Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, še vedno mislim, da je fant, čeprav mi jih je enih par punčko napovedalo...... Sem gledala knjižico iz prejšnje nosečnosti, sem imela morfologijo v 26.tednu šele
).
Nama je pa na prvi morfo rekla, da pričakujeva fantka, na drugo pa da deklico
vrečke iz trgovine pa taka vsakdanja bremena čist normalno.. ne bi pa šla ravno vreče cementa dvignit
mi smo zadovoljni za Jane, tak fajn terenec, da lahko povsod pridemo.. se pa tudi ne poleže čisto, ampak saj so prve mesece tako v košari.. jaz sem obe imela dobrih 5 mesecev v košari
Težka je 400g, kar je baje čisto vredu. Pa bilo je pravo presenečenje, ker so imeli tudi 3D ultrazvok. Tako da imam zdaj slikco obrazka moje princese in je prečudovita
). Tako da sem kamot zadnjič kupila hlače št. 34 (imajo pas na elastiko, da ne moti bušija). Bo pa zdaj najbrž naval, ker sem lačna skoz
Nah, sem kar srečna, da se s tem tednom končajo predavanja in da grem samo še parkrat na faks. Tudi če bom imela še kaj avgusta, bom pomoje še dovolj fit, da ne bo problema