi je zanimivo in privlačno. Bi pa imela verjetno metanje kolen pod nogo. A z vsem tem se bom ukvarjala, če bom vseeno sprejeta.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6893
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 15:20:44   
Žabinčica
Ah, ja to pa je potem res zakomplicirano s to tvojo službo. No, jaz res upam da se vse obrne tako da ti bo meri-tako ali drugače user posted image . Javi, kako se bo razpletlo...

A samo 1 del. zvezek imate (ali en komplet)? Pa nič drugega? Katerega pa? To so pa potem kar razlike po slo... Mi imamo komplet 4 del. zvezkov + 2 dodatna zvezka za opismenjevanje; torej v bistvu 6 del. zvezkov. Sem jih vzela zdaj v DZ, ker sem lahko Mercator pike koristila, so bili tako cenejši...nekaj se pa le pozna. No ta komplet 4-ih, se mi zdi imajo tukaj pri nas v našem mestu bolj ali manj vse šole; kaj dodatno zahtevajo pa se potem razlikuje... Sicer vem za eno šolo iz okolice mesta, kjer del.zvezkov sploh ne uporabljajo, tako da se očitno res vsaka šola po svoje odloča...
Te posodice za vodo so imeli fajne v Mullerju-tam sem jaz kar nekaj teh potrebščin nabavila, pri nas je bil seznam kar zajeten...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.7.2015 15:32:11 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6894
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 15:43:46   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Ah, ja to pa je potem res zakomplicirano s to tvojo službo. No, jaz res upam da se vse obrne tako da ti bo meri-tako ali drugače user posted image . Javi, kako se bo razpletlo...

A samo 1 del. zvezek imate (ali en komplet)? Pa nič drugega? Katerega pa? To so pa potem kar razlike po slo... Mi imamo komplet 4 del. zvezkov + 2 dodatna zvezka za opismenjevanje; torej v bistvu 6 del. zvezkov. Sem jih vzela zdaj v DZ, ker sem lahko Mercator pike koristila, so bili tako cenejši...nekaj se pa le pozna. No ta komplet 4-ih, se mi zdi imajo tukaj pri nas v našem mestu bolj ali manj vse šole; kaj dodatno zahtevajo pa se potem razlikuje... Sicer vem za eno šolo iz okolice mesta, kjer del.zvezkov sploh ne uporabljajo, tako da se očitno res vsaka šola po svoje odloča...
Te posodice za vodo so imeli fajne v Mullerju-tam sem jaz kar nekaj teh potrebščin nabavila, pri nas je bil seznam kar zajeten...


delovni zvezek za opismenjevanje Lili in Bine (nakaj takega, je v dveh delih) 1.del rabijo letos, drugega pa v drugem. V kamniku na naši OŠ rabijo en delovni zvezek, na eni drugi pa kar 4. Tako da se res zelo razlikuje, kam gre. In še po pouku so organizirali 2x tedensko po eno uro angleščine. Smo jo že vpisali.

Ja, sem videla tiste posode v prospektu od Mullerja a nisem šla tja. No saj imeli jih bodo še vedno a po navadni ceni, ne akcijski. Naš seznam je bil pa kar kratek: delovni zvezek, dva zvezka brezčrtna, en veliki karo, en črtni zvezek. Ostalo sp pa bile samo še barvice, flomastri, ravnilo... take drobnarije. In seveda za športno vzgojo. In to je to. Se bojim, da bo torba kar prevelika za vse to user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6895
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 16:07:38   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
A samo 1 del. zvezek imate (ali en komplet)? Pa nič drugega? Katerega pa? To so pa potem kar razlike po slo... Mi imamo komplet 4 del. zvezkov + 2 dodatna zvezka za opismenjevanje; torej v bistvu 6 del. zvezkov. Sem jih vzela zdaj v DZ, ker sem lahko Mercator pike koristila, so bili tako cenejši...nekaj se pa le pozna. No ta komplet 4-ih, se mi zdi imajo tukaj pri nas v našem mestu bolj ali manj vse šole; kaj dodatno zahtevajo pa se potem razlikuje... Sicer vem za eno šolo iz okolice mesta, kjer del.zvezkov sploh ne uporabljajo, tako da se očitno res vsaka šola po svoje odloča...
Te posodice za vodo so imeli fajne v Mullerju-tam sem jaz kar nekaj teh potrebščin nabavila, pri nas je bil seznam kar zajeten...

delovni zvezek za opismenjevanje Lili in Bine (nakaj takega, je v dveh delih) 1.del rabijo letos, drugega pa v drugem. V kamniku na naši OŠ rabijo en delovni zvezek, na eni drugi pa kar 4. Tako da se res zelo razlikuje, kam gre. In še po pouku so organizirali 2x tedensko po eno uro angleščine. Smo jo že vpisali.

Ja, sem videla tiste posode v prospektu od Mullerja a nisem šla tja. No saj imeli jih bodo še vedno a po navadni ceni, ne akcijski. Naš seznam je bil pa kar kratek: delovni zvezek, dva zvezka brezčrtna, en veliki karo, en črtni zvezek. Ostalo sp pa bile samo še barvice, flomastri, ravnilo... take drobnarije. In seveda za športno vzgojo. In to je to. Se bojim, da bo torba kar prevelika za vse to user posted image user posted image

Ja mi imamo tudi ta Lili in Bine za opismenjevanje + Lili in Bine 1; komplet 4-ih medpredmetnih delovnih zvezkov, kjer je noter snov za vse predmete, za mat., okoje, itd. .

Pri nas imajo tudi dodatno ang., smo ga tudi vpisali (čeprav se je nekaj govorilo da jo mogoče ne bo, ker občina nima denarja da bi financirala, ampak se je potem kot zgleda našel). Drugače pa na naši šoli itak začenjo z ang. že 2 razredu, ker so testna šola in jim se ang. že začne štet za redni predmet.

Ja, saj so večinoma razen del.zvezkov in tistih nekaj zvezkov res drobnarije...samo pri nas jih je ful naneslo (in količinsko in finančno), ali smo to tudi imeli različno ali pa se samo meni samo tako zdi, ker je trenutno vse v torbi (razen del. zvezkov user posted image ), pa jo že komaj zaprem user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6896
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 16:13:58   
leilani
januarka 2016 se javlja...


glede imen - midva imava že izbrano za oba - no pri imenu za punčko se zna zgodit še kakšna sprememba

moj je reku, da imena po živalih (Lev), rastlinah (Bor) in mestih (Lenart) odpadejo, js sm pa rekla, da hočem imena brez Č, Š, Ž in R (mi je zelo ostalo v spominu bratec Urban in sestrica Petra - ki sem ju spoznala in zaradi govorne napake, nista mogla rečt črke R)

za fantka, je pa drugače meni všeč Filip, Jaka, Natan, Matija, Luka



sicer pa čakam zdej odločbo od komisije, ker sem več kot en mesec na bolniški - še vedno slabosti

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6897
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 16:15:51   
mamica deklicam
jaz ji stvari še nisem dala v torbo. So trenutno še vse v vreči. In po kupu sodeč, ne verjamem da bo torba polna. Bom pa ob priliki preverila.

Imam pa novo informacijo. Jutri moram spet v firmo in bova skupaj izpolnili tisti obrazec. Da bo stavek tako napisan, da bo zame dobro. Ja, mora ta teden papirje oddati. Mene pa očitno ne bodo vzeli. Bodo iskali drugega oz. ga verjetno že.

In imam spet počitniceuser posted image , dolge vroče počitniceuser posted image , ki jih bom lahko preživela na hladnem v naši hiški.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6898
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 17:30:07   
asyka
MauMow ja žal rometna. Zdaj je že mesec dni mimo. Je pa ilen v izzi krog z motorjem mišljen, k sreči vseeno v popolni bojni opremi, predno se le ta postavi v kot do nadaljnega... Na takšni ravnini, da glej in se čudi kako, pa je ena ženska izsilila prednost. Se ni več nič dalo nardit. Na desno pločnik z robnikom, da dol padeš koza pa po čez čez cesto in speljevala kot na prvi uri v avtošoli (logično, če je bil 10m širok dovoz preozek za njo in je speljevala preko pločnika)... Tako, da zdrobljena golen v prafaktorje (30 šraufov), brutalen izpah zapestja in zlom podlahtnice. Žal operacija in 3 dni protibolečinskih. Zdaj pa razvajanje do poroda... :D mali pa sploh vedu ni, da se je kaj zgodilo. Pomoje bo totalni adrenalinski odvisnež hehe... pa imel bo pestro štorijo za povedat. Mene pa zdaj vsi v bolnic na Ptuju poznajo hehe

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6899
   RE: Bodoče nosečke
7.7.2015 18:19:23   
Shorty_
No iskrene čestitke tudi Flay in srečnouser posted image

Mi smo se pa odločili da bo naš malček Žiga, sestrica seveda že komaj čaka in se veselo pogovarja z njim in lovi brcike, slednje moram reč da je kar loterija in jo bratec že zdaj zabava. user posted image

asyka, želim ti hitro okrevanje user posted image

Žabincica le tako naprej user posted image

vsem ostalim pa pikapoke in objem

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?