Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Po eni strani bi mi predvsem psihično zelo pomagal, da vem, da je vse OK, po drugi pa nočem mojega pikca izpostavljat sevanju, če to ni nujno potrebno.
Glede na moje počutje vem da se nekaj dogaja. Ker če bi stagnirala na isti točki se ne bi počutila čisto drugače kot skoraj 14 dni nazaj. Slabo mi je. Sploh zjutraj mi gre kar gor ko jem. Žejna sem, vode ne morem piti ker se mi kar obrača. oboje isto kot prvič v teh tednih. Edina razlika je, da sem prvič v tistem vročem poletju pila radlerje kot zmešana, zdaj bi pa samo kislo. Tak da se nalivam s kislimi čaji, pa kakšen sadni sok ki ni presladek in sem zadovoljna. Edina skrb ki se mi pojavlja zdaj je ta, da mi G reče da plodek ne raste dovolj. Da je pač premajhen oziroma da v teh 14ih dneh ni zrasel dovolj. Pač moje nore misli.
čakamo poročilo.