|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 8:16:34   
maladeklica
malalabodka user posted image user posted image


no v pondeljeke sem potem klicala k gin pa so mi rekle da dokler ni kake sveže krvi naj se ne ustrašim. je rekla da je rjavi izcedek kar pogost pri nosečnicah in da ni zato nič strahu. sicer se mi je včeraj spet pojavil. in sem si rekla če bo do juri še kaj grem pop pa kar tja, pa da vidim kaj bo.

jaz sem test delala dan po zaostali men. v soboto zjutraj sem delala, moj je biu skos zraven ubistvu je kr on morau gledat. imela sem pa test first sign duo. Pa se je takoj pokazau rezultat +. vendar je biu moj malo v dilemi če to res prav kaže, ker nama tok časa ni uspelo da ni verjel da je to to. pa sva šla še v dm da sva kupila clear blue in sva v nedeljo test ponovila.
moj je biu spet zadolžen za gledanje na ekranček :) pa pravi ja zgleda da nama je pa res uspelo :)


jaz sem zaenkrat še 26 oktobra bom pa 27.

hvala bogu imam diplomo pod streho že leto in pol in nimam teh skrbi več. sedaj se morama samo boriti z dolgčasom v službi in to je to.


(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 8:29:56   
aprilcica
Živjo! Evo tudi midva sva zagledala user posted image in sva presrečna:) Doma imamo že eno 11-mesečno aprilčico in sedaj bomo dobili še novemberčka ali novemberčko user posted image Pregled imam komaj 15.4. (10.teden) in po izračunih naj bi bi dan D 15.11.2015. Sem pa stara 27 let in ob rojstvu pa 28 :) Kako ste ve? Še to me zanima- a je katera že odprla skupino na Facebooku? Samo zanima me :) Uživajte in božajte svoje trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maladeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 8:49:05   
belja
aprilčica, čestitke!!!
Imava približno hkrati PDP. Sama še nisem nič klicala G. Se mi ne mudi, bom že enkrat. Sama raje vidim da grem malo kasneje pa da se lepo vidi.

Glede FB-ja ... Ko sem se v zadnji nosečnosti pridružila skrivni skupini nosečnic na fb-ju so vsi vedeli da sem noseča ... Ne vprašte me kako. Na fb-ju se takoj pridružim, če le ne bomo imela imena skupine Novemberke 2015 (čeprav vem da je to edino logično), ampak kej pa vem mamo skrivno skupino Mamice ali pa Sončki ali neki drugega. Da le naključni obiskovalec fb-ja ne bo prebral da se je Ime Priimek pridružil skupini Novemberke 2015, ker valda pol vsi vedo. To mi pa ni.

(odgovor članu aprilcica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 9:04:55   
aprilcica
Belja se strinjam s tabo. Prav zaradi tega sem se na fbju pridružila na koncu prve nosečnosti, ker nisem želela, da vsi vse potankosti vedo o meni. Je pa fajn, ker si lahko ful pomagaš med seboj in je bolj pregledno vse skupaj.... samo moje mnenje. Pa še to: v prvi nosečnosti sem imela manijo na čokolado in očitno bo tako tudi sedajuser posted image user posted image

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:06:08   
bojana39
Pozdravljene se vam bom kr pridruzila ceprou sem dolgo odlasala...tudi mi imamo pdp 8.11. Vendar me je kar malo stdah saj imam v roku enega leta ze 2 ss.. me prav steah je kaj bo tokrat.drugace se pa počutim ok in komaj cakam na pregled drug tedenuser posted image

(odgovor članu aprilcica)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:21:53   
chocolatecake
Dobrodošle nove članice!
Jaz sem bila pa 100%, da se ne vidi če se pridružiš skrivni skupini.user posted image
Če boste dale ime mamice ali sončki, potem je to zame isto kot če date Novembrke 2015, ker nimam še otrok in bodo vsi točno vedeli zakaj sem se pridružila, pa za vse ostale, ki pričakujejo prvega tudi.
Torej bi moralo biti kaj manj očitnega mogoče jesen 2015, pozitivčice 2015, enajstkice, indijansko poletje, nimam nekih dobrih idej, ampak ob vsakem primeru nekaj nevtralnega,ker res nebi želela celem facebooku že zdaj povedat, da sem noseča.

(odgovor članu bojana39)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:26:33   
belja
indijansko poletje mi je zelo všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Predlagam da se ena punca javi in ustvari skupino, ostale pa ji na zs javimo imena in priimke, da administratorka ve, katero lahko potrdi (tista ki ne javi na zs pač ni sprejeta, oz mora administatorki obrazložiti zakaj se želi pridružiti skrivni skupini s tako zanimivim imenom.)

< Sporočilo je popravil belja -- 18.3.2015 10:30:51 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:30:54   
Compass
indijansko poletje user posted image ta je huda user posted image

Jst se bom FBju pridružila pol k bodo že vsi k so men pomembni zvedl za nosečnost. Prej ne.. čeprav vem, da če je skrivna skupina pol se res ne vidi. Ampak vseeno. Tud v prejšnji nosečnosti smo se šele pol na FBju dobile.

Jst tud še nimam pregleda naročenga. Jutri bom poklicala, ker moj G itak tako čudno dela, en teden je, pa ga pol spet ni.. Tko da upam da jih jutri ulovim. A to že kej razmišljate kam bi šle na nuhalno?

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:41:36   
maladeklica
no jaz se tudi ne nameravam pridružiti FB skupini dokler nama pomembne osebe ne izvedo od naju oz bodočih dedkov in babic.

zato mi je čisto vseeno kako bi se skupina imenovala.

samo v vednost da bodo pa mogoče katere samo iskale fb skupino da se ji priključijo pa ne bodo spremljale tega foruma.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 10:46:00   
witch
Sem razmišljala o cb digital, ampak mi je res škoda tega denarja. Ker če črtica na testu je potem je. Ni pa nežna, namišljena. AMpak je in se vidi. Na nedeljskem testu je bila blaga in je danes še zmeraj gor.
Jaz sem prvič ful pozno delala test in je bila črtica takoj. Še preden se je pokazala kontrolna. In zdaj pač pričakujem da bo močna. Je pa verjetno toliko prej.
Na krvni test ne grem. Prvič ker nisem doma, drugič ker mi je škoda denarja. Prvo nosečnost sem preživela zelo mirno. Bil je pozitiven test, ker ni bilo naravno sem imela krvni test v neplodnostni in uz ker je to bilo pač potrebno. Uz mi je dal potrditev da je to to, srčel je bil in sem bila čisto mirna, se nič obremenjevala z beto in ne vem čem. Tak da, test je pozitiven, tudi čutim da se nekaj dogaja. Naročila sem se na pregled, imam ga 2.4. Če bo šlo nekaj narobe itak nič ne moremo, takrat pa upam, da bo že en lep srček tik takal v meni.

Čestitam vsem novim nosečkam.

Jaz sem trenutno stara 29 let. Bo pa avgusta prišla 30.ka. Hmmm moja želja je bila imeti prvega otroka pri 25ih, pa je bil komaj pri 28ih. Tak da se je vse skupaj malo zavleklo. Je pa bila vedno moja želja do 30. leta imeti dva otroka. Ok, zdaj bo en pač mičkeno pozneje. Tretji pa bo prišel na vrsto nekje do 35. leta. AMpak to je res maksimum.

Mene bolj kot ta rahla slabost, utruja trenutno prehlad. Celo noč nisem spala. Ob 5ih se je mali nagajivko odločil da ima dovolj. Sem ga komaj prepričala da je nazaj zaspal za še dve uri.
Drugače pa imam enega pridnega otročka, ki ponoči ni priden. Namreč v 14 ih mesecih še nismo spali ponoči. Tak da sem že navajena. Je pa zdaj tolko huje ker sem utrujena, bolna, glava boli... Bo boljše user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:14:40   
polhek2
Hej hej nove dobrodošle user posted image

Kar se FBja tiče, nisem pristaš ker tam je vseeno hitro vse bolj javno, ena pozna eno ki jo imeš med skupnimi prijatelji pa je kmalu zabava, sem slišala že nekaj sočnih zgodbic na to temo. Definitivno se pa ne bi pridružila pred NS ko bomo novico tudi povedali uradno.

Pri hčerki smo veselo čvekale na RR, sicer takrat pod drugim nickom, ki je v 10 letih postal zelo prepoznaven user posted image in zato je razlog da sem pri prejšnji, sicer neuspeli nosečnosti odprla nov nick, ko bodo prvi meseci za nami, se vam pa z veseljem razkrijem.


jaz trenutno čakam sodelavce da gremo ven na kosilce, malo na sonček, drugače mi je zadnjo uro malo manj slabo, čeprav najhujši so meni prav večeri, in se sprašujem kdo si je izmislil besedo jutranja slabost??.... no pri meni je celo dnevna podaljšana v večer, semp a ravno pred kratkim brala da je to dober znakuser posted image


punce lepo se imejte pa se tipkamo kaj popoldan user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:29:33   
witch
Kaj pa kakšen seznam bi imele?

Jaz ne bom šla v fb skupino. Ker se jih naenkrat nabere preveč in je potem samo kreganje pa ne sledijo ena drugi... Ostanem tukaj in upam, da tema ne bo zamrla.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:33:31   
belja
Bomo pa pol kasneje, po nuhalni na fb-ju odprle. Glede krega pa mislim da je tako. Če se nekdo želi kregat se lahko na RR ali na FB user posted image . Običajno pa te male skupince prov fino delujejo, si bomo lažje slikce kazale. Zaenkrat je čist super tuki user posted image

Upam da vam slabosti hitro minejo!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:36:34   
witch
user posted image

Ime, starost, nosečnost, št. otrok, spol


1.11.

2.11.

3.11.
anonimnauser posted image

4.11.
rdečebela

5.11.
luca90
Tjaško.

6.11.

7.11.

8.11.
tia12
muca333
bojana39

9.11.

10.11.
sončica11

11.11.

12.11.

13.11.

14.11.

15.11.
polhek2
aprilcica, 27, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

16.11.

17.11.
chocolatecake, 24, 1user posted image , user posted image

18.11.

19.11.

20.11.

21.11.

22.11.
witch, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

23.11.

24.11.

25.11.

26.11.

27.11.

28.11.

29.11.

30.11.


Skupaj nas je: 12


< Sporočilo je popravil witch -- 18.3.2015 12:45:48 >


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:43:26   
chocolatecake
witch super seznamček :)
Lahko me kar vpišeš torej:
chocolatecake, 24 let, 1. nosečnost, datum PDP pa sporočim v petek, imam na sumu 17.11., bomo videli, če imam prav :).

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 12:47:51   
witch
To je nekak to. Upam, da vam je ok seznamček. Zdaj ga pa je potrebno samo še dopolniti. Lahko dela vsaka sama, lahko katera prevzame, če ne bi pa prosila, da se podatki za seznam pišejo odebeljeno.

Ene par vas je še, ampak nisem nikjer zasledila pdpja.

chocolatecake pdpji se bodo itak spreminjali. Ampak za zdaj naj bo vsaj nekaj za lažje delo in orientacijo.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 14:28:47   
srečka89
Ojlaaaa ... jaz se vam javljam po prvem pregledku.
Kot sem predvidevala je bila O kasneje in je zato plodek velik za 6t 5d (drugače sem pa 7t 6d). Moj je bil zraven, videla sva plodek in rumenjakovo vrečko. Poslušala sva tudi srčka, ki že veselo tik taka, tako da sva presrečna user posted image user posted image
Naslednji pregled imam šele 23.4., ko naj bi dobila tudi materinsko knjižico user posted image
Jutri pa moram tudi jaz na tešče v laboratorij na vse možne preiskave user posted image

Podatki za na seznamček:
srečka89, 25 let, 1. nosečnost, PDP 9. 11. 2015 (po ZM bi bil 29.10., O je bila 8 dni kasneje, tako da bo verjetno bo kak dan prej kot 9.11., točno bo določil na naslednjem pregledu, za zdaj naj velja ta datum)

NeziPezi - Kako je pa potekal tvoj pregled? Vse ok?user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 17:04:07   
chocolatecake
srečka89 Super! Sem zelo zelo zelo vesela zate user posted image . Jaz sem potem kar dober teden za tabo, tako, da upam, da se bo v petek že kaj videlo in da tudi jaz prinesem dobre novice.

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 17:07:48   
Kremica
No tako, še ena srečka nosečka. Po mojih izračunih bi moral biti PDP nekje sredi novembra, ampak zaradi nerednih cikulusov ne vem točno. Stara sem 27, doma imava pa eno navihano dvoletnico, ki mi pomeni vse na svetu.

Na pregled sem naročena 3.4.. Sem pa zelo v skrbeh, saj imam že 4 dni rjave izcedke, vmes tudi kakšno kapljo sveže krvi. Na spodnjem perilu se mi nič ne pozna, je pa vedno na wc papirju. Klicala sem G, pa je rekel, da se na prezgonjem pregelu ne bi nič videlo. In sedaj to mučno čakanje. Ah ja user posted image

< Sporočilo je popravil Kremica -- 18.3.2015 17:09:14 >

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 17:09:12   
polhek2


user posted image

Ime, starost, nosečnost, št. otrok, spol


1.11.

2.11.

3.11.
anonimnauser posted image

4.11.
rdečebela

5.11.
luca90
Tjaško.

6.11.

7.11.

8.11.
tia12
muca333
bojana39

9.11.

10.11.
sončica11

11.11.

12.11.

13.11.

14.11.

15.11.
polhek2, 28, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
aprilcica, 27, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

16.11.

17.11.
chocolatecake, 24, 1user posted image , user posted image

18.11.

19.11.

20.11.

21.11.

22.11.
witch, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

23.11.

24.11.

25.11.

26.11.

27.11.

28.11.

29.11.

30.11.


Skupaj nas je: 12


(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 17:17:22   
Compass
witch zelo si pridna ;) Lep seznam. Moji podatki za seznam: PDP 17.11.15, 2 otrok, starost 27

Drugače te pa razumem tole glede neprespanosti.. naš je šele, ko je bil star okoli 1,5leta začel malo bolj spat. Pa še zdaj ima kdaj dneve, ko je obup. Sem že dihala na škrge. Pol smo ga dali pa kr v veliko posteljo, da se lahko kar zraven uležem, ko mu kaj ni prav in potem zelo hitro nazaj zaspi. Večkrat tudi jaz z njim user posted image

srečka89 super za fajn pregled! Sem zelo vesela! A nima še ena danes pregleda? Al sm kaj zamešala?

Pa čestitke vsem novim user posted image user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 18:27:06   
srečka89
chocolatecake Hvala! Ja nekaj bi se sigurno moralo videt, držim pesti, da čim več user posted image
Sicer pa je meni rekel, da moje detece plava v jacuzziju namesto v bazenu, tako da morem čim več pit, da bo do naslednjič že ogromen bazen hahaha ... tako da vas spomnim nosečke, da morate čim več pit!user posted image

Glede FB skupine pa sem ravno gledala, če najdem na FB skupino od oktoberk 2015, ki so si jo že ustvarile, pa jih ne najdem, kar pomeni, da se nekako da narediti tako skrito skupino, da je nihče ne najde in vidi (posledično se ne bi smelo videti, če si se ji pridružil). Kako, pa ne vem. Mogoče bi morale njih vprašatiuser posted image

Kremica - čestitke! Držim pesti, da rjavi izcedek čim prej izgine in, da bo vse ok user posted image

Compass - hvala :) ... danes bi morala imeti pregled še NeziPezi, upajmo, da se kmalu kaj oglasiuser posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 18:30:36   
NeziPezi
Evo mene...

Torej sej sploh ne vem kje nej začnem k je tolk tem blo načetih user posted image . Najprej kr podatki NeziPezi, stara sm 29 ko bom rodila bom 30, to je moja druga nosečnost, imam že enega tri leta starega sinkota, PDP naj bi bil pa okoli 11.11, ga pa točno zvem na naslednjem pregledu. To mislm da je to.
Danes je za mano prvi pregled, bla sm po moje kt en otrok k se mu neki novega dogaja usa vznemerjena, kt da še nism bla noseča user posted image . Sem v dobrem 7 tednu, plodek je velik 13mm kar sovpada z tedni zadnje menstruacije al kako že in pa tudi videl se je že srček ki pridno bije. Skratka vse je tam kjer mora biti, jst se počutim enkratno in tut z mojim sva zelo vesela da bomo imeli se enga fižolčka doma. Naslednji pregled je pa že nuhalna svetlina, ki ga ima pa skor točno cez en mesec, se pravi 17.4. tko da se že veselimo naslednjega pregleda.
To je to kar se tega tiče.
Glede FB-ja ga pa jst itak nimam ker ne vrjamem v to, sm bl za leseno žlico kar se tega tiče tko da se vam ne bom mogla pridružit če se boste tja prestavile.
Vsem novim lepa dobrodošlica, vsem starim user posted image pa pošiljam lep pozdravček pa se še kmalu kaj tipkamo.
Srečka89 naslednjega pregleda pa nisva utrofle user posted image .
Pozdravček....NeziPezi

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 19:04:30   
srečka89
NeziPezi - supeeer, tvoja pikica pa je že kar velika user posted image
Jaz se moram na nuhalno še naročiti, predvidevam pa, da jo bom imela ravno okoli pregleda pri G. Nič hudega, če se tokrat nisva ujeli - to bi bilo že preveč naključijuser posted image ... važno, da imava obe lepe novičke in, da poteka vse normalno!user posted image

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 19:21:21   
sončica11
Hojla, se še jaz oglašam s podatki za seznamček: 24 let, novembra že 25, 1. otrok, PDP predvidoma 10.11.2015 user posted image
Pridno božajte naše pikice in uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?