|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
26.7.2016 9:52:33   
čmrlj12
Žoga - dogaja se en velik NIČ. Dons ponoči sm si že kar predstavljala, da me špika v križu in da mam popadke...pol sm pa še sanjala,da mi je voda odtekla,ampak sm ugotovila da me sam lulat hehe user posted image
Drugače pa res se ne dogaja niti N od nič. Zadnji mesec ima 1234dni,ampak zadnji teden ima pa 123456789 dni user posted image
Jutri je zadnji krajec, 2.8. pa mlaj...prejšnji mlaj je bil kar produktiven. Tko da če ne bo jutri nič,js upam na mlaj da kej sproži user posted image

Kako se počutiš? Mene kr malo hormoni že spet dajejo...čustvena 1000/h...al mi grejo vsi na živce al bi se pa za bv jokala.

(odgovor članu Lucka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Julijke 2016
26.7.2016 11:25:39   
Žoga2016
Mene že vsi sprašujejo kdaj bo, so tečni user posted image
Drugače se meni tudi zdi, da bo. Vsak vecer me nekaj malo špika, potem pa vse izgine.
Ne vem kdaj bo user posted image
Najinima se ne ljubi user posted image

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Julijke 2016
27.7.2016 21:39:23   
Lenča*
Dajmo, punce, naj se se pri kateri ze zacne kaj dogajat user posted image !
Jaz sploh ne morem verjeti, da bo nasa druga princeska jutri ze cel teden stara ❤! Teden dni nazaj mi je ravno taksen cas enkrat voda odtekla ☺.

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Julijke 2016
27.7.2016 22:09:39   
Žoga2016
Pri meni še čisto nič. Zaprta, pupa še nič še ni spustila. Ctg nič ne beleži, tak da bo še en čas notri.user posted image

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Julijke 2016
28.7.2016 8:00:10   
čmrlj12
Lenča - kako je tvoja pupka? Vse ok? user posted image
Pri meni zgleda čaka na pravo luno,kaj pa js vem...že zdej ma karakter user posted image

Žoga - ctg pomoje ni lih verodostojen glede popadkov,ker sm že slišala da je bil ctg raven,ženska pa mela na polno popadke.

No,mene že od včeri neki špika v križu,trebuh otrdeva bistveno več kot prejšnje tedne in še ponoči so se mi parkrat pojavili krči kot pred M...tko da pooooočasi se pripravlja.
Sva pa z mojim malo bolj aktivna user posted image in upam,da tudi to kaj pomaga...čeprov sm včeri bla čiiiiiist brez energije in sm cel dan preležala. Prov nism mela volje/energije da bi počela karkoli. Pa fuuuul sm že spet čustvena ratala...jokam za vsako stvar. In telefon sm dala na tiho,da se nobenemu ne oglasim,ker sm vsa živčna,ker me ljudje kličejo sam zato da vprašajo če sm že v P...kt da ne bomo sporočili lepe novičke,a je res treba vsak dan klicat??!?!?

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Julijke 2016
28.7.2016 11:48:03   
Light
Čestitke Lenča še od mene..evo moja pupa ima pa ze 2 tedna..je kar veselo..malo se crkljamo,papcamo in veselo kakcamo hehe.Pa tkole ena zanimivost za info..nasa puncka se ni marala previjat..se je drla kot bi jo iz koze ven dajaluser posted image ..zdaj pa vklopim fen,ki ga imam polozenega na previjalni..in ji malo toplo pihlja..in ekola..nobenega dretja vec..tole s fenom pobrala na enmu forumu in ocitno pri nas tudi deluje.

No zdaj pa cakamo se ostale julijke,da dobite svoje soncke v narocje..srecno!!!

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Julijke 2016
28.7.2016 21:55:26   
majska pikica
drage moje kako ste kaj malo pozno se vam javljam hehe ČESTITKE VSEM KI STE ŽE RODILE in veselo cartate svoje zakladeke
medve z princesko sma super pridno je in spi počasi boma stari 2 messeca tako da je vedno bolj zanimivo vedno daljše so budne urice in vedno kaj novego pogrunta ta frklica hehe sedaj že takšne čudne zvokece spušča pa zakričat zna pošteno kadar je čas hranjenja obožuje kopanje hehe ampak še dobro da sem imela super patronažno saj banjica v previjalni ji ni bila najbolj všečna in mi je patronažna svetovala da poskusim v kopalnici v umivalniku in seveda njej je to zelo všeč aj jo zvok tekoče vode tako pomiri da mi je kar nekaj krat zapala med kopanjem ampak na žalost umivalnik je vsakič manjši tako da boma morali ponovno v banjico ki je v previjalni mizi :/
tako sedaj pa počasi odkorakam spat lepo bodite in čimveč prijetnega cartanja in čim manj kakšnih črvičenj pri zakladekih

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Julijke 2016
29.7.2016 8:41:56   
jojiko
Jaz tudi še čakam. PDP sem imela v sredo, 27. Se mi je čez vikend že zdelo, da bom vsak čas morala iti v porodnišnico, zdaj se mi zdi, da se je vse umirilo. Je pa že spuščena in maternični vrat zmehčan. Danes pa spet na pregled :).

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Julijke 2016
29.7.2016 8:44:26   
Lenča*
Vam kopiram, kako nam gre, za kaj vec zdajle nimam casa:

Mala je v enem tednu ze presegla porodno tezo za 1.010 gramov, je patronazna vceraj kar pogledala ☺. Nejčka proti njej ni jedla nic. Meni mleko full ven tece, ker ta tako sesa. Je pa full naporno obedve imet. Mala na zizi, Nejcka bi pa to in uno in ravno jedla takrat ... Ko gremo ven bi pa letala, ti pa z vozickom ne mores za njo. Bo bolj pametno nosilko uporabljat. Pa mala se vedno polula, ko jo previjam in je sto stvari za prat. Pa kaka vsaj petkrat na dan. V glavnem, se mi zdaj zdi, da ko sem imela eno, ni bilo nobenega dela 😅. Ce bi le imela takrat te izkusnje, ki jih imam danes. Pa tako umirjena bila. Sva pa zaenkrat se oba doma, ne vem, kako bom sfolgala, ko bomo same.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Julijke 2016
30.7.2016 11:40:44   
Light
Lenča in vse ostale,ki imate vec kot enega otroka..moram povedat da vas vse obcudujem,da vse sfolgate..resno. To je moj prvi otrok in tako nula izkusenj..se vsak dan sproti ucim.Sem pa tudi jaz hvalezna za ocetovski dopust..mi je vsaj malo lazje..ampak me je kar malo strah kako bo ko bova same..moja mala skoraj nic ne spi..zdaj se ubadam s tem kdaj skuhat,kdaj se stusirat ipd. glede na to da stalno rabi mojo blizino..vcasih se jest pozabim,pa pit..pa se pol mal kregam sama s sabo.Zdaj mi je pa kolegica predlagala da naj si kupim tole zadevo,da si malo olajsam nosenje,pa me zanima se vase mnenje: http://www.mojskratek.si/index.php/trgovinica/nosilke/raztegljivi-trakovi/boba-wrap-326.html ..je tole v redu ali bo bolj stran vrzen denar?

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Julijke 2016
1.8.2016 9:03:08   
Lenča*
No, punce, kje je kakšna novička user posted image ? Danes je takšen fino hladen dan, primeren za rojevanje user posted image .

Light, mi imamo boba wrap, ampak je še nismo sprobali. Naj bi bila to ena najboljših zadev na trgu trenutno, kar se nosilk tiče.

Ja, ljudje o tem ne govorijo, ampak ni prav lahko biti mama. Prej mi ni nihče govoril o tem, kako je težko z enim otrokom, zdaj pa nihče ne o tem, kako moraš biti že skorajda superwoman pri dveh otrocih. Pri prvem otroku se ti svet samo naokoli obrne, ker življenje postane čisto drugačno, kot je bilo prej. Kar naenkrat nimaš več časa zase. Pri dveh otrocih pa ... uh, vam sporočim, kako bo drug teden, ko gre moj v službo.

Light, tudi jaz sem bila pri prvem čisto izgubljeno. O neplodnosti sem vedela vse, sem bila prav profesionalka, kar se tega tiče ... ko je pa enkrat otroček prišel, sem bila pa čisto raztresena. Nič mi ni bilo jasno, kako kaj delati, kakšen ritem ubrati, ... Sem imela občutek, da sem čisto nesposobna mama, ampak sem bila daleč od tega. Bila sem samo še ena od mamic, ki se prvič spopadajo s to vlogo in čisto normalno je, da ti ni ni jasno!

Fen zares pomaga, da se otročki umirijo. To zadevo je tudi moja prijateljica prakticirala pri previjanju.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Julijke 2016
1.8.2016 9:04:05   
Lenča*
Light, kdaj ti je pa mala nehala čez dan spati? Ker naša zdaj še full spi, ampak mi je rekla ena, da je tako prvih 14 dni. Naša je pa danes 11 dni stara. Upam, da ne bo res samo tri dni še takšen mir čez dan!!

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Julijke 2016
1.8.2016 10:32:48   
Light
Lenča..v sredo bo imela glih 3 tedne.Je pa tudi prvih 10 dni bollj spala..zdaj se mi pa zdi da v enem dnevu vse skupaj prespi ene 4 ure..pa se to po 15,10,30 min skupaj..v glavnem ves cas jo imam v narocju,zato tudi razmisljam da bi si omislila tole nosilko,ker se na wc ne morem v miru,kaj sele da kaj skuhamuser posted image . Ji pa dodajam zdaj dodatek ene 4krat na dan,ker se doji tudi po dve ure skupaj,pa potem po dveh urah mi zacne dojko ven metat..samo vidim da je lacna,ker pol spije se od 60-90ml. Jo pa zadnje tri dni zvija in sraufa in je kar kriza..ji masiram trebuscek pa komaj kaj zaleze.Pa plenice menjava kot za stavo..kaka cisto po vsakem podoju in dodajanju..pa se kdaj vmes.
V glavem sem kot zombi hehe..v cetrtek gre pa tudi moj v sluzbo in se ze zdaj psihicno pripravljam da bom pac za vse sama :-) .V glavnem pa..saj zmoremo vse,ko je treba a ne? user posted image ..

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Julijke 2016
1.8.2016 16:16:25   
Žoga2016
Še nič user posted image

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Julijke 2016
2.8.2016 18:00:05   
Lenča*
Se vedno pri nobeni nic??

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Julijke 2016
2.8.2016 20:23:00   
Žoga2016
Pri meni ne

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Julijke 2016
2.8.2016 22:23:37   
Lenča*
Kaj čakate ... na jesen ali kaj user posted image ?

Obe punci pri nas dat spat je prava znanstvena fantastika. Ta velika hoče izključno z mano it spat in to potem izgleda tako, da imam na desni strani ta malo na zizi, z levo roko pa ta veliko božam in se z njo pogovarjam. Bi nas morale videti: jaz na pol naga, z eno zizo zunaj pa z modrčkom iz tistih mrežastih hlačk, ki jih nosiš po porodu user posted image . Mi drugače tako mleko ven teče, da če ne bi imela blazinic, bi bilo pol postelje mokre. Sem tiste hlačke kar razrezala in si takšen modrček brez naramnic naredila. Sem nekje na netu našla to idejo.


(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Julijke 2016
2.8.2016 22:33:50   
Lenča*
Čmrlj, jaz sem tudi vsa še polna hormonov in mi je full hudo, ker se ta veliki ne morem posvečati v takšni meri, kot sem se ji prej. Pa zjokala sem se tudi že parkrat.

Jagoda, kako se vi štimate?

Light, ti mala spi v svoji posteljici? Naša na srečo čez spi vsaj trikrat po kakšni dve urci. Zaenkrat še. Včasih se tudi prej zbudi, drugič pa potegne na dve uri in pol. Najbolje, da res nabaviš tisto nosilko. Po mojem jo bom jaz tudi uporabljala, ko bo šel moj v službo. Ja, vem, kako je to, ko človek niti na WC ne more. Čeprav, to si kar vzemi tisto minutko zase, pa tudi če mala tisti čas joka, ji ne bo nič hudega. Jaz se tudi stuširam zjutraj in zvečer pa tudi če je ta čas jok. Zobe si pa lahko človek tudi z eno roko umije user posted image . Skuhati meni tudi pri prvi ni dostikrat uspelo, tako da nam je takrat zelo babi pomagala. Tokrat je pa lažje, ker mala vseeno več v enem kosu prespi. Se mora pa človek navadit, da prekinja delo, vmes spet dojenčka uspava pa potem nadaljuje s tistim, kar je počel. Se spomnim, kolikokrat sem pri prvi punčki zvečer prižgala računalnik v upanju, da bom lahko malo na netu visela in ga potem vsa razočarana čez pet minut ugasnila, ker je mala spet jokat začela user posted image .

Naša se doji na srečo le po kakšnih 10 minut na eni dojki. Imam pa jaz res naval mleka, ji kar iz ust ven teče, ko sesa, tako da ji adaptiranega mleka nič ne dodajam. Jutri spet pride patronažna, me prav zanima, koliko se je spet zredila.

Uh, tisti krči so res grozni. Se spomnim, kako je našo prvo tam ob osmih zvečer navadno začelo zvijati in sva jo potem do desetih nosila po rokah, ona je pa neutolažljivo jokala user posted image . Kaj bi dala, da tokrat te krče preskočimo!

Naša tudi stalno kaka, več kot petkrat na dan sigurno. Sem šla danes že tretjič plenične kupit. Sem v Mullerju ene bio vzela pa jih je samo 23 notri, kar pa midve v štirih dneh porabiva.

Ja, se spomnim tega zombi občutka user posted image . Po mojem bom jaz tudi kmalu takšna. Saj popoldan se pa uležeš z malo, ko zaspi? Ker bo sigurno dlje spala, če boš ti zraven. Jaz sem danes zraven nje mrknila za več kot eno uro.

Naša je full smešna, ponoči stalno nekaj renči ali pa rezgeta kot kakšen konjiček user posted image .

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Julijke 2016
2.8.2016 22:37:13   
Lenča*
Majska pikica, tvoja punčka ima pa že dva meseca user posted image ? Kako hitro res čas leti.

Mi naše še nismo kopali, ker se ji še popek suši. Se mi zdi pa super ideja, da jo kar v umivalniku namočiš user posted image . Mi imamo sicer tistega delfinčka za v banjico ali kako se mu reče. Jo bomo po mojem hitro začeli kar tuširati v tistem, samo da malo zraste. A krčke je mala imela?

Jaz sem pa prejle babci, ki je bila zraven pri porodu, poslala slikco. Se mi je zdelo tako lepo, ko je prosila zanjo user posted image .

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Julijke 2016
3.8.2016 7:23:32   
jagooda
Zivjo.
Super lenca in majska pikica da se fajn stimate ;)
Evo nas ze star 6 tednov ;). Gre hitro cajt. Ta tedn ima se preskok v rasti da ce dan jeva na 1-2 da se mi kdaj ze komaj sproti filajo.
Ponoci pa na 2h. Spim itak nic ne imam tako rahel spanec da vsakih ko se premakne se zbudim ;)
Kopamo se ze enkrat na dan
Je treba pravo uro ujet zvecer drugace je prevec zmatran in joka da ga nemores umit dokler se ne umiri in zaspi za ene 2h. Vcas je kar cela znanost da se umiri in zaspi.
Krcov na sreco nimamo ze 1 teden. Ker kaka od 5-7 na dan pa ga ne zvija ponec nic. Tako da mu ne dajem nobenih kaplic.
Plenice so pa res potrosni materjal ja mi porabimo 88 plenic v enmu tednu. K vsaka je polulana pa vsaka druga se pokakana. Pa blazince za dojenje so tud potrosni materjal mi tok tece mleko da jih skoz menam z lanionom se pa tudi se pred vsakim dojenjem namazem drugace me boli.
Se samo dojiva vcas se od ksnga poslusam dj mu ksn dodatek ce joka
Samo neve zakaj joka. Ce napol spi p joka je zame zaspan p nemore zaspat. Sem si parkrat spumpala p vidla ce bo jedu k joka p ni se moje je vn pluvu k bil tok sit.
Ga ze cist prestudirala. Kakor ce spi p neki zacne stokat mu treba takoj plenico zamenat p dojit. Ce zacne samo malo jokat mu niti plenice nemors zamenat mu mors takoj dat za jest p zacne goltat ko se malo naje lahko sele plenico zamenam
Tako da ja ga imam ze prestudiranga ;).
Drugace pa iz dneva v dan se mi zdi da raste vedno vec se smeji ;)
Zgleda kakor najstnik k ma tok enih mozolov k se mu koza cisti p malo se od vrocine. Pravjo da zgine do 2 mesca. Da ga mazem po telesu z dr.pasho da nima tako suhe koze.
Imeli tudi ze prvic pediatra se ze zredil 1200g in zrastel 5 cm :P
Cisce pa tudi jaz ze nimam en teden kar je super ;)
Evo medtem ko pisala je moj mladenic spal na rokah sedaj pa upam da bo se naprej spal ko ga bom odlozila v posteljo da grem kej narest in pojest :P

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Julijke 2016
3.8.2016 12:27:12   
Lenča*
Jagoda, a ga ti ponoci previjas? Kako ga imas oblecenega? Koliko ti cez dan spi v kosu? Koliko casa se doji na eni dojki? A zaspi ti sam, ga budnega polozis v posteljico? Kako dolge sprehode delate?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Julijke 2016
3.8.2016 13:55:22   
Light
Haha Lenča..si me pa nasmejala..tole z mrezastim gatkam bom tud jaz probala pa jih predelala :-)
Tamala mi nic ne spi zdaj kaj dosti..razen 10-15 min v kosu..tako da tud posteljica odpade ker potem jo samo prekladam in se mi se prej zbudi. Ocitno jo res krci dajejo..zdaj moram enga dobit da mi gre v Avstrijo po kapljice proti krcem,ker baje samo tiste pomagajo..kaksne imate pa ve izkusnje? Patronazna pravi naj do takrat vzamem kaplice Bio Gaia..pozna katera?Aja pa se tole..jaz sem ji dajala se kaplice plivit d3,pa jo je ze na zacetku ko sva iz porodnisnice prisle fajn zvijal po njih in sem jih kar nehala dajat.
V glavnem zdaj jo imam samo po rokah..res nic ne morem narest..ker, ko jo hocem odlozit,zacne jokat kot bi jo iz koze ven dajal. Spim pa po 15 min po obrokih tako kot ona tako da danes sem ze vsa zmesana..danes mi pa ze od zjutri joka..tud dojit se ne pusti..3krat,4krat potegne in vrze ven in pol v jok.

Jagooda lepo je prebrat,da se vidva ze tko fajn rihtata..jaz priznam,da nase pupe niti slucajno nimam se postudirane..npr.danes res ne vem zakaj noce jest..prvo odpira usta..pol parkrat potegne in takoj v jok..in potem jovo na novo..pol vmes bi ona mal oddremala,pa jo kar vrze cez 10-15 min pokonci in spet v obupen jok pade..vidi se ji,da je zmatrana oz zaspana..samo zaspi pa ne :-(

No evo..mi je uspelo napisat z mojo malo v narocju user posted image

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Julijke 2016
3.8.2016 14:36:08   
Bigmamma
Zdravo, sicer sem junijka 2016, vas pa malo spremljam :)
Light, mi smo imeli res grozne probleme s krci. Jaz sem namesto plivit d3 nabavila oleovit d3, iz Avstrije, ena gospa jih prodaja tukaj v Slo. Lahko ti napisem njeno stevilko na zs?
Za krcke pa uporabljamo kapljice od Lekobebe, kar fajn pomagajo :) se pa tolazim da samo se mesec pa bo konec, upam. Aja, pa masirat trebuscka in gonit kolo z dojenckovimi nogicami ali pa jih prepognes v kolenih in nezni pritisnes ob trebuscka, da se "spunka" :) upam, da vam kaj pomaga ;)
Lep dan..

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Julijke 2016
4.8.2016 17:59:07   
jagooda
Vedno ga previjem predno ga podojim tudi ponoci.
Cez dan ga imam v bodiju z kratkimi rokavi vcas tudi samo v plenici ce mu je vroce.
Dopoldne in zvecer naredimo po ene pol ure sprehoda. Drugace bolj smo v sencki.
Cez dan mi zelo po malo spi. V celmu dnevu enkrat 2h drugace po ene 3krt za pol ure.
Cez dan ga nimam nic v postelci ker noce not spati ampak spi na najini postelji.
Dojim ga vedno na eno dojko da jo cist sprazne. Ene 10-15min. Ce zaspi vmes mu podiram kupcek da se zbudi da mi jo cist sprazne. Kadar ga pa dajem v njegovo posteljo vedno ga dam ko spi. Ponavadi zaspi na meni ko se naje pocakam ene 10min in potem ga polozim v posteljo. Ce ga se kej zvija mu seenkrt podrem kupcek in potem spi naprej.
Krcvov na sreco nima. Jaz spijem vsak dan otroski caj krtek in se mi zdi da kar nuca k tudi lazi kaka. Joka pa vecinoma samo kadar je fajn zaspan p nemore zaspat.

Biogaja midva uporablala ampak je imel samo krce po njih. Tako da mu sedaj dajem samo na case. Plivit je pa samo se slabi.

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Julijke 2016
4.8.2016 18:00:16   
jagooda
Kaj pa pri ostalih kej dogaja?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?