|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 1:31:10   
Lukka
Pridirja na forum, zacne tezit, kako je tu dolgocasno itd, itd, na koncu pa le pripravi ubogo uporabnico, da se jeusmili iz vljudnosti in jo pelje na tisti kofe! Pa jiuporabnica lepo rece, da jeutrujena in ona se kar tezi... govori pa ko da je doktor znanosti, vendar iz stavkov takoj razberes kam pase... no ja, moj moz, zvecer bere strokovne clanke in pripravlja papirologijo za operacije, kamor poslje malcek, nikoli pa mi se nizvecer rekel, da mora na farmi vodnjake sprazn... zato potem domnevam da ta zenska ne spada v ta strokovno visoki krog. Hahahahahahaha

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 2:32:04   
Kerensa
Lukka... pa ti si, majkemi, resno za k psihiatru, ej. user posted image

Na kofe grem z žensko, katero poznam skoraj 10 let... in tebe to moti... moti te moj fotoaparat... moti te moj GSM... moti te... ma ti greš sam sebi na jetra, očitno... kje, za Boga miloga, si našel ravno RR za zdravljenje svojih kompleksov?

Midva z Nejcko sva se imeli super... pristali sva pri meni doma, ob steklenici domače rakije... in če bo vse po sreči, bova to ponovili... kar se mene tiče, so tudi vse ostale normalne RR-ovke dobrodošle zraven, pri meni.

Lukka... tebi vsa čast za priznanje, da si gay. Če kdo, potem sem jaz tista, ki ne 100%-no, ampak 200%-no podpira gayevsko skupnost z vseh vidikov... ampak take komplekse, kakor jih imaš ti, pa u Božju mater še nisem videla (in naj mi Bog oprosti, ker ga omenjam v tej situaciji - ostale RR-ovke pa prosim, naj se ugriznejo v jezik, ko sva v istem stavku omenjena jaz in Bog - bomo kdaj drugič o tem)... v Sloveniji sta, kakor je meni znano, samo 2 gayevska para, ki imata posvojenega otroka in od katerih je eden v paru tujec... torej sta v Sloveniji samo 2 osebi, od katerih se eden od njiju ti... 3 klike naredim na Googlu, pa te lahko osebno povabim na kavo... no, saj nenazadnje te to tako ali tako lahko.

Point je v tem, da ti povabila najbrž ne boš sprejel.... in zelo dobro veš, zakaj ne... kajne?

Have a great life, Lukka... če si premisliš oz. če boš nehal srat s takšnimi neumnostmi, potem mi kadarkoli lahko pošlješ sporočilo in te povabim na kavo, kosilo oz. karkoli pač že... pa boš lahko osebno videl, po kom neuspešno poskušaš pljuvati... v nasprotnem primeru pa - obe prej omenjeni zgodbi poznam in lahko rečem samo svaka čast, ampak za karakter pa res obišči psihiatra.... ker ti imaš bistveno hujše probleme od teh nebuloz, ki jih tule tipkaš... pa ne samo meni, ampak tudi ostalim forumašicam... saj s tem več poveš o sebi, kakor o meni... le kako daleč si že, če te danes, ko si prvič komuniciral z mano, že zanima moj telefon?... nope, nimam Appla in podobne navlake... pa ne, ker si ga ne bi mogla privoščiti, ampak zato, ker ne uporabljam Interneta na GSM-u.

Imam eno simpl pravilo... ko si pri meni oz. z mano... no, we don''t have wi-fi... WE TALK TO EACHOTHER!

Pogovori se še ti s kom... zdi se mi, da to potrebuješ.

In dokler se ne zresniš, si pri meni na ignore.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 4.1.2014 2:35:01 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 2:34:01   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
moj moz, zvecer bere strokovne clanke in pripravlja papirologijo za operacije

In ker tebe ignorira, ti s svojimi kompleksi serješ po forumu, namesto, da bi ga fasal? Ma daj... get a life, kakor ti je ena že rekla... skuhaj si tisti strokovni članek in ga poplakni z... brezveze, model... tebi tudi pokojni Rugelj ne bi mogel pomagati.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 2:40:56   
Lukka
Ne zivim v slo, niti pa ne hodim po kavah z neznanci.

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 2:43:30   
Lukka
Ne, moj moz pa me ni nikoli ignoriral ves... in neeeeeee, ne zanima me tvo telefon,smesna si, ko pravis da si letela s foticem v kafano. Hahahahahahahahaha.

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 2:57:47   
Kerensa
OK... jaz sem ravnokar prišla domov, takorekoč... ampak ti... ti si pa še kar tule na forumu in klikaš refresh in čakaš?... faaaaa****, pa kaj je s tabo narobe, majkemi?... kakor vidim po odzivih ostalih forumašic, je vsem slatko ravno do Pakistana (ali pa še kakšen km dlje), kje ti živiš... bolj zanimiv je tvoj IQ, s katerim očitno res ne dojameš, da se ti pol foruma ruga u glavu, ti pa še kar goniš svoje... res, svaka ti čast, ampak že dolgo nisem naletela na takega patrona, kakor si ti.

Aja, pa by the way - fotoaparata nisem našla... se zdaj kaj bolje počutiš, hahaha?

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 4.1.2014 2:58:11 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 3:00:44   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
ne hodim po kavah z neznanci.

Verjamem, da ne, ker bi bil tvoj mož ljubosumen... jaz pa zate nisem neznanec, ampak neznanka. user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 4:59:40   
Colt
Dobro jutro in najlepše želje vsem prisotnim ob NY user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=EcUR1gXI4Do

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 8:14:11   
Tippi
Da se nič ne dogaja??? Saj niste resni!! Pol ure jutranje telovadbe trebušnih mišic! Kajčšlepšga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 8:26:24   
pipapopa
Kerensauser posted image user posted image user posted image

Lukka:misliš za si unega zgoraj za jajca prijel, ker si pač eno leto na forumu? Ne boš verjel,ampak nekatere smo tukaj že vrsto let in zato ne moreš napadati Otiko od kje se je vzela,.. Ona te povozi s svojimi objavami(Otika btw čestitke za poroko).

Resnično RR mi je začel prav presedati,ker so teme le od Lukka-e in ker se vedno končajo na isti način-z otročjim kazanjem s prstom kaj mu je katera napisala. Daj Lukka, posveči se gospodinskim opravilom, otroku, možu,.. in nehaj jokati tukaj gor. več kot očitno imaš čisto preveč prostega časa.

No sedaj me pa prijaviuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 9:16:09   
Izabelina
ga stakne nazadnje, ki bil mu je kos user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 9:37:58   
Felicita
Haha, tale tema pa zmaga user posted image pol ure smeha zjutri user posted image

Kerensa WB, sicer :) You were missed, ravno zaradi... takih situacij user posted image

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 10:30:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka


IZVIRNO SPOROČILO: Otika

OMG, kolk nekdo ne zna nehat ... čist v vsako temo, ki ni po njegovih "standardih" se je treba vpičit, protestirat, revčka špilat, špecat ... človek moriš nam oz. zamoriš večino tem v katerih se pojaviš ... bejbe, kako dela ta funkcija "blokiraj"? Sam saj ne bo nič pomagalo ...



Povem svoje mnenje, tako kot ti! Pravzaprav od kje si se pa ti vzela, sploh te ne poznam? Sva ze kdaj sokomentirala, ali je tole kaj izza vogla? No ja, nic mi ni treba odgovarjat, ker bi se morala ti tudi malo dialoga naucit, preden bi ti z mano kaj komunicirala. Tudi sarkazem in humor mora bit inteligenten, celo ce koga kregas, moras bit primerno naspicena ves. Sicer jaz take spregledam! Popolnoma!

Se čisto strinjam s tole tvojo ugotovitvijo (boldano) ... upoštevaj se user posted image

Od kje sem prišla? Jah Sem že kar dolgo tule ... veliko dlje kot ti ... ampak v zadnjem letu ne sodelujem pretirano, oz. se ne oglašam v temah kjer si ti, ker mi greš s svojim moraliziranjem pač malo na organe. Zdaj se pa nisem mogla zadržat, ko sem videla da je ena stara članica prišla mal pozravit in evo tebe in tvoje moraliziranje v enem od prvih postov ... resnično get a life! Jaz ga imam ... ti ga toplo priporočam.

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 10:36:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa
Otika btw čestitke za poroko

Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu pipapopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 10:39:17   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kje sem zdaj? A ti bi šla zdaj na kavo?


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zdaj me niti 20 volov ne premakne. user posted image


Kerensa zmore, kar dvajsetim volom ne uspe ... user posted image

In mimogrede še 'vrže bombo na RR' ... user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 10:51:44   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Ma dejte no, pac mi je takoj stopila na zulj s pametovanjem. Konec koncev, sem pa prebral vase mnenje o njej, sem sel malo brat za nazaj. Kar nehajte.
Smesna mi je, ker kar ubozca hoce nekaj bit!

Ja patea, tudi poroke in locitve so del foruma, samo mislim, da zenska isce bolj tracke, kot pa da bi kaki zenski res kaj pametnega svetovala! Hahahahaha, ampak se zdaj se smejem, da je v kafano priletela s foticem. Hahhahahahahhahahha






IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Nikoli nisem prAvokatorski!
... Pac se posluzujemo malo vec lUterature in cveka o vzgoji!


IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Ja pAtea, ...


Jao, tebi pa črke res delajo težave ... user posted image
Moje forumaško ime je pEtea.

Sem užaljena, če me preimenuješ. Če se bo to nadaljevalo, bom resno razmislila v smeri, da se poslužim tvojih metod delanja reda na RR in glede tega poročam pristojnim.



< Sporočilo je popravil petea -- 4.1.2014 11:07:18 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 10:57:12   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Evo, že kličem taksi in ti pošiljam SMS. In iščem čevlje. In predvsem fotoaparat, ker takšnale neumnostj je pa definitivno za ovekovečit. Okrog 15 minut bom rabila.


Ce pravis, da si pahorja objemala, bi ti pa loh dal za eno katrco, da se ne bi s taksijem vozila! Pa bog obvaruj, nic slabega ne mislim, ker veliko ljudi si ne more avta privoscit, vendar taki ne opletajo po forumih in se napihujejo, da so tako zasedeni in tako oh in sploh iskani, da v celem tednu ne bi mogl na kavo! Ko da je predsednica, tko je govorila. Pa fotoaparat isce zenska!!! Fotoaparat! Bog se jo vsmili, vsak povprecen telefon ima fotic ze not, ona pa fotoaparat isce!


A tebi vsak znanec, ki ga objameš, se rokuješ z njim ... za to plača? Ali ti morda plačaš njemu?

Seveda misliš slabo, drugače se ne bi obregnil ob to.

Glede fotoaparata - vem za kar nekaj ljudi, tudi z diplomami, ki se, četudi imajo na svojem telefonu ''cel računalnik'', niti ne spomnijo, kaj šele da bi dejansko uporabljali telefon za fotografiranje, brskanje po spletu ali kaj tretjega razen za telefoniranje in SMS-anje.

< Sporočilo je popravil petea -- 4.1.2014 11:10:42 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 11:08:50   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Hja, ne mores pricakovat, da bomo skocili na tvoj klik dveh prstov!


Zakaj pa ti to pričakuješ od forumašev, ko odpreš teme na RR?




IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Seveda ne bos uporabljala izrazov, ki ne sodijo v okvire foruma! Ostala bos pac vljudna, ce nisi tega navajena, se bos pa navadila! Sicer pa bom osebno predlagal, da se tole temo zapre, oziroma vsaj malo korigira, ker si s svojim zapisom precej grdo napadla portal!

A si ti prepričan, da si ti pristojen za odločanje o primernosti nivoja pogovora in ustreznosti uporabljenih izrazov?
A ti je malo greben zrasel, ker so pristojni na RR ukrepali ob tvojem negodovanju in boš sedaj ob vsakem tebi nevšečnem poteku tem tečnaril s tem, da te upoštevajo?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 11:09:21   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
sem sel malo brat za nazaj.


A vseh skoraj 18.000 njenih sporočil? Če si, si res hiter bralec, da ti je to uspelo v tako kratkem času.

< Sporočilo je popravil petea -- 4.1.2014 11:11:43 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 11:14:36   
HHH
Lukka, v dobro tvojih bliznjih upam, da je RR zate filter za sproscanje lastnih bolnih frustracij, in da v resnicnem zivljenju ne funkcioniras na ta nacin. Ce pa ni tako, mi je iskreno zal tvojega moza, otroka in vseh, ki zivijo v tvojem svetu.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 11:19:04   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
... govori pa ko da je doktor znanosti, vendar iz stavkov takoj razberes kam pase...


Kam pa paše?
Sem se pogovarjala z že veliko formalno zelo neizobraženimi ljudmi, ki so razmišljali, govorili in delali veliko bolj pametno, življenjsko in zrelo kot nekateri visoko izobraženimi strokovnjaki z množico titul in nazivov.

Seveda pa so določeni ljudje tudi 'vredni' svoje (ne-)izobrazbe ali naziva.


Tako da jaz samo na osnovi takšnih 'lovorik' že dolgo več ne ocenjujem ljudi.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 11:38:11   
alda
Lukka spet sereš na polno !
Še wc se ti bo zaštopal, pa papirja za brisanje riti zmanjkalo!!
Umiri konje, ker delaš prav tisto, kar očitaš drugim!!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 12:00:51   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Presneto dolgo me ni bilo na RR in tudi nimam nobenega namena, da bi spet tr. za stalno prišla, pa še prelena sem, da bi šla kaj hudo veliko podforumov pregledovat, ampak... res - kako dolgo je že takle dolgčas tule na Čveku? Vidim namreč, da se čisto nič ne dogaja.


Odkar tebe ni.....user posted image

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
4.1.2014 12:14:08   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Presneto dolgo me ni bilo na RR in tudi nimam nobenega namena, da bi spet tr. za stalno prišla, pa še prelena sem, da bi šla kaj hudo veliko podforumov pregledovat, ampak... res - kako dolgo je že takle dolgčas tule na Čveku? Vidim namreč, da se čisto nič ne dogaja.


Odkar tebe ni.....user posted image


mamo lukca in patrino - poženščenega fantka in možačasto punco user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   [Brisano sporočilo]
4.1.2014 12:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?