|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 14:52:38   
polhek2
Bejbike,

na hitro vas pozdravim, da vam povem da mi je grozljivo slabo...in letim na sestanek user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 14:54:12   
Compass
No, pr nas tud ne gre brez dvigovanja malega.. Ga morem mal pocrkljat občasno, samo pa pazim da pravilno dvigujem.. je pa res tko kot je rekla witch, če je vse vredu bo v redu do konca..

No, jaz sem pa danes hotela poklicat k G, pa dopoldne res nisem uhitela, morm zdej pogledat urnik za ta teden, ker imajo nonstop neke menjave...

Ta teden imam še zadnji zagovor na faksu pred diplomsko in me je kr malo strah, čeprav je to kao samo pogovor o seminarski.. bomo vidli, če bo res tko. Morem naštudirat kaj sem pisala user posted image Ve ste že vse frej faksa? Sem rekla, da bom diplomirala pred drugim otrokom, zdej pa ne vem če mi bo zneslo tako hitro...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 15:10:08   
chocolatecake
Aspera sej načeloma vem, da imaš prav in medicinska sestra tudi in da žal ni nič v mojih rokah in mi nihče nemore povečati možnosti za boljši izzid. Ampak obstaja možnost, da je moje dete starejše kot predvidevam, pa vseeno bi me lahko potem vsaj v 7.,8. tednu naročila recimo, ne šele v 10., oz dopolnjenem 9.
Vem, da se čist preveč sekiram in se bom še naprej zato rajši plačam tale pregled v petek, da bom vsaj malo lažje spala. Čeprav vem, da to še ni nobena garancija.
Smo imeli v naši SB pred kratkim en tak odmeven primer, ki mi je nagnal straha v kosti. Pacientka - moja znanka si je narobe izračunala čas trajanja nosečnosti in prišla na pregled v 12. tednu namesto v 8. in bila izvenmaternično noseča, šlo je za minute, komaj je preživela, od reprodukcijskega sistema pa ji je ostala maternica in en jajčnik. Stisne me vsakič posebej, ko se spomnim nanjo.
polhek2 Smo že dve user posted image . Jaz sem v tem slabem tednu že skoraj 2 kg shujšala iz cca 66,5 na 64,7. Ne bruham, nimam pa nobenega pravega apetita in skoraj nič ne spim. Dobro, da sem imela malo zaloge od prej user posted image .
Compass meni manjka še magistrska naloga, vse ostalo je opravljeno. Sem nameravala vzet malo pavze in potem it pisat, zdaj si pa res želim, da mi rata pred novembrom.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 15:32:54   
Compass
Ja tudi jaz bi rada diplomo pred novembrom, ampak nimam še niti teme in res ne vem če bo šlo tako hitro.. čeprav, pomoje če se spravim delat, pa vzamem mal dopusta in dam malega v varstvo popoldne, bi lahko kaj naredila.. al kaj menite?user posted image

Pol ne bo časa :) vem kako sem delala izpite med porodniško - NIČ user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 15:43:44   
Anonimen
Dajte mi povedat, katere nosečniške znake ste imele pred izostankom menstre?

(odgovor članu Compass)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 15:49:35   
Compass
Pred izostankom nobenih... Pol pa boleča prsa, občasna slabost proti večeru..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 19:10:17   
polhek2
hej hej, jaz malenkost bolje, dopoldan pojedla sendvič, zdejle pa stročji fižol v solati, me je tašča mal razvajala user posted image
Mož je pa taxi služba za hčerouser posted image

zdej pa počivanje pa potem zgodaj v posteljo user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 19:59:00   
Tjaško.
Živjo. Pridružujem se skupini, čeprav ponavadi nimam navade sodelovati v forumih, tole pa je ena čisto posebna priložnost. Tudi jaz sem tri dni nazaj zagledala user posted image , že isti dan sem odšla na pregled h ginekologinji, ki je kar takoj opravila ultrazvok in že sem videla tudi pikico, potrdila je bitje srčka in vse zaenkrat poteka normalno. Jupiii ;) Zaenkrat v 7. tednu, PDP - 5.11.2015 :)) Počasi se začenjajo jutranje slabosti vendar ne prehude in ne vsak dan, prsi kar razganja, špikanje v jajčnikih, drugega pa zaenkrat še ne. Komaj čakam da se bo videl trebušček, ker do takrat ne vem če bom ravno dojela, da se res dogaja :)) Je pa bil tretji poskus..

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Novembrke 2015
16.3.2015 20:07:38   
Tjaško.
Aja...naj ne pozabim tudi na močno utrujenost :) lahko bi spala cel dan..

(odgovor članu Tjaško.)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 6:44:31   
belja
Tjaško. čestitke!!!!

Tudi sama sem šla včeraj po tednu dni izsostanka od M po test, pa je pokazal rahlo drugo črtico, predvidevam da to zato ker sem ga delala zvečer (ja, sem bla neučakana da bi delala zjutraj, smotka sej vem).
Kaj mislite, je to to? Sej če ne bi bla user posted image , tudi rahle črtice nebi bilo. Je lepo vidna cela, pa vendar pol bolj rahla kot tista druga.

(odgovor članu Tjaško.)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 7:11:17   
Compass
belja naredi še enega da vidiš če črtica postaja vedno bolj vidna.. ker jaz sem par mesecev nazaj tudi že mislila, da sem noseča. sem delala test 2 dni po izostanku, bila je rahla črtica, nato pa sem čez par dni začela krvavet.. in sva z G ugotovili, da je bil lažno pozitiven.. Nočem te strašit zdej ;) Samo raje naredi še kakšen test..

Jooj, jaz sem tudi tako utrujena, komaj sem se spravla iz postelje.. zdej bom spila kavo, pol pa v delovne zmage naprej user posted image Sem rekla, da bom včerej se še učila. Itak! Sem tako zaspala na kavču zraven knjige.. in to ob 9h zvečer.. user posted image

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 7:11:40   
Compass
tjaško. čestitke!!! :)

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 8:53:42   
malalabodka
zivjo moje user posted image .... moram vam povedat, da sem zacela v soboto krvaveti, sem sla na urgenco.. so mi 3x naredili UZ, vzeli kri..niso nic ugotovili..vceraj sem sla spet nazaj na pregled, kjer so ugotovili SS.

Tako da, se od vas poslavljam....

Bodite lepo in cuvajte svoje user posted image ... vas bom spremljala se naprej ****

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 10:28:41   
belja
malalabodka user posted image user posted image user posted image vse dobro ti želim!

(odgovor članu malalabodka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 10:44:22   
Compass
oo malalabodka user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prav žalostna.. Srečno naprej!

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 10:55:49   
witch
chocolatecake glede naročanja je bolj pozno kot prej. S pregledom in uz ne boste rešili ne splava, ne IMN. NIč. Če bo šlo naprej bo šlo. Ti bodi pozitivna pa je to to. Drugače pa samo za informacijo. V angliji imaš prvi UZ v 12. tednu. Prej ga ni. En pregled, kjer se posluša srčka. Naslednji UZ je v 20. tednu. Pa nič vmes. Tak da vseeno imaš srečo, da boš pikico vidla že prej.

A vse bomo diplomirale? Jaz sem dispozcijo že oddala. Do januarja imam čas. Ampak bo šlo naprej v naslednjih mesecih user posted image

Jaz sem danes ponovila test. Črtica je, vendar ne vem če kaj hudo močenjša od nedeljske. Danes me spet zvija in prvič od nedelje začnem dvomiti. Kaj če so črtice lažne? Kaj če ni to to? Prav živčna sem.
Nekako čutim da je to to po drugi strani pa si želim da bi bila že ta čertica močna močna. Kot prvič, ko je bila še preden kontrolna. AMpak je res, da sem delala ful pozno t est.
Drugače pa joške čisto nič ne bolijo, se pa tak čudno počutim, po večerih mi hoče biti slabo. Pa spet so se mi pojavile lise po obrazu, ki sem jih dobila v prvi nosečnosti pa so zdaj vmes izginile. Aja pa zbolela sem. To so nekako znaki. Ali si jih pa namišljam.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 11:49:21   
malalabodka
Hvala belja in compass... user posted image user posted image

Vse lepo vama zelim user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 15:32:07   
NeziPezi
Hojla!

Evo še jst mal pridem kej natipkat. Vsem, ki ste na novo lep pozdravček tudi z moje strani user posted image . Malalabodka tako zelo mi je žal za tvojo žalostno novico. Vem da je razočaranje preveliko ampak glavo po konci in v nove zmage. Bom držala pestke user posted image .
Kar pa se mene tiče lahko rečem da je po starem, nič posebnega, ne vem da sem noseča, še joške so me nehale bolet tko da očitno se je telo že prilagodilo na spremembe user posted image . Jutri imam prvi pregled in že komaj čakam tko da sem kar mal nervozna ampak ne v slabem smislu. Sem enkrat to že dala čez pa se mi zdi da je zdej spet tko kot prvič, vsa tista pričakovanja in pa vznemirjenje da gre za res. Vse podrobnosti vam natipkam jutri ko pridem domov.
Tudi jst sem se spravila delat diplomsko ko je ravno nanesla tema o tem tko da ja upam da jo bom spacala še preden se dete rodi, se lih v petek dobim z mentorjem da vse skupi zastaviva pa da vidim kako mi bo šlo user posted image .
Skratka lepo bodite do jutri ko povem novičke.
Pozdravček....NeziPezi

(odgovor članu malalabodka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 19:47:08   
srečka89
malalabodka user posted image user posted image

witch jaz sem tudi delala test npr. v ponedeljek in je bila rahla črtica, nato sem ga naredila še v četrtek in je bila nekoliko močnejša, a še vedno rahla (na testu ki zazna že 10 enot), zato sem raje naredila CB digital in ta je pokazal nedvomen + in 2-3 tedne, tako da včasih se splača dat kak euro več, da si ziher. Naslednji ponedeljek pa sem seveda naredila še First Sign (25 enot) in sta bili črtici enako močni, očitno je hormon šele po 1 tednu tako očitno narastel.
Ampak jaz bi rekla, da črtica je črtica - če jo vidiš, potem je to touser posted image

NeziPezi - ne le, da imava pregled na isti dan, ampak imava tudi iste znake hehehe ... tudi mene joške ne bolijo več toliko, kar mi je kr malo čudnouser posted image ... in tudi jaz sem seveda v pričakovanju jutrijšnega dne. Upam, da bova prejeli same lepe novičke user posted image

Uh, jaz sem k sreči že dala skozi diplomo in strokovni izpit, tako da se obremenjujem le s službo - pa še to vzemam sedaj bolj na "izi", da sem čim manj pod stresomuser posted image
Vsem, ki se lotevate diplomskih in magistrskih pošiljam ogromno motivacije in elana za delo, da se čim prej rešite tega bremena in se posvetite uživanju v pričakovanju!user posted image

Lep večer ... user posted image

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 20:00:08   
chocolatecake
malalabodka žal mi je za nesrečen konec, ti pošiljam en velik objemček in res želim vse dobro za vnaprej.
NeziPezi Srečno jutri, pa obvezno poročaj! Ja imam v petek in tudi že nestrpno pričakujem, kot majhen otrok Dedka Mraza al pa nekaj user posted image .Tudi mene prsi bolijo malo manj, so pa še vedno ogromne. Se mi zdi, da so zrastle vsaj za eno številko.
srečka89 Pa sem mislila, da samo jaz ponavljam teste. :D Meni je v torek na tešče First sign pokazal bledo črtico, ki je moj dragi ni videl, zazna 25 enot. Baby check mini dopoldne pa kar konkretno črtico (zazna 10 enot), naslednje jutro je bila na BC mini črtica že močnejša, laboratorij pa je še dokončno potrdil, da je to to z BetaHCG 72,14.
Zdaj me pa tako matra, če se beta podvaja ali ne, da bi najrajši kupila še Clear Blue digital, ali dala ponovno testirat Beta HCG, ampak se zaenkrat zadržujem in se trudim bit optimistična.
witch Kaj pa če bi šla v laboratorij? Jaz sem dala 13,5 EUR in vsaj za zihr veš, da si noseča (čeprav lahko potem še vedno paničariš in razmišljaš o podvajanju bete in se obremenjuješ z tednom ultravoka tako kot jaz). Nekako nemorem s svoje kože, čisto preveč me je strah za moj mali čudežek.

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 20:32:38   
srečka89
chocolatecake ah ne, nisi edina, ki ponavlja testke - no, vsaj v prvem tednu sem jih hehe. Seveda se podvaja, ne se sekirat in zdrži do petka, ko boš itak točno vedela kako in kaj user posted image ... sploh če so ti tudi v laboratoriju potrdili je brezveze, da trošiš denar - veš kako bi reku moj G, ko sem mu rekla, da sem delala ovulacijske teste? "Ta denar bi raje porabila, da pelješ moža na pico." hahahaha user posted image
Bodi optimistična - jaz verjamem, da če se je zgodil čudež, da se je sploh prijelo po tolkem času, potem se bo pa ja še obdržalo user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Novembrke 2015
17.3.2015 21:53:54   
chocolatecake
srčka89 Hvala za prijazne besede, res se trudim verjeti, da je tako, da če se je zgodil ta čudež mi je očitno namenjen.
Ali ta 89 pomeni, da si letnih 89? Me zanima koliko ste kaj stare ostale nosečke?
Jaz 24 in bom ob porodu še vedno 24, če bo vse po sreči. user posted image

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 6:15:03   
srečka89
chocolatecake - lepo si napisala, če se je zgodilo, ti je namenjeno!
Ja, sem letnik 89, tako da bom imela septembra 26 let user posted image

Kaj pa druge, koliko ste stare? Je še katera iz Obale?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 7:02:51   
Compass
DObro jutro punce!!

Jaz testov nisem ponavljala.. sem tolk testov že kupla in nardila, ko se mi je cikel porušu, da mi je res škoda dnarja še za teste, ki mi bojo tko al tko isto pokazal user posted image Sem jih pa v prvi nosečnosti nardila ene par ja, za potrditev user posted image

Jaz sem tudi iz primorske, samo ne iz obale.. Sem pa 27 let stara, novembra bom 28.. pri prvem sem bila ob porodu 25. Ma kako leti ta čas ej, se mi zdi da sem glih kar maturo nardila, zdej jih bo pa kmal že 30 user posted image

Kako ste drugače? Vam je kej slabo? Men ni slabo, samo enga apetita nimam..me pa joške še vedno bolijo..

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Novembrke 2015
18.3.2015 7:44:57   
belja
Sama sem mela bledo črtico pa se še držim nazaj, da nebi ponavljala testovuser posted image Imam pa res močan instinkt da je to to, ker mi user posted image še nikol ni zamujala 10 dni.

Stara sem 29, toliko bom tudi ob rojstvu tretjerojenčka.

Vas pa vse ki ste v obdbobju diplom ipd. totalno razumem, sem bila pred leti v podobni situaciji. Pa vendar kjer je volja je moč, in želim vam veliko dobre volje da vam uspe zaključit pred porodom. Tu vas bomo ostale absolutno spodbujaleuser posted image

A ni lepooooo danes!!!!! En lep sončkast dan vsem!

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?