|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
4.7.2017 22:29:39   
bucka*
Kopiranje uspelo, samo kvadratki so smajliji, kot ste najbrz ugotovile. Oboji, zalostni in veseli. Nocko :-)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Oktobrčki 2016
4.7.2017 23:34:27   
Ribica **
Sem že hotela začet tipkat, pa se je mala spet zbudila in trenutno hoče samo mene, kar naporno na momente, še sploh, če bi si res rada npr. za jest vzela. A ne, da je to samo faza in da bo tudi oči spet dovolj dober? Upam, da kaj kmalu. user posted image Je kar malo užaljen, se mi zdi, ampak kaj naj, nekak ji ne šepetam ponoč, da sem samo jaz dobra. user posted image

Nastja, čestitke! Potem si zdaj že kar daleč, če že dva meseca nimaš M. user posted image Kako pa to, da nisi že sama testa naredila? Sem ravno zadnjič razmišljala, katera bo ta prva. user posted image No, jaz sem še daleč, bo treba prej v nakup večjega stanovanja, kar je precejšnja nočna mora in to oba tlačiva v podzavest, pa še zaradi CR ne smem prehitro zanosit.

Pia super, da pomaga Avent, če je kašica pregosta, težje jedo, vsaj od začetka. Čeprav jaz sem delala kašice nekje vmes, potem sem ji pa kak mesec nazaj začela delat zelenjavno juho, da sploh zna jest bolj tekočo hrano. Me pa zanima, kako in kdaj otroku dat hrano tako, da bi jo sam jedel? Ker moja jé sama samo piškot in riževe stiropore, vse ostalo ali zmečka v roki, vrže na tla ali pa paca po mizi. Koščke in vse to seveda jé, ampak če ji dajem jaz. Žlico enako vrže na tla ali pa paca z njo (je ne nese v usta), tako da je krožnik na varni razdalji. Zadnje čase spet veliko poje, sploh kosila, danes je imela teletino, ajdovo kašo, brokoli, cvetačo in korenje, ni bilo treba niti pit vmes, tako ji je bilo všeč.

Skute pa ne mara, danes je bila čisto zgrožena, ko sem ji jo spet dala. Pa sem kupila ta malo pasirano od LJ mlekarn, ki ni kisla, pa sem ji včeraj zmešala ostanek ene sadne kupljene kašice, danes pa jagode + na koncu to kupljeno kašico, da je vsaj malo pojedla. Jutri poskusim z jogurtom, s sladoledom namreč nima težav. user posted image To pa že obvlada z mano jest.

Se mi zdi, da je zdaj spet v enem obdobju intenzivnega razvoja, prav mali človeček je že. Ampak leze pa povsod, danes recimo med prednjimi kolesi vozička, pa čez spodnji prečki od trip trapa, ima že vse plave noge. Naučila se je bravo bravo in zdaj navdušeno ploska, na noge se dviguje v postelji, ob pohištvu še ne uspe, pade po tleh, plazi se pa čist prehitro. Še vedno je najbolj zanimiv pes in njen arzenal, igrače so za dojenčke. Pa vse smeti najde. Zagotovo sem še kaj hotela napisat, pa sem pozabila. Sem utrujena od celodnevnega pospravljanja po morju, pa še dopoldne sva bili v mestu po trgovinah, popoldne pa spet v Baby centru, gledamo marele in avtosedeže.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Oktobrčki 2016
5.7.2017 10:57:02   
nastja1
bucka hvala user posted image haha ja dobro da so drva pospravljena user posted image pa nevem še kaj bo.. jz mislim da februarček. jz sm itak zmeri imela neredno tako da do pregleda nemorem vedet. mislim da se mi bo še teh 15 dni vleklooo user posted image hehe dieto sem pa nehala glih pred kakim mescem in pol.. ker mi je bilo vedno nekaj slabo pa glavoboli pa sm mislila da zaradi prehrane. no pa temu ni tako user posted image sm pa izgubila -5kg. sm kaj ko zdej že rastejo kile user posted image ojoj upam da se sinko čim prej pozdravi da se bote lahko kopali user posted image jaz mu pa za zajtrk ob 7h dam mlekec, ob 9h-10h pa malčko sadno žitno kašico.

ribica hehe naš ima že nekaj časa tako fazo.. samo mami user posted image ah nevem koliko sem daleč... nikoli nisem imela redne tako da mi izračunaj PDP po velikosti otročka. glede testa pa.. pri Teu sem ga naredila pa je pokazal - , čeprav sem bila noseča. in mi je sestra pri G rekla da škoda denarja za te teste, da naj pridem k nje pa bomo naredile ko je sigurno user posted image joj to je kar zalogaj nakup novega stanovanja vrjamem user posted image hehe sladoled vsi obožujejo user posted image
nam je tako super avtosedež. se že skoraj 2 tedna pelje v njemu, končnpo uživa v vožnji pa gleda čez okno pa se smeji, tudi zaspal je že.. imamo pa tega
http://www.sb-poceni.si/coletto_vivaro_isofix

hehe sm pa razmišljala.. če bomo s sestro v istem mescu rodile ker ona ima februarja rok.. bojo moji starši dedi in babi 6 vnukom/vnukicam še preden bojo stari 50. user posted image

uh zdej se pa spravljam pečt neke sladice, danes dobimo obiske iz hrvaške ko se nismo videli 10let. user posted image lep dan.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Oktobrčki 2016
5.7.2017 12:20:55   
pikica 4
user posted image user posted image cestitke nastja želim ti čarobnih user posted image mesecev, no sedaj malo manj žeuser posted image . trebuščka boš imela zopet, super, bosta maledva res prijatelja, saj nas boš sproti obveščala kako poteka ane? pa mogoče se še kaj vidimo s trebuščkom. no evo drva zrihtana, sedaj se pa le malo bremzaj. a tko pocen stol pa že izofiks ma, a je vredu?

ribica mali otroci znajo samo eno besedo mama...pri meni sta oba skos hodila za mano ko sem se ustavila sta se zaletela vame, niti na stranišču nisem bila sama, najraj bi se mi v naročje spravila...pri N vem kaj me čaka. povsod bo za tabo. jaz tudi po plači v akcijo za marelo in avtosedež me malo tale od nastje zanima. si že našla kaj ustreznega? meni sta otroka šele od vrtca odnesla toliko, da sta pričela sama lepo jest, boš še kar nekaj časa sama hranila, malo sem že pozabila. uf stanovanje, bi verjetno ostala v okolici, sedajšnjega, saj si navajena ane? stanovanja je najbolje kar malo sproti gledati, da ti kakšna priložnost ne uide, koliko sobnega pa iščeta sedaj, vas je 4 ane, pa še kakšen pride. tole kosilo si vse skupaj pretlačila a ji posebej daješ?

o bučka, sem mislila da ste zboleli ali pa imaš težave z zobki. eh morje z otroki, ja se spremeni, ni to več dopust, potem ko odrastejo je lažje. ma sej glede mastitisa gotovo je to, sedaj ona je gh men pa ostaja pa bulce se delajo. sem sedaj samo kosilo odstavla od dojenja, bom na 7 dni odstavljala, ker se za vse obroke dojiva, no nekaj takega. je pa čisto izginilo še ene 4 antibiotike imam pa sem fertik. paradižnik si dala prekuhan? evo nisi pozabila na obisk. prihodnji teden sem zopet sama grejo fantje na morje.

pia super za gh je bilo vredna denarja.

pa vaši so že vsi aktivni. moja sedaj stabilno sedi z blazino na hrbtu. ona bi puzala s palčki na nogah. smešno zgleda.na trebuh pa palčke uporablja da bi kam prišla, no ne pride, se valja.ustaja pa samo v stolču malo. če ji kaj ne paše.

je sitna zadnje dni vse noči sem pokoncuser posted image . ne vem a sem jo scrklala preveč, ker v moji postli pa poj spi.

grem kuhat.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: Oktobrčki 2016
5.7.2017 12:36:53   
dansas
U, Nastja, čestitke! user posted image Ti pa poskrbiš za novičke user posted image Sm res, še dobro, da imate drva pod streho, pa nikar več toliko zalivat, zdaj se le čuvaj... To bo pa majhna razlika, bo kr akcija, ko bo pa mali malo večji, boš pa videla koliko manj dela z animacijo je, ker vso skrb prevzamejo tavečji user posted image . Pa še bratranec/sestrična isto stara. To bo polno družbe user posted image .
Jaz tudi štejem, da ima nov zob, ko mu le-ta predre dlesen - čeprav se še ne vidi prav. Naš je prav hecen s spodnjo enko, ima tak enozobi gusarski nasmeh user posted image . Na morje je šel z enim zobom, še trije so pa ven pokukali na morju, tako da so sedaj vse enke zunaj.

Jaz sem smlečne izdelke začela uvajati tako, da sem pol žličke kisle smetane vmešala v zelenjavno juhico, pa malo skute v sadno jutranjo kašico, sedaj pa jeva že isti zajtrk: skuta, jogurt, ovseni kosmiči, sadje in semenke (jaz še oreščke zase dodam). Na morju je tudi to dobival za zajtrk. Smo bili v all inclusive varianti in v hiški brez elektrike, vode in seveda kuhinje, tako, da me je malo skrbelo kako bom izvedla prehranjevanje najmlajšega. Zajtrk sem vedela, da ne bo delal problemov: sem nabrala sadje, skuto in jogurt, dala not še kosmiče, ki sem jih prinesla od doma in zmiksala. Sem imela sabo palični mešalnik, miksala sem pa na WCju user posted image . Za kosilo in večerjo me je bolj skrbelo, sem imela malo pomislekov mu dti tisto menzasto (prekuhano in presoljeno) hrano. Zato sem s sabo prinesla kašice, ki sem jih prvič kupila, ampak mali jih ni hotel jesti, zato sem mu dala kar hrano iz restavracije. Na srečo je bilo vse prekuhano, tako da sem mu lahko meso/ribo in zelenjavo na drobno z vilico pretlačila, dodala malo pireja (korenčkovega ali krompirjevega) in je jedel kot velik. Je odpiral usta kot jih za kosilo doma že dolgo časa ni user posted image . Glede soli in začinjenosti sem se pa tudi tolažila, da če lahko ob vsakem kopanju spije par požirkov morja, bo tudi en teden z bolj začinjeno hrano preživel brez večjih posledic user posted image . Mali se v glavnem ni pritoževal... V morju je pa tudi užival prve par dni, potem pa se je vreme malo poslabšalo in je bila voda bolj mrzla in valovita, kar mu pa ni odgovarjalo in se ni več kopal. Je pa postal pravi bjondo - čisto ga je posvetlilo. Sem rabila 4 otroke, da sem dobila blondinca (take barve las sem si vedno predstavljala na svojem otroku).
Čez dan je bilo lušno, otroci so se zabavali in niso bili preveč sitni user posted image , noči so bile pa katastrofalne. Neka čudna vlaga je bila v zraku, pa pihalo je, pa mrzlo/vroče je bilo, pa sosedi so pozno feštali, pa S se je še pogosteje zbujal user posted image Sem čisto crknjena prišla domov. Sem rabila dva dni, da sem se sestavila, nisem imela energije niti tukaj se javit.
Ribica, kje ste pa vi bili? Mislim, da smo že lani hkrati dopustovale.

Uf, pikica, mastitis? Sem mislila, da je to že za nami user posted image Na srečo antibiotiki hitro primejo...

Bučka, dandanes otroci še zboleti ne znajo pravi časuser posted image user posted image . Poletje pa res ni pravi čas za to... upam, da ste že bolje

Naš se še ne puza po vseh štirih (pa ga je kljub temu povsod polno), tudi vstane se še ne. Sem ga zadnjič jaz dala na nogice in se je držal za posteljico (sicer ga ne silim v pokončen položaj, sem naredila izjemo, ker se je tako trudil, pa ni vedel kako;) in je bil tako važen, da " sam" stoji. Ko je zgrmel na rit pa užaljen jok, kot da sem jaz kriva, da še ne zna stat user posted image

Sem tudi sto stvari verjetno pozabila komentirat, pa me še vedno čakajo opavila po celi hiši in zunaj (na vrtu je noro plevela, cunje smo sicer že oprali, jih je pa ena gora za zložit, avto je čisto smolnat in svinjski,...)

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: Oktobrčki 2016
5.7.2017 17:22:04   
nastja1
pikica4 hvala. user posted image takoj ko bo kaj novega bom obveščala... skos gledam na koledar če sm že kaj bližje 20.7 user posted image upam da se vidimo s trebuščkom čim prej. vsem želim to. joj samo da bo vse vredu pa je.. ej stolček je tako super, udoben in tako varen. ima neko sps dodatno bočno zaščito, in še pas top tether-poleg isofixa se še en pas napelje in zategne nazaj v prtlažnik da res nemore nikamor. vreden nakupa res. (sedaj sm pa slišat ko ena reklama user posted image ) glede spanja ja.. pri nas enako kot pri tebi user posted image

dansas hvala user posted image ne ne smo se že zmenili, od sedaj naprej on zaliva user posted image že tako mi je štorasto se malo bojim ko malega dvigujem ko ni glih lahek (okoli 10kg najmanj). user posted image oho pol pa že imate kar polna ustka skoraj user posted image user posted image super da ste uživali na morju. oho blondinec user posted image hehe prvo ko prideš iz dopusta, se moreš počinit.. user posted image

lep vroč dan punce. naš je dns cel dan neki siten pa je zdej zadremal, tako da grem malo počinit. vročina ubija user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 9:47:37   
Ribica **
Pikica, kosilo sem ji skupaj dala vse, samo pretlačeno z vilico (meso, brokoli, cvetača), pa malo masla zraven. A ve še dajete olje v kosila? Jaz sem malo pozabila na to, občasno ji dam potem kar malo masla. Stanovanje pa ja, želimo ostat v LJ, ker imava oba tu službe, s selitvijo na obrobje pa ne prihraniš toliko, da bi se splačalo, ker bi morala potem imet dva avta (vzdrževanje stane, kupiš že nekaj rabljenega), pa še časovno bi bila na slabšem. Jaz sem razvajena, ker hodim v službo peš (15 min imam do tja) in vse urejam na peš, če ne pa popoldne vzamem avto, ko je mož doma. Skratka, ni računice, da bi šli ven iz LJ (pa še to ni vsak del nam ok), ker nočem zgubljat časa na cesti, ker potem bom pa res samo dve uri z otrokom na dan. Se mi tudi služba ne konča ob 15-16h, tako da ... Vsake toliko pa že zdaj gledam ponudbo, ja, samo so šle cene precej navzgor.
Avtosedež pa gledava axiss fix od Maxi cosija, ki se vrti za 360°. Roemer, Maxi cosi in Cybex so z isofixom vsi več kot 300 €. Se mi zdi, da so se precej podražili. Pa še vozi se lahko v kontra smer, če bo to slučajno uzakonjeno v prihodnjih letih. Ne vem, pri varnosti nočem gledat nepoznanih znamk, čeprav verjamem, da so tudi ti sedeži ok.

Zobje - tudi jaz štejem, da je zrastel, ko predre dlesen. Zgornjo ima otečeno že 14 dni, se slini, drgne, zobk od nikoder. Zjutraj mi je mož rekel, da zgleda kot da bo prej zgornja dvojka kot enka. Ne vem, jaz jih ne vidim. user posted image
Spiva tudi midve slabo, se doji dvakrat na noč + pred mojim spanjem in zjutraj.

Grški jogurt ji gre precej bolj v slast kot skuta in to brez dodatkov sadja. user posted image

Dansas, na Pagu smo bili, kot vsako leto, jaz sem bila letos dvajsetič. user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 10:47:02   
Pia*
Nastjaaaa ja cestitke, pravo presenecenje :). Vse lepo zelim. Naj cim prej pride 20.7. Sedaj se pa res pazi!

Soparnik je ena boljsih investicij v poplavi vseh bedarij,ki sva jih kupila pa jih Pia se povohala ni.
Ucitno je bilo pregosto! Kako nisem tega ze prej pokopcala, da bi ji vsaj probala narediti bolj tekoce. Skratka sedaj lahko recem,da jè.

Dansas najine dva skrata sta najstarejsa pa se jima ucitno nic ne mudi.
Mi2 sedaj hodiva na fizioterapijo. Sicer sva v razvoju zadaj. Problem je ker ni bila na trebuscku. In sele sedaj pocneva stvari,ki bi jih morali kaksen mesec ali celo dva preje.
Avgusta imava ponovno, ker je fizioterapevtka na dopustu in do takrat morava vaditi,da se pia posede sama iz bocnega polozaja. Itak imamo joka,da se vem ne vidimo,ker ona bi malo po svoje. Sicer bi tudi jaz raje, da pokopca sama in da jo ne bi z nekimi pravili silila ampak ja sama nisem iz te stroke in bom upostevala nasvete zdravnikov.

Noci pa tudi pri nas niso briljantne. Itak sem jo hvalila kako spi (evo ze 2noci izgledam ko zombi). Danes je sicer ob 4h prevzel ati vlogo varuske.
Ribica pri nas ga je pa sele sedaj sprejela,da jo lahko uspava in da ne joka in se dere mamaaaa.
Kar je odlicno! Ko jo je prvic sam uspaval, sem si na balkonu nalila deci vina. Sem mislila,da tega ne bom nikoli dozivela.
Sedaj za vikend, ce ni na hisi uspava on. Ji je pa ati zato zanimiv, ker ne zna reci ne in ker vse dovoli. Mami je pa zmaj! To moramo tudi se resiti.

Sedaj pa sibam kuhati kosilo. Gospodicna spi.



< Sporočilo je popravil Pia* -- 6.7.2017 10:50:21 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 11:12:00   
Malinca07
Zdravo punce..da se se js malo javim po doooolgem casu :)

Najprej cestitke Nastja! :) to pa je super novica, cim lazjo in lepo nosecnost ti zelim. Sm ti kr mal faus trebuscka, js ga zelo pogresam :)

Uh, uzivantke..vse ze na morju. Mi pa komi odstevamo dneve do tja. Vmes se moja 30ka in krst..bo se pestro :)

Pri nas kosilo se kr ne gre v promet. Pa skuham gosto, cisto, zelenjavo, meso..nic :( poje pa lepo sadno malico..vsaj to. Pa zdle ko je taka vrocina tud velik popije in zgleda, da enostavno ni lacna. Sj..tud men poleti ne pase tok jest.

Noci so kr vredi, zaspi okol 19.30, ob 1h se zbudi za flaso, ob 5h za dudo in pride k meni v posteljo in skupi spima se nekje do 7h, pol 8h :). Cez dan pa gre se samo 2x spat, 1x po eno uro in 1x pol ure. Uro pa pol v celem dnevu se mi zdi skor mal mal..kok kaj vasi spijo?

Je pa ful napredovala v razvoju, vsede se ze sama iz vseh polozajev, puza po vseh stirih in se dviguje na nogice. Me jo je strah samo tud v postlci pustit, se dvigne na nogice pa zgubi ravnotezje in pade nazaj in bum v glavo :(

Ma pa tud moja se kar "mami obdobje". Ce smo v kaki druzbi, pikniku velam samo js. Doma je vredu tud ati..jo lahka tud on brez problema uspava.

Avtosedez - js imam Romero, ne vem tocno kir model. Je pa obrnjen lahko samo naprej. Je pa se nisem prestavla. Ampak bo treba pocasi..voznje z avtom v jajcki so vedno bolj glasne :)

Nic, mala spi svojo prvo rundo, kar pomeni da mam celo uro fraj..grem pripravit za kosilo, ki ga ne bo jedla :)

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 16:00:56   
nastja1
ribica jaz še dajem repično olje med kosilo. joj v lj so draga stanovanja. user posted image hehe grški jogurt je zakon. ve tvoja mala kaj je dobro user posted image

pia hvala user posted image ma ja, sej doma nisem še nikomur rekla. morem prej vidit če bo vse ok. čeprav me tk držiii.. zadnič je prišla sestra pa govori kako komaj čaka februar da rodi.. malo je manjkalo pa bi bleknila user posted image super pa da mala pia papa user posted image super za atka da je prevzel vlogo varuške user posted image

malinca07 jaz sem tudi že zelo pogrešala trebušček in komaj čakam da bom spet okrogla user posted image o pol bo fešta za krst in rd user posted image super samo da ti lepo panča. naš se zbudi ob 6h vjutro. ob 9h drema pol urce, ob 12h pol urce in ob 3h popoldne 1 uro. ob 8h gremo pa spat. user posted image

sm bila pa danes z malim cel dan v zd. včeraj mi je bil cel dan nekaj siten ko mu to ni v navadi, zvečer dobil vročino 39. je rekla P da naj vjutro pridem na urgenco k njej. je šel mož direktno iz nočne z mano ker je skus mali jokal in sitnaril. smo morali dat kri (ajoo revež kk je šele takrat jokal da sem skupaj z njim jokala user posted image ), pol smo 1 urco čakali da se polula v vrečko, ko zanalaš ni hotel pa je spil skoraj 1.5dl čaja. ob 12.30 sem morala nazaj po izvide. je rekla da bo mogoče kaka viroza, mogoče pa nič. in mi je dala za vsakslučaj napotnico za bolnišnico če bi se ponoči poslabšalo. groza user posted image zdej mi pa spi na rokah.. vročine več nima, a on je tako vroč ko da ima 40 vročine user posted image

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 18:08:16   
pikica 4
oh nastja jaz tudi pogrešam trebušček... spanje pri nas, nobene rutine, ko si mane oči jo dam spat. spi tudi po 3h skupaj ali pa pol ure različno. je mali sedaj vredu?

ribiva jaz tudi se dodajam olje če se le spomnim, velikokrat pozabim. ja je bolj praktično zaradi službe, ampak podeželje ima pa tudi svoje čudovite strani. s pa v lj stanovanja draga, pa zo bosta kupila ali v najem? ima pa kolegica službo v lj, pa se zamudi vsak dan 40 minut. tako, da zjutraj ona pelje otroka v vrtec, popoldne pa pride tam do pol 6, pa preden pojejo kosilo..., je potem res tako kot praviš ni nič z otrokom. pa stroški prevoza okvara avtomobila...

malinca probaj bolj redko kosilo narediti kot pia sedaj ji je. drugače pa jaz malo gulfam, ko je krompir in zelenjava ji dam notri eno merco adaptiranga, pa je kakor kremna juha namesto kisle smetane, pa rada ima bučko in rižove kosmiče pa dodam spet eno merco adaptiranga. meni še vedno ni okusno, tamala pa poje. ja seveda jaz jo bom tudi prestavla samo da nabavim, vem da bo bolje v avtu potem.pa sj jim je dolgočasno v sedež gledat.

dansas sem vesela, berem in se mi zdi da ste se imeli super, razen preglasnih sosedov. meni je všeč hrana v menzi na počitnicah, zmeraj probam vse po malo, je pa res da nekatere jedi pač ne zdržijo tako okusne dalj časa. lepo ste se znašli s hrano. pa taka vročina plevel ti pa raste.

tole je še za nazaj za bučko jaz imam malice sadne z žitom. se pa bo to gotovo z meseci spremenilo samom v sadje spontano. je s fantkom bolje? je moral še ujeti zadnjo virozo pred poletjem, aja je bila viroza? si rekla da si gledala za dopust kaj pametnega?

imam občutek da N cel dan samo hranim, komaj njeno pacarijo pospravim, spet pripravljam obrok. ta naš trip trap stol je toliko obremenjen z vodo, da se mi barva dol lušči, bom mogla menjat. je les zaščiten z nekim lakom na vodni osnovi, ampak to za našo packo ni, še vedno je vsaj 2 kvadratna metra okrog nje vse umazano, pa kaj mi to dela, sploh jo ne mine. če se že pripravim in res merkam mi pa polne žlice vleče in paca. puzat pa ne , pa komaj čakam ko so tako fletni.

ima spanec pred spanjem.

Lp

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Oktobrčki 2016
6.7.2017 23:30:05   
dansas
Ha,ha, spanje pred spanjem...dobro imaš to izpeljano. Naš je šel danes pa šele ob 22h spat user posted image . Kar ne moremo prej spat,ko je pa tako dolg dan in še počitnice so. Smo komaj ob 21h prišli noter,potem pa še jest,pa stuširat pa zobe prat... Imam kar slabo vest ker mu večkrat pozabim oprati zobe. V dveh tednih jih je 4 dobil in kar pozabim,da jih ima. No,saj ne je nič sladkega,pa vseeno.

Ribica,rdeče pese imam jaz cel vrt in jo domačo skuham,olupim in narežem. Mi je taka veliko boljša kot vložena. Verjamem,da nimaš pri roki domače,jo pa verjetno lahko surovo kupiš na tržnici. Od kar si omenila,da ima tvoja slabše izvide krvi, sem razsadila rdečo peso po celem vrtu user posted image ,pa še suhe slive jeva od takrat -eno mu dam v jutranji smuti in eno v večerno kašico. Koliko pa je pravzaprav imela E železa? Našemu so vzeli kri na sistematskem pri 9m (tik preden smo šli na morje) in je imel hemoglobina 112. Baje,da je to ok.

Ga je pa na sistematskem hotela poslati k fizioterapevtu,ker se pri 9m še ne postavi na noge. Potem ga je pa še enkrat pogledala in rekla,da mogoče se pa zaradi tega ker je malo težje sorte še ne more dvignit... ampak,da če se še 2 tedna ne bo (to je zdaj),da naj pridem po napotnico. No,saj ne bo nič škodilo,če nama bodo pomazali kake vaje. Pia,ve ste zadovoljne ,a ne? Se ti zdi,da je kaj napredka zaradi vaj?

Nastja,potem si že toliko noseča,da greš počasi že na nuhalno? Jaz sem tudi vedno nestrpno čakala pregled v nosečnosti. Samo nobena nosečnost pa ni bila več taka kot prva. Pri naslednijh nisem več imela časa bit noseča,toliko druge okupacije je bilo user posted image Mislim,da bo tebi tudi hitro minilo ob takem malem-velikem škratu. Ja,je kr hecno ko ti na prvem pregledu rečejo,da ne smeš dvigovati nič težjega od 5 kg,ti imaš doma pa 10+ kg težkega škrata.

Ste bolančki že kaj bolje? Verjamem,da ne paše imeti vročino v tej vročini.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: Oktobrčki 2016
7.7.2017 1:01:37   
Ribica **
Ne vem, dansas, koliko je imela hemoglobina, bom zdaj vprašala, ko ima sistematskega.

Hja, še ne spiva, cel večer se zbuja v joku, ji je zgornja dvojka prebila dlesen danes (enke še ne) zdaj je pa še s postelje padla, ko sem bila jaz pod tušem. Sem mislila, da že spi in jo pustila v moji postelji,, pa je dol padla na koncu, ob strani tako ne more, ker je posteljica. Upam, da ni padla na glavo, buške ni videt. Mi jo je mož prinesel v kopalnico, itak ne ve, kaj je bilo, ker je že spal.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: Oktobrčki 2016
7.7.2017 9:02:50   
Pia*
Dansas sva kar zadovoljni. Je pa res, da imava eno super terapevtko. Jaz sem bolj pristas, da se ne dela nekaj na silo. Tudi izrazila sem zeljo, da pac ce malo po svoje naredi ne sme biti to tako zelo narobe.
Je pa res, da mi2 imava veliko vec tezav. Nama tudi z rokicami ne gre dvigovanje. In imava sedaj vaje za roke in pa da se iz boka vsede. Ker pia se skotali do vzglavnika, da ima vzglavje dvignjeno in se potem vsede. Skratka zelo cudno.
Nam so pa tudi napisali, da pia ni pripravljena za vrtec ali kakrsno koli varstvo, ker bo se hodila na fizioterapijo. Tako, da sva se iz te strani dobili priporocilo za podaljsanje porodniske.
Jaz sem mislila, da bova veckrat sli. Imava pa 1x na mesec.

Joj napisem se kasneje,ker imamo sireno

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: Oktobrčki 2016
7.7.2017 12:07:22   
Pia*
Ribica svaka ti cast,da lahko funkcjoniras cez dan. Mene bi pobralo,da bi tako pozno hodila spat.
Jaz dam med 19 in 19:30 pio spat. Potem pa hitro cunje v susilca in iz susilca. Jih poravnam, zamesim za kruh in povrsno pospravim po stanovanju. Potem pa samo se tus in postelja v katero dobesedno padem.
Da imam pa noc katastrofalno, sem pa naslednji dan s pio ze ob 20h v postelji, ker vsaj do polnoci vem, da bova spali.

Jaz sem ravno prej norela. Pio sem uspavala od 10 do 11:30 in vsakic jo je nekdo zbudil. Ko sem sla v spodnje nadstropje naj se ze nehajo dreti so me pa gledali, ko tele v nova vrata.
Skratka ne znajo normalno govoriti iz enega nadstropja v drugega se derejo po stopniscu. No, ker pa nisem bila dovolj razjarjena je pa se postar pozvonil in se je pes zacel dreti.
Komaj cakam, da gremo na svoje. Tole je cel zivalski vrt!

Grem kuhati kosilo, lep dan vam zelim.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 8:56:35   
nastja1
pikica sm se nasmejala ko sm brala kako se ti barva lušči na stolu od silnega kopanja user posted image pol imate pa res pestro pri hranjenju user posted image
naš se pa po novem tako plazi po vseh 4, da ima dlani na tleh in podplati (ne kolena), in rita visoko v zrak. nevem kaj ga je to zdej piknlo da tk šiba. čudno da se ne prekucne na nos user posted image

dansas nimam pojma koliko sem daleč oz blizu dokler na pregledu ne vidim da je vse ok. me je kar malo strah. sm mislila plačatt samoplačniško pri drugemu G ker sem nestrpana, pa je reku moj da teh 12 dni bom pa še zdržala user posted image ja pri 1 nosečnosti sm bruhala ko vidra, sedaj pa nič. edino kaj sm utrujena. hehe ja kako da ne dviguješ težko, kaj ga naj z vozičkom po hiši peljem. mislim pa da se mi bo glih izteklo s službo, če bi šla januarja na porodniško, imam še skoraj 3 mesce dopusta, in to bi bilo to. user posted image

pia joj kako te razumem ko ti tako zvonijo na vrata user posted image jaz sem že rekla da bom dala varovalko od zvonca stran user posted image

našemu je pa včeraj vročina na srečo padla, tudi boljše volje je.. je pa danes po celem teleščku dobil drobne rdeče pikice. P mi je rekla da se znajo po vročini pojavit izpuščaji in da zaradi tega ne rabim nazaj takoj hodit, zdej pa ne vem če je mislila na te pikice.. user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 8:58:51   
bucka*
Nastja, komaj cakam tvoj pregled, bomo skupaj pricakovale najmlajsega bratca/sestrico nasih mulckov :-) ja, itak te je bolela glava od diete... noseca in dojeca, moras dovolj in kvalitetno jest. Kako dolgo pa potem mislis T. dojit? Al bos kr oba naenkrat? Delat tud ne bos sla najbrz vmes, ane? A ze kej razmisljas o takih zadevah? :-)

Ribica, ne sekiraj se prevec zaradi padca, to je del tega obdobja, imajo zelo trde glave in prozne kosti :-)

Pikica, z dopustom najbrz ne bo nic, mogoce samo kaksen izlet. Nam ne bo zneslo, ce hocmo sobo zrihtat. Ki se je seveda se nismo dotaknili in me to noro nervira :-/

Pia, pri nas je mami se vedno zmaj, to ne mine. Ker sem vec z njima in moram red delat, ce hocem red imet. On potem pride in crklja in vec dovoli, ker ima bolj spocito glavo. Ampak ce se jaz umaknem in njemu pustim, da ima komando, potem zna pa tud zanoret in to tako, da vsi samo obstanejo na mestih z odprtimi usti. No, tega pa jaz ne znam :-)

Dansas, razvojna ni nek bavbav. Tudi jaz se strinjam, da je bolje, ce te stvari potekajo po svojem naravnem ritmu, po drugi strani bi pa tudi peljala otroka v razvojno, ce bi zdravnik narocil. Nekateri potrebujejo samo malo spodbude, nekateri imajo pa resne tezave, ki se na tak nacin prej odkrijejo. Saj to se tam hitro vidi. Skodi v nobenem primeru ne.

Gotovo sem se kaj pozabila, pa se zdaj ne spomnim Mi smo imeli dve boljsi nocki, po enem tednu zbujanja na dve, tri urce. Sem cakala zobek, pa ga se ni, lahko da je bla tud prebavca. Ribica, jst ji dajem mascobo v obrok, ker drugace se mi zdi, da tezko kaka. Dam pa velikokrat maslo in baje je tudi ok, so mi ze pri fantku rekli.
Zdaj pocasi napredujeva z raznolikostjo obrokov, se ne paci vec za vsak nov okus, tko da sva kar napredovali. Vcasih ji dam dve njeni mali zlicki nase omakce cez, da sproba se to :-) zdaj ko lahko smetanco damo, je lazje, nisem pa se skutke probala.
Pia, ta je dobra, si delala pregoste kasice. Sej nisem vedela kaj nej si mislim, ob vseh stvareh, ki si jih poskusila. Pupa, probaj se ti :-)

Mi smo ze noro aktivni, v posteljici se je zacela dvigovat, sicer se vedno na kolena, ene trikrat vceraj pa tud na nogice :-) je bla ponosna :-) po kolenih je pa ne ujames, ce vidi kaj, kar ji ugaja, je kot raketa. Potem se pa ustavi, raziskuje in cveka :-) kaksnega smiselnega zloga se ne pove (mama, kaka sicer ja, ampak ne v kontekstu), ploskat jo pa tudi ucim, pa se samo smeji :-)
Pia, pikica, vaju imam v mislih okrog 18, bi blo lustno ce bi se dobile :-)
Aja, sinko je ok, kaslja, vrocino je imel pa samo en dan. Najbrz se je bolj prehladil kot kaj drugega. Bazen sem napihnila (dno ni napihljivo pikica), ampak se nismo prisli noter, ker je en dan prevec kasljal, dva dni so ble pa popoldne nevihte in tud ni blo nic. Zdej pa ne vem, najbrz bi mogla ze vodo menjat :-/ ah, ni nam namenjeno :-)

Lep vikend punce!

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 13:33:02   
pikica 4
oj,

saj je bilo že govora pa sem malo pozabila, slive čez noč namočite ane, pa še za rdečo peso me zanima kdaj ste jo začele dajati, pri 8 je že vredu. sem brala spet, da imajo dojeni otroci malo slabšo kri, ker ni vedno enaka doza kot pri adaptiranmu, ampak odvisno od prehrane. morm slive začet dodajat se mi zdi da je malo zaprta. koliko časa pa kuhate rdečo peso jo še nisem?

res me pa zanima a se samo moji lomijo nohti na rokah in na nogah. lepo pristriženi pa se ji kar zalomi pa sploh ne cel lahko kar pol, ali pa zatrga.

dansas joj a res bi že morali stati, pri 9 naša še sploh ne kaže da bi kaj stala, puzanje nama pa tudi še ne gre kaj šele da bi se iz trebuščka usedla. imam pa sistematskega šele pri 10 mesecih zaradi dopustov. meni se zdi vredu, da če te je želela poslat, mu lahko malo pomagaš da prej osvoji, eni pač potrebujejo malo navigacije. kar 4 zobke imata pa v tako hitrem času, a sedaj bolje spi?

ribica glede padca, mislim, da se nisi pretirano ustrašla ane, so odporni. si že odkrila buško?

oh, pia mi smo na svoje, pa mi jo fanta ažurno zbujata potem je pa tako sitna, no pa jaz tudiuser posted image . če ne drugega se mi dereta iz štuka v štuk tako kot pri vas. zvonec, jaz sem ga prestavila ven, tako, da če kaj laufam prav na glas ga sploh ne slišim. no iz hiše v sprejemnico. so pa gotovo že pozabili malo tašča in tast, kako je ko so dojenčki. že dolgo nisi napisala koliko vam manjka do selitve, vem da se pa skos dela, koliko sta daleč?

nastja a res, to more fletno zgledat, plazenje. imam občutek, da ti bo mož prau hitro namakalni sistem zrihtal, da mu ne bo potrebno zalivatuser posted image , sporoči če bo kaj na tem. ko prvič vidiš tisto malo bitje na ekranu, jaz sem osupnila vsakič.o super se izboljšuje malemu. bomo res skupaj v pričakovanju vašega dojenčka.

bučka pa saj mi gremo tako po navadi, zgodaj zjutraj odrinemo proti morju, da rezerviramo senco, ko je hudo sonce gremo na kosilo, po kosilu na plažo zvečer, pa domov. amoak je naporno, midva imava zjutraj in zvečer še službo, ampak vredno. otroka uživata. morje je pač morje.upam, da čim prej pridobiš novo sobo, ampak vse je tolk drago pa vedno stane več kot računamo. kko boš imela čas kako si ji dala paradižnik, pa kakšne mlečne omakice ji daješ? pa vidve tudi že puzata, pa sta najmlajše.

celo pol ure je spala,vročina tudi svoje naredi...šibam


(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 16:51:43   
bucka*
Hej hej!
Za peso ne vem, je se nisem dala, ampak bi res lahko ja. Slive se pa namoci ja, mi ni blo na misel, nasa tudi tezko kaka (vsaj zdi se mi).
He he, mi smo pa navajeni, k v istem prostoru zivimo in spimo in mi oba spita, pa ce bi se hisa podrla :-)
Kar se tice bontona pri hranjenju, imava tudi borbe. Slincek vztrajno vlece dol, pa roke tisci v usta, da so potem umazane in potem z njimi paca povsod. Mava vedno umazan bodi. Zdej sm ratala pa huda in zacela uporabljat besedo "ne", potem pa rokice proc umaknem, tamala pa v jok :-) tko da mava zdej pestro :-)

Nasa je kar hitra ja, sej je ze na srecanju skoraj puzala. Danes se mi dviguje ze cel dan, potem pa jok, ko omahne nazaj dol :-) mi je pa cudno, se vedno noce sedet. Sicer se usede iz puzanja, ampak potem ne sedi niti eno minuto. Tud ce jo dam "sedet" v pojstlco, se takoj spuza. Smo bli pa danes dopoldne v trgovini, pa sem pozabila vozicek/marelo doma in sem jo mogla dat v vozicek sedet. Me je skrbelo, ampak je lepo sedela in se drzala. Sem bla pa ekspresna, samo ene 10 min, k sreci z listkom, ker sem skoraj vrat polomila. Puncka, fantek, stvari... dobro da sem ze tako zverzirana, da tocno vem kaj gremo kam iskat :-)
Paradiznik ji skuham, ko bo z vrta, bom probala svezega. Drugace sveze zelenjave se ne jeva, samo kuhano. Omakco sem dala naso, nardila sem smetanovo s stopljenim sirckom, papriko v prahu in malo muskatnega orescka. Za njo sem skuhala kot ponavadi, potem sem ji pa z naso omakco "zacinila" :-) drugace ji zacimb ne dajem v njeno hrano, to je blo prvic. Ampak bo cas pocasi pocasi :-)

Vroce je za pop*****, celo v nasem toplotnem pasu :-) v bazenu nismo bli, je frajer rekel da ne gre, tko da bom pomoje kr pospravila vse skupaj :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 16:55:24   
Pia*
Mi smo imeli katastrofalno noc.
Do pol 2h sem dezurala jaz potem je pa ati do 4h. Ampak namesto,da bi se uspavala sta se smejala in igrala. Seveda od mojega spanja je bilo bore malo. Se, ko me je zmanjkalo od utrujenosti sem slisala "Pia kje je mama, glej kako spancka". Ajoj!!

Mene pa zanima kako cistite zobke? Ali vasi vsi odpirajo usta in lepo sprejmejo scetke. Pia jo grize, z jezikom ven poriva, mece po tleh skratka jo mrcvari. Nekako rabimo 20minut da tista boga 2 zobka in eno spicko kolikor toliko ocistimo. Zraven imamo pa kopalnico, ko svinjak.

Koliko sadne in koliko zelenjavne kasice pa pojejo vasi?

Pikica s hiso smo pa toliko dalec, da sva narocila keramiko za kopalnice, danes je moja mami prisla, da sva luci kupila. Potem pa naju caka dino barvanje sten, nakup vrat, opreme... ah ja je kar nekaj dela se.
Mislim, da ta mesec bo slo skozi luci in pa 2 kopalnice od treh. Ostalo caka na naslednje place. Pri vsaki placi nekaj narediva. Za toplotno crpalko sva dala 11.000eur (par centov manj) in s tem sva pokurila najine prihranke. Nisva je pa hotela vzeti na kredit, ker sva ze tako parcelo in za postavitev hiso vzela kredit za 10let.
Upava, da bomo sli notri januarja prvotni plan je bil september, ampak takrat niti vrat in vecino pohistva ne bomo imeli.
Pocasi bo. Jaz komaj cakam.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 20:12:31   
nastja1
bucka ja sej ne mislim na druge forume hodit ("februarčki2018) ker ste mi vi tako fajn in upam da bo tudi kira od vas čim prej imela še enega da debatiramo. user posted image ma naš teo se itak doji samo še ponoči, pa še to toliko samo da nazaj zaspi, čez dan mu dajem 3x AM. nekak se je kar sam odstavu, več ni hotel lepo jesti, je samo neki grizel pa se hecu, pol je bil pa lačen user posted image uh razmišljam ja.. upam da mi zneslo da nebom šla nazaj v službo... ker imam še za skoraj 3 mesece dopusta, pa če mi bo hotela dat G kak mesec bolniške bo to to.. če nebom šla nazaj v službo. tudi Tea nebom še dala v vrtec, mogoče potem ko pride drugi, da še malo zraste user posted image

pikica4 jaz sem ravno danes prvič dala rdečo peso. jaz jo kuham če je malo večja kako urco lepo počasi. mu pa ni preveč odgovarjala pa ne vrjetno zaradi okusa ampak bave, ker je tako čudno gledal v posodico da sem se mogla smejat user posted image glede nohtkov pa se mu na nogici palec večkrat zlomi zaradi plazenja ampak čisto malo. hehe jz tudi mislim da bo kmal namakalni na vrtu user posted image joj ja meni je tudi najlepše ko vidiš kk srček bije pa ko skače notri.. samo upam da bo vse ok. sm kr malo v strahu, ker smo pri prvem imeli take težave, mi je kar nemogoče da bi naravno tako hitro drugega. ampak držim pesti user posted image

pia ojoj še zaspat ti ne pustita user posted image upam da vama je ratalo ćez dan kaj počinit. tudi mi smo pred kratkim imeli tako noč da smo se ob 3h vjutro igrali v dnevni sobi. ampak ati je pa spal, ni nič prišel dežurat user posted image mi še nimamo toliko zobka ven da bi čistili, je samo neka mala žagica. user posted image naš vedno poje okoli 200ml, ali pa več. edino popoldne ko se zbudi za malčko samo sadje, ali banano ali jabolko, pa kak rižev vafelj gloda user posted image upam da bo čim prej vselitev user posted image

mali sedaj spi, moj dela 12 ur ponoči.. jaz imam končno mir naredit malo generalne v hiši.. uh grem. da bom šla čim prej potem spat user posted image jaz nemorem zdržat toliko pokonci kot ribica do 1h vjutro. user posted image
nočka punce mirno noč user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 22:41:14   
Pupa88
Zivijo punce, da se se jaz malo javim po dolgem casu.

Najprej, Nastja cestitkeuser posted image . Lepo in mirno nosecnost zelim.

Mi smo imeli kar pester teden. Sem ji prvic dala skuto in je imela reakcijo. Rdecico okrog ust, ki je sicer izginila v 10min in otecen jezik oz.nebo. Mislim, da mi je 5 let zivljenja pobrala ko sem jo gledala kako cudno diha. Sva hitro leteli cez cesti v ZD za odrasle in dobili sirup, potem pa k pediatru se po inekcijo. Tko da p, do pregleda pri alergologu sva na dieti brez mleka in ml.izdelkov. Kar mi je malo mimo, zakaj moram jaz bit na dieti ce sem do sedaj vse jedla pa ni bilo nobene rakcije...no,bova ze, ceprav sem jaz nora na sire in podobne zadeve user posted image

Dansas: mi smo ta teden tudi imeli sistematski preged, pa ni nic rekla da bi bilo kaj narobe, ker se ne postavlja na noge. To je zgleda malo odvisno od pediatra do pediatra. Sigurno bo vse ok, kaksne vaje pa itak ne skodijo. Se priporocam za opis, da se midve povadiva user posted image . Je pa lepo ploskala, ko jo je vprasala ce zna dati bravo- bravo.

Evo to je to, sigurno sem se kej pozabila...


Aja, avtosedez. Mi smo tudi ta teden ga nabavili oz kar dva, ker imamo dva avta. Take imamo:
http://www.recaro-slovenija.si/index.php/sl/otroski-avtosedezi/otroski-avtosedezi-9-3-6kg/kombinirani-young-sport-hero

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 22:43:02   
Pupa88
Aja, pozabila itak.
Pia: kolikor se spomnim, ste bili samoplacnisko pri alergologu. Kje pa? Hvala za info

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: Oktobrčki 2016
8.7.2017 23:52:43   
Ribica **
Pupa88, a ne, kako je to krivično, ko moramo še me na dieto. user posted image No, jaz se je ne držim, je pa mala spet flekast po hrbtu in nogaha, pa ni nič drugače kot na morju, študiram edino, če ji čistilo ne paše za po tleh, ker se ji pikice po nogah delajo. Po obrazu nima nobenih reakcij nikoli. Ostale potencialne alergene (pes, paradižnik zame ipd.) smo vse imeli s sabo. user posted image Bomo videli, mož je danes rekel, da smo jo tam imeli več samo v plenički, kar je res. Tako da zdajle kraljuje na sredini najine postelje samo v plenički. user posted image
Si pa predstavljam, da te je skoraj kap, mene bi tudi.

Buške nisem našla, tako da je vse ok. user posted image

Količinsko nimam pojma, koliko pojé, ampak mislim, da ne poje po 200 ml ničesar. Zdaj za zajtrk poje bolj malo, kašico, če je kupljena, jo včasih poje celo ali ne (to je 190 g), fine so mi pa zdaj te za stiskat, ker je manj packarije po poti, ampak so samo 90-100 g, tako da so samo za vmes malo. Kosila pa pač poje kot ga poje, po krožniku imam občutek. user posted image Ker ne pasiram, nimam več pojma, koliko poje. Banane poje recimo pol, nikoli cele, danes je za malico pojedla 4 maline in 4 manjše jagode. S prebavo pa nima nekih težav, kaka 1-2-krat dnevno.

Z umivanjem zobk nimamo težav, ko sta ji spodnji enki malo zrastli, sva začeli umivat. Imava ritual po kopanju, da se gleda v ogledalo in lepo odpre usta. Mož je uvedel še umivanje zgornje dlesni, da se navadi, pa jo zdaj še jaz malo požgečkam. user posted image Ji pa zdaj, ko se zjutraj odpravljava ven in si jaz zobe umivam, dam njeno ščetko, da jo malo gloda in se ji ful fino zdi. Jo posedem v njeno banjico, da mi kam ne uide.

Danes smo bili na Jezerskem, je bilo luštno, mala je v jezero nogice namočila, pa pes se je kopal. V Ljubljani imamo tako grozno soparno, da se komaj diha. Popoldne smo vsi spali, midve z malo celo do 19:30, tako da smo šli prej še na sprehod v mesto in je zaspala šele po 22.30, ampak ni sitnarila. Se hoče stiskat, ampak zadnje dni je tudi očka spet dovolj dober čez dan. user posted image

Nohti se tudi E občasno lomijo, čeprav jih skoz strižem. Palčke na nogah ima pa prav obdrgnjene od plazenja.

Nastja, mislim, da ni veliko kandidatk za družbo, Pia in Pupa mogoče, pa Bučka. user posted image Jaz še ne smem. user posted image Sem imela pa ta prvič pdp februarja, mislim, da je ravno danes dve leti od abrazije, ampak če me ne bi FB spomnil z eno objavo, se sploh spomnila ne bi. Je pa pogosto tako, da pri tistih, ki v prvo težje zanosijo, potem lahko hitreje rata, ker je vse bolj "odprto" (ne spomnim se primernejšega izraza). Tako imajo taki pari pogosto manjšo razliko, ker si mislijo, da ah saj nič ne bo in da bo trajalo in evo. user posted image Sicer pa jaz tudi pogrešam trebušček, ampak ne šeee. user posted image

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: Oktobrčki 2016
9.7.2017 8:09:38   
Pia*
Pupa. Dr. Brce v ukcMB
Jaz sem z njim zelo zadovoljna. Mi sedaj hodimo k njimu z napotnico.

Uf nastja jaz se ti sigurno se ne pridruzim. :) Rabim malo se casa + sedaj imava s pio kar nekaj tezav in bi se rada v celoti posvetila samo njej. Da pa me ujame se ena taka nosecnost kot me je pri Pii se mi pa pomoje odpelje. Ne vem kako bi sploh shenglala pio pa se vsakodnevne slabosti in slabo pocutje.

Ribica jaz sem imela pa abrazijo konec avgusta pred dvemi leti. Pdp bi bil pa marec.

Mi2 se kar boriva z zobno scetko.



(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?