|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 6:24:37   
Storžek3
Pri mimi_ki se je na žalost spet slabo končalo in se je poslovila s foruma user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 6:47:41   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Hvala vsem. Tudi meni je žal, zelo user posted image .

Damuš kaj se dogaja s tvojim izcedkom? Ga je čisto malo? Roza in rjavi izcedki naj bi bili normalni med nosečnostjo. Problem naj bi bile bolj sveže krvavitve. Jaz bi šla vseeno na pregled, za vsak slučaj.
Pri mimi_ki se žal ni uspešno končalo user posted image .



Tudi pri meni se ni končalo, kot sva si želela. proti večeru se je roza izcedek spremenil v svežo kri, test CB pa je pokazal, da nisem noseča. Tako da ... to je to. Žal. Danes se grem pokazat h G. (upam, da bo delala moja, sicer ne vem, kam naj grem se pokazat).

Sej je hudo, sam po drugi strani si pa mislim bolje, da se je zgodilo sedaj kot pa recimo v 12. tednu, ko se že navežeš na detece itd. In pa bolje, da je bilo v enem šusu ... ker tisto je res mučenje, da več tednov ne veš kako bo, potem pa je vseeno konec.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 8:03:35   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš


IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Pozdravljene punce!
Sem že pisala, da začuda moje user posted image še vedno ni, šla vmes na wc in evo, začetek user posted image . Brezveze. Mi da vmes neko upanje, potem pa pride. Prav zatišje pred nevihto in potem udari na polno user posted image . Bo že uspelo 1x user posted image .

Kako ste kaj ostale? Ste vse po dopustih, da je tako tiho tukaj gor user posted image ?



Allstar, žal mi je, da je prišla user posted image . res sem navijala, da bi zagledala user posted image .



Jaz čakam na dopust, upam na lepo vreme. Malo paničarim zarad roza izcedka danes ... in globoko upam, da bo vse ok z user posted image .
Sem se pa spomnila na Mimiko včeraj. Ali katera ve kako je z njo?

Hej punce! Jaz vas občasno še pridem malo prebirat in stiskat pesti za vas, ker se mi zdi kot da vas osebno poznam, ker smo že toliko časa skupaj tu gor visele, si zaupale, čvekale, se veselile in jokale skupaj user posted image

Joj, Damuš, ko sem zdaj prebrala ta tvoj post, sem šla takoj h aprilčicam pogledat, kako si in preberem, da se je tudi pri tebi slabo izteklo user posted image res mi je žal, za to..dobro vem, kako se počutiš in kaj preživljaš..sem šla na žalost dvakrat skozi to. Prvič tako kot ti čisto na začetku, pri 5. tednu in nekaj dni, sedaj v drugo pa v 8. tednu in je bilo veliko hujše vse skupaj, ker sem morala na čiščenje. Prvič pa se je samo vse ščistilo in je bilo bolj kot ena močnejša menstruacija. Če želiš, se lahko oglasiš na zs in bova tam malo poklepetali, da ne psihiram zdaj punc tukaj s temi stvarmi user posted image

Drugače pa stiskam pesti za vse in vam želim veliiiiko pluskov user posted image še posebej močno pa navijam za stare borke Allstar, Veronique, Izida in morda sem še kakšno izpustila, naj mi ne zameri user posted image Srečno punce!

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 8:28:49   
Allstar
Ojoj Damuš žal mi je user posted image !


(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 9:05:12   
Veronique
mimi_ka lepo, da si se oglasila! Se tolikokrat spomnim na tebe. Upam, da si v redu in da je vse skupaj ze malo lazje. Imava skoraj isto zgodbo, le da sem bila jaz prvic na ciscenju, drugic pa samo. Ni lahko, res ne.

Allstar te tvoje skrbi pa cisto razumem... tudi jaz pogresam to veselje. se bolj pa mi je grozno, ker se spomnim kako vesela sem bila, ko sem prvic videla + na testu, se na misel mi ni prislo, da bi lahko bilo kaj narobe. Potem drugic se sploh nisem tako veselila in verjetno bo naslednjic isto. Ker imam preprosto prevec skrbi zravenuser posted image sem mislila, da bo morda lazje, ko dobim napotnico za neplodnostno. No, pa mi zdaj ta november tako "visi" nad mano, ker si reees zelim, da bi se pred tem uspelo.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 10:02:28   
katjesss
Ojoj Damuš user posted image ...drzi se, kolko pac gre...

Joj ja punce, pri nama je tudi zdaj ze 1leto minlo, groza no, meni ta mesec spet vsa volja dol padla, ko prisla M, bil je namrec zadnji poskus brez kemije, pol pa se mors hitro pobrat in bit dalje optimisticen, zdaj sem ze 2dni na clomidu, na sreco ne opazam nobenih stranskih ucinkov, ki se lahko pojavijo, konec septembra pa ze termin na neplodnosti...tudi neke vrste pritisk ja...ko res res res upas, da rata, da ne bo treba dalje...

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 10:42:55   
Veronique
Razumem katjesss. Jaz samo pomislim, da imava 4 kroge in ce bo, bo, ce ne pa grem dalje. Potem je tu se strah, da bi se SS ponovil, mah skozi je nekaj. Upam da uspe, res upam. Leto in pol ze traja vse skupaj, noro kako gre cas.
Super, da zaenkrat dobro prenasas Clomid, upam, da uspe v prvem krogu.
Mene najbolj sesujejo meseci, ko vem, da sva ujela cas, da sva bila pridna, sproscena... pa ni rezultata.
Ampak saj bomo tudi me docakaleuser posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 15:31:05   
katjesss
Ja morm rect, da sem zaenkrat kar presenecena nad clomidom, ker sem imela itak najhujse scenarije v glavi, kako ga bom prenasala, mojemu sem ze govorila, da se naj pripravi, da me bo pac moral zdaj nekak prenasat user posted image , ko sem vzela pa prvo tableto, pa sem se kar razjokala - ono ko se zaves, ja zdaj smo pa ze tukaj. No seveda imam zdaj za naprej pomisleke oz mi tak samo gre po glavi, ce bom seveda sploh kaj reagirala na to, ali bom prevec, pa bo se do kaksne hiperstimulacije prislo...tako je ja...vedno se nekaj najde - danes teden imam UZ pregled, da se vidi, ce se kaj dogaja ...bomo videli..

No zdaj pa uzivajmo ta podaljsan vikend....user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 18:33:26   
pika poka 1
Pozdravljene punce!

Damuš, kaj jaz to berem?! user posted image
Ne morem verjet. Iz srca mi je zelo žal, da se je končalo user posted image
Ne morem si zamisliti kako se počutiš. Drži se user posted image

Ko takole prebiram vaše izkušnje, si mislim, kaj se imam jaz sploh za sekirat, ker pri drugem otroku malo dlje traja kot pa je pri prvem. Nehala se bom obremenjevat! Ko bo, bo. Če ne bo, ne bo. V kakršnekoli postopke ne bova šla. V tem primeru imava dovolj enega zdravega, lepega otroka user posted image

Torej se nas bo kar nekaj prestavilo v september. Jaz bom verjetno spet prva na seznamu, ker je NE pričakujem 3.9. user posted image

Veronique, moje misli si napisala...najbolj me sesuje to, ko vem, da sva ujela čas, bila pridna in sproščena...pa ni rezultata. Tako je bilo pri nama v juliju. 100% sem bila, da nama je uspelo. Vse se je poklapalo. Ampak žal... user posted image In pol se vprašaš kaj hudiča še naj naredim, da bo uspelo, če je že zdaj bilo to to user posted image

Otrok kliče.
Naj vam še zaželim en lep podaljšan vikend! Sonček nas bo grel user posted image


(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
12.8.2016 19:02:16   
mava1975
Punce, sicer ne spadam več k vam, ker upam, da bom srečna januarka 2017, vas pa redno berem...tudi sama sva imela enake težave kot ve...od zadržanega splava, do poizkušanja, preizkušanja pa ni prišlo do zanositve...sama sem mislila, da če imam redno menstruacijo, potem je tudi ovulaciji in seveda jajčna celica...pa sem potem ugotovila, da to ni tako...tudi če pride do ovulacije je lahko jajčna celica nezrela in ni možnosti za oploditev, ovulacijski testi pa seveda kažejo, da je čas primeren...pri meni so v začetku letošnjega leta ugotovili, da imam tako slabo zalogo jajčnih celic, sicer redne menstruacije, ovulacijski testi pozitivni, da je nemogoče, da zanosim spontano...v začetku aprila sva bila v neplodnosti, 18. avgusta, torej čez 6 dni, bi morali začeti s postopkom...seveda mi je zdravnica v MB rekla tudi, da je dovolj da pridelam eno kvalitetno jajčece in naj se ne nehava truditi...v aprilu sva imela oba grozen prehlad, ko so ovulacijski testi pokazali, da je čas, vseeno nisva izpustila meseca...res je pa, če povem po pravici, da sva to opravila samo, da pokrijeva plodne dni...sama nisem pričakoval, da zanosim, glede na moje izvide, no in maja ko menstruacije ni bilo, le neki rjavi izcedki, sem se vseeno testirala, tako kot že 100x doslej in test je v treh sekundah pokazal črtico...
Hotela sem vam tole v vzpodbudo napisat...sama sem bila obeh vseh negativnih testih razočarana, žalostna, depresivna..
Torej tudi, če delate vse prav, morda tisti mesec ni bilo primernega jajčeca ali primernega spermija...ne obupat...
Še tole: sem pa v začetku leta korenito spremenila svojo prehrano, nič sladkorja, vse pšenične izdelke sem vrgla ven, jemala folno, omega3, vitaminD...mal sem po forumih brala, tudi tujina, kaj je dobro za izboljšanje jajčnih celic. Moj je jemal selen in cink, kar izboljša spermo, čeprav je njegova odlična...Vse to sem spremenila, ker sem bila mnenja, da če nekaj ne deluje, je potrebno to spremeniti. Meni je pomagalo, morda bo še komu...
TOrej drage moje punce, soborke, ne obupat

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 7:24:13   
Anaina
Hej punce.

Da se še jaz oglasim. Doma imamo malega nadobudneža, ki bo naslednji teden dopolnil eno leto. Za njega smo se trudili kar 3 leta. Na koncu pa je uspelo po naravni poti. Hitro smo se odločili, da bi naštimali našemu lumpu še družbo ampak nam spet nikakor ne uspe. Že 6 mesecev se ponovno trudiva da bi zagledala user posted image ampak zaenkrat nič saj me je ravno danes presenetila M. Tako da na moje dolge cikle, M ne bom pričakovala 26.9.

Za vse vas držim pesti in upam da vas čim več zagleda user posted image user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 10:15:10   
Veronique
Anaina dobrodosla!user posted image

mava1975 hvala ti, da si delila to z nami in hvala za vzpodbudne besede. Zelo sem vesela, da vama je uspelouser posted image sem pa tudi sama razmisljala, da bi s septembrom malce spremenila oz. prilagodila prehrano, gibanje... mislim, da skoditi ne more, lahko pa koristi.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 10:18:55   
mava1975
Vse lahko samo koriati. Jaz sem že prej redno tekla, na prehrano pa res nisem gledala. Mogla sem nekaj spremeniti, saj očitno po starem ni bilo rezultata. Držim pesti za vas 🐞🐞🐞🍀🍀🍀🐞🐞🐞

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 10:28:12   
Veronique
Damuš kako si ti?

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 18:20:34   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Damuš kako si ti?


Pozdravljene!

samo da na hitro javim. kaj več bom pa napisala, ko bo več časa /energije.

Torej, po posvetu s sestro na gin., sem se vseeno odločila da grem na pregled. Ziher je ziher. No, tam so ugotovili, kar sem že sama vedela, da nosečnosti ni več (na UZ se itak še nič ni videlo, tudi če bi nosečnost še bila). Vzeli so mi kri in tudi betaHCG je pokazal negativno (8). Tako da je tudi IMN izključena. Sem pa bila sprejeta v bolnico, ampak so kasneje (ko so prišli rezultati HCG) tudi sami ugotovili, da čisto brez potrebe. Pač sem prespala tam in šla danes domov.

Danes je očitno vse prišlo za mano, ker sem ultra utrujena.

Ne jemljem pa to kot nekaj tragičnega. Ja, itak da mi je hudo in itak da sem s zjokala in najbrž se še bom kdaj. Kar je edino prav. Pač ... narava da in narava vzame. Nisem nič kriva in nič ne morem pomagati. In ja ... lažje mi je to govorit, ker imam doma že hčerkico, pri kateri je nosečnost potekala brez enega samega problema. In sem hvaležna, da sem najprej izkusila nosečnost brez strahu in trepetanja ali bo vse ok (sem se pa že takrat zavedala, da je veliko SS).


In če citiram zdravničine besede ob odpustu: "Zdaj pa veselo v nove boje!"user posted image


(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 21:32:15   
Veronique
Damuš super, da si se javila in da vse poteka kot mora (ce ze sploh pride do tega). Te lahko morda pricakujemo v septembrski temi, da bomo skupaj drzale pesti zate?user posted image
mava1975 eno vprasanje glede prehrane. Ta omega3 in to drugo si jedla poleg kombiniranih tabet s folno? Jaz jem Femibion in nevem, ce je morda potrebno se kaj druga? Pa tudi glede diete... a si sledila kakemu posebnemu planu (sem nasla na spletu npr to "natural fertility diet") ali si delala po obcutku pa izlocila belo moko, sladkor, se kaj druga mogoce?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
13.8.2016 22:10:37   
ječi12
Caos punce...

Damus lepo je brat da si pozitivna, vazno da si ti ok, pa drzim pesti da bo hitro spet plus in tkt vse ok!

Za vse ostale ki je M prisla se vidmo v majskih noseckah a? user posted image super bi bilo! Pa leppp mesec je!

Moje M je konec, tako da ze plavam brez lunettke, tko da zdj pa v zaresno akcijo pa da vidmo....

Pozdravcke iz dalmacije, tukaj je lepo toplo in se mamo super!

Uzivajte!

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 10:07:45   
rozica15
Helouu punce! Jaz sem iz dopusta, nisem se kaj dosti oglašala, ker sem dala vso tehnologijo itd... na stran. Najprej Damuš tebi povem, da mi je zelo žal za tvoj dogodek, ampak tako kot ti je doktorca rekla.... naprej v nove boje. Tudi pri meni je neka čudna situacija ta mesec, oziroma mi je očitno psiha naredila svoje... M me je presenetila kar dober teden prej in sem bla čist presenečena, ker je bilo komaj teden dni od ovulacije (je katera že doživela krvavitev teden dni po O?) in začela se je z nekim čudni rjavim izcedkom, ki ga je blo zelo malo, sem mislila, da je kje vgnezditvena, ampak se je naslednji dan vlila. V glavnem tudi mi gremo v nove boje user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 10:33:33   
mava1975
Veroniq jaz sem jemala fembion že dve leti potem sem pa začela še omega3, matični mleček in vitamin D. Vse to sem prebrala po forumih neplodnost pa ivf. V postopkih oz. Pred postopkom priporočajo jemanhe tega plus dieta. Pila sem tudi kapljice krvomočnice. Dieto sem izločila vsa sladkor, poskušala piti 3 litre vode, 5 obrokov na dan, vso moko oz. Jaz sem kar vso pšenico. Sem jedla ajdo, polnozrnat riž, zelenjavo. Jaz sem tudi mlečne izdelke odvzela iz prehrane.

(odgovor članu rozica15)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 11:41:55   
Veronique
Tiste, ki jemljete femibion, je katera opazila kako spremembo v barvi blata? Sicer mi je cudno, ker so brez zeleza (tiste kaj sem prej jemala so ga vsebovale pa je to normalno) ampak vseeno vprasam.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 20:54:58   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Tiste, ki jemljete femibion, je katera opazila kako spremembo v barvi blata? Sicer mi je cudno, ker so brez zeleza (tiste kaj sem prej jemala so ga vsebovale pa je to normalno) ampak vseeno vprasam.


Jaz ga jem že leto in pol pa nisem nič opazila.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 20:55:16   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Damuš super, da si se javila in da vse poteka kot mora (ce ze sploh pride do tega). Te lahko morda pricakujemo v septembrski temi, da bomo skupaj drzale pesti zate?user posted image


Pojma nimam kako se bodo stvari odvijale naprej. Sicer ni nihče omenjal, da bi bilo treba kaj čakat, a sva se odločila, da počakava na prvo M in potem spet greva v akcijo. Kolikor sem brala naj bi po splavu M prišla od 4 do 6 tednov nekje. Tako da bom september najbrž morala preskočit. Pol se vam pa z veseljem spet pridružim.

Aja še to ... kako je pa z madjanco? Nje tudi že dolgo nisem zasledila na forumu.



(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 21:15:33   
Veronique
Sophie hvala user posted image

Jaz se spomnim, da je madjanca zagledala user posted image , potem pa se je tudi jaz vec ne spomnim. Upam, da to pomeni, da vse poteka kot mora in da je srecka user posted image
Morda pa bos dobila normalno M! Se spomnim, da je pri meni obakrat prisla tocno 28 dan, kot urcauser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 21:18:09   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš


IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Damuš super, da si se javila in da vse poteka kot mora (ce ze sploh pride do tega). Te lahko morda pricakujemo v septembrski temi, da bomo skupaj drzale pesti zate?user posted image


Pojma nimam kako se bodo stvari odvijale naprej. Sicer ni nihče omenjal, da bi bilo treba kaj čakat, a sva se odločila, da počakava na prvo M in potem spet greva v akcijo. Kolikor sem brala naj bi po splavu M prišla od 4 do 6 tednov nekje. Tako da bom september najbrž morala preskočit. Pol se vam pa z veseljem spet pridružim.

Aja še to ... kako je pa z madjanco? Nje tudi že dolgo nisem zasledila na forumu.





Meni so rekli da je treba počakat eno M. Moja je prišla po 6. tednih.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016
14.8.2016 23:39:42   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Veroniq jaz sem jemala fembion že dve leti potem sem pa začela še omega3, matični mleček in vitamin D. Vse to sem prebrala po forumih neplodnost pa ivf. V postopkih oz. Pred postopkom priporočajo jemanhe tega plus dieta. Pila sem tudi kapljice krvomočnice. Dieto sem izločila vsa sladkor, poskušala piti 3 litre vode, 5 obrokov na dan, vso moko oz. Jaz sem kar vso pšenico. Sem jedla ajdo, polnozrnat riž, zelenjavo. Jaz sem tudi mlečne izdelke odvzela iz prehrane.


Točno to sem se jaz odločila, zdaj sem že 4. dan pridna. Čisto črtala sem vse vrste sladkorja, razen sadja in večino ogljikovih hidratov, razen riža. Hkrati pa sem začela piti glino, ki razstrupi telo. Pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Če drugega ne, bom zgubila kakšen kg, kar definitivno ne bo škodilo user posted image . Od dodatkov pa jem samo femibion, skoraj vsak dan maco, kapljice ginsenga in razmišljam še o Omegi3. Pa ima da se prime user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?