|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
15.10.2013 21:20:44   
Najin_pikec
Zdravo punce, jaz bi se vam tudi pridružila - če me seveda sprejmete user posted image .

Pred enim tednom sem se končno opogumila (ko mi je M zamujala že več kot tri tedne) in se spravla delat test. Kaj pa vem, nekak se mi je zdelo, da bi to lahko bilo to, ampak me je bilo strah, da bo test vseeno negativen user posted image . No in rezultat je bil pozitiven user posted image . Je bilo pa to veliko presenečenje - zelo prijetno presenečenje, seveda - za oba, ker sva se za prvega mulčka kar namatrala in nama je uspelo šele z ICSI.

Po mojih izračunih bo naš novi član prišel okrog 25.5., na uradno potrditev pa še čakam. Sem mogla zamenjat G, ker je šel moj v penzijo, pri novem pa so me naročili šele 25.10. na prvi pregled user posted image . Se mi zdi še takooooo daleč, kar zmešal se mi bo do takrat... Bi najrajš celmu svetu povedala, ampak sva rekla, da bova počakala, da vidiva srčka. Tko da za enkrat sva povedala mojim staršem in eni prijateljici.

Počutim se kar vredu, občasno me slabi, ampak bruham za enkrat še ne. V bistvu mi rata slabo, ko postanem lačna in v avtu, drugače je dost ok. Nekih posebnih luštov glede hrane nimam - sem že po naravi bolj za sladko, tko da ni to zame nič posebnega user posted image . Se bom mogla pa začet držat diete, ker v prvi user posted image sem imela sladkorno in najbrž se bo ponovila tudi zdaj.

No zdaj grem pa do konca joto skuhat, potem pa končno spat. Lepo se mejte pa upam, da dnevi slabosti za vse čim prej minejo user posted image

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Majčice 2014
16.10.2013 8:45:59   
nony
OJla nosečke :)

No pri meni še vse po starem..slabosti še vedno trajajo...upam,da se mi končajo pri 12 tednih,ker sem že prav nejevolna zaradi tega...

Banana_ana še malo user posted image

Dobrodošle vse nove :)

_____________________________

Upanje ostaja....

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Majčice 2014
16.10.2013 10:52:16   
banana_ana
Ojla!!

Ja, se 20 ur do pregleda user posted image

Jutranje slabosti prespim, popoldanske so se pa tud umirile. Sem pa utrujena ce sem dolg pokonc.

Ponoc se mela take zblojene sanje, da sem sla na pregled in sem s sabo vzela macko, k mi je itak cel zivzav nardila tm user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Majčice 2014
16.10.2013 17:45:56   
miiška
o Banana_ana, komaj čakam da nam jutri sporočiš lepe novice :)

Meni je za spoznanje malo manj slabo, tko da izgleda da bom zmogla vsa ta družinska kosila, ampak je pa nekaj drugega prišlo vmes in bo treba povedat staršem jutri...kot zanalašč res. Upam da bojo tiho in da ne bojo naprej povedali.



(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Majčice 2014
16.10.2013 18:26:37   
Manitu
Ravno sem prestala zelo hudo migreno, pomagal je le naklofen. Cel dan sem ležala kot ubita, hvala bogu je tamala pri babici in pride šele sedaj, ko mi je bolje. Glede slabosti pa sem očitno res prestala najhuje, obenem sva že obelodanjila situacijo in ni treba skrivati.

Vsem želim zanimive preglede in hitro utripajoče srčke vaših pikic in odlično počutje čim prej!user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 8:48:23   
banana_ana
Jupiiiii, pa sm ga koncno tud js docakala user posted image vse je ok, PDP ostaja isti. Se mi je odvalil kamen, je tud G kr mal prebledela k sm rekla da so se mi prsi zmanjsale.

Lep dan, js morm mal spat k sm bla mal dons ponoc user posted image

(odgovor članu Manitu)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 9:15:08   
mam32

Pozdravljene punce, se priključujem skupini majčic. Drugi otroček bi nas naj razveselil 18.5. Sem pa po IVFu in sem že mesec in pol v staležu. Ta druga nosečnost je čist adijo kar se počutja tiče- slabo že kak mesec in to dan in noč, brezvoljna, otrujena, ponoči ne morem spat, ni a ni user posted image . No, malo sem mogla pojamrat user posted image .
Sem iz Maribora in mislim da kar najstarejša članica te skupine, štejem rosnih 37 let user posted image
Ker ste v pisanju zlo pridne in ker mi ni uspelo čisto vsega prebrat, me zanima ali je že ustanovljena FB skopina? FB mi je bolj domač, kot pa ringaraja user posted image
Želim vam en prekrasen dan, kjer koli že ste user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 9:35:53   
reglja
....dobro jutro punce....

..najprej en lep pozdravček vsem skupaj novim in starimuser posted image user posted image nosečkam....jaz sem še vedno bolj ali manj v stanju slabosti in spanja.....se mi pa zdi da je slabost malo manjšauser posted image user posted image ....me je pa mož nažalost okužil z prehladomuser posted image user posted image in sedaj poleg vsega smrkam,kašlam user posted image user posted image ....ah bo že user posted image ....

...v torek me čaka pregled pri ginekologu....da vidim svojo pikico...sicer imam datum PDP 27.5.2013.....

..mam32 naj te potolažim in povem da sem jaz dve rosni leti starejša od tebe in pričakujem 1user posted image .....

...lep pozdravček in lep sončen dan....če je možno pojdite na kak sprehoduser posted image user posted image .....jaz pa bom sonček opazovala skozi okno....papauser posted image

_____________________________

...z nasmehom je vse lažje....

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 9:56:07   
Manitu
Živjo,

Tudi jaz imam 35, kar je super, saj je nuhalna zastonj[sm=bravo.gif.
Banana ana - odlično, sem zelo vesela zate!!!

Veliko sončka se nam obeta danes, juhej!

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:08:16   
purple girl
Pozdravljene!

Banana_ana user posted image pa si le dočakala pregled. A n kok se vlečeee, ko odštevaš dneve... Sam da je vse ok. Čestitke! Kako je s tvojim bruhanjem, se je kaj umirilo? A ti še kr nočne delaš? men je G rekla da mi ni treba...

Dobrodošla mama32 in čestittke!

Reglja, čimprej se otresi viruskov. Držim pesti da ne bo slabše. Je pa zdej baje povsod polno takšnih in drugačnih viroz. Tak cajt je... pa ta huje zihr še prihaja... user posted image Moramo se pazit.

Glede fb skupine, mislim da iz foruma nobena še ni ustanovila skupine. Je bilo govora, ampak mislim da se še ne realiziralo... Sem pa na fb ju, na nosečka forumu videla, da je ena ustasnovila skupino majčki 2014, ampak je potrebno najprej to bejbo dodat, da te potem ona lahko doda v skupino, ker je zaprta. Je pa objava ene 2 dni nazaj. Razen če se bo od nas katera upogumi pa nardi skupino. Js bi pa ne znam... user posted image Pa se potem samo preko ZS sporoči ustanoviteljici skupine kako je katera na fb, pa nas potem doda. Upam da nisem preveč zakomplicirala.. user posted image

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:10:07   
Cubalibre
DeeD, ful dobro, da je NS že za tabo..sem zelo vesela, da je vse ok! user posted image

banana_ana...user posted image tudi zate, da si končno dočakala prvi pregled in da je vse super!

Novim tudi jaz izrekam dobrodošlico..

Osebno se malo boljše počutim, ni več takšnih slabosti, utrujena sem še vedno, trebuh me ne tišči več toliko, ponoči lahko tudi na trebuhu spim, čeprav sem zadnje čase samo na boku..mogoče pa se zadeve le malo umirjajo, ne? ...NS imam pa konec oktobra, tako da se bom še načakala...je kar zoprno vse to čakanje.

lp

(odgovor članu Manitu)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:17:14   
banana_ana
purple girl jaz ne delam nocnih, imam 24 urno dezurstvo, od tega sem 12 ur v sluzbi, potem pa naceloma doma v pripravljenosti. Mi je pa sefica rekla, da se sama odlocim ali bom dezurala al ne.

Slabosti - dva dni brez bruhanja, danes spet. Ocitno mam res jutranje slabosti in sem jih zadnje dva dni uspesno prespala.

FB - lahko tudi jaz naredim skupino, Majčice 2014?

Mi je pa G "prepovedala" forume, ker niso zdravi in se sam napsihiras user posted image

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:33:15   
banana_ana
Rabim od ene podatke, drugač ne morem ustvarit skupine - je treba takoj nekoga povabit notri. Bo pa skupina čist zaprta, tako da drugi FB uporabniki ne bodo videli kdo so člani skupine, se strinjate?

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:35:43   
Cubalibre
Jaz se strinjam, da je čisto zaprta skupina, ja. Nobenega nima kaj brigat, kaj se menimo. ;)

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 10:54:13   
banana_ana
no, to je mal bl zakompliciran...morm bit prou prjatla z eno od punc...morm še mal raziskat to. Ne bi rada pa bila v skupini, ki je javna.

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 11:22:41   
urskica91
banana_ana sem ti na zasebca poslala podatke za fb da boš lažje ustvarila skupinouser posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 11:24:00   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: urskica91

banana_ana sem ti na zasebca poslala podatke za fb da boš lažje ustvarila skupinouser posted image


sej sm ti odpisala user posted image

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 11:36:19   
miiška
Banana_ana super za pregleduser posted image

Joj mene tud ma da bi šla na fb...sam ne vem še če ne bi še mal počakala. Po nuhalni se vam ziher pridružim. Drugače sem jaz za skrivno skupino, kjer noben ne more vidit da obstaja niti kdo so njeni člani, kar se mi zdi zdej na začetku boljše...ne vem.

Jaz bom verjetno danes staršem povedala, pa mam kar tremo, joooooj, pa ne vem zakaj, k vem da bojo veseli :)

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 11:41:56   
banana_ana
mal me zajebava tale skupina user posted image če dam čist skrito pol lahko dodajam samo svoje prjatle.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 15:44:40   
urskica91
Če se katera želi pridružiti skupini na fb naj meni ali banani_ani piše na zasebca da jo dodava v skupino:)

lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 16:36:21   
Cassiopeia
Jaz se vam na FB-ju pridružim po ponedeljku...takrat imam nuhalno!user posted image

Drugače pa sem zelo vesela, ker nimam več vsak celi dan slabosti. No, odvisno od dneva. Bruh bruh party samo tu pa tam.user posted image


(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 16:47:35   
banana_ana
Joooj, da bi js cakala da vas ujamem z nuhalno bi ze pol zamudila :)

Kako zanimivo, kar cez noc se mi je pojavl en kup nosecniskih simptomov..ucer pa ni blo nobenga user posted image kaj to psiha dela...

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 18:38:49   
Cassiopeia
Če se jaz prijavim v to fb skupino, moji prijatelji to vidijo?user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 18:51:15   
purple girl
Cassiopeia, ne mislim da se ne bi smelo nič videt, razen to, ko te banana_ana doda, da te lahko doda v skupino, to pa se ne vidi. Zato je pa pogoj, da si najprej frednica z njo, da te potem lahko doda, ker je zaprta skupina in se nič ne pokaže. Js sm ji poslala ZS da me bo lahko dodala.
Če se motim naj me katera popravi. user posted image

Js sem se pridružila zadjič nosečka forumu, in je tudi zaprta skupina, te mora potrdit administrator. Pri meni ni nihče videl od frednov, in se mi ni nikjer izpisalo..ker drugače bi že dobila vprašanja glede tega :)

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Majčice 2014
17.10.2013 19:02:47   
DeeD
Cassiopeia v pon. obvezno sporoči kako je blo na nuhalni

miiška js imam tudi ful tremo povedat pa sploh nevem zakaj k itak vem da bodo veseli

čestitke vsem novimuser posted image

js hvala bogu nisem še staknila nobenega prehlada...sem prav vesela!!

banana_ana user posted image za pregled. sej še malo pa boš tudi ti imela nuhalno. a si že naročena?
se vam pridružim na fbju kmalu

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?