Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

berem vas že kakšnih 14 dni, ampak sem oklevala da se vpišem. Namreč nisem imela še niti prvega pregleda, ampak kot ocenjujem bo rok nekje aprila 2019. Tako da me naprej zanima kako izgleda prvi pregled, aja verjetno ste že ugotovile, da je to moja prva nosečnost :
Bila bi vam zelo hvaležna da mi napišate kako so izgledali vaši prvi pregledi? Pomoje bom ravno osmi teden, se takrat utrip že vidi po vaših izkušnjah? Upam de ne bom kdaj vprašala kakšne neumnosti, če pa jo bom pa se vnaprej opravičujem
Hvala za čestitke. Potem moram biti tešča, ker vzamejo kri pa to? Me niso nič opozorili ko sem se naročala, uro imam ob 12ih, jaz pa sem skoooos lačna, haha. Kakšne imate pa punce kaj "tegobe"? Jaz morem priznati, da nimam niti malo slabosti, prvi znak, poleg izostanka menstruacije so bile boleče prsi. In še vedno je tako. Me prav preseneča, da me čisto ni ne daje
No ne me narobe razumet, sem itak vesela. Edino kar mi paše, je pa popoldne za kako urco zadremam. Aja, tiste že izkušene mamice, kako ste svojim staršem sporočile veselo novico? Bi rada nekaj posebnega pripravila, glede na to da bo to prva vnukinja ali vnukec
Očitno res ne bodo držale te slabosti. Mogoče bom pa ravno jaz, ki sem brez slabosti, imela punčko.