|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 12:53:53   
Everest
Prišla iz pregleda. Vse je ok. Srček utripa. Presrečna user posted image Sem pa v šestem tednu, tako da me čaka še en pregled čez dva tedna. Komaj čakam . PDB zaenkrat 13.11 user posted image

(odgovor članu maladeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 12:55:13   
Everest
Pa čestitam Neza007 user posted image user posted image

(odgovor članu Everest)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 13:33:47   
srečka89
Wooow, kako ste se razpisale ... en dan me ni pa morem brat 2 strani za nazaj user posted image

Najprej čestitke vsem novim za nalulane pluske user posted image user posted image

witch velikost plodeka me ne toliko skrbi, ker ustreza glede na kasnejšo O, malček pa me skrbi to, da je plodovnice toliko, kot bi jo moralo biti npr. v dobrem 5 tednu, jaz pa sem v dobrem 6. (torej za 1 teden premalo). Rekel mi je sicer, da moram le več piti (tisto jutro sem res v 7 urah spila niti pol litra, ker sem bila v službi tako zaposlena - mogoče je to vzrok za tak rezultat), sicer pa je vse ok. Potem pa sem šla seveda brat o tem in bi lahko premalo plodovnice v zgodnji nosečnosti pomenilo možnost okvar pri plodu, ker ni dovolj oblazinjen in se težje razvija. Posledično naj bi bila večja možnost splava. Jaz sem sicer pozitivna in skušam sedaj res pit skoraj 3 litre na dan, da ne bi bilo kaj narobe ... ampak še vedno imam skrbi. Verjetno ga bom kar poklicala in direktno vprašala, če lahko pitje vode res dokaj hitro popravi količino plodovnice.
Ima katera izkušnje ali pozna kakšno punco s podobno "težavo"?

Jaz sem drugače v šolstvu, ampak sem mobilna, tako da delo vključuje tudi vmesne vožnje. Zaenkrat se počutim tako dobro, brez kakršnihkoli slabosti, da lahko delo nemoteno opravljam.

Kremica držim pesti, da se krvavitev kmalu poslovi in, da bo vse ok user posted image

Belja na pregled ni nujno da prideš tešča, v laboratorij pa ja - če ga imaš na isti dan kot pregled, potem moreš bit pač tešča zaradi vseh testov (sladkor, toksoplazmoza, sifilis, rH in še nešteto drugih stvari, ki si jih nisem uspela zapomniti).

Everest čestitke za uspešen pregledek in bitje srčka user posted image

Chocolatecake... danes je tudi tvoj "dan D". Poročaj, kako je bilo na pregledu ... smo firbčne user posted image
Drugače pa vsa čast, da hodiš na take treninge! Jaz sem bila redna obiskovalka fitnessa, ampak sem sedaj na pavzi že 1 mesec, počasi pa bom spet pričela, ampak brez pretiravanja ... ravno toliko, da pridobim še malo mišic v rokah, da ne bom imela muskelfiber, ko pride otroček heheheuser posted image

No, pa sem se tudi jaz razpisala ... upsss user posted image
Uživajte v petkovem sončku ... in seveda v vikendu, ki prihajauser posted image
Mene čaka v nedeljo družinsko kosilce in upam, da se bova uspela zadržati in še naprej skrivati veselo novičko, ker čakava na veliko noč user posted image

(odgovor članu Everest)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 13:58:32   
polhek2
Čestike za pluske in srčkeuser posted image user posted image

Tudi jaz sem kar ok, sicer noro utrujena, slabosti ves čas, moram skoz pazit kaj in koliko pojem....
Komaj čakam da mineta še 2 urci in pobegnem domov, zdej sem imela malo pavzice, pa šibam delat naprej,


lep sončen vikend vse skupaj pa se tipkamo user posted image

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 20:27:59   
chocolatecake
No, da še tukaj poročam.
Nosečnost je v maternici, gestacijska vrečka je velika 10,7 mm, drugega pa se zaenkrat žal ne vidi. Ocenjena starost je pa malo manj, kot sem pričakovala.
Mislim namreč, da sem noseča 5 tednov in minimalno 2 dni, ginekologinja mi je pa ocenila 4 tedne in 1 dan. Ampak je rekla naj ne skrbim zaradi odstopanj, da je to težko določit, da je malo na približno, ker pri meni ne morejo upoštevat zadnjega dneva menstruacije in da se bo več videlo čez 14 dni. Srčka še ni bilo videti, ampak me je tudi pomirila, da je za srček še precej časa.
Nisem še čisto "zrelaksirana", to bom, ko vidim srček, mi je pa ful lažje, ker nerabim več skrbet zaradi IMN.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 20:42:19   
Žabinčica
Chocolatecake, super. To je to, boš videla, kar brez skrbi user posted image .

Sicer se vam pa tudi jaz pridružujem, sem danes zagledala user posted image in ne morem še čisto verjet user posted image . Brala vas sicer še nisem; z enimi se že poznamo iz drugih tem; bom pa pogledala malo kaj ste kaj pisale.

Upam da bomo lepo čvekale user posted image in čestitke vsem user posted image .

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Novembrke 2015
20.3.2015 22:49:54   
*lina11*
Hej punce,

v pon. sma zagledala user posted image in seveda oba vesela.... Prvi pregled imam 15.4. in komaj čakam, da slišim srček :) me je pa h krati kr malo strah ....

(odgovor članu Everest)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 6:20:38   
Everest
srečka89 jaz si isto mislim, sploh več ne dohajam vseh novic in novih nosečk user posted image . Bodi pozitivna, prepričana sem, da je vse ok. Mislim, da se ti bo stanje do naslednjega pregleda samo od sebe popravilo. Čisto hipotetično - je možno , da je kaj narobe meril in si dejansko tudi z plodom v šele 5.tednu, in potem temu tudi količina plodovnice ustreza? Srček je že slišal? Pri 6. tednu se naj bi že slišal. Optimistično do naslednjega pregleda user posted image .
chcolatecake jaz sem imela čisto isto situacijo, ko sem imela prvi pregled šele v 4.tednu. Po ZM pa bi morala biti že 6 tednov in 5 dni. Odstopanaj so možna ja, tako da čisto nič ne skrbi. Lepo skrbi zase in za svojega sončka in na naslednjem pregledu bo že veliko večji user posted image .
Čestitke Žabinčica in *lina11* user posted image .
polhek2 se pridružujem z grozno utrujenostjo. Na žalost v službi nimam ravno razumevanja glede tega. No ja, menda sčasoma to mine.
Compass jaz sem tudi že razmišljala malo o nuhalni. Predvsem zaradi tega, ker so potem lahko že termini zasedeni pri izbranem zdravniku.
Izkoristite soboto in sonček, peljite pikice na kak sprehodek user posted image .....jaz pa v službo šibam. papa

(odgovor članu *lina11*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 7:16:03   
aprilcica
Čestitammm vsem "novim" nosečkamuser posted image user posted image user posted image
Punce ne bom se deala pametne, ampak l en droben nasvet-ne se obremenjevat z velikostjo ploda. Otrok se že razvija po svoje in ga bo naše sekiranje le še obremenjevalo i mu škodilo. V prvi nosečnosti mi je ginekolog le 5x v celi nosečnosti povedal velikost dojenčka in na koncu sem ga celo vprašala, zakaj mi noče povedat, koliko je velik - in ta mi je rekel, da smo nosečnice take, da se gremo takoj primerjat s tabelmi z interneta in potem se začnemo sekirat, če ne ustreza tabeli; in da nočemo razumet, da so to le ocenjene velikosti in da je vse odvisno, kako ginekolog, z miško na računalniku potegne črto in kako je otrok obrnjen. Sem bila tako vesela, da mi je vsaj eno sekiranje prišparaluser posted image . Lepo bodte, jaz grem si pa zajtrk narest:) Pa čim bolj mirno nosečnost vam žeimuser posted image

(odgovor članu Everest)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 8:34:22   
Compass
dobro jutro punce!

Pa dobrodošle vse nove!! user posted image Super, vidim da se nas bo kar nekaj nabralo..

chocolatecake super novičke! Zdej pa malo lažje zadihaj, na naslednjem pregledu bo pa tud vse super!user posted image

Everest tudi ti delovna? Jaz tudi. Hvalabogu sem samo do 12h. Potem pa domov. Sem tudi jaz prav utrujena, včeraj sem samo padla v posteljo.. Ja nuhalna me zanima zato, ker prvič sem bila v Domžalah pri dr. Strah, ampak jo je takrat ena nadomeščala. Sem mislila k njej it, pa sem slišala že en kup zgodbic da ima pripombe, če si malo močnejše postave in da je nasploh zelo prisiljeno prijazna.. Pa ne vem, če imam živce za to.. Razmišljam o Postojni ali pa o Dravljah.

aprilčica
tudi jaz imam takega G. Se spomnim iz prve nosečnosti, ko so vse govorile koliko so jim G rekli, da so otroci težki. In sem ga prov vprašala mojga, da zakaj pa on tega ne pove men, pa mi je prav isto reku. Mogoče mava pa istga?! user posted image

Punce, lepo soboto! Mi bomo popoldne piškote pekli verjetno, zvečer grem pa malo ven po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu aprilcica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 9:23:43   
chocolatecake
Everest fora je v tem, da točno vem kdaj je zadnji možni termin, ko sem zanosila, ker po tistem s partnerjem do dne, ko sva zagledala user posted image nisva več imela spolnih odnosov. Če upoštevam, da lahko semenčeca počakajo do 3 dni in da je mogoče ovulacija prišla šele kakšen dan po tisti sluzi in špikanju je plodek največ 2-3 dni mlajši in ne več kot en teden.
Ampak sem potem doma gledala kaj naj bi se videlo v 6. tednu na spletni strani od zdravstvenega centra Dravlje in bi moja sličica iz ultrazvoka prav tako čisto ustrezala mojemu izračunanemu datumu, oziroma glede na velikost gestacijske vrečke celo bolj mojemu datumu, kot tistemu od ginekologinje. Čisto šolsko ustreza začetku 6. tedna oziroma koncu 5. tedna.
Konec 5. tedna namreč gestacijska vrečka doseže max 10 mm, moja je bila 10,7mm.
Plodek oziroma njegovi utripi, pa se pokažejo najkasneje do 22 mm, tako, da imam tudi zato še čas, ampak bom kar vztrajala pri mojem datumu.
Me je moj hecal, ko mu je ginekologinja rekla za datum, da z njim sem že takrat nazadnje user posted image , da zdaj naj pa povem s kom sem en teden po tistemuser posted image .

Aja pa dobila sam dabroston, kao preventivno, glede na vse težave, ki se jih imela s hormoni pred zanositvijo. Prepovedala mi je tudi, da hodim na kakršnokoli vadbo (razen prilagojeno nosečnicam in sprehode) in da se na zaenkrat rajši izogibam spolnim odnosom. Rekla je, da takšne čudežne nosečnosti ona smatra, kot malo rizične in če želim lahko dobim tudi bolniško, pa sem jo zaenkrat zavrnila.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 9:56:38   
belja
Compass, aprilčica, meni je moj G (tudi moj je moški) rekel identično isto kot vama, glede mer otročka. Imammo mogoče istega??? user posted image Pa sej ima prav. Imamo en primerek prav tukaj u skupini, chocolatecake (ne mislim grdo ali nesramno) je takoj po pregledu pogledala na tablece na internet user posted image Drugače pa chocolatecake, sem včeraj cel dan čakala na tvoj post, če je s pikoco vse ok. Sem prav vesela zate!!!

Nuhalna: 2x sem šla k dr. Strah, pa bom verjetno šla tudi tokrat, če ne bo imela že zasedenih terminov.

Dobrodošle vse nove!!!

Mene noro daje utrujenost ... sem si privoščila počitek, velika 2 je prevzel moj, jaz pa sem spala spala spala .. Pomoje za en tedn naprej in en teden nazajuser posted image . Danes grem s prijateljicami na žur, boboleči želodec kul izgovor glede alkohola?user posted image

< Sporočilo je popravil belja -- 21.3.2015 9:57:12 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 10:01:59   
Compass
belja tudi ti iščeš izgovore? user posted image Tudi jaz user posted image Jaz bom na antibiotikih user posted image

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 10:09:36   
chocolatecake
Hehe res je belja ženske smo pač nagnjene k paničarjenju user posted image .
Čeprav so mene tabele na internetu v bistvu pomirile, ker vidim, da je tudi za starost ploda, za katero jaz vem, da je prava vse OK in da nič ne zaostaja v rasti, kot bi lahko sklepala glede na ocenjeno starost ginekologinje.
Jaz grem tudi "žurat" s prijateljicami in tudi jaz iščem izgovore user posted image .
Mislim, da bom uporabila kar težave z želodcem, isti izgovor uporabljam, ko me sprašujejo zakaj sem nehala hodit na vse vadbe s katerimi sem bila do zdaj obsedena user posted image . Tistega z antibiotiki si ne upam, ker že imamo eno nosečko v družbi, pa je nočem strašit, da se me bo potem izogibala user posted image .
Kdaj boste pa ve povedala kolegicam? Jaz sem do zdaj samo eni.

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 21.3.2015 10:11:02 >

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 10:19:39   
belja
Sama načrtujem biti tiho do nekje 15ega tedna, z izjemo moje mame. Ta bo izvedela okoli nuhalne. Tak je planuser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 10:36:01   
Compass
Po nuhalni bomo pomoje vsem povedal.. planiram, da bomo dal delat eno majčko, da jo bo mali nosu.. v stilu "postal bom veliki brat" al pa kej tazga..

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 10:47:35   
polhek2
Hej hej,

dobrodošle nove, sej že zelo slabo sledim. Danes zjutraj sem mislila da je petek in sem moža ob 6ih zbudila za šihtuser posted image POl mi je pa nekako ratalo nazaj zaspat do pol devetih.

Zdaj gledam smučanje, skoke itd, potem gremo pa k babici na kosilo, se možek še ni odločil ali se nama bo pridružil ali bo doma. Trenutno čisti vrtno ograjo, tamala se pa z rolarji preganja.

grem še malo navijat za naše, vam želim pa prekrasno sobotouser posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 13:06:45   
luca90
Pozdravljene. Vceraj sem imela prvi pregled. Use fajn. Edino ful je majhen tako da je ocitno mlajsi kot naj bi bil po izracunu. Sem ocitno zanosila lih mal pred februarsko menstruacijo. Tako da mam 2.4. Spet pregled. Da bo lepsa slikca je rekla :)

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Novembrke 2015
21.3.2015 17:40:03   
srečka89
Chocolatecake - me veseli, da je vse kot mora biti ... srček bo pa zagotovo naslednjič lepo tik takal, nič skrbet! user posted image

Everest - seveda, ostajam pozitivna in optimistična, še posebej zato, ker mi je rekel le naj več pijem in mi ni to prikazal kot nekaj groznega ali, da bi bilo res rizično. Sem pa iskala na spletu velikosti gestacijske vrečke (nisem si mogla pomagat hehe), da vidim kakšno je odstopanje in sem ugotovila, da je za kak mm premajhna, plodek pa za dober mm večji od povprečja, tako da je vse v mejah normale. Sicer pa je sigurno pravilno določil čas nosečnosti, ker tudi jaz vem kdaj je očitno ratalo in tudi CB digital mislim, da se ni zmotil. Ja, srček je veselo tiktakal, po slikci sodeč tudi ni tako omejen s prostorom, tako da sem sproščena in vem, da bo naslednjič že vse super user posted image

Ja več nas je takih, ko gremo gledat tabelce, še posebej, če smo prvič user posted image , ampak mene in chocolatecake so podatki pomirili ... ker na samem pregledu sem bila tako vzhičena zaradi bitja srčka in vsega, da sem čisto pozabila vprašati, kaj pa pomeni to, da je plodovnice premalo, ali je s tem plodek ogrožen, kako hitro se lahko to "popravi" s pitjem tekočine itd.. Čakat 1 mesec do naslednjega pregleda pa je malček muka, raje skušam najti neke preverjene info. na spletu. No, to je vsaj moje mnenje. Če bo vse v redu, pa se kasneje zagotovo ne bom vsak mesec primerjala s tabelcamiuser posted image

Jaz utrujena nisem toliko, kot sem zaspana. Cel čas zeham user posted image

belja ... vsa čast, če boš uspela biti tiho do 15. tedna - izdaš recept kako lahko vse to veselje držiš v sebi?user posted image
Midva sva ožjim prijateljem povedala, staršem pa za veliko noč, kot sem že omenila. Moj bi pa itak že zdavnaj povedal, če ga ne bi bremzalauser posted image

luca90 super, da je vse fajn ... koliko pa naj bi bila noseča?

Čestitke vsem novim user posted image user posted image

A ima še katera skoraj vsako noč kakšne lepe sanje? Jaz sem v tem tednu sanjala, da bo punčka, pa da bo fantek ... verjetno zato, ker moj že komaj čaka, da izve spol ... čisto je neučakan ... in jaz z njim user posted image




(odgovor članu luca90)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Novembrke 2015
22.3.2015 9:39:37   
Compass
No, dobro jutro punce!

Kako ste? Ste se punce na žurale? Jaz sem tudi imela žur, samo ne tak fajn žur. Je mali očitno spet mal zbolu, in se je celo noč prebujal. Zdaj ima prav zelen smrkelj in kašlja. Upam, da bo hitro boljše. Če ne bo treba spet v bolniško.

Glede nuhalne mi je pa ena priporočala eno zraven Kranja, da je ful fajn. No, saj najprej je treba dati pregled skozi, potem se bomo pa naprej naročal..

Sicer je deževen dan, ampak vam želim eno super nedeljo, jutri pa v nove zmage user posted image

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Novembrke 2015
22.3.2015 11:31:45   
82ka
Živjo, punce,
tud jaz se vam pridružujem, sm čist nova tuki gor. Učeri sem slučajno naletela na ta forum. Tud jaz sm noseča in imam PDP 3.11. Sm pa verjetn najstarejša tuki 44 let (ne ni napaka). Mam 2 že zelo velika otroka in pričakujemo tretjega. Za enkrat vse OK, bla že na pregledu v 6 tednu, potrjena nosečnost, lepo v maternici, vendar se še ni videlo srčka. Naslednji pregled mam pa 30.3. Že komi čakam. Drugače sem pa u redu, samo od prejšnjega tedna me je začela slabost matrat tako kot je že ena omenila, če ne jem mi je slabo, ko se najem mi je še bolj. Bruham zaenkrat ne, ni mi pa najbolj prijetno. Ampak bomo že zdržale...

Pozdravček vsem.


(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Novembrke 2015
22.3.2015 11:54:12   
chocolatecake
Dober dan ! user posted image
belja dobra si, če boš zdržala tako dolgo. A ni ponavadi tako, da se okoli 15. tedna že kar pozna trebušček?
luca90 Čestitke za dobre novice.
CompassBabji žur je uspel, samo jaz nisem uspela biti tiho in sem prijateljicam povedala, da sem noseča. So bile vse zelo zelo vesele zame, sploh ker vedo kakšne težave sva imela s partnerjem in da sva bila že skoraj prepričana, da otrok vsaj po naravni poti nebo. Upam, da se tvoj mali kmalu pozdravi in da bo takih žurov, kot je bil tale z smrkanjem in kašljanjemv paketu, v prihodnje čimmanj.
82-ka Dobrodošla med nami in iskrene čestitke tudi tebi. Veš kako je leta so samo številka, važno, da so naši user posted image zaželjeni in ljubljeni, pa da bi bili zdravi, pa bo vse OK.
Srečka89 glede sanj... jaz jih trenutno nimam, sem jih pa imela kakšen mesec predno sem zanosila. Sanjala sem čebelico in našla razlago, da to pomeni veliko srečo, lahko tudi zadetek na loteriji, potem sem pa po čudežu zanosila user posted image . Drugače mi 6. čut pravi, da nosim fantka, čeprav bi bila zelo vesela tudi punčke.
Kaj pa ostale ? Imate kakšen 6. čut kaj pričakujete? Boste na nuhalni in/ali morfologiji vprašale če se vidi spol? Jaz vem, da bom, sem čisto preveč nestrpna. user posted image

(odgovor članu 82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Novembrke 2015
22.3.2015 13:00:27   
polhek2
Hejhej,

compass naj se mišek jitro pozdravi, mogoče pa tudi tebi malo počivanja na bolniški ne bi škodilo.

Evo pri nas je posijalo sonce, kosilo smo pravkar pojedli, pogledam smučanje in malo poležim na kavču, potem pa do sosede na kofe da bodo otroci malo zunaj.

čestitke za vse super preglede in dobrodošle noveuser posted image

Midva bova kar še nekaj časa tiho kot sem rekla, letos je za mano že abrazija, in hčerka ima že 8 let, tako da bomo počakali vsaj do 12 tedna predno ji poveva, za njo pa sledijo vsi ostaliuser posted image

(odgovor članu Everest)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Novembrke 2015
23.3.2015 6:41:40   
belja
jutro!!!!!

Babji večer se je odvijal zelo zanimivo, glede na to da sta bile 2 punce na antibiotikihuser posted image sem sama žulila deci vina cel večer. Malo železa in dobrih mineralov iz vina pa tut ne škodje aneuser posted image . Bila sem pridno tiho.

Glede spola ... mislim da bo tudi tokrat presenečenje, če bom le zdržala.

82-ka, iskrene čestitke, želim ti zdravo nosečnost in brez problemov!

Meni je pa trenutno tok hudo ... Sem videla da ima starejši sin jutri v vrtcu nastop (se pripravljajo že dlje časa da pokažejo nam staršem), pa imamo žal pogreb ki se ga moremo udeležit, sicer otroka gresta ta čas v varstvo. Mali je tako jokal zjutraj ko sem mu povedala, meni je pa srce pokalo ... Sej je malenkost, ampak sva prizadeta oba. Mah, prav dan mi je pokvarilo, škoda da je naklučje ravno tako user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Novembrke 2015
23.3.2015 7:13:03   
Compass
Jutro!

Kako je blo pa meni včeraj slabo.. komaj sem živela no.. user posted image

Zdej pa veselo v službi. Mali je imel prejšnjo noč le ene manevre, ker včerej je bil v redu, tako da je dans kar šel v vrtec. Meni bi prav sedlo mal dopusta ja.. čeprav bi ga zdej kr šparala mal za to, da bom lahko šla prej na porodnško user posted image

Kako ste ve?

Nič, grem še kavo spit, pa se še kej beremo. Lep dan punce!!

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?