Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
punce!
Tako da sem si po vsakem dojenju še črpala. Boljš da ne govorim kako me je že vse bolelo od dojenja in še črpanja potem...auč! Takrat sem si v celem dnevu uspela načrpat 40ml. Te sem ji potem zvečer po flaši dala, ker se ni najedla samo z dojenjem. Zdaj sem pa končno nastavke ukinila in moram priznat, da me dojenje sploh ne boli več tako kot na začetku. Zgleda da sem se utrdila
Trenutno pa si nič ne črpam, ker je stanje spet super. Ko sem si nazadnje zvečer (nekaj dni nazaj), sem opazila da je količina načrpanega mleka bistveno manjša, kot na začetku (recimo mesec dni nazaj) ko sem si začela črpat. Nima pojma od česa je to odvisno. Ampak dokler je mala super se nič ne sekiram. Ponavadi si začnem spet črpat, ko mi v skrinji zmanjka rezerve za hude čase
No, bomo videli sproti... moram pa priznat, da se kar veselim uvajanja goste hrane. Sej ne da ne maram dojenja, uživam v njem in rada opazujem malo ko je tako zadovoljna po dojenju, pa ko se carta...ampak vseeno mi je včasih stresno, ko gremo kam na obisk in vem da bom morala tam dojit. Še vedno se namreč najraje dojiva leže. V sedečem položaju skoz glavo okrog obrača, pa firbca. ČE pa še koga sliši govorit pa dojenje sploh odpade.
Sem umila pa namazala z bepanthenom in je danes boljše. 
. Tamala je še preden jo je pičila, jokala, ker se ji je očitno zamerila, ko jo je obrnila na trebušček.