|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Iznajdljivost
13.12.2013 14:57:16   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Si že kdaj dala kako pripombo na sprejemanje zakona? Izpod moje tipkovnice jih je šlo že kar nekaj ven, upoštevajo pa bore malo, pa nisem pisal tega kot fizična oseba. Lobiji so pri nas tisti, ki iz dobrih zakonov delajo zmazke. Imel sem jih čast videt kar nekaj pred usklajevanjem predvsem na področju graditve objektov.


Vecji bo pritisk, vec se bo upostevalo - povsem enostavna logika. Ce samo ti poklices, da je zur v ulici preglasen imas manj moznosti, da pride policija, kot ce dobijo 10 klicev.
Ne zdi se mi pa smiselno samo jamrat kako je vse slabo, sam pa nihce ne bi nic naredil, da bi bilo drugace.


Žal temu ni tako in tvoja primerjava bi bila v normalnih razmerah na mestu, tako pa ni, ker pri nas na področju zakonodaje vlada kaos in navzkrižje interesov, ne pa zdrava pamet..

PS: No pa si spet secirala moj post in sem zadevo prebral. Upam, da sva končno zaključila debato o tem.

PPS: Kultura pitja piva ni opijanje in moje znanje na področju alko dežele ne šteje, še. Pri nas je pomembno da je pocen, pa da čimbolj zadane, pa da ne boli preveč glava okus je postranskega pomena. Ljude se nalivajo s ceneno žlabudro iz Hoferja Pravemu pivcu piva je pa okus na prvem mestu, zadetost pa na zelo zadnjem. Taki kot sem sam se trudimo dvignit nivo piva na podobno raven kot je vino.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 13.12.2013 15:03:21 >

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Iznajdljivost
14.12.2013 18:40:45   
ronja
V bistvu se vsi strinjamo glede cilja, samo poti so mogoče malo različne. Ali pa mogoče celo niti ne tako različne kot je različno to, koliko se komu zdijo določene poti sporne, tudi če jih sam (ne)uporablja.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Iznajdljivost
19.12.2013 18:30:25   
petea
no, pa se končno začenja javno razgaljati še eden izmed načinov iznajdljivosti in izkoriščanja sistema - podkupnine (v zdravstvu):

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/preiskave-sprozil-podkupnin-navelicani-dobavitelj/325385

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Iznajdljivost
5.4.2014 19:09:13   
petea
Hrvati nas z dobrimi zgledi spet 'prehitevajo po desni' - ali kako preplačujemo zdravstvene storitve:

http://www.rtvslo.si/zdravstvo/hrvaski-zgled-v-boju-s-korupcijo-v-zdravstvu-ce-ne-gre-drugace-poskusimo-posteno/333880

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Iznajdljivost
10.4.2014 23:29:42   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Odločitev je, da drugo leto namenskega varčevanja za dopust ne bo več na banki, ker sem pa skeptičen do šparanja denarja v predalu, sefa ne bo, bo pač dopust plačan na obroke. naslednji avto, ko bo, bo vzet na lizing in ne na kredit in tako dalje. Vloga se bo oddala po plačilu položnic in če je to za tebe goljufanje, evo, priznam, sem goljuf in goljuf bom ostal.

Zelo dobr ves, da je naklep tisti, ki goljufijo naredi goljufijo. Od tebe sem pricakovala ali, da se bos ogradil od recenega ter ugotovil, da si to izjavil v jezi in razburjenosti ali , da tako kot kerensa, objektivno ves kako zadeve stojijo.
Navsezadnje je povsem vseeno kaj si jaz mislim - to na tvoje zivljenje niti najmanj ne vpliva.

*ebala te Kerensa. 100 let me ni na RR in 100 let že ne živim tako, kakor imaš ti še vedno v mislih, pa me še kar pri vsaki zakonodajni kozlariji privlečeš na plano. user posted image

In ja, se podpišem pod Kalbića. Vsaj pri tem, kar je opisal, niti z eno malenkostjo ne krši zakonodaje. Niti ni kriv, da je dovolj ohlapno napisana, da lahko naredi, kar je rekel, da bo. Kar se mene tiče, bi moral to narediti že dolgo časa nazaj, pa bi bolje skozi prišel. Še vedno ostaja tisti "bolje pozno, kot nikoli" in Kalbić, če boš potreboval kakšen nasvet glede zakonodajnih lukenj, potem veš, kje me najdeš. Če ne veš, se pa znajdi in me najdi. user posted image

Aja, morala... sodeč po prebranem sem jaz daleč stran od moralne osebe in sem čisto zadovoljna, da je tako. In še bom takšna, dokler bom le lahko. Sama nosim posledice svojih napak v svoji preteklosti in sama se odločam, kakšna bo moja prihodnost in na kakšen način bo takšna postala. Če bo s takole opisano "nemoralo", bo pa pač tako. Še vedno mi je in mi bo bolje od tistih, ki samo sedijo doma, jamrajo, nič ne naredijo in čakajo, da jim bo vse skupaj na glavo padlo (ali pa tako, kakor tista versko blazna mati sedmih otrok v Škofji Loki, ki trdi, da jim zaradi molitev Jezus hrano nosi pred vrata - f*ck, baba je za na psihiatrijo, čeprav spoštujem vse vere in sem vsako nedeljo v cerkvi).

Ko bodo tisti, ki sprejemajo zakone "v naših imenih" in tisti, ki vodijo poglavitna področja v javni upravi in gospodarstvu, moralni - e, tad će bit i Kerensa. Pa sad vjeruj, kome god 'oćeš...

Frodić - tista bejba tamle zgoraj/spodaj (ne grem še enkrat gledat nicka) ne ve, da ti nisi v politiki. user posted image

_____________________________

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 255
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?