|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
4.5.2014 16:42:48   
Nina_1985
Pozdravljene, julijke! user posted image

Kot sem opazila, ste se razpisale - super! user posted image Pri nas je bila do včeraj huda gužva, zdaj se je pa vse skupaj malo umirilo in končno lahko malo zadihamo. user posted image

Ravno smo vstopili v 30. teden, nekih strašnih težav nimam. Sicer imam tudi jaz nizko raven hemoglobina in me čudi, da mi G nič ne predpiše… V prvi nosečnosti sem pri isti vrednosti (108) že dobila Legofer, zdaj pa nič. Ampak se ne sekiram neki dost, ker mi itak ni do zdravil in podobnega. Zdaj si poskušam s hrano in napitki popravit kri, bomo videli pri naslednjem pregledu, če je kaj pomagalo.

Kar se tiče spanja, sem tudi sama imela obdobje, ko sem zelo slabo spala, nikoli več kot 4 ure v kosu in še to sem se non stop zbujala… Zdaj se je stanje popravilo - spim nekako 5-6 ur, kar niti ni veliko, ampak jih res prespim kot top, tako da se zbudim naspana in to mi je najbolj važno. Če čas dopušča, se pa še čez dan uležem za kakih 10 minut in gre. user posted image

Po mojem ni nič prepozno, če greste v maju v šolo za starše, je pa verjetno fajn, da ne greste prehitro, ker se pol ful stvari pozabi… Dva meseca pred rokom je čisto o.k. Midva ne bova šla, ker je komaj 2 leti odkar sva bila nazadnje in se nama ne zdi potrebno - domnevam, da niso nekih strašnih stvari na novo naštudirali?! Nama je pa prvič ta šola za starše zelo prav prišla.

Sicer bova pa tudi midva morala počasi zrihtat sobico za bodočo starejšo sestrico, ker jo bo treba navadit na spančkanje “na svojem” preden pride detece. Trenutno še spi pri nama v spalnici (ampak v svoji postelji).

Marjana88: Ja, najlepši je naravni porod, torej s svojimi popadki in brez prediranja mehurja, ampak če ne gre, je pač treba pomagat. Včasih res preveč hitijo in hočejo izsilit porod, na katerega telo še ni pripravljeno, po drugi strani si pa tudi nihče ne želi zapletov, če bi se vse skupaj preveč zavleklo. Vse je odvisno od osebja v porodnišnici, na to pa me tako ali tako ne moremo vplivat.

Lepo se imejte in pišite kaj! user posted image

(odgovor članu marjana88)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Julijke 2014
5.5.2014 10:26:14   
Katjuska986
Da se vam malo oglasim... pridno capljam za vami. Če prav računam sem v 29. tednu. Sem kar ok. Sem presenečena, da imam tokrat dovolj hemoglobina (v prvi nosečnosti sem imela non stop nizkega).
Sem kar malo jezna, za prvomajske praznike sem hotela urediti novo sobico za našo pupico (tavelko punco, ki bo svojo sobico prepustila novemu članu - ker je notri že previjalna in ostalo).. pa smo samo lenarili. user posted image
Sem ravno včeraj razmišljala, da sem bila v prvi nosečnosti ta čas v porodnišnici, kjer so čakali na prezgodnji porod. No na koncu pa sem rodila še celo čez rok user posted image Upam da se tokrat izognem nevšečnostim in da bom res uživala proste dni pred porodom še s tavečjo punco.

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Julijke 2014
6.5.2014 14:59:44   
pikapolonica 85
Pozdravljene vse srečke user posted image !
Tudi jaz sem ena izmed njih, PDP imam 2.7.,tako da bom jutri dopolnila 32.tedenuser posted image mi prosim lahko katera pove kak se vam lahko pridružim na fb?

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 8:19:15   
Nina_1985
Joj, punce, zakaj vse bežite na fb, dajte še tu kaj napisat...

Katjuska986: Upam, da ti tokrat uspe pričakati porod doma - je res čisto drugače kot če si zadnje dni ali tedne v bolnici.

Sicer se mi pa zdi, da je danes prav super dan, tale sonček res pozitivno vpliva na človeka. user posted image

Lp vsem! user posted image

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 11:49:45   
minime84
No se po dolgem casu se tukaj malo javim. Danes koncno prestopila magicno mejo 30 tednov user posted image . Pocutje ok, samo sem kar naprej zmatrana. Sploh po kaksnem sprehodu sem direkt za na kavc user posted image . Drugace pa najina cebelca brca, kolca in spi, pa zadnje case mi z glavico pritiska direktno pod rebra, tako da moram sedeti, stati, cisto vzravnano, ker drugace me boli za zjokat user posted image Ah te nosecniske radosti user posted image . V ponedeljek imam redni pregled, pa bomo videi, kako napredujemo... Do konca je namrec se dobrih 10 tedno oz, jest upam da 2 tedna manj, da bova s cebelco skupaj praznovali RD user posted image .

Drugace pa se sporocam, da se je sezona rojevanja julijckov ze zacela... Vceraj smo namrec dobili prvega, ki je dobrih 9 tednov prehitel, sta pa tako mamica in otrocicek OK, kar je pa seveda najbolj pomembno.

Ja, res se nas cas priblizuje z neverjetno hitrostjo user posted image .

Lepo bodite

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 12:20:55   
pikapolonica 85
Ja res je, 10 tednov do konca, oz.za mene 8user posted image že komaj čakam da objamem svojo bebouser posted image ju3 imam pregled, tako da bomo videli kaj bodo rekli,sem pa imela UZ v 28t in se mi je že obrnil z glavo navzdol,upam da bo tako ostal

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 20:13:05   
monnch
wiiii... jaz sem full vesela ker sva končno kupila voziček user posted image
Glavne potrebščine so pripravljene, urejene in naročene, zdaj bom lažje naprej počivala in brala knjige. Danes me spet žolčni kamni špikajo...upam da se bo umirilo kmalu. Naslednji pregled naju čaka naslednji teden in že komaj čakam.

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 20:47:29   
andreja83
Helooo user posted image ,

ja res naš julij se neverjetno hitro približuje, jaz sem tudi že nosečka 30t in 3 dni, kar ne morem verjet kak hitro je minilo user posted image Malo me skrbi ker naša pupa ne brca tolk, ampak morda pa je bolj lene sorte, edino zjutraj pa zvečer se premika. Morda pa bolj rada spi, kot jaz user posted image

Pikapolonica super user posted image tud naša vztraja že kar nekaj časa obrnjena z glavo navzdol, tak da upam da tak tud ostane user posted image

Kaj ste kaj razmišljale glede mazanja presredka in glede pitja čaja za mehčanje materničnega vrata? Zame je to prva nosečnost in še ne vem če ima to kaj učinka?? Izkušnje dobrodošle user posted image

(odgovor članu monnch)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: Julijke 2014
7.5.2014 22:35:27   
pikapolonica 85
tudi mi2 imava večino vse kupljeno, edino od sestrične moram oblačila prinesti, ker mi vse posodi,da jih operem in zložim in potem čakamo user posted image
andreja 83 tudi moj user posted image zgleda da je bolj len, včasih ga čutim zgodaj zjutraj in zvečer, je pa res, da ga med gibanjem ne čutimo,čeprav se premika. Edino sedaj imamo že od nedelje veselico znotraj, ker brca v vse smeri,cel danuser posted image glede presredka nam je bilo na materinski šoli povedano, da si ga lahko masiramo, vendar ni nobenega dokaza, da bi učinkovalo.
Tako,pa je spet ljuba noč prišla, ko ne moren spatiuser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: Julijke 2014
8.5.2014 8:31:59   
Katjuska986
Andreja83 jaz sem ko je šlo že proti koncu nosečnosti poskusila vse možno, da bi šla ja malo prej roditi. Rok sem imela avgusta in je bilo noro vroče.
Tako sem šla v porodnišnico na akupunkturo - nič pomagalo. Potem sem šla na masažo nog s tem, da sem jih prosila, če lahko bolj masirajo na tistem delu, ki naj bi spodbujal porod. Drugega učinka kot to, da sem non stop na masaži skupaj padala, ni bilo. user posted image user posted image
Ni pomagalo ne hoja po stopnicah, ne čaji, ne pomivanje oken - nič. user posted image Kljub temu, da sem imela tri mesece prej sum na predčasni porod.
Tako da to rundo ne mažem in ne počnem nič za pospešitev poroda. Bo ko bo. user posted image

Drugače pa tudi jaz včeraj dobila voziček - sedaj imam doma tri in me bo mož postavil pred vrata, če hitro enega ne prodam. A sta mi oba tavečja tolk všeč user posted image No en je tako naprodaj in čakam da gre. Upam da kmalu, ker res nimamo prostora oz. vse skupaj zgleda kot eno skladišče vozičkov.

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Julijke 2014
8.5.2014 11:01:23   
Tortica88
Pozdravljene po dolgem času :)

Jaz sem pa trenutno noseča 30 tednov in par dni, na točno 30 pa smo imeli tudi UZ in je user posted image ocenjen na 1,5 kg. Pripravljeno še nimam nič kaj dosti, si govorim, da imam še čas... upam, da me ne prehiti :) Večinoma bom imela sposojene stvari oz. celo še moje stare, tako da čakam lepše vreme, da se lotim pranja itd.. Drugače pa tudi moj user posted image ni pretirano aktiven, gibe res čutim vsak dan, večkrat na dan, ne morem pa reči, da je to kakšno intenzivno brcanje. Včasih, ko ležim, tudi vidim nekakšno valovanje trebuha, čutim pa ne popolnoma nič. Tudi med spanjem me niso brce še nikoli zbudile, to zmore pa le moj mehur :D Sem se pa po moje že kar precej zredila, celih 10 kg, pa je še skoraj 10 tednov do konca. Zatekam ne, tako da vode ne morem krivit, pa tudi trebuh pravijo, da imam kar majhen (se ne pritožujem, vsaj ovira me ne). O masaži presredka oz. kakšnih čajih pa še nisem razmišljala, ampak verjetno ne bom prakticirala.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: Julijke 2014
8.5.2014 21:59:05   
neznanka89
Živjo nosečke.

Vidim, da ste kar pridne pri pisanju. Jaz sem danes imela pregled z uz in me je kar malo prestrašila ginekologinja. Bi naj bil otrok premajhen za 31 t in 5/7. Imel bi naj 1630 g, kar bi naj bilo premalo. Pa še plodovnice imam ravno na meji. user posted image . Mi je svetovala čim več počivanja na levem boku. Upam, da se bo to uredilo in o fantek pridno rastel od sedaj naprej. Dobila sem že tudi list za štetje gibov. Je pa naš mali kar živahen. Še posebno zjutraj in zvečer je kar aktiven.

(odgovor članu Tortica88)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: Julijke 2014
9.5.2014 22:22:04   
chikititha
user posted image 33t bo v nedeljo..res je minlo kot šus.
Mi tud imamo že voziček in cotke, sobica nastaja..počasi bo...
A res, je že prikukal na svet enuser posted image ..vse dobro in user posted image za mamico in otročka! Čestitke.
Naš dečko je aktiven kar čez cel dan..pridno razgraja.. čeprav je bil lepo že obrnjen z glavico dol, pa na zadnjem pregledu ni bilo tako..je sedaj kar na ritki..ima še seveda čas in upamo, da se mu uspe prevrnit doluser posted image
Slišala za čaj iz malininih listov ja. Ja probala bom pit..škodlo ne bo, lahko kvečjemu se prepričam, da bo pomagalouser posted image ..v petek imam spet kontrolo, komaj čakam, da vidimo kako napreduje...
No naš je imel v 30t 1480g.pa nič rekel G, da ne bi blo ok...Samo, da vse ok..kar me seveda najbolj veseli.
Ahja to spanje oz.neeespanje, groza! Sploh ne vem, kdaj sem prespala celo noč..po 2-3 urce sem budna na noč..hjoj zdaj, ko bi še lahko spala brezskrbnouser posted image

Ja ene ste čiist pobegnile na fb..sploh se ne javite tukaj-škoda..
me pa vztrajajmo user posted image
Katera že razmišlja kaj o porodu, ali naravno ali bo si kako pomagala drugače?
user posted image Hm..jaz, če bo vse potekalo, kot mora, da se mali obrne pol grem čist naravno, druge variante tukaj tako ni v naši porodnišnici.
No ziher sem kaj še pozabla napisat, še se tipkamo user posted image


(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: Julijke 2014
12.5.2014 10:47:47   
daisy dee
Pozdravljene user posted image

Jaz sem včeraj dopolnila 33t. Zadnji UZ sem imela točno en teden nazaj, ko je najina pupika imela 1689g. In menda tudi čisto malo zaostaja...ampak nama je G rekla, da naj zaenkrat ne bi bilo panike, da se moram vsaj 1x na dan malo uležt za kako urco. Naslednji UZ imamo 26.5. in upam, da bomo do takrat pridobili težo in da bo rasla naprej kot je treba.
Se pa trenutno ukvarjam z vsemi mislimi glede poroda...hodiva v šolo za starše, pa na predavanju o epiduralni sem bila, pa urejava še zadnje stvari za prihod user posted image . Kar se tiče opreme imam že nekaj časa vse pripravljeno...oziroma čaka vse, da samo še postaviva na svoje mesto. user posted image Edino kar me še čaka je nakup pripomočkov za umivanje user posted image , pa pleničke, pa še kakšna stvar zame za v P. Sem včasih tako neučakana, da bi že kar pripravla torbo za v P user posted image .
Glede poroda sem se jaz odločila, da nekje okoli 36. tedna začnem pit čaj malinovih listov...saj škodit ne more...če bo pa pomagalo pri odpiranju bom pa zelo vesela.
Za masažo presredka pa sploh ne vem...menda imajo v naši porodnišnici zadnje leta zelo malo primerov strganih ali prerezanih presredkov, menda zaradi položajev porodnice med porodom.
Drugače pa res že kooooomaj čakam, da se nama najin otroček pridruži user posted image
A kateri že teče ''mleko'' iz prsi? Meni občasno kaj priteče, kar je dober znak verjetno user posted image .

Pišite kaj, drugače vam pa vsem želim čim manj naporne zadnje tedne user posted image

lp

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: Julijke 2014
13.5.2014 10:29:21   
Katjuska986
No evo, če kaj prav vem, sem v 30. tednu. user posted image
Počutje je ok, razen zvečer me križ tako noro boli, kot da bi mi ga drobilo.
Glede torbe za porodnišnico sem tudi jaz že razmišljala, da bi jo pripravila. Prvič sem pol stvari pozabila doma user posted image Pripraviti bi tudi morala sobico pa sem čisto brez energije ko pridem iz službe. Pa še hčerkica je kot da bi bila privezana name.
Bo treba pripraviti, da vidim kaj bo za iz porodnišnice, kaj je treba še dokupiti itd..
Glede user posted image pa me malo preseneča njegova ura budnosti. Ponoči se zbujam okoli dveh in me tako brca da mi trebuh kar valovi. Upam, da bo potem bolj miren in da bomo ponoči spali, ker je komaj pol leta od tega, ko sem začela spati vsaj par ur v kosu ponoči.

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: Julijke 2014
14.5.2014 10:36:51   
Nina_1985
Pozdravljene, punce! user posted image

Kako ste kaj? Meni je bil včerajšnji dan naravnost obupen, danes je pa že bolje! user posted image Naj se malce vključim v pogovor...

chikititha: Jaz bi rada rodila naravno (kot prvič) - upam, da bo šlo, ker tega nikoli ne moreš predvidet. Sicer pa trenutno malo bolje spim, ampak premalo (po urah), ker me hčerkica zjutraj kar hitro zbudi. Ona ima po 10-11 urah dosti, jaz pa čisto blentava po 5-6 urah spanja… user posted image Bi šeeeee user posted image

neznanka89: Poznam kar nekaj primerov, pri katerih so zdravniki rekli, da je otrok premajhen itd. in so sprožli prod, potem pa sploh ni bil pod povprečjem. Mi je pravila ena babica kako so v njihovi porodnišnici sprožii porod, ker je zdravnik ful paniko delal, potem je pa ženska rodila skoraj 3,5 kg težkega otroka… Toliko o tem. Če zdravnik ni zadosti natančen pri merjenju, lahko pride do velikih odstopanj, tako da se nič ne sekiraj. Počivaj pa čim več, ker je to dobro tudi za plodovnico in seveda pozitivno misli! user posted image

Priznam, da pred prvim porodom nisem pila nobenega malininega čaja, pa tudi mazala nisem presredka, so mi ga pa prerezali, ker bi se sicer lahko fejst raztrgala (tako so mi rekli). Težko sodim ali bi mi kaj pomagalo, ampak verjetno škodilo ne bi. user posted image Rekla bi samo, da pazite s kakšnimi olji se mažete, ker imajo večinoma veliko svinjarije notri, tu pa le gre za intimne predele.

Lepo se imejte in uživajte v sončku! user posted image

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: Julijke 2014
14.5.2014 14:35:57   
chikititha
Glede poroda se čist strinjam, do konca ne moremo predvidet, kaj bo.. se pa počasi ali hitro bližauser posted image in seveda v tej smeri grejo misli..zame bo prvič..No ni pa me strah, ker itak ne vem, kaj pričakovat.
Jutri imam G in se že veselim novih info..
Sem pa včeraj še nabavlala ene stvari in sedaj imamo skoraj vse..tanujne stvari so..
čaka me te dni, ko bo seveda vreme temu primerno pranje mini cotk in likanje..
voziček že tud sparkiran in čakauser posted image
Naš malček pa je tako razposajen od jutra do večera je aktiven..dviguje mi cel trebuh in pa napenja se..vsaj tako si razlagam te bunke na trebuhu..enkart na levi drugič na desni..skratka počasi bo vse manj prostora..
O nespanji pa ne bi dost razlagala-groozaaaa.
Počutje pa drugač OK! Razen kakih "muh"..še dobro, da me partner razume..no vsaj proba meuser posted image Da bi pa bla taka nasploh, pa nee hvala..to nisem jaz user posted image
Saj še malo in bo..uf kako se veselim že!

Aja liste malin bom pila..čez kake 2-3t bom začela..pa razmišljala sem o akupunkturi..še katera?

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Julijke 2014
17.5.2014 6:57:18   
Nina_1985
Ooooo, jaz pa imam šele 22.5. pregled in se mi kar vleče tale vmesni čas… Chikititha, kaj si pa ti kaj izvedela?

O akupunkturi ne razmišljam, sicer pa bolj malo vem o tem. Kolegica je bila pred prvim porodom, pa je sama rekla, da ni imelo učinka, čeprav… Ne vem, mogoče je imela malce previsoka pričakovanja. Navsezadnje nima smisla pričakovat, da bo zaradi tega porod neboleč. Če hočete to, potem je treba vzet epiduralno, druge ni. Sicer pa vsaki priporočam, naj se za vsak analgetik (če ga ima namen vzet) pozanima o stranskih učinkih. Jaz sem bila na psihološki pripravi na porod, o čem drugem pa ne razmišljam.

Drugače pa nisem še nič pripravljala za dojenčka, itak moramo najprej zrihtat sobico za bodočo starejšo sestrico, potem pa naprej.

Lep vikend želim vsem! user posted image

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: Julijke 2014
17.5.2014 14:13:50   
andreja83
Pozdravljene user posted image ,

evo danes sem pa jst čisto fuč, brez neke energije! Včeraj sem imela pregled in naša user posted image je težka po ocenah ginekologinje 2100 g, pa 42cm že velika. Tak da je rekla da prehiteva za kar 2 tedna user posted image . Drugače pa bomo noseči jutri že 32 tednov user posted image . Drugače pa imam že kar dosti stvari pripravljenih, oblačilca imam že oprana in zlikana, edino še posteljnino operem pa da imam še potem to pripravljeno. Glede nakupa pa mi manjka še samo banjica za kopanje in pleničke, pa še kakšna drobnarija, drugače pa je v večji meri vse pripravljeno user posted image . Potem pa počasi torbo zase skup pripravit in pa za user posted image kaj prinese ati poleg, da ne pozabim česa doma user posted image

Lep vikend želim user posted image

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: Julijke 2014
17.5.2014 22:24:38   
tovi
ŽIVIJO!

Kako kaj v teh tečnih deževnih dneh? Komaj čakam soncka, da bom spet lahko malo več zunaj.. pišete, da vasi user posted image zelo brcajo, nas mali se je full umiril. Sem pa v 33.tednu, prej je bil pravi fuzbaler, zdaj pa tu pa tam se kaj prestavi, ponavadi zvečer. upam, da se OK pocuti in da mu samo zmankuje prostora. Pregled pa bom imela ta teden , koncno! V prvi nosecnosti sem bila pri G, skoraj kot inventar, ker je bilo kar naprej nekaj,... zdaj pa samo mesecno. Zdaj naj bi bilo več pregledov - me zanima kako imate ve naslednjic - na 2-3 tedne?
Pa se nekaj- a se tiste , ki ste ze rodile spomnete, a je koncno konec odvzemov krvi- jaz imam grozno slabe zile in sem kar naprej vsa plava, ker mi obvezno pocijo .. in imam tega spikanja dost.

Drugac pa sem danes kar veliko oprala, barvanje se pride na vrsto user posted image - bom se pocakala, če se luli skrije... čeprav ne dvomimuser posted image . Bolj verjetno je, da se kaka pupa spremeni v fantka, kot obratno, a ne? Se je pa to zgodilo kar dvema mojim sodelovkama, sicer pred nekaj leti, pa vendar - to mora bit sok, ko nekaj pricakujes, potem pa...presenečenje!

Se malo pa bomo spoznale te svoje soncke, komaj cakam!!!
lp

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: Julijke 2014
17.5.2014 22:54:29   
bauko
Živjo tovi,

jaz sem sicer junijka, ampak saj nima veze - tako kot ti, sovražim to špikanje z iglami kar naprej. Trenutno sem v 37. tednu in sem morala ta teden ponovno dat kri - spet test za toksoplazmo....sem rekla sestri pri G, da čist pretiravajo s temi testi in da grem rajši kar prej rodit, pa me je potem prepričala...

Slišalo se bo malo hecno, ampak poleg pripravljanja na to, da bo porod pač boleč, se moram pripravit tudi na un kanal, ki ti ga dajo v žilo. Pravzaprav upam, da bo toliko đumbusa okrog ostalih reči, da sploh opazila ne bom tistega kanala...user posted image

(odgovor članu tovi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: Julijke 2014
18.5.2014 20:07:41   
chikititha
Evo mene user posted image Nina_1985 naš dečko lepo napreduje..ima 1800g-približno(je rekel prej več, kot manj), meril ga ni in vse OK! Razen tega, da še skoz ni obrnjen, ampak naj bi se še..Saj vem, je še časuser posted image
Drugače pa čiist vesela. Sobica nastaja, je kar dela..Čakam edino sonček, da začnem cotke rihtat, drugač pa mislim, da mam že vse! Razen res še ene malenkosti kot so ščipec za nohteke, olje, krema za rito..pa ono zadevo za nosek čistit..hmm..zaj opazla, da še kaaar manjka...user posted image Se tud strinjam glede priprav raznoraznih na porod...včasih nič ne pomaga..ravno par dni nazaj kolegica rodila, pa ji ni pomagala akupunktura ne joga ne nič.
Še nekaj dni celo čez nosla.
Ampak, kdor ne reskira ne profitirauser posted image ..

No pa smo dans že v 34t user posted image uuuu kako sem vesela, dobre 4 še in pol že lahko gremuser posted image user posted image
Toliko danes..
Lepo bodite, prihajajo bae sončkasti dneviuser posted image

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Julijke 2014
19.5.2014 9:51:03   
Nina_1985
Pozdravljene, punce! user posted image

Danes je pa tak krasen dan, da ne morem verjet, da je ponedeljek. user posted image Najprej me je naša biba ful lepo zbudila, ko sem jo spravila v varstvo, sem si privoščila krasen tuš (bi rekla kopel, pa se ne namakam rada user posted image ), zdaj pa še ta sonček… Se mi zdi, da kar plavam pol metra nad tlemi. user posted image

chikititha, a ti si že v 34. tednu? Frajerka, mi pa šele v 32. Torej imaš v začetku julija rok? Za obrat ima še dosti časa, brez skrbi. Sem pa slišala, da obstajajo celo neke vaje, ki jih lahko delaš, da se otrok obrne?? Se mi zdi, da sem enkrat brala o tem, pa upam, da nisem zdaj kaj prehitro rekla. user posted image

Kar se tiče datuma poroda, pa skoraj ne verjamem, da imamo same kaj veliko vpliva na to. Kvečjemu zdravniki, če se odločijo predčasno sprožit porod. Sicer imam pa pregled v četrtek, pa upam, da bom tudi sama izvedela kake mere, ker ne vem ne velikosti ne teže user posted image .

Lep dan vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Julijke 2014
19.5.2014 11:18:49   
daisy dee
Živjo punce user posted image

Lepo, da se katera še malo oglasi...
Tako kot si rekla Nina_1985, človek je res dobre volje, ko zagledaš kakšno lepo vreme je zunaj user posted image
Jaz imam danes čistilno akcijo doma...z veseljem sem obesila perilo ven na balkon, potem sem se pa zapodila v čiščenje kuhinje...med počitkom pa še tle gor mal pogledam pa se oglasim.
Moram vmes malo počit....ker ponavadi se tako zaženem in pucam, da potem na koncu čisto omagam user posted image ...pa morava zvečer še zadnjič v šolo za starše in moram prihranit vsaj malo energije user posted image .
Moja mala pikica pridno brca. Naslednji pregled pa imam danes teden, ko moram še zadnjič dat kri za tokso, pa poleg tega sva se z G zmenile za še en UZ. No, tega najbolj težko čakam, in upam na dobre novice, da je pridobila potrebne gramčke, ki so zadnjič menda zaostajali.
Drugače mi pa misli vedno bolj uhajajo k porodu in kako bo ko doejnčico prineseva domov user posted image .
Torbo za P sem že malo pripravila in tudi drugo za pikico, ki jo mora potem moj prinest za odhod domov. Me je zadnjič prijelo in sem začela notr basat user posted image ...moj se je pa že malo ustrašil, da je to naval gnezdenja in da bo mogoče treba kmalu v P user posted image . Imamo še malo časa...in naj kar počaka na dopolnjenih 37 t. Potem se pa lahko akcija začne user posted image .

Punce uživajte v sončku, in v pripravah za prihod naših user posted image .

lp user posted image

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: Julijke 2014
19.5.2014 15:54:38   
chikititha
Ja Nina_1985 jaz pa že polnih 34t..user posted image sej dnevi minejo full.
Ravno danes perem cotke za našega srčka, da bom mela vse pripravljeno, da slučajno nas kaj ne preseneti..
Drugač pa kot si ti rekla deisy dee..naj še le bo do 37 pol pa se lahko akcija prične..
user posted image Za v porodnišnico še nimam nič ..morem prvo zlikat vse in pol se odločim kaj sploh vzet! Kaj bote ve vzele za oblečt domav? Dolg rokav in hlačke? No ker tud, če bo fejst vroče mora bae imet dolg rokav in hlačke, ali??
Imam tako samo enih par bodijev kratek rokav, drugač pa vse dolgo in bombaž..
Sicer pa tud jaz sem z mislimi že pri porodu, vem, da se lahko še obrne in upam da se!
Če ne pa tud ne morem nič..samo, da bo vse potekalo OK!
Nisem slišala za vaje, bom pa ziher na netu preverla[sm=smiley1.gif
Daisy dee poročaj o tvoji pupiki kako napredujeta..user posted image
ziher sem kaj še pozabila..no še tipkam...
by by sedaj pa na sonček speeet

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?