witch
|
PepiBlot nič sekirat zaradi tokse. Tudi jaz je nisem prebolela pa normalno jem solato z vrta. Lepo jo operi pa v vodo daj nekaj alkoholnega kisa pa pusti par minut za razkužitev. To po mojem ubije če je kaj gor. Glede kil - jaz nisem zaležana, se gibam. Ok priznam, ne šporatam nekaj hudega, ampak migam vsak dan. Z vozičkom na sprehod, prej sva vsak dan šla sama.. Ne ležim in sedim doma. Sem pa dedno nagnjena k debelosti (babica, stric, očka, sestrična, bratranec...) in hrano gledam pa se redim. Sem velika, špeh je porazdeljen povsod. Imam ga na trebuhu, stegnih, riti, nikjer pa da bi res grdo grdo viselo. Še jaz sem šokirana, da glede na kile ki jih imam, pa boke širše, rit ni najmanjša je pa trda kot kamen. Nič viseča špehasta. Sem se pa zdadj odkar smo se preselili zredila za ene 4 kile. Ker pač kjer smo jejo sranje, zdravega ni za kupiti in smo tudi mi pristali na taki hrani. Sladkega skoraj ne jem, me pa trenutno nese bel kruh. Za zajtrk kos, dva pa še kakšna greška med dnevom in je to to. Pregled - danes sem imela drugega. Vse je ok. Izvidi od prvič super. Sladkor v mejah normale, kar sem zelo vesela. Tokse še vedno nisem prebolela. Najbolj vesela pa sem, da mi je vaga pokazala dve kile manj kot na prvem pregledu upam, da bo spet šla nosečnost tak fajn skozi kot prva. chocolatecake za voziček. Jaz se strinjam s tvoj dragim. Raje rabljen mercedes kot nova dacia. Zato sem tudi jaz kupila rabljen voziček PP. Pa daj raje kak euro več za jogi. Meni je ta najbolj pomemben. Da otrok spi na kvalitetnem ležišču. Tudi jaz sem si želela vse novo, na koncu pa je bilo vse rabljeno. Novo sem kupila samo posteljico in jogi. pa mi zdaj sploh ni žal. Vse to rabljeno bo zdržalo še enega, dva otroka. ne11 mirno na nuhalno. Vse bo ok. Bodi pozitivna. Kolesa imamo mi spredaj iz te pene. Na PP skateju. Meni so čisto ok. Nimam nič čez njih za povedati. Glede na to, da so zadnja napihljiva in sva 3x naredila luknjo med sprehodom sem bolj navdušena nad to peno kot gumo