|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
12.9.2017 23:55:42   
Ribica **
Rumena, staršem je treba včasih kar rečt, če se ne ponudijo sami. Sicer sem jaz tudi bolj po tem principu, da čakam, da se kdo sam ponudi (ali doma pospravi in je moškega spola user posted image ), včas pa malo podrezam. Ste me spomnile, da tudi meni porodniška "poteče" v petek, groza. Od petka imam pa sklenjeno pogodbo z vrtcem, odločbe CSD-ja pa še ne, sem mogla še pogodbo in še ene druge zadeve jim pošiljat za dokazila.

Vreme in morje .. ne vem, a bi sploh kaj komentirala. Seveda gremo tudi mi naslednji teden in to na Pag in v kemp. Ker v mobilnih hiškah je ful luštno, pa september je še lep in to. user posted image Napoved je kar ok, upam, da tako ostane. Bom pa spet vlekla svašta s seboj. Pa ravno zdaj, ko mala nima toliko oblačil. user posted image Pajkice iz Lidla ji ožam, trenirke ji polovica dol leze, pa niti jih nima veliko, sploh pa ne zdaj, ko se plazi po tleh in je umazana že doma, kaj šele zunaj.

Vročina gre na bolje, danes ni šlo več čez 38,3°C, zvečer je pa ni več imela, ji pa calpol ne zbije vročine, včeraj je trajalo več kot eno uro, pa še to ji je padla potem v spanju, po 50 min po calpolu in kopanju ji je padla samo za 0,5. Sem šla po brufen oz. ibubel, s tem so ji včeraj v ZD zbili vročino. Bom pozorna, če bodo kake pikice se kje pojavile. Je pa danes gledala z nami košarko do konca, ker sva spali od 17-19h in ni zaspala po hudiču ne potem zvečer, čeprav sva od 21:20 se valjali po postelji.

NAstja, amniocinteza je zastonj, če so rezultati slabi, je na napotnico, sicer je okrog 600 €, se mi zdi. Če je nuhalna v redu, jaz ne bi hodila na DHT. Tudi moja prijateljica je šla in ji je bilo žal, ker ji je DHT poslabšal izvide NS, s punčko je bilo pa vse ok. Jaz sem šla na biopsijo horionskih resic, ker je bila nuhalna zeloslaba (1:117 za downov sindrom), kar je tudi bilo brezplačno, je bil pa hitri test 230 €. Ne bom sploh začela o stroških, povezanih s pregledi v nosečnosti, ker sem spet v fazi, ko bi rada menjala G. Sita sem tega plačevanja, plačala sem poporodni pregled, bris pol leta kasneje (zakaj ne vse naenkrat mi ni povsem jasno), zdaj moram pa spet it nazaj, ker nekaj ni bilo ok z brisom, kar so me obvestili po 4 mesecih. In bo šlo spet 35 €, kar je spet 105 € v enem letu. Jih lahko tudi kako drugače porabim, ni to tak nadstandard, da bi bilo vredno. Še sploh ker je obravnava v večini primerov slabša kot v ZD, kjer je zastonj. Ah, sem jezna, pa vseeno mi tudi ni.
Super, da je vse ok, slabosti pa najbrž zdaj tudi že jenjajo. user posted image

Nič, spet bom šla prepozno spat in še nič nisem naredila cel večer, ker je zaspala malo pred enajsto. Mi je mož zjutraj rekel po naporni noči, da danes pa moram it z njo čez dan spat in evo, gre vse v franže.


(odgovor članu rumena1)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Oktobrčki 2016
13.9.2017 8:31:45   
bucka*
Jutro!
Jst nisem vec tako optimisticna, ceprav je danes sonce :-) vceraj se je potem sfizilo, nismo bli na plazi, smo sli pa v akvarij. Je pa fantek siten, ker mormo bit not dopoldne zaradi dezja (no, danes gremo koncno ven in upam da tudi plavat!)
Potem pa se moj, nocni cuk, itak ne more zamenjat ritma, hodi pozno spat (okrog 3h, 4h ponoci se mi zdi) in potem itak ne vstane pred deseto. To pa vse veste kaj pomeni... otroci so ob desetih ze siti, previti, zrihtani.. tko da nimam neki od dopusta :-)

Kar pakirajte topla oblacila, veceri so ze hladni ob vodi, pa za puzat je tud fino, ce so toplo obleceni...

Dansas, nisem ti fovs bolnih otrok. Tudi pri nas je nos se zabit, ampak zaenkrat se gre brez vrocine. Je pa res, da je lazje ko so vecji, pri malih je najhuje.

Nastja nihce ti nic ne more, tudi ko prides nazaj si se lep cas zascitena, drugace pa v tozbo, ki jo gotovo dobis! Ne dovoli da se kdo v to vtika, ti si tista, ki si noseca z majhnim otrokom, ze tko te nic ne sparajo user posted image

Ribica, jst mam prasek s seboj, sem ze prala. Itak ne mores dost cunj napakirat, kot nalasc gre vse narobe :-)

Res upam da bo danes bolje, bi bla zlo zalostna, ce fantek ne bi mogel nic v vodo, zaenkrat je zelo razocaran nad morjem :-/
Evo, risanko ugasnit, pa sibamo ven, vsaj na vrt zaenkrat :-)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: Oktobrčki 2016
13.9.2017 9:38:32   
pikica 4
končno sonce, sem bila notri tri dni. se mi je že mešalo, ko se zbudi greva na dolg dolg sprehod

bučka na stolu je sneg, morda je pri vas na bližnjih gorah tudi. hladno je. mi že kurimo zjutraj in zvečer. si napisala da si šla pri mali na 4 obroke, ti ni jedla? eh smola, ponavadi je lepše in toplejše na morju, danes boste sigurno plavali, če se ni voda preveč ohladila. sej vem da si sita da si za vse sama, ampak on ima večinoma nočne? dobro da imate ogromen avto vse lahko napakirate.

dansas upam da se čim prej pozdravite. a deklica pa še nima ispuščajev?

nastja sem vesela za dobre rezultate, joj tako je že velik. meni so na nuhalni rekli da bo deklica, moj g. je pa potem govoril da bo deček, do malo pred koncem, ko mi je rekle naj ga ne držim za besedo kaj bo. pa boš prašala? meni se je bolj zdelo ko nisem vedla, ampak jaz sem vedno prašala kaj bo.pa se dvakrat ni pokazalo. so sedaj slabosti že mimo? hitro gre. mah dej tele tašče, naredi kot je tebi prav, ne oziraj se na druge. jaz bi ravnala enko kot ti, pa še v bližini otrok delaš, je res velika verjetnost da se nalezeš. jaz sem tudi mislila da je tale bolezen sammo za otroke, smola da si jo dobila.

ribica naslednji teden pa kaže malo lepše vreme, lepo se imejte.

rumena uživajte.

naše spanje je super, če spi pri meni, drugače je pa skos pokonc, še če jo ponoč dam v svoj posteljo v roku ene ure ugotovi in se joka. moram pa merkat da mi fantou ponoč ne zbudi z jokom smo v istem štuku. tako , da hitro odreagiram. ampak proti mojemu luksuzu ko je spala po vse noči, pogrešam to.

se mi pa spušča, ampak hodi pa tudi ob opori še ne. gre po svojih smernicah. počasi opušča vlečenje, in se več plazi. ni pa tako spretna in hitra.

enkrat je bilo že govora o obutvi. pa me zanima, če ste jim že kupile copate in jesensko obutev? neža je se vedno bosa notri, nogavice zmeče takoj dol. za ven ji dam pa debele nogavice ampak ji pazim, da takoj ne grejo dol, ker je hladno postalo, če je za dekco jih pusti pri miru, ker jih ne vidi. ena je takrat pisala od obutve v BC.


(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Oktobrčki 2016
13.9.2017 21:19:03   
dansas
Sem ravnokar z uspavanja. Paše za spremembo,da traja samo 15 min. Včeraj,npr, sem ga uspavala 2 uri user posted image ... katastrofa!

Ribica,ne razumem zakaj vse te stvari plačuješ pri G? Pa tudi,če je privat ordinacija,kaj ti ne krije zavarovalnica teh pregledov,kot jih tudi vsem ostalim.

O čevljih sem tudi jaz razmišljala,samo se mi zdi brez veze,da jih kupim še predenj hodi,ker se mi zdi,da jih s plazenjem samo uniči. Do takrat bo pa že zdržal v štumfkih z usnjenim podplatom.

Mislim,da sem se tudi jaz okužila. Me nekaj v grlu ščipa. Upam,da me ne bo ponoči zakuhalo user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: Oktobrčki 2016
14.9.2017 7:10:10   
bucka*
Jutro!
Mi smo vceraj uzivali na plazi, danes bomk ocitno tudi :-)
Tko da smo pobrali nekaj drobtinic :-)

Jooooj, Dansas, upam da se nisi nalezla!

Samo pokomeniram obutev... mi prisegamo na Brodijeve copatke!!! Ful lepo se dviga z njimi, odkar je premraz za boso nogo. https://www.brodi.si/copati/otroski-copati/
Kaj bo zunaj ne vem, se bom odlocila, ko bomo hodili. Imam nekaj ceveljcev se od sinkota, mogoce kaj ponucamo...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: Oktobrčki 2016
14.9.2017 21:37:58   
dansas
Viroza mi je tokrat prizanesla - mogoče so preventivni trije takratki pred spanjem pomagali user posted image Si natočim tako polovično količino, ki jo potem še z limono razredčim... ampak je pomagalo. Vročine nisem fasala in tudi grlo me ne boli več (tako zelo)user posted image

O, lepo, Bučka, da imate vreme za kopati se. In sem se zabavala, ko sem brala, kako napakirani ste šli na morje. Mi tudi vzememo vse: od WC papirja do piskrov za kuhat (čeprav so včasih že tam, ampak mi ni ravno apetitlih v njih kuhat;). Je moj komentiral, da smo verjetno edini, poleg Čehov, ki smo tako nabasani, ko gremo na morje user posted image . Pa vidim, da nismo čisto edini user posted image

Nastja, zaradi pripomb tašče se pa le ne obremenjuj preveč. Kot so že punce lepo rekle: to je tvoja odločitev in nikakor ne razumem ljudi, ki se tako (čeprav včasih dobronamerno) vtikujejo v tako osebne stvari drugih. Kar tako te pa tudi ne morejo odpustiti - vsaj v javni službi ne.

Copatke za v vrtec ima S enake kot so te Brodijeve, samo, da niso podplati gumurani. Nekje imam celo kroj za njih, samo ga nikoli nisem utegnila sprobat.

Mirno noč vam želim (in sebi, ker sem kot zombi - že 4 noči spim v max 1,5 urnem intervalu) user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: Oktobrčki 2016
15.9.2017 10:04:21   
Ribica **
Danes je moj zadnji dan porodniške, že od včeraj mi je kar težko pri srcu. user posted image Sicer imam še dva tedna dopusta, a vseeno. Ta teden spet spiva do pol devetih zjutraj, kdo bo vstajal dve uri prej user posted image Pa brez jutranjega crkljanja. user posted image

Dansas, plačujem zato, ker hodim v leonišče, kjer so specialistične ambulante in je to kao nadstandard. Ni vedno tako, žal. Samo tiste G, ki so ok, ne sprejemajo novih pacientov, tako da je začaran krog.

Obutev - E ima ene balerinke iz H&M-a bolj za šminkirat oz. sem jih poleti ji dala gor, če se je zunaj plazila, da si ni nogic podrgnila. Sicer ima pa še dvoje copatke, pa ene sposojene usnjene od Little blue lamb, samo te pazim, da jih ne odrgne. Doma je v nogavičkah, je hladno po tleh, za ven bi ji pa mogla dat kake debelejše nogavičke, ja, pa jih celo nimam. user posted image Vse premajhno. Za v vrtec sem pa še vedno v dilemi, a naj kupim cicibanove copatke ali te usnjene mehke. V vrtcu pravijo, da jim je vseeno, samo da ne drsijo. Hodijo pa na balkon v copatkih.

ah, morje .. mi vedno nesemo nekaj od posode s sabo, ker je običajno premalo/napačna v apartmaju, pa čist vsako leto nekaj kupujemo, največkrat cedilo za makarone, to že kar tam puščamo potem. Jaz ne vem, a je res težko tiste tri piskre kupit in opremit apartmaje kot se zagre. Sem pa se spomnila danes, da je treba še po kune, vreme je pa čudovito. Bova šli kar z bobo.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: Oktobrčki 2016
16.9.2017 9:32:18   
nastja1
živjo punce kako ste? oh jz še kr grozno.. najmanj 2x na dan bruham (zjutraj in zvečer), ko kuham južno se mi želodec tako obrača da je groza... sm mislila da se bo kaj vmirlo ko sem že v 15 tednu, pa nič user posted image ma pa še naš T neko obdobje spet ko če biti samo pri meni pa skakat po meni. po možnosti glih na želodec da spet letim na wc user posted image mam pa še vedno 2kg manj kot pred zanositvijo. groza. bomo vidli v četrtek kaj bo rekla G ali grem v službo ali bolniška user posted image

naš mali se pa zdej že 2 dni samostojno vstaja in se usede brez opore.. in ko mu ploskam bravo, mu je tako zanimivo da se cel dan sam vstaja pa me gleda da mu ploskam user posted image

ribica ojoj to pa res kr neki da moreš plačevat te preglede user posted image uh upam da se vam nebo pretežko navadit zbujanja. uh ne reči.. jaz tudi vidim da mi za jesen še pol stvari manjka.. morm kupit in kake rokavičke, štumfke, kako toplo jaknico.. ah ja.. user posted image vi ste včeraj imeli lepo vreme? pri nas skoraj cel dan dež user posted image

pikica hehe pol ste bili malo presenečeni ko so vam skus drugače govorili a? user posted image jz upam da se bo na morfologiji videlo čez eno 5 tednov ker sem fajn firbec user posted image ma ja.. jz vse poberem od teh malih lumpov user posted image upam da se vam spanja uredijo. nam nasrečo so se.. spat gre ob 8h.. zbudi se ob pol 2h za čaj in takoj zaspi nazaj.. ob 5h ga pa vzemem k sebi v posteljo za pol urce.. potem pa se mormo najkasneje ob 5.45 vstat ker noče biti več v postelji user posted image

bučka super da ste uživali na plaži. hvala za link.. sem včeraj naročila te brodike za po hiši.. ker štumfe si sezuva. upam da bo z copatki bolje user posted image

dansas hehe sej to je najboljše zdravilo.. moj je tudi zdej zbolu.. upam da se nebomo z malim nalezli.. škoda jaz nemorem kratkega ruknit user posted image ma ja.. upam da me nebojo vrgli ven ko pridem.. so mi pa sporočili da moj delovnik ni več od 6-14h ampak od 7h-15h user posted image

mali zdej spi.. jz pa šibam delat južno... kaj mi je muka ko vem kk bo z mojim želodcem.. user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: Oktobrčki 2016
16.9.2017 10:35:48   
pikica 4
Heej,

Pri nas dezevno skos, niti za sprehod ni.

Bucka calpol vem da jena recept. Brodike sm pa ze narocila. Hvala za link. Fajn so vidt. Pa se guma je spod. Men skos dol mece stunfe.pa tko so lepe tele copatke sem se komj odlocila. Imate smolo z morjem, lansko leto je bilo takle cas se toplo. Imate sreco da ste v apartmaju.

Nastja a se kar imas slaboati, je pa dolga. Upam da to podaljsa bolnisko s takim pocutjem na delo....samo enkrat se zbudi za caj pa to je super da ti takoj zaspi. Meni se je samo danes zbujala okrog 5krat nism stela.je pa res da imam dva stresna okna in je dez tolkel po njih. Upam da je samo to. Brodike jst sm jh narocila v cetrtek, mislim da.jih dobim zacetku tedna. Mah cunje ja, kar naenkrat je treba menat.

Ribica ja tesko je ko se konca. Ne vem a si vikende frej, imata dva dni za crklanje. Moja se zjutraj crklat noce, ce spi je lahko pri meni, ce ji pa ni do spanja pa ona siba po postelji,pa raje ustanem da mi ne pade na tla. Copati vrtec, jaz sem dala v vrtec otrako ko sta ze hodila, dala sem jima s trdim podplatom copate, ravno zaradi izhoda na teraso in v kopalnici in wc-ju je ponavadi mokro. Nasi pa se ne hodijo tako da ne vem.

Dansas kako ste? He he, si vse raskuzla.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: Oktobrčki 2016
17.9.2017 9:42:44   
bucka*
Jutro!

Ljubo doma, kdor ga ima :-) sem bila kar vesela prihoda domov, ampak ko se je zacela roba spet povsod nabirat, sem si pa mislila... ah ja, smo ze doma :-)

No, plavali smo samo en dan, ampak se to je bolje kot nic. Smo pa sli zadnji dan v dinopark funtana, ki je pri porecu in smo bli navduseni!!!!! Vsi smo uzivali, je blo vredno tiste vstopnine... notri je potem vse zastonj... vlakci, vrtiljaki, jahanje ponija :-) pa ogromnoooo dinozavrov, mali je bil najprej prestrasen, potem se je pa opogumil. Tudi razpolozenje je bilo ok, tko da smo se lahko imeli fino. Rumena, smo tako kot vi, ce je sinko dobre volje, smo vsi, drugace je pa samo prepir.. pa sem mislila da bo to pri petih letih ze mimo???

Ribica, glede na napovedi boste imeli lepse vreme, samo malo hladneje bo. Upam da boste uzivali! Saj tako majhnim je se precej vseeno, vecji so pa sitni ce dezuje in ne morejo na plazo, vsaj kamenckov metat v vodo :-)
Tudi ena moja znanka je fantka s prvim septembrom ze uvajala, odlocbe pa se ni dobila user posted image
Aja, pa dej prosim prosim malo napisi s cim hranis svojo punco, vem da se trudis za raznoliko prehrano, jst sm pa spet cisto neizvirna :-/ nekje pri 11m ji mislim kar probat mleko dat, pa se nam bo odprlo spet malo vec opcij :-)

Pikica, mi smo sli iz treh na stiri obroke sele :-) zdaj smo pri 4 obrokih na dan. Zato, ker toliko poje v enem obroku in ocitno ne rabi vec. Pa sej se dojiva ene 2x-3x na dan, tko da mislim da ima dovolj :-)

Dansas, jaz sem vedno prisegala na alko, kar se tice zdravljenja! :-)
Sploh snops pomori vse. Tudi ce ima katera tezave s herpesi... takoj, ko se herpes zacne pojavljat, zdrgnes z zganjem in se sploh ne naredi, ker ga prej unicis :-) so me sodelavke na crpalki enkrat cudno gledala, ko sm si kupila tamalo vodko in hodila z njo zadaj user posted image ja ja, za herpes :-)

No, mi smo tud vsi po malem bolanckani, itak. Zdaj se mene grabi, jaz pa hitro vzamem Immunogran, sicer je drag ko vrag, ampak pomaga.

Ja ni zakaj za Brodike :-) jaz sem prve dobila za darilo za fantka in sem vmes kupovala marsikaj drugega, podobnega sicer, ampak nikakor nobeni copatki ne prenesejo toliko (ko so otroci ze bolj aktivni na nogah), niti ne ostanejo tako dolgo na nogah kot teli, tko da jaz drugega ne kupim vec. Sicer jih lahko sezuje, ce se jih loti, ampak same od sebe pa ne letijo dol (kot stumfki naprimer). Pa ful lepo "hodi" v njih. No, dost reklame :-) sej boste pol lahko pokomentirale :-)

Glede sprehodov pa... mi bomo sli kar v zimsko vreco pri teh temperaturah, tko pa me ne bo skrbelo. Na morju je skos metala stumfe dol, cudno da smo vse nasli. Zvecer je bil pa ze mraz, sem jo pa kar v kopalno brisaco zavila cez noge. Ze tko je bla smrkava, se ni za hecat :-)
U, kako je bla huda, ko je ugotovila, da ne more nog ven dobit! :-)

Nastja, boga si :-( nic kaj fajn te slabosti, pa clovek bi res pricakoval da bo ze minilo... upam da ti G zrihta bolnisko, ceprav so postali precej strogi glede dolgih bolniskih. Cist odvisno kaksne so tezave in koliko ti gre G na roke...
Meni je sinko zadnjic kazal dojencka po televiziji... mami, takega dojencka hocem imet! Ja kaj pa E? Ne E, dojencka hocem! :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: Oktobrčki 2016
17.9.2017 10:06:35   
bucka*
Aja, se nekaj sem pozabila, itak...

Ko boste izbirale ceveljcke, bodite pozorne na to, da se podplat lepo prepogne, oziroma da je cim bolj mehek. To je baje zelo pomembno za razvoj in hojo. Tko da men je bilo vedno to prvo merilo pri izbiri, pred ceno, znamko, itd...

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   RE: Oktobrčki 2016
17.9.2017 11:22:51   
Pia*
Zdravo punce.

Nasega dopusta je konec.
Vreme! Katastrofa. V morju Pia ni bila nikoli. Itak je bila pa lepa samo sreda. Smo pa veliko vozickali. Sicer smo bili vsak dan zunaj,ker ni bilo cez celi dan dez ampak vseeno. Mal sem bila razocarana najprej nad vremenom. Ampak imeli smo se pa fino.
Ribica mislim, da boste imeli lepo vreme.

Se moja porodniska! Mariborska komisija se ni odlocila. Cakamo ze 1mesec in nic od nic. Pediatrinja me je v sredo klicala,ce ze kaj vem. V petek me je fizioterapevtka. Skratka malo sem pomirjena ze zato, ker vidim, da nisva samo mi2 tista, ki cakava.
Skratka pediatrinja je odlocena, ce zavrnejo, da gremo do konca. Jaz pa niti ne vem, ce imam toliko moci.
Se na dopustu nisem morala vsega odmislit.
To da v Avstriji odlocijo v 1delovnem dnevu sploh ni za razglabljati.
Jaz bi morala delati ze 15dni. Ampak sem doma.
S Pio redno hodiva na fizioterapijo in sem prav zadovoljna.
Pia super napreduje. Sama se vsede, kobaca se dviguje... Na momente je hitrejsa od mene. Vceraj mi je ona razpakirala, ko smo prisli domov. Dolgcas mi ni! Ker,ce prej nisem celi dan pospravljala sedaj pospravljam resnicno skos.
Meni se zdi, da imamo skos razmetano. Pia ima svoj igralni koticek. Tam je zgolj in samo tisto sekundo, ko jo odlozim. Drugace pa vse okoli. Igrace namece tako, da ce se jaz potrudim jih ne bi morala tako nametati.

Sem v pripravah za 1. Rojstni dan. Nekaj malega moram se nabaviti. Ostalo sem pa ze celi mesec kupovala.
Ima pa se moj 30. Dva dni pred Piinim rojstnim dnevom.
In imamo norisnico. Bova za oba skupaj naredila piknik in je takoj 50 ljudi :(.
Ta mesec nama bo denarnica posteno trpela in posledicno ne bomo kaj veliko naredili pri hisi.

Sva ji pa za prvi rojstni dan kupla tega zlozljivega smartrika. Sva prav cakala, da ga dobijo. Ker mi se veliko vozimo na razdalji gorenjska-stajerska. Pa ze tako moj zivcnega dobi vsakic, ko napakiram. (Jaz ucitno nisem sposobna malo spakirati). Tako, da nam bo prisel prav, ker se zlozi v mali potovalni kovcek.
Bova na gorenjsko lahko vzeli vozicek in kolo. Za na morje mi je celo pot govoril kako smo ko cigani. Da naslednji avto bo kombi...bla,bla...sem glatko dala na usesa slusalke in zaspala.
Tko, da se je sam s sabo zmenil!

Sedaj pa sibam kuhati kosilo, prati cunje, likati....

Ko prides iz dopusta je pri nas ze naslednji dan tako, da bi ga ponovno rabila!

Lepo nedeljo vam zelim....


(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 9:45:38   
dansas
Midva sva še kar doma. Ampak danes je pa res zadnji danuser posted image Niti približno se ne morem pohvaliti, da je že čisto OK, ker mu še vedno teče iz nosa in ponoči ima 1,5 ure dolge napade kašlja user posted image , no, hrastice so pa že skoraj vse odpadle (so se mu na vodenih pikicah potem naredile hrastice). Kako bom funkcionirala v službi, je pa druga zgodba user posted image ...

Vidim, da je skoraj povsod ista zgodba s pakiranjem, ni dovolj velikega avta za vse napakirat user posted image

Ribica, saj da plačaš nadstandard pri G je meni čisto jsno, samo ti plačuješ preglede, ki drugod niso plačljivi, to mi ni jasno user posted image Al so toliko boljši kot v navadni ambulanti, ne kapiram tega sistema.

He, he, Pia. Kako že gre tiso: Pazi kaj si želiš, lahko se ti izpolne. Si želela, da se ti tamala mota pod nogami, zdaj pa imaš. No, saj imam tudi jaz moj mali tornado, da ne bo pomote. Sem tako komaj čakala, kdaj bo puzal, zdaj pa ko zna, si pa želim, da bi kdaj tudi obstal tam kamor ga odložim user posted image . Če bi hotela, bi lahko cel dan za njim hodila in pospravljala, pa bi imela kaj za delat. (Ni čudno, da imajo orkani človeška imena - to so sigurno otroci od tistih znanstenikov, ki jih poimenujejo ;) Najbolj so mu všeč predali, ki jih odpira in potem seveda vse ven zmeče, pogrize, uniči. So kuhinjski enako zanimivi kot pisarniški. Sem že rap predalov zalimala, da jih ne more odpret, par sem jih pa vseeno pustila njemu na voljo, ker včasih ga raje pustim, da po predalu brska in imam 5 min miru (čeprav potem za njim pospravljam 15 min user posted image ).
Pia, potem si kar "na slepo" doma? Upam, da ti v službi nič ne težijo zaradi tega. Oz., nisi nekaj razlagala, da boš sedaj zamenjala službo?

Nastja, vedno sem mnenja, da narava že ve kaj dela, samo v primeru jutranjih slabosti, pa ne vidim čisto nobene logike. Ko mora človeško telo "hraniti"2 osebe, pa je enim najbolj slabo in bruhajo user posted image Ti je bilo pri T tudi tako slabo? Kje sploh dobiš energijo za dan preživet, če vse zbruhaš in ti je slabo? Prav smiliš se mi...

Ja, to da sem par takratkih ruknila, me je totrat res rešilo viroze. Razmišljam, da bi drugič, ko bojo otroci zboleli, še njim dala en štamperle namesto dalerona user posted image (HEC, da ne bo pomote ;) - dolenjski humoruser posted image

Mi bomo ta vikend praznovali prvo svečko! Kr ne morem verjet! Se pa vidi, da je to 4ti oreok. Ko sem vabila na tortico, marsikomu ni bilo takoj jasno za koga user posted image

user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 11:59:15   
pikica 4
čestitke dansasuser posted image , kako gre hitro leto okoli. ze eno leto bo star. saj ves kako je prvo leto če je res smola, bosta več doma kot v vrtcu. meni so sli najbolj na živce bronhitisi, saj se jih zdravi v bolnišnici. pa tolkrat sta bila bolana mojedva.

včeraj sem dobila klic iz vrtca, da bodo pa kar novembra odprli nov oddelek, in naj bi neža že šla. sem bila kar šokirana. ampak zavrniti nisem upala. je rekla da ni še za ziher ampak ja. mi je kar hudo.sem bolj računala januar. ampak z malo ne bi morala delat, mi je moj rekel da mora v vrtec.mogoče kakšen mesec odložim.

pakiranje za na morje, res povsod enako.

pia sem gledala v reklami tegale zložljivega smarta, a je vredu se rada vozi? no če ste imeli kaj suhega vremena pri nas lije. to ti pa tudi vlečejo odločitev.a nimajo nobenega roka.

ravno mi je poštar brodike prinesel, copatke, pa se mi zdijo malo veliki, ji moram potem probati ko se zbudi. so pa videti tako kot na sliki, fajn.

bučka imate bolj hladno se pozna. jaz imam še deko za na sprehode.moram pa tudi vrečo pripravit.ni kaj lepa jesen. ste že bolje z zdravjem?kaj je z najino kavico? jaz ji dajem še vedno 5 obrokov. ampak poje kot želi. večerjo pa bolj malo. veliko sedaj sasma nosi v usta, saj to pa veste potek, več na kleh kot v ustih.pribora pa ne uporablja.

ribica upam, da imate lepše vreme kot je pri nas. tukaj je deževno in hladno. uživajte.

mi je pa lumpa začela iz triptrapa plezat ven. tiste male nogice tako izmuzne da se v stolu postavi na noge. fanta mi nista ven plezala. tako da moram nazaj pripraviti plastičnega saj ima pasove.


(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 14:00:56   
nastja1
pikica4 glih ko sm napisala da kako lepo spi pa se samo enkrat zbuja, je pa zvečer zbolel (prehlad), mu je skus teklo na nosek in je kihal.. tako da celo noč sploh nismo nič spali. sem se tako spomnila da bi se morala za jezik vgriznit user posted image
jaz sem tudi danes dobila brodike. meni so se tudi zdele nekam velike pa široke, ampak ko sem mu jih obula so super. za čuda si jih sploh ni poskušal davat dol ampak je lepo že cel dan v njih user posted image

bucka super da ste uživali. potem je pasalo malo dopusta user posted image jaz našemu T dajem že kar nekaj časa mlečno jogurt, skute.. ja tako je več izbire user posted image je pa res da pa niti enega mlečnega namaza noče.. niti s šunko, s tuno, zdenka sir, neki junior namazi.. nič user posted image lepo da se še dojite. mi se že skoraj 4 mesce ne user posted image

pia o škoda ko vam vreme ni bilo naklonjeno user posted image ojoj sm res kaj pa čakajo s odločbo... user posted image hehe naš T ima pa 1 teden prej mojim RD user posted image se vam hoče voziti v smartriku?

dansas ojoj bogi mali S user posted image haha sm se nasmejala to z orkani.. hehe sej je res sigurno tako user posted image ja sm res glede slabosti in bruhanjem.. ne vidim logike niti jaz... pri T mi je bilo samo do 12tedna slabo.. pol pa nič.. zdej sem že skor 16 tednov pa še vedno.. ajoj energija ja.. zdej je bil 3 dni prehlajen pa še spali nismo nič... ma komaj čakam njegov popoldanski počitek ko traja 1 uro da malo počinem (če ne kuham južne ali pa pospravljam.. imam pa malo tišine user posted image ) haha sej bi sigurno prej ozdraveli s kratkim user posted image oo waw čestitke že za prvo svečko. lepo praznujte user posted image

mene pa že začenja križ bolet in gležnji user posted image pri T ni bilo nič od tega.. jo vse me daje.. za čudo vsej zbolela nisem ko je bil moj pa T bolan.. nevem kako bi še z prehladom.. prej je bila sestra pri meni pa sm spekla rolado.. pa sm rekla ajde bom en košček.. me je štrafalo hitro.. sm bila lahko potem 10min na školjki pa bruhala.. jo do 12.00 nesmem niti koščka ničesar. user posted image
punce lep deževen dan pa čim več crkljanja. itak nimaš kaj vni user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 18:47:09   
bucka*
Ojla!

Pikica, oprosti, sem ze sama sebi nadlezna, skos obljubljam, pa vedno zafrknem. Sem mislila, da se ti oglasim, ko bova imeli posvetovalnico (smo zaradi bolezni in potem dopusta ze v fajn zamudi), pa jo klicem zjutraj in rece da lahko pridem danes. Jaz pa kup opravkov, pa nisem hotla spet prelagat in sva sli. Samo se pa tebi pol nisem utegnila javit. Oprosti.
No v glavnem: pri 10,5 mesecih imamo 8kg in 72 cm. Lulala je hitro, za kri me je pa klicala, da so neke vrednosti malo prenizke in da naj ji dajem vec mesa in rumenjaka.

Dansas, nic se ne veselim teh vrtcevskih radosti in upam, da je fantek ze prerastel vecino bolezni :-/
Nastja, a ne bi raje izkoristila obiska za pocitek, namesto da peces???
Pia, ne govori o stroskih, mi smo en kup dnarja zmetali za dopust, doma pa mraz in pol zlahte in se sosedov praznuje, tko da bo slo en kup denarja za darila. Groooza :-(
Tud vsa dela odpadejo...

Pri nas 4 stopinje ze cel dan... pupa, v nas toplotni pas te se dolgo ne bo :-) kako si? Tudi ze v sluzbi?

Jaz sem mislila da se grem danes dokoncno menit v sluzbo, pa sefa nista utegnila... do 15.10. imam se porodnisko, potem pa dopust, ker moramo vsako leto sproti ponucat... potem pa sluzbo :-( nic se ne veselim!!! :-(

Lepo se imejte punce

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 21:18:39   
Ribica **
Ni čudno, da imajo orkani človeška imena - to so sigurno otroci od tistih znanstenikov, ki jih poimenujejo ;


user posted image user posted image user posted image Jaz naši pravim kar hurikan ali huligan. Od hudiča je občasno, res. In zadnje čase je postala ful naporna, reeedko se sama zaigra, upam, da je to samo posledica bolezni, ampak je pa tudi mama faza, ravno prav pred vrtcem. Prav res mi je hudo, da moram čez 12 dni v službo. user posted image Kar stiska me ...

Vreme .. včeraj sem se kopala! user posted image Morje ima sicer 20 stopinj, ampak zame morje ni morje, če se ne morem kopat. Ravno toplo pri srcu mi ni bilo, no, ampak sem odplavala dve dolžini, mala mi je pa mahala s plaže. Smo imeli včeraj okrog 22-23 stopinj in sonce popoldne, danes pa lije že cel dan. Ampak šefica zahteva preživljanje dopusta na prostem, tako da sem jo dala v bobo in sva šli po potočkih lepo do plaže z dežnikom, nazaj grede naju je pa fajn nevihta ujela, sem bila takoj premočena. Popoldne se je pa sonce pokazalo, smo šli nazaj ven, je pa ob morju tako pihalo, da vozička sploh potiskat ni bilo treba, pa ogromni valovi so bili, noro. Ampak me ne gane preveč, samo malo bolj toplo bi si želela. Menda bo od četrtka naprej spet 21-22 stopinj in sonce, to je pa že luštno potem na plaži. user posted image

Vidim, da ste vse naročile copatke. user posted image Moram pogledat, kaj imam jaz v omari doma, ampak mislim, da sem ji prevelike kupila, ko so bila neka znižanja.

Pia, kaj si kupila za dekoracijo? Nabiram ideje, mi praznujemo prav na prvi RD na Dolenjskem pri mojih starih starših, ker sem si jaz zamislila pravo zabavo (zase, itak, tamali je vseeno) in bo sorodnikov + prijateljev od 30-40. user posted image Ampak jaz rada organiziram take zadeve in RD je najpomembnejši dan v letu. user posted image Zaenkrat sem se odločila, da bo vse v svetlo roza-sivi, mogoče še kaj mint, baloni bodo na torti, pa ovca in prašiček (njena najljubša žival), pa seveda helijevi baloni.

Bučka, te moram razočarat, sem precej neizvirna odkar lahko jé z nami, red redko ločeno skuham. Se mi ne da več. Za zajtrk dobi jogurt, ki ji ga delam sama. V Hoferju kupim en kg grškega, pa ga dam dve žlici, potem pa zraven sadje - borovnice, nekatarine, banane, robide sem zadnjič kupila, pa spasiram s paličnim. Včasih dodam še ovsene kosmiče ali pa kokosovo moko, lahko bi pa tudi kornfleks, zdaj tako že lahko grize. Tega poje 100-150 ml. Za malico dajem samo sadje, jabolka še ne more jest, kar pač pride pod roke. Kosila kot že rečeno jé z nami, ta večji se skoz pritožuje, kako zelo neslano jemo zdaj (ima rad slano, pa ga malo odvajam, mož ima pa tudi previsok pritisk user posted image ). Če je kaj takega, kar ne more še jest z nami ali pa se mi mudi, ji naredim kus kus z zelenjavo in z maslom. Zadnje dni sem ji začela dajat tudi kravje mleko, dalj časa sveže iz hoferja, ravno danes sva jedli gres za večerjo, ona brez vsega, jaz pa s kakavom. user posted image Občasno se mi zjutraj zmrduje in noče jogurta (zdaj je tudi navadnega brez vsega), pa ji dam potem kruh. V trgovini se je navadila, da more nujno dobit malo kruha. Sem pa zadnjič prvič naredila pečeno proseno kašo s suhimi slivami, pa jo je ven pljuvala, tudi riževega narastka ne mara. Na sploh ne mara zelo sladkih stvari jest, ji gre pa zelo v slast kak sok, ampak za en prst v kozarcu, pa itak ga pol za vrat zlije, ker ne zapre ust, ko priteče iz kozarca. user posted image Glede na to, da bi že lahko/mogla it v vrtec, sem ji postopoma začela vse dajat, tudi svežo zelenjavo, ki je do zdaj ni jedla. Razen sladkarij in čokolade seveda še ne dobi, čeprav me vsakič pozorno opazuje, ko se jaz bašem. user posted image

Je pa zdaj zadnje dva, tri dni začela govorit ja in ful odgovarja. Po dobrem mesecu, če ne dveh, spet reče mama in amama, ampak predvsem za hrano in pijačo. Vse živali še vedno oponaša s hrkanjem prašička. Danes se je tudi silno navdušeno lupčkala z mano, kot da bi me hotela po celem obrazu zaliznit user posted image user posted image user posted image Pridna je tu na morju, samo je nadležno, ker je precej umazano, pa ji ne pustim povsod plezat, zunaj je cela terasa blatna od te rdeče zemlje in je nekak nimam interesa pomivat. Tako da je malo omejena pri gibanju in se morava midva precej bolj angažirat. Ji pa hoja ni v interesu zaenkrat, ob opori naredi par korakov, premika stole naokrog, ampak se še vedno pretežno plazi, kar mi je res super. Pa na prste stopi, da se steguje na mizo in podobno.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   RE: Oktobrčki 2016
19.9.2017 21:30:56   
Ribica **
Aja, za večerjo pa jé riževe kosmiče od milupe, 7 žit, ali pa gres z banano z AM od DM-a, ki se meša z vodo. Občasno kako zelenjavno juho, če ostane. Gledam, da sta zajtrk in večerja mlečna, do zdaj je večerje jedla z riževim mlekom, počasi bom pa prešla na navadno. Ji moram pa vsaj priloge spet bolj raznolike začet kuhat (kus kus, ajdova kaša), da nisem zaman uvajala. user posted image

Zgleda pa vendarle opuščava dojenje čez dan, v nedeljo na poti se ni nič dojila, včeraj sem jo podojila popoldne na plaži bolj zaradi sebe, danes se je čez dan uspavala brez dojenja. Saj njej ni panike, meni je pa malo kriza. Večerno in nočno pa še ne gre brez, to je pa kot huda ura, če ji ne dam. In ji zavoljo kričanja ponoči pač raje dam, ne.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Oktobrčki 2016
21.9.2017 22:10:57   
Pupa88
Živijo punce,

Evo mene po dolgem času.

Hehe, bučka...je definitivno me do naslednjega poletja v vaš toplotni pas ne bo. Razen če bo nek hud orkan, ki vam bo trope naredil, ker mene že tukaj v Ljubljani zebe. Prav katastrofa, sredi septembra prav po zimi smrdiiiii......no danes je bilo malo bolje.

Kar se tiče copat, mi imamo zaenkrat froddo, za v vrtec bo pa imela brodike. Tudi midva sva ji kupila tricikel (tega, mislim da ga je ena že omenjalahttps://www.babycenter.si/smart-trike-tricikel-explorer-siv-135920.html , sicer je to zgodnje darilo za rojstni dan, ker v vozičku se noče več voziti. Samo ven pleza in se gor dviguje. Upam da bo s tem bolje, ker nositi je ne morem...težka je, pa še miru ne da v naročju. No sej nikjer ne da miru, ampak ok...v naročju se mi zdi da mi bo en dan kar ven skočila.

Dojenje...hmm..midve se čez dan ne dojiva več, samo za zaspat kdaj, ker pri meni itak drugače noče zaspat. Zvečer pa ponoči pa tako kot pri Ribici, če hočem met mir pol je to nuja še zaenkrat. Že tako slabo spimo, itak se še zmeraj zbujamo 3-4x na noč. user posted image

Jaz sem že na pol v službi, tamala gre pa v vrtec čez dobrih 14 dni. AAAA KDAJ SE JE TO LETO OBRNILO OKROG????
Tudi jaz sem že v akciji za fešto za 1.rojstni dan. Zaenkart še zbiram ideje in material, ma bom mogla pohitet.

Lep večer, šibam spat ...



(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: Oktobrčki 2016
22.9.2017 10:18:52   
nastja1
bucka lepo rastete. o kdaj je teo imel nazadnje 8kg.. pri 4. mescih je imel 8kg. sem prav pogledat.. kje je že to.. user posted image sedaj ima že eno 11,5 kg. hja sestra je navajena da vedno ko pride da imem neki pečenega na mizi.. sploh pa ker je tudi noseča vem da ji paše sladko pa naj ji bo.. user posted image

ribica oo sm ti kr favš.. jaz bi se tudi kopala user posted image lepo potem uživate user posted image jaz sem tudi mislila delat fešto doma ker imamo dost prostora in na terasi in v hiši.. pa je moj reku da bomo družino kar povabili v gostilno da se nebom mantrala. meni je prav user posted image ampak torto pa jaz pečem, moja želja user posted image

dansas kako ste? ste bili kaj v vrtcu? je mali S ok?

mi se pa že učimo da ga držim samo za eno rokico in se spehajamo po hodniku.. 2x gremo gor pa dol ko imamo dolg hodnik, potem se mu pa več neda user posted image gre kar lepo.. včasih se še spotakne ob svojo nogico ampak gre lepo. se tudi že učimo da sam z žličko je.. včeri je bilo rižote povsod, tudi po glavi.. kak jogurt ali kakšna kašica pa kar gre.. vsak dan je bolj zanimiv. user posted image
sem bila pa včeraj na pregledu.. vse ok lepo raste.. mi je pa dala 1 mesec bolniške, toliko da minejo slabosti, ker mi mogla vrjet zakaj imam -3kg kot prvič kot sem prišla user posted image
zdej pa šibam kuhat južno. user posted image

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   RE: Oktobrčki 2016
25.9.2017 20:00:43   
Pia*
Jah res sem si zelela, da se mi mota okoli nog. No sedaj bi pa raje videla, da pocne kaj bolj pametnega kot teziti psu, odpirati omare, lize mi tla!!, odpira hladilnik ( eno mleko je ze slo po tleh in njej), vratca od susilca so ze cist adiji,...mah bom raje nehala, ker bi lahko celi dan pisala...

Nasa torta bo 2nadstropna(+50 kosov se mi zdi najbolje tako skombinirat) V kobinaciji belo-nezno roza barve. Bo pa tema miki miska.
Sem ji ze poleti na ebayu narocila balone v stevilki 1 in pa od miki miske (komaj sem nasla misko v roza izvedbi, vse so bile rdeco-crne in nisem vedela kako naj skombiniram dekoracijo, ker bo piknik varianta).
Za misko sva se pa odlocila zato, ker ima eno ze od rojstva in z njo spi.
Skratka ta tedn delava se zadnje zadeve v hisi. In valda nama gre vseeee narobe.
(Aja pa nismo se pripravljeni za selitev, samo wc smo zrihtali).
S pio sva bili prejsni tefen v bolnici na provokaciji za mleko. Pia naj ne bi imela alergije na mleko. Skratka reakcije ni bilo.
Sva bili pa celi dan v bolnici. In niti malo ni poskrbljeno za hrano in pijaco. Jaz nisem dobila itak nic, no saj tudi nisem pricakovala. Za pio sem pa sabo vzela en frutek in pa kosilo v termovki. Pa hvala bogu da sem, ker bi bila lacna. Skratka na koncu, ko dobis v roke izvide, vidis tudi koliko je stalo vse to zavarovalnico. Na papirju je pisalo 980eur. Za to, da sva bili v eni sobi in da so naju imeli pod nadzorom kaj bi se zgodilo z mlekom (vse sem sabo prinesla, ker njihovo pia itak ne bi jedla). Oni so imeli pripravljen aptamil (Mrzel). Pa sem ze takoj rekla, da Pia ne bo ust odprla. In res jih ni! Ko so ji hoteli z inekcijo nabrizgati v usta je sestri vse plunila v obraz.
Nisem jim pa pustila, da bi mi jo silili. Sva pa pojedli navadni jogurt pa skuto.
Pia je zacela spati 1x na dan. Sedaj imava med 11:30-12:00 kosilo. Potem spanje! Ce se vsi planeti postavijo v pravo vrsto spi celo 2uri. Planeti so se do danes samo 1x pravilno postavili.

Je pa fino, ker so 19:30 ze spi user posted image

Punce mirno noc.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: Oktobrčki 2016
25.9.2017 21:26:37   
dansas
Samo na hitro se javim,da povem in se pohvalim,da praznuje danes naš fant eno (1!) leto. user posted image Nismo nič ekstra praznovali. Včeraj so prišli stari starši +3 ostali in smo imeli kosilo (samo za stare starše) in tortico (še za ostale). Tortica tudi nič posebnega,sem jo jaz spekla. Manj sem sladkala in uporabila pirino polnozrnato moko,ker je S prvič jedel kaj sladkega,če ne štejem tisti liz ali dva sladoleda poleti. Danes je nesel sadne ploščice v vrtec,da so se še tam malo posladkali. Sem pa od srede v službi,če odštejem petek,ko je tamala zakuhala,driskala in bruhala - na srečo je bilo že v enem dnevu ok...

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: Oktobrčki 2016
25.9.2017 22:28:38   
Ribica **
user posted image Sem ravno hotela napisat, ko sem videla mail za odgovor od Pie, da smo danes 25. In da ima Svitko RD. Vse najboljše, naš prvi oktobrček.

Hitim naprej likat, samo to sem mogla napisat, da ne pozabim. :)

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: Oktobrčki 2016
25.9.2017 23:13:39   
nastja1
živijo punce. kako ste? se vidi da se porodniške počasi iztekajo, naši sončki letajo da ves čas njim posvetimo ker je malo zatišja... user posted image

ja seveda prvo vse najboljše za melega svita user posted image dansas dobro da je bilo v enem dnevu mimo z tamalo da se ni zavleklo v vikend..

pia super da ni alergije na mleko user posted image ojoj samo da ti ne dajo niti za pit pa jest.. user posted image oo madona skoraj 1000e za en dan? user posted image hehe želim vam da se vam vsak dan planeti pravilno postavijo user posted image

mi bomo pa 14.10 praznovali v gostišču smo se danes dogovorili.. pa bomo kar od T in od mojga skupaj ker imata 6 dni razlike rojstni dan. user posted image sem pa rekla da torto jaz spečem dvonadstropno.. eno za T, eno za mojga.. pa malo bom okrasila okoli mize pa bo.. sem mislila da bom doma zrihtala pa je reku moj da raje v gostilni.. prideš, poješ in greš. user posted image

sem pa jaz zdej tako zbolela.. ko sem se veselila da se nisem od malega pa mojga nalezla.. ona sta zdej OK, jaz pa groza.. prehlad ko že dolgo ne user posted image

je pa T danes kar shodil.. sedel je nasproti mene na drugi strani hodnika.. in se je vstal in veselo proti meni.. eno 8 korakov, potem se je pa name vrgu user posted image malo s strahom še hodi, ampak še malo pa bo.. user posted image

ribica oh ne reči.. jaz sem glih kar nehala peglat.. zdej pa spat ker sem izmučena.. to bruhanje, slabost, tekanje za malim, polna hiša posla, sedaj pa še prehlad.. grr user posted image
nočka punce

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: Oktobrčki 2016
26.9.2017 8:36:15   
Malinca07
Zdravo punce.
Da se se js spet mal javim. Berem redno, napisat se pa kr ne spravim zraven :)

Pia, super, da ni alergije, majn super za slabo izkusnjo. Nase zdravstvo pac...Oo, kak ze pridno vse organizirate zabave. Js se mam dober mesec casa. Bo pa tema verjetno Masa in medved. Samo z enim razlogom..nora je na uvodno spico (same risanke pa ne gleda, sppoh nobene). Ko se zacne, ne glede na to kaj dela, vse spusto iz rok in zacne plesat :)

Dansas, vse naaaj naj za prvo svecko tebi in Svitu. Kak je v vrtcu, se je navadil, spi, jè? Midve startama cez 14 dni..

Nastja, bravo za prve korake :) zdej bo sele veselo, kaj? :) cimprej se pozdravi! Tud midve sma dali cez prehlad. Mala je smrkala, kihala..ampak se je hitro postimala, mene je mal dlje muclo.

Sj ne vem, ce bi se hvalila, da me ne bo teplo..E prespi noc, od 19.30 do 7.00 brez zbujanja in kar je se lepse, zvecer jo odlozim v postelco, 5, 10min ima se monolog in potem sama zaspi :) cez dan pa se vedno 2x spi, dopoldan 1.30 in popoldan 30min. Tu pa se vedno morem bit zraven in jo uspavat. Da pa ni vse prelepo, mama pa se vedno probleme s hrano. Vcasih morem prav klovna igrat, da sploh kaj poje...
Je pa zelo aktivna, skoz hodi ob steni, ob stolih..naredi ze tud kak korak od ene do druge opore. Fajn je :)

Se neki sem hotla vprasat..glede copatk preden jih se js narocim :) Te Brodike, ki ste jih narocile. Se otrocki laj potijo v noge v njih? Glede na to, da je usnje in da nikjer ne dihajo?

Ste bile kaj v nasih koncih na Pikinem festivalu? :)

< Sporočilo je popravil Malinca07 -- 26.9.2017 8:40:31 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?