izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja natty23 bova vidli, kako se bo na konco izšlo s temi datumi Meni je sicer v knjigico napisal 5.5. z velikim vprašajem kar bi pomenilo, da sem 9 teden, ampak na ultrazvoku mi pa piše 7 teden glede na velikost. Bomo videli na naslednjem pregledu, ki je še debel mesec stran. Zdaj, če sem v 7. tednu me je na nuhalno naročil ko bom v 12. tednu, kar mislim, da je čisto by the book. Nimam pa pojma ali je 11. teden prekmalu. Mogoče lahko malo preveriš kar direktno pri ginekologu. Saj če bi bla jz v 9. tednu bi mi pa potem nuhalno delal v 15. tednu. To je pa verjetno že prepozno? No saj niti ne vem kakšno okno je za ta pregled. Se morm res počasi še malo izobrazit. Ali pa tudi ne, včasih je bolje, da manj veš Sem pa bila danes zjutraj spet v zdravstvnem domu, da sem spet dala urin. Včeraj so me poklicali, da so našli neke beljakovine v urinu in da naj grem ponovno testirat. Seveda kuj na internet brat, kaj zdaj to pomeni, ali je panika... Kolikor sem razumela lahko to kaže na slabo delovanje ledvic in posledično na kakšen visok pritisk, v skrajnosti preeklampsija Tko da upam, da bo danes kej drugačen/boljši rezultat. Včeraj me je potem to spet malo potrlo, tako da nisem povedala staršem, ki so bili ravno na obisku. Če sem v 7. tednu se mi res zdi še prezgodaj in če bo kakšna težava zdaj s tem urinom, tudi raje malo zase še zadržim. Anonimna Jaz sem zdaj v 9. tednu pa imam rok 15. 5. A imaš večji plod, da imaš tako zgodnji PDP?
|