Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

simptome sem dobila kar hitro. Se preden sem izvedela, sem imela mocne glavobole in nenormalno sem bila utrujena. Spikalo me je tudi v trebuscku ampak sem vse te simptome predpisovala prihajajoci M, saj z partnerjem nisva se planirala naraščaja (sele drugo leto) in je bilo res veliko presenecenje za oba, sej je za oba to prva nosecnost. Sva pa oba zelo veselo sprejela in se ze veseliva vsega kar prihaja.
Po mojih izračunih konec maja. Sem srečka nosečka že drugič-doma ima 13 mesečno pupiko...se pa 2.nosečnost zelo razlikuje od prve. Zdj mi je kar veliko slabo,sem utrujena in zaspana...v prvi sploh nisem vedela,da sem noseča, dokler ni začel rasti buši...hihi...bila sem polna energije,vsa naspidirana...ja zdj pa tko. Upam,da slabost Kmalu mine...Komaj čakam prvi pregled...19.10...uf dolga bo še...
lahko kr meni pišete na zs vaš ime in priimek na fb, jaz vas dodam med moje prijatelje in šele tako vas spravim v našo skrito skupino, drugače ne gre :P
smo zagledali dva tedna nazaj...po mojem izracunu je PDP 27.5.2017...prvi pregled imam 12.10...komaj cakam. Doma imam iz prvega zakona dve princeski, stari 7 in 3,5 let..in sedaj vsi z veseljem cakamo novo
.. Poslala sem tudi zs da se vam pridruzim na fb..lep pozdrav
Tko da upam, da bo danes kej drugačen/boljši rezultat.
. Vesta pa zdaj obe najini družini, moja sodelovka v službi in dve kolegici. Ostalemu širnemu svetu pa razkrijemo po nuhalni :D