|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.4.2018 15:33:19   
Anonimen
Najprej čestitke obema in pestke za vse, ki na user posted image še čakate.
Jetkarmak sama sem imela najprej vgnezditveno krvavitev (razbrala sem, da je ti nisi mela) bila je najprej rozasta kri, nato svetlo rjava potem pa že rdeče kaplje. V nekje treh dneh mislim da se je vneslo in prišel je beli tok. Test pozitiven nato pa ponovno neka krvavitev v rjavi barvi (rjavkasti izcedki) meni nič tebi nič pojavili so se pač. Nato sem šla v 6.tednu na ultrazvok (kot samoplačnik) vse bilo vredu. Srček bil, plod se razvijal. Povedala sem svoji ginekologinji za vse te krvavitve in mi je predpisala estimo ge 200 2x na dan v razmaku 12 ur. Začnem si jo vstavljat ampak izcedki niso izginili. Najprej sem mislila, da so kasneje pa se je pokazalo da ne ker me je čez en teden spet pozdravil kljub estimi. Na nuhalni sem povedala, da se je kljub estimi in predpisanemu jemanju spet pojavil. Z plodom je bilo vse ok kljub izcedkom! In da ne bom predolga... So me ti izcedki spremljali vse do poroda.. Z razmaki in pavzami vmes.. Na začetku so mi pojedli veliko skrbi in živcev nato pa sem počasi si mislila otroka čutim vse je vredu.. Vzrokov niso našli, še danes ne vem zakaj so bili. So me pa vedno in že na prvem ultrazvoku opozorili naj grem ob močnejših izcedkih ali če se ulije do urgenca ali ginekologa. Tako kot omenjaš bolečino zdaj na začetku je to povsem normalno. Zdaj je maternici vse čudno in nič več ne bo vse na svojem mestu... Jajčniki se bodo premaknili, maternica se bo širila, uglavnem vse je na novo za telo in tudi krči spremljajo vse to. Pozorna bodi le na močnejše krvavitve.

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.4.2018 15:48:33   
Trinica
Wihuuuuuu Jetkarmak, čestitke user posted image za izcedek po moje boljše, da se greš pokazat pa naj oni povedo kako in kaj. Kako lep dan, sonce in kar dva user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.4.2018 16:44:55   
Sofie
Pri meni so se pojavili rjavi izcedki, potem rdeče in ss. Test je bil seveda pred tem pozitiven. Pa krči seveda kot pri M.

V drugo je bilo vse ok. Nobenih izcedkov, krčev. Nobenega znaka nosečnosti. Samo trebuh je počasi rastel.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 2.4.2018 16:46:38 >

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.4.2018 17:14:21   
Jetkarmak00
Saj vem ja.. Izcedki so lahko kritični, lahko pa tudi ne.. Če ne bo močnejše krvavitve bom počakala. Se je samo ulilo ane potem pa naslednji dan ni več pozitiven test a kako to poteka? Joooj sofie.. Zaenkrat imam iste znake.. Le da se še rdeča ni pokazala.. Je še vedno pri rjavi..koliko dni pa je trajalo pri tebi od rjavega do rdeče in potem do splava??
Kaj pa ti anonimna. Ti si pa donosila vse normalno in kljub izcedkom? Koliko časa so pa trajali?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.4.2018 18:17:24   
erika2
Cestitke!!!!!! Sej bo vse ok. Men se tut bliza dan za M ali pa tudi ne.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 6:44:55   
Katte
Čestitke tudi tebi, Jetkarmak00! Držim pesti, da je kljub izcedkom vse v redu.
Jaz sem imela dva SS. Prvič je črtica sicer napredovala, ampak sem imela krvave (rdeče, ne samo rjave) izcedke in digitalni test se je ustavil pri 2-3. Splavila v 7. tednu. Drugič ni bilo izcedkov, ampak črtica je bila nežna in se ni jačala, potem se je pa vlila M - v 5. tednu.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 8:06:38   
Jetkarmak00
Katte verjamem ja.. Sej pravijo da se, če je izcedek oz krvavitev "napoved" splava da se ti prej ali slej pač ulije in pride M.
Vem da to ni vgnezditvena krvavitev ker je bil test pozitiven pred krvavitvijo, torej logično da vgnezditvena ni bila. Nikjer pa ne zasledim da bi se komu pojavila krvavitev kasneje (po pozitivnem testu) in da bi vedel vzrok. Res večina jih ima kasneje splave kar je itak sploh v prvih tednih tooook pogosto vidim.. Edino anonimna, ki je pisala včeraj pravi da jih je imela čez celo N. Izcedek se mi sicer umirja.. Mislim v nedeljo ga je bilo fuul.. Biu je čist temno rjav malo pomešan z krvjo. Včeraj se je spremenil v nekaj svetlo rjavega vodenega. Danes pa je nekak rozast?! Bledo rozast, sicer komaj še viden ampak viden! Mogoče lahko pošljem slikco, ampak nezna naložit user posted image
Drugače pa kar je je, oziromanbolje kar bo bo, na to verjetno ne morem nič vplivati - na izid.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 10:37:52   
pika poka 1
Konec veselja, krvavet sem začela danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 11:05:35   
Trinica
user posted image pika poka 1 pojdi se pokazat ... držim vse pestke da se obdrži in pikica zmaga.

Jetkamarmak ti tudi ... Nočem te plašit, ker so izcedki pri večini nosečnic čisto normalna stvar in je vse ok. Ampak pri meni so bili obakrat rahli krvavi in rjavi izcedki pokazatelj dveh izvenmaterničnih, kar pa ni hec. Ampak ti imaš tako že pred običajno M izcedke, tako da iskreno mislim, da gre za progesteron - ne skrbi, vse bo OK, samo pojdi se pa pokazat. In ne ustraši se, če se še nič ne bo videlo, samo naj spremljajo.

Držim pesti za obe!

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 12:33:41   
*mala pika*
Pika poka 1, držim pesti, da ni še vse izgubljeno, samo pozitivno naprej. Vse bo dobro. Ja, moja pošastka je pa pritekla. user posted image
Jetkarmak00 user posted image user posted image user posted image ploskam 100 na uro in držim pesti, da izcedek nič ne pomeni.

Objem obema in vse dobro vsem.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 13:58:30   
Anonimen
Še ena anonimna, malo za vzpodbudo.
V prvi N sem prvič zakrvavela par dni po plusku (cca. teden po pričakovani M), ker se je v dobrem dnevu umirilo/postalo bolj rjavo, se nisem šla pokazat (itak se ne bi nič videlo) in sem počakala na redni pregled v 8. tednu - in videla srček user posted image user posted image Vzroka za predhono krvavitev ni bilo videti. Sem pa čez dober teden spet zakrvavela, kar "z lepega", sveža kri, sem šla drug dan na UZ, kjer je srček še delal, videl se je pa hematom blizu NMU (očitno je počila ena žilica). Par dni sem imela še rjav izcedek, ker se je čistilo, od "ukrepov" sem imela le prepoved SO do 12. tedna... in teden pred rokom rodila zdravega poba. V eni kasnejših N na prvem pregledu v 9t ni bilo več srčka (plodek umrl pri cca 7ih tednih), čeprav nisem nič krvavela in sem imela še vedno "običajne" N znake... Na žalost v tako zgodnji N nima nihče nobenega vpliva na potek/izzid N (mogoče dodatek progesterona do vgnezditve in malo čez in biti brez SO), je treba pač živet od upanja...
Držim pesti za obe user posted image

(odgovor članu *mala pika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 14:26:00   
Jetkarmak00
Jaz sem vprašala G za situacijo in mi je rekla enako kot si napisala ti anonimna 2. Da nimaš v tako zgodnjem obdobju nosečnosti nič za pomagat in moraš samo pustit da se odvije kakor pač se. Edino rekla je da lahko jemljem estimo ampak da je estima ključna le v času vgnezditve kasneje mi je po ovinkih rekla da "nima smisla". Je pa tudi rekla da dokler se ne ulije in če ni to po 10t da naj se sploh kazat ne hodim ker nimajo rešitve. Skratka povedala mi je kar ubistvu mi je že znano in ste omenile že ve punce tukajuser posted image
Joooj pika.. A prav zakrvavela si? Ulila se je M?? Kar tako mimogrede? Pa tako lepo celico si pridelala.. Vgnezdila se je zdaj pa tole.. =(( si se sla pokazat?? Joooj tok mi je hudo zate, se bolj kot zase.. =(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 14:36:04   
Anonimen
Da se oglasi tudi anonimna 1user posted image jaz ravno nisem začela krvaveti v smislu user posted image mi je pa bilo rečeno če se pojavi v obliki močnejše krvavitve in user posted image da je to to. Ampak se k sreči ni. Izcedki čez nosečnost brez vzrokov ali pa mi jih niso povedali, ne vem.
Pika poka 1, če sem iskrena mislim da boš verjetno težko kaj rešila, če se je pojavilo v močnejših krvavitvah kot user posted image ne obupaj in če ti je kaj lažje ti bomo(do) punce tukaj stale ob strani.
Za obe mi je hudo, sploh zate pika poka 1 ker si v postopku IVF kar pa pomeni, ponovno celoten postopek od špikanja do stopke do punkcije in tako naprej... Jetkarmak00 ne obupaj, če se nesrečno konča sem prepričana, da je bilo le eno nesrečno naključje in da bo pri drugem poskusu sigurno bolje.

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 14:42:48   
pika poka 1
Krvavitev se je umirila. Ko sem se obrisala, na papirju ni bilo niti kapljice. V čem je fora?? user posted image
Po moje se je to končalo. Zdaj pa spet vse še enkrat user posted image

Jetkarmak, držim pesti da ti uspe!!

< Sporočilo je popravil pika poka 1 -- 3.4.2018 14:43:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 15:27:07   
Jetkarmak00
Hm.. Cudno.. Kako bos pa zdaj vedela na cem si? Pojavila se ti je krvavitev zdaj je pa ni vec? Kako pa potem zves al je se nosecnost/al je ni?
Ajaaa, a ce gre za splav a se to prvi dan pokaze na testu? Seprav ce je nevem.. Splav vceraj. Bo danes test negativn?? Al kako sploh zves? Jaz imam pregled sele cez en mesec.. A zdej bom do takrat "cakala" kaj sploh je? Ne razumem ravno tega pointa.. user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 15:55:29   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Hm.. Cudno.. Kako bos pa zdaj vedela na cem si? Pojavila se ti je krvavitev zdaj je pa ni vec? Kako pa potem zves al je se nosecnost/al je ni?
Ajaaa, a ce gre za splav a se to prvi dan pokaze na testu? Seprav ce je nevem.. Splav vceraj. Bo danes test negativn?? Al kako sploh zves? Jaz imam pregled sele cez en mesec.. A zdej bom do takrat "cakala" kaj sploh je? Ne razumem ravno tega pointa.. user posted image



Jaz vse izvem v četrtek.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 16:17:53   
Sofie

Pokličeš ginekologa in poveš da je bil test pozitiven. Sedaj pa je prišlo do krvavitve. In ti preverijo raven hormonov v krvi. Če pada potem je SS.

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 16:47:16   
Jetkarmak00
Sofie.. Kaj pa domaci urinski testi? A ti tudi zacne crtica "bledet" da ne hodim "firbcat h ginekologu" bi raje preverjala z urinskim testom??

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 17:33:05   
Anonimen
Tudi urinski testi ti zaznajo padec in končanje nosečnosti ampak ne vedno in so lahko tudi kljub splavu še naprej pozitivni. Jaz ti svetujem, da počakaš do prvega pregleda, če pride user posted image veš na čem si. V primeru, da ne pa počakaj do pregleda in boš tam vse izvedela. Ker tudi če je karkoli ti tako zgodaj ne bo nihče pomagal. Ni zdravil, če je namenjen splav.

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 17:34:47   
abracadabraa
Pozdravljenee, sem nova tukaj..in kot ostale, upam na user posted image
Nisem mislila pisat po forumih o tem, ampak mogoce bo lazje v druzbi upat :)
Na plusku delava zdaj 4.mesec.. nekako sem prejsnji mesec bla kar prepricana, da pa evo zdaj pa bo...user posted image .. pa niii.. tako, da upamo se naprej, ovulacija cez kak dan..

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.4.2018 21:13:23   
Anaina
Zdravo punce.

Obe ki sta zagledale user posted image pa imata izcedke oz. Krvavitve vama povem da ne obupat. Sam sem.imela.izcedke prvo rjave pa pol tudi krvavitve. V 13t sla v bolnilco ker so.sli kosi iz mene. Pa so ugotovili da sem imela hematom. Danes zraven mene spi navihan dvoletnik. Tako da res ne obupat vrjamita v to da bo vse ok..
Se pa trudimo za drugi user posted image pa nam nikakor ne gre. Trenutno cakam M.


(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Bodoče nosečnice 2018
4.4.2018 7:44:44   
erika2
Punce bodite pozitivne in ne prec mislt na najslabs. Jst mam pa danes konzilij in sem ful živčna, čeprov nevem zakaj. M še ni prišla.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.4.2018 13:43:53   
Planinčica
Vse bo še dobro.
Pri nas pa po živahnih plodnih dnevih čakamo, kaj se bo izcimilo.
Bodo user posted image ali se bo ulilo.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.4.2018 15:11:48   
Jetkarmak00
Pikaa kako se drzis? Kako je blo dons na pregledu? Javi se.. user posted image

(odgovor članu Planinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.4.2018 15:12:15   
Jetkarmak00

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Punce bodite pozitivne in ne prec mislt na najslabs. Jst mam pa danes konzilij in sem ful živčna, čeprov nevem zakaj. M še ni prišla.

Kako je bilo erika? user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)


Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!