relativna
|
Meni se je tudi danes zdelo, da mi teče plodovnica. Sem imela mokre spodnjice in me je čisto prestrašilo. No, zdaj je že "vredu" oz. mi nič ne teče, tisti izcedek pa se je zdaj obarval belo. Malo sem panična, ker me zadnje dni non stop dajejo krči v maternici. Sem si šla danes po magnesol, upam, da bo pomagalo. Aja, tale tester za plodovnico ... kje točno se ga da kupit? Ker v lekarnah ga očitno nimajo. No, moj trebuh je tako velik, da me ne sprašujejo več: "A si noseča?", ampak: "Kdaj imaš rok?" Mi pa full ni jasno, kako ljudje dejansko mislijo, da lahko kar božajo trebuh Sicer se ponavadi to zgodi tako na hitro, da v šoku sploh ne uspem nič izjavit, ampak se mi je to že parkrat zgodilo. A ima še katera probleme s takšnim obnašanjem? Kaj takrat reči, da ne izpadeš ravno tečnoba? Jaz napovedanega spola ne bom vzela 100%, čeprav se res lepo vidi (imam še fotko za potrdilo ). Vseeno ne bi rada fantka v roza pajacu iz porodnišnice vzela Tako da še vedno vztrajam pri nevtralnih barvah za voziček, sobico in oblačila. Itak se bom lahko nad oblačili izživljala po porodu Na porodniško bom šla pa z julijem, če naredim vse izpite Nah, sem kar srečna, da se s tem tednom končajo predavanja in da grem samo še parkrat na faks. Tudi če bom imela še kaj avgusta, bom pomoje še dovolj fit, da ne bo problema
|