|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 23:16:08   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: dota


IZVIRNO SPOROČILO: patrino

IZVIRNO SPOROČILO: dota


IZVIRNO SPOROČILO: patrino
.....
V začetku je ponavadi vedno težko. Čez čas pa se lahko zadeve prav fino uredijo, če le ljudje hočejo . Pri nama ponavadi ni take norije ravno zaradi tega, ker se lahko pomeniva. Enkrat kuha on, enkrat jaz. Med tem časom ko eden kuha, se drugi ukvarja z deco. Pa imava od treh kar dva šolarja, ki rabita še pomoč pri domači nalogi. Vendar ne dobiva živčnega napada, če nama kdaj kakšna smet ,posoda, cunja ostane za drugi dan. Ne zadane naju strela, če se zvečer oba ( poudarjam) treščiva na sedežno in si pogledava kakšen dober film, med tem časom ko v sušilcu čakajo cunje, da jih zloži nekdo ven.
Vse počaka...samo ljudje in mladost neuser posted image




Hani...kakor si boš postlal tako boš spal.
Točno tako, zato pravim, da če se ti zdi normalno , da imaš takole (ne)postlano, potem tudi na takšnem spi.

če pa ne razumeš poante pač ne razumeš.
[b]Mislim, da je ti ne razumeš. Osebno vem , da imaš lahko prav fino zbezljano življenje, če se ne zorganiziraš po pameti oz. če imaš za ponorjeno življenje in živčno vojno s partnerjem izgovor to, da imaš takoo naporen lajf, v resnici se ne znata zmenit in stopit skupaj, da si olajšata vse skupaj.

Nekateri enostavno nimajo služb od 7 do 15.
[u]Midva sva ena izmed njih, ki je definitivno nimava le do takrat- v večini časa. Seveda so tudi izjeme v pozitivo ( dela kdo od naju doma) ali v negativo. kar je še pogosteje ( gre kdo za več dni na seminar)

Nimajo možnosti toplega obroka na šihtu, nekateri imajo poleg tega še kar nekaj poti do šihta in nazaj. In nihče ama nihče me ne bo prepričal, da nekdo, ki dela 8+ur ina poleg tega še tričetrt ure, uro do šihta al do doma, otroke v vrtcu, ki jih mora pobrati do ure točno, po možnosti ni variante da bi eno dostavo ali odvoz opravil partner, ki mora skuhati kosilo vsaj v približno normalni uri, da kosilo ni večerja,
[b][/b]Tudi tule sva midva zraven, pa vseeno nisem do popoldne na dveh bananah in skorji kruha..Zakaj pa je potrebno , če prideš domov ob 16.00 kuhat kosilo s petimi hodi in potem čez dobro uro ( deca , ki so v vrtcu hodijo kmalu spat)še večerjo??

ko po treh bananah, dveh jabolkih in kosu starega kruha, pride človk domov in je lačen da bi vola pojedu, s kožo in rogmi skupi (ko seksa kalorije in OHje),
Če ima človek čas za dve jabolki, tri banane in kos kruha ( osebno se meni to sploh ne zdi tako malo in slabo- če smo že pri tem...)ima definitivno tudi čas pojest kaj bolj konkretnega.

da tak človek ni v časovni stiski. Sploh če želi še z otroci kaj početi
In kaj taka ženska z otroci počne? Če ji je prioriteta skuhat gala kosilo, pa potem še večerjo, pa vse pomit pa oprat...user posted image

Potem je pač treba vključiti multifunkcijski mode.

[u]ne ni treba, treba se je le zorganizirat in si postavt prioritete: npr. ali bomo danes jedli pečenko in tri priloge, ali le zelenjavno juho in šmorn, pa bo še čas za igro in druženje z muljčki[/u]

In se čist strinjam, da lahko delo počaka... sam **** je ker se samo ne bo postorilo. Tist kup cunj v sušilcu ne bo sam zlezu ven in se pospravil v omare. No vsaj jaz nisem s stanovanjem tud hišnih palčkov dobila.
Tudi pri nas se nič samo ne naredi in tudi palčkov nimamo, se pa kaj naredi kakšen dan prej ali kakšen dan kasneje- nihče zato ni šel lačen spat ali v samih gatkah v šolo.

Tako, da oprosti ampak nekateri pač dejansko imajo mogoče malo drugačne okoliščine in pač ne moreš presojat zgolj iz svojega ''''''''''''''''se počiva na kavč in gledava TV'''''''''''''''' ali '''''''''''''''' z rokami dela z ritjo razkopava''''''''''''''''.
Ne rečem, da je danes lahko furat družinsko življenje, če si čez glavo zaposlen in okupiran s službo otroci, gospodinjstvom, partnerstvom...Ne govorim, da je nama to vedno tako lahko in da živim sanjsko življenje. Govorim, da sva si tako uredila in zato imava tako. Lahko bi imela prav takšen kaos, ki ga opisuješ ti ( pa ga tudi imava včasih), vendar sva se oba precej potrudila in se še, da ga nimava. Ni treba kar zdravo za gotov vzet sedaj, da eni pač imamo lažje življenje in da eni pač nismo tako obremenjeni- ne- bistvo je v tem, da eni pač naredimo kaj zato, da nimamo tako nevzdržnega življenja za ceno, da ni stanovanje za v izložbo, da ni višek dneva ah in sploh kosilo ter oprane cunje, temveč kaj drugega- pri nas je to pač skupno preživljanje časa.

In verjamem, da smo v večini ženske narejene tako, da si delo lajšamo.
Kako lahko to verjameš, če v isti sapi pišeš, kaj vse "morajo " nekatere ženske ( z manj otroci kot jih imam jaz naprimer, z več prisotnim partnerjem kot je moj ali pa sem jaz, z otroci, ki so v vrtcu po 11 ur- in tam jedo vsaj 4x- moji pridejo iz šole lačni kot volki...)narediti- pa jim pol od tega ne bi bilo treba. Oz. bi lahko naredile veliko enostavnejše.

Lahko da se motim. Al pa kot Lukka pravi: Eno kosilo pa res ni tak bik dil. Sej ni. Sam vse prej in pol je treba vzet v obzir. S hišnimi pomočnicami, babicami, izvenšolskimi dejavnostmi in ostalem vred.

Takšnih , ki imajo hišno pomočnico je vsaj kolikor jih jaz poznam zelo malo- jamrajo pa ponavadi tako najbolj tiste, ki jim velikokrat babice in tašče kuhajo in likajo.

Ampak kot vidim ti satira ni nikakor blizu. Mi je res žal
Ne, nimam nič proti satiri, če je vzeta tako kot naj bi bila. Če se zavedaš, da je z njo navedena le pribljižna resnična situacija in da je vse skupaj malo spotencirano, da je bolj zabavno brati. Če pa z z njo potem na vsak način hočeš doseči, da bi ti vsi pritrdili , da je tvoja satirična navedba resnično in edino možno življenje slovenske žene in matere , potem pa se vprašam , če sploh veš, kaj je satira.
Lahk pa še jutranjo norijo opišem. Da bo kaos popoln.
Glej Dota, če želiš, zaradi mene lahko opišeš še celo leto. Ne vem kaj boš s tem dosegla. Kot sem že rekla, branje je zabavno in šaljivo- niti pod razno, pa ni ena in edina realnost. Verjame seveda, da se lahko marsikatera najde v njem. Ob tem se splača vprašati, kaj pa je naredila, da se tam ne bi našla?.





Ne morem verjet, da si šla zanalizirat en dan ene namišljene osebe...
Sej se bo morda kdo noter najdu, kakor se je marsikdo našel v mojem pisanju, vsaj delno, ker da se je v celoti, ne bo priznal, pa da mu podplate žgeš.
Ker za nesposobnega in neorganiziranega s slabim partnerstvom pa res nihče ne bo hotel veljat.

Jaz se v tako situacijo lahko komot vživim. Živim je pa ne. No včasih že, ko je norišnica iz takih ali drugačnih vzrokov. Kakor rečeno tudi ne vem kako je ko imaš dva ali več otrok. Si pa komot lahko zamišljam kaos.


PS. Ali si pomisla, da recimo morda kdo nima dostopa do toplega obroka. gostilne predaleč, štacuna predaleč, avtomat ima samo kofe in bobi palčke... za it na malco porabiš več kot pol ure ki ti pripada pa ure tržejo... itd. Si to lahko predstavljaš? Jaz si. Poznam ljudi. No jaz s tem nimam problemov. Okej imam, ker se mi ne da do gostilne, ker počasi jem in nikoli ne pojem v tiste pol ure kolikor imamo na voljo. Menze že dolgo niso več samoumevne.
Ko imam sama takšno situacijo nosim malico sabo v službo. Doma pripraviš ali pa kupiš na poti v službo in to je to.


PSS. Je bila pa lekcija. Na RR se ne splača karikirat resničnega življenja.

Ti ga kar karikiraj kolikor ti paše. Samo pri tebi je nerodno, kot sem ti že parkrat povedala, da potem pričakuješ, da bomo vsi tvoje karikirano življenje potrdili kot da gre za resnično življenje. In potem trdiš in trdiš, da takšni ljudje in takšno življenje res obstaja. Seveda obstaja , samo če sam tako hočeš oz. če ne narediš nič, da bi si ga spremenil na bolje.
PSS. Vsekakor bi bila v tem primeru opomba v stilu holivuda na mestu: 'vsi dogodki in osebe so izmišljeni. Vsakršna podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna'.






_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu dota)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 0:12:36   
dota
Omajgad. Tebi bo uspelo sfrustrirat še izmišljeno osebo.


PS a si kdaj razmišljala da bi se vrgla v politiko? Nenujno na državnem nivoju, tko lahk samo na lokalnem.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 0:24:17   
mateyka
spin-spin-spin patrino

(odgovor članu dota)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 7:27:14   
Luns
Bolj ali manj se vsaka znajde kak dan v dotinem zapisu in takrat ji pripada pravica da pojamra...in to je cel point. Nobena ni mučenica in noben ni vedno super mama/ženska. Če se pač počutiš izmozganga in rabiš mal tolažbe nazaj pa dobiš da ti itak ni nič hudga se ti zdi za malo. Ni pa treba zdaj delat enim cele drame pa potegnit ven kolk smo vse nezadovoljne pa frustrirane. Partnerja sta skup v dobrem in slabem!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 8:27:49   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Če ima ženska, ki s ji fuzla tako kot ti opisuješ, takega partnerja, da ne opazi kakšen kaotičen lajf ima njihova družina, potem mora sama nekaj narediti na tem. Kje do boga piše, da je treba delat kosilo s petimi hodi pa vsak dan sto na uro tipi top pucat, pa delat vse na enkrat?

Po mojem se Patrino ob karikaturah ljudi tudi zgraža. user posted image Ko bo razumela, kaj je karikatura, ji bo vse lažje. user posted image

In kaj je še najhuje? Ker ji še ni potegnilo, da bolj kot Lukec cvili in bolj kot skače okrog njega kot kura okrog svojih piščančkov, slabše je. user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
24.1.2014 9:05:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:07:08   
petea
V dobrem in slabem:
Mož: "Draga, moram ti priznati strašno resnico. Moje podjetje je bankrotiralo, oče me je razdedinil in še avto mi je vzel. Me boš kljub temu še naprej ljubila?"
Žena: "Seveda, dragi, in tudi zelo te bom pogrešala."

user posted image


P.S.: 'Vsi dogodki in osebe so izmišljeni. Vsakršna podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna'.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   [Brisano sporočilo]
24.1.2014 9:27:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:33:01   
skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: petea
P.S.: 'Vsi dogodki in osebe so izmišljeni. Vsakršna podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna'.


P.S. namenjen patrino?



Da se pridruzim tropu, podpis.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:35:28   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
IZVIRNO SPOROČILO: petea
P.S.: ''''''''Vsi dogodki in osebe so izmišljeni. Vsakršna podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna''''''''.


P.S. namenjen patrino?


P.S. dopisan za vse, ki zaradi današnjega k lenobi spodbujajočega vremena ne bi zmogli doumeti, da gre za šalo
user posted image


p.s.: Mi danes še bolj kot običajno ne gre tvoriti kratkih enostavnih besedil. Petkov miselni snežni odklop ...

< Sporočilo je popravil petea -- 24.1.2014 9:39:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:39:58   
skuštrana
Punce in fantje, patrino je pac patrino. Ona ima na rr svoj jaz ( no, mogoce se Lukec)ostali smo pac ovce v tropu, ki sledijo pastirju.
In prej kot to sprejmete lazje vam bo user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:45:31   
LuLu
b-e-e-e-e b-e-e-e-e-e

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 9:59:15   
Luns
Beeee....Beeee...saj ni tolk slabo bit v tropu user posted image

< Sporočilo je popravil Luns -- 24.1.2014 10:00:09 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 15:52:44   
patrino
O , jati , najbolj zaposlenih in jamrajočih gospodinj, ki dedce vsak večer masirajo, kako so utrujene, je uspel naklofati za celo stran samih pametnih postov. Ne vem kako vam to pri vaši zaposlenosti uspe. user posted image
Jaz lenoba imam za sabo žal le službo , pa še tisto ne celo, ker sem jo morala prej odkurit domov, če sem zaradi snega sploh hotela priti v našo kočuro. Žal sem jo iz službe odkurila prepozno.Mož je zaradi službene poti vzel avto na vse 4 in sedaj čaka bogu iza nogu v zastoju , tako da sem morala pod našim hribom zmontirat verige, da sem prilezla v klanec. Tečno, vendar je šlo. Mulčke sem že zbrala na kup, najedli smo se golaža, ki sem ga skuhala včeraj zvečer,med tem časom, ko sem se z vami zabavala tule gor. Sedaj galamijo v sobah, jaz pa delim svoj čas ob kavici z vami. Potem me čaka še za kakšne tri ure službenega dela in zvečer , ko se prisanka domov dragi, bom seveda vsa cvetoča. Enako cvetoč bo moj dragi, ki se po temle vremenu vozi iz Nemčije nazaj. Komaj čakam, da bova lahko drug drugemu tečkala in tekmovala med seboj, kdo je imel boj zagaman dan.
In ko nama bo najhuje, se bova spomnila na vas draga jata uporabnic, ki ste se mučile tule gor s svojimi plodovitimi posti in ki ste danes očitno trpele še bolj kot midva. Vsi najini problemi bodo v primerjavi z vašimi izginili kot kafra. In to je čisti realizem in ne satira. Da ne bo pomote.
Hvala celi jati za to. Žal ne morem reči, tropu. V tropu si bolj kot ovce ( te so tako ali tako v čredi in ne toliko v tropu), predstavljam volkove, lisice, ...Ve mi bolj pašete v pernato jato. user posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   [Brisano sporočilo]
24.1.2014 16:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 16:03:45   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

bravo, patrino. hvala, da si delila danasnji dan z nami. velika cast nas je doletela.

ajmo, ovce: b-e-e-e-e-e-e, b-e-e-e-e-e-e, ... (in tako naprej, saj stekate, ne?)

caki, al moramo po novem kokodakat? user posted image


pi-pi-pi?

ene, ta bolj pametne tukaj bi se verjetno oglašale 3,14-3,14-3,14

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   [Brisano sporočilo]
24.1.2014 16:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 16:19:45   
alda
Patrino a naj ti zdaj ploskamo?
Ok user posted image user posted image user posted image !



_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 16:29:58   
dota
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

O , jati , najbolj zaposlenih in jamrajočih gospodinj, ki dedce vsak večer masirajo, kako so utrujene, je uspel naklofati za celo stran samih pametnih postov. Ne vem kako vam to pri vaši zaposlenosti uspe. user posted image
Jaz lenoba imam za sabo žal le službo , pa še tisto ne celo, ker sem jo morala prej odkurit domov, če sem zaradi snega sploh hotela priti v našo kočuro. Žal sem jo iz službe odkurila prepozno.Mož je zaradi službene poti vzel avto na vse 4 in sedaj čaka bogu iza nogu v zastoju , tako da sem morala pod našim hribom zmontirat verige, da sem prilezla v klanec. Tečno, vendar je šlo. Mulčke sem že zbrala na kup, najedli smo se golaža, ki sem ga skuhala včeraj zvečer,med tem časom, ko sem se z vami zabavala tule gor. Sedaj galamijo v sobah, jaz pa delim svoj čas ob kavici z vami. Potem me čaka še za kakšne tri ure službenega dela in zvečer , ko se prisanka domov dragi, bom seveda vsa cvetoča. Enako cvetoč bo moj dragi, ki se po temle vremenu vozi iz Nemčije nazaj. Komaj čakam, da bova lahko drug drugemu tečkala in tekmovala med seboj, kdo je imel boj zagaman dan.
In ko nama bo najhuje, se bova spomnila na vas draga jata uporabnic, ki ste se mučile tule gor s svojimi plodovitimi posti in ki ste danes očitno trpele še bolj kot midva. Vsi najini problemi bodo v primerjavi z vašimi izginili kot kafra. In to je čisti realizem in ne satira. Da ne bo pomote.
Hvala celi jati za to. Žal ne morem reči, tropu. V tropu si bolj kot ovce ( te so tako ali tako v čredi in ne toliko v tropu), predstavljam volkove, lisice, ...Ve mi bolj pašete v pernato jato. user posted image




P.S.: ''Vsi dogodki in osebe so izmišljeni. Vsakršna podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna''.

< Sporočilo je popravil dota -- 24.1.2014 16:31:35 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 18:20:53   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
bravo, patrino. hvala, da si delila danasnji dan z nami. velika cast nas je doletela.

ajmo, ovce: b-e-e-e-e-e-e, b-e-e-e-e-e-e, ... (in tako naprej, saj stekate, ne?)

caki, al moramo po novem kokodakat? user posted image


pi-pi-pi?

ene, ta bolj pametne tukaj bi se verjetno oglašale 3,14-3,14-3,14


lol, too funny user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 19:48:02   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

O , jati , najbolj zaposlenih in jamrajočih gospodinj, ki dedce vsak večer masirajo, kako so utrujene, je uspel naklofati za celo stran samih pametnih postov. Ne vem kako vam to pri vaši zaposlenosti uspe. user posted image
Jaz lenoba imam za sabo žal le službo , pa še tisto ne celo, ker sem jo morala prej odkurit domov, če sem zaradi snega sploh hotela priti v našo kočuro. Žal sem jo iz službe odkurila prepozno.Mož je zaradi službene poti vzel avto na vse 4 in sedaj čaka bogu iza nogu v zastoju , tako da sem morala pod našim hribom zmontirat verige, da sem prilezla v klanec. Tečno, vendar je šlo. Mulčke sem že zbrala na kup, najedli smo se golaža, ki sem ga skuhala včeraj zvečer,med tem časom, ko sem se z vami zabavala tule gor. Sedaj galamijo v sobah, jaz pa delim svoj čas ob kavici z vami. Potem me čaka še za kakšne tri ure službenega dela in zvečer , ko se prisanka domov dragi, bom seveda vsa cvetoča. Enako cvetoč bo moj dragi, ki se po temle vremenu vozi iz Nemčije nazaj. Komaj čakam, da bova lahko drug drugemu tečkala in tekmovala med seboj, kdo je imel boj zagaman dan.
In ko nama bo najhuje, se bova spomnila na vas draga jata uporabnic, ki ste se mučile tule gor s svojimi plodovitimi posti in ki ste danes očitno trpele še bolj kot midva. Vsi najini problemi bodo v primerjavi z vašimi izginili kot kafra. In to je čisti realizem in ne satira. Da ne bo pomote.
Hvala celi jati za to. Žal ne morem reči, tropu. V tropu si bolj kot ovce ( te so tako ali tako v čredi in ne toliko v tropu), predstavljam volkove, lisice, ...Ve mi bolj pašete v pernato jato. user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 19:53:51   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
bravo, patrino. hvala, da si delila danasnji dan z nami. velika cast nas je doletela.

ajmo, ovce: b-e-e-e-e-e-e, b-e-e-e-e-e-e, ... (in tako naprej, saj stekate, ne?)

caki, al moramo po novem kokodakat? user posted image
  

pi-pi-pi?

ene, ta bolj pametne tukaj bi se verjetno oglašale 3,14-3,14-3,14


lol, too funny user posted image





NE!
mati me ni ucila materinega jezika.user posted image


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 24.1.2014 19:57:47 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 20:28:37   
mateyka
kalbo! sad sam se sjetila (pi, pi pi) user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=uyGUpfH2QcQ

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 20:35:16   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kalbo! sad sam se sjetila (pi, pi pi) user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=uyGUpfH2QcQ


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Kako bi reagirale, če...
24.1.2014 21:02:42   
kalbo
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?