|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
7.12.2018 22:21:42   
Aleksandra91
Na vas aprilcice sem se obrnila, ker ste to ze dale skozi in mi lahko iz izkusenj vec poveste, kot punce katere smo par dni razlike... Poleg tega ste v teh temah najbolj aktivne.
Hvala vseeno za odgovore :)

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: APRILČICE 2019
7.12.2018 22:41:01   
Zogica_marogica
Ooo a prav ze tezo se izve na morfologiji, ful zanimivo :D Mi jo imamo cez dobrih 10 dni - oziroma ne vem, moja jo dela po kosih, nekaj pogleda pri 18t, nekaj pri 22t...?Sva pa te dni nabavila vozicek. Mislila sva pozneje, po novem letu, ampak je bila ravno akcija... Zdaj pa se lupinica in posteljica, to dvoje upam, da bova dobila malo rabljeno od ene kolegice... :) ve ze imate kaj, ste ze kaj gledale? :) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: APRILČICE 2019
8.12.2018 0:20:39   
TissaBaby
Zogica, kaksen vozicek sta nabavila? Midva bi rabljenega, pa ga hoce moja mami novega za darilo kupit. Neki do 500 eur. Lupinico bova pa verjetno posebej rabljeno. Midva nimava se cisto nic. Pocasi 🙂. 
Joj, danes sem prvic zacutila miganje kar tako. Brez lezanja na hrbtu, umiritve in koncentracije. Ful hecno 🙂. Sem pa zdaj parkrat dobila filing, kot da se vse zelo nizko dogaja. Ima se katera ta obcutek? Upam, da ne nosim prenizko. Malo mi je cudno. Kot da mi obcasno dol vlece. Mogoce je zaradi vecanje teze dojencka. Bom vprasala na pregledu drug teden. 
Jaz se spet poigravam z mislijo na toplice. Ful bi sla za ene par dni. Mnenja so pa ful razlicna. Eni odsvetujejo, eni G pa menijo, da ni to nobene panike, samo mokre kopalke moras menjavat. Bom tudi svojo G vprasala. 


(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: APRILČICE 2019
8.12.2018 8:29:06   
Jetkarmak00
Alekdandra91.. Napisala sem ti privat v sporočila nekaj.. Glede dojk ne skrbi.. Mene so tudi že prej nehale boleti.. Pa so me potem v 16tednu spet mal začele pa spet nehale.. Sem bila pa mirna ker sem imela doma angelsound, in sem vsak dan skoraj poslušala utripe že od 9t naprej :), no sej, poglej sporočilo..
Zogica, tudi jaz sem te hotla vprašat za voozek :D Moj ma zelo velike zahteve pri vozku. Pa morajo biti taka kolesa, pa bremza pa nevem kaj še vse. Haha.Tissababy, jaz sem jih tudi čutila čisto nizko. Komaj nad sramno kostjo. Potem pa vedno višje, včasih ob popku, včasih še vedno spodaj... Potem v 20t nekje sem jih čutila že povsod, in hkrati spodaj in hkrati ob popku.. Včasih me še zdaj brca v mehur, tako da to ne skrbi. No jaz se nisem z G nič pogovarjala o tem, a je to vredu al ne pa ne vem.. Guramo naprej čim dlje, kar bo bo. Poskušam bit čim manj panična, ker zdaj so nekatere res preveč panične. No zdaj ko sem polnih 24t, včeraj sem pa začutila prvič en tak.. Kot bi bil obrat al nevem.. Tako močno in sunkovito je bilo malo nad popkom. Pojma nimam za kaj bi šlo :D Imam pa konstantne krče vsak dan, ki sicer minejo.. Očitno gre za tiste braxton popadke. 🤔🤔🤔Že od 16tedna naprej. Počasii se stopnjujejo..najprej je bil v 16t en na dan, potem nekje v 20t po dva, tri. Zdaj pa jih naštejem že več.. Berem na forumih Pušenjaka, da je to baje normalno.. Pa že :) Kk nj sploh vem ko bodo pravi, da so pa to pravi? Jih bom za lažne zamenjala. HahaSem pa začela tudi težje dihati.. Sploh leže.. Občutek, kot da ne morem do zraka pridet, da mi manjka zraka.. Pa zgaga me je začela občasno peči. 😁🙄, no vse to se je začelo zdaj ob polnih 24t. So mi pa ugotovilu tudi slabokrvnost. Hemoglobina in eritrocitov je premalo 😑

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: APRILČICE 2019
8.12.2018 9:19:44   
Zogica_marogica
Vozicek sva vzela Mutsy Nio 2v1. Tudi midva sva rekla nekako do 500eur. Zacetna cena je visoka, 750eur, ampak so zdej imeli akcijo na to znamko in je bil 600eur,pa se preko Dinersa sem bone narocila, ker imas nek nagradni program in se toliko tock pretvori v bone za babycenter, tako da sva na koncu placala iz zepa 480eur. Ce imate ali ce ima kdo v druzini Diners, se res res splaca. Midva sva tudi imela dolocene zelje - mora se na majhno zlozit, ker imava Golfa in babice imajo tudi majhne avte, potem da so kolesa ublazena, velika, mehka in z nekaj vzmetenja, predvsem pa da je lahek tako za ga vozit kot za ga dajat v avto in ven, ker sem jaz bolj drobna in brez moci. Ogrodje se zlozi na tako majhno, da gre med prednje in zadnje sedeze, ce snames kolesa, ki pa se samo z enim klikom snamejo, ful simple. Najprej sva gledala Mutsy Evo, ki je za ene 50 eur cenejsi, ampak se nama je tale veliko bolj dopadel ker je super kombinacija med lahkostjo in fajn kolesi. Rabila ga bova za po mestu in primestnih makadamih. Sportni del se nama je zelo dopadel, ker je lahko montiran v obe smeri, se poleze skoraj do cisto vodoravnega in ima res dolgo strehico, zlozi se skupaj s podvozjem. Velik plus je, da je mozno zloziti tudi kosaro, sicer ne na dnevni bazi, ampak npr ce gremo kam cez vikend in je dosti robe, se vzame kovinska konstrukcija ven iz kosare in se poklopi na vec kot pol manjso velikost. Tako da te zelje so bile predvsem zaradi naju, da si midva olajsava, bebici bo vseeno, samo da se premikamo:D probajte jih ene par vozit po trgovini, npr midva sva se Peg Perego probala in je bil njihov kao mestni model tezji pa se manjsa kolesa je imel. Pa sej veste kako je pri vseh baby zadevah - enak vozicek bodo eni ful hvalili, drugi bodo pa imeli ful slabe izkusnje, tako da na koncu je vazno samo, kako je vam :) isto se tudi kaksen iz druge roke odlicno obnese... Vse je relativno :) 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: APRILČICE 2019
8.12.2018 23:44:17   
TissaBaby
Mutsy ful pohvalijo ja. Bos porocala 🙂. 
Mene pa zanima, v katere trgovine se kaj splaca vclanit kot bodoca mamica in kaksne ugodnosti nudijo? 

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 3:53:55   
Nosecka30
Zogica marogica meni se tudi ta dopade, samo sem rekla da bi z nakupom se malo pocakala in potem ulovila kaksno akcijo, Baby center ima vsak mesec te znizane. Kaksno pa bosta imela lupinico poleg? So vama priporocali kaksno, ki gre gor na to ogrodje? Rabis kaksne adapterje? A ni fajni filing imet vozicek doma 😊 pri taprvi sva ga tudi tak cas nekje kupila

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 11:20:57   
Jetkarmak00
Jaz imam namen se včlanit v baby centwr in pikapolonico. Drugače pa kupujem preko spleta v 90%.. Otroška trgovina clar, fancybaby, mačkon, wow baby, itd itd. Mali vragci imajo zame top vozke in veliko izbiro.. In ga bova ziher tam nabavla :)Se pa v baby centru čaka na vozek več kot dva meseca (verjetno odvisno od modela) ampak tistega ki sva imela midva ugledanga je tako. Tako da se to že potem kar malce mudi, sploh če imate določene vozke v mislih na katere ne veš ali se bo čakalo ali ne. Meni manjka edino še kaj zimskega. Pajac zimski in pa posteljica :DPosteljnino za posteljico pa sem nabavila na e-baby :) 

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 12:22:12   
Zogica_marogica
Uuuu tudi jaz se priporočam za info o članstvih v trgovinah! Zaenkrat sem v babycentru in pikapolonici, tam je ob torkih 10proc za nosečnice, ne?
Mutsyji so v babycentru znižani 20proc do torka in ne bodo več še nekaj mesecev. Znižani so tako vozički kot vsa dodatna oprema. Če kupiš voziček, ki je v akciji, je obvezno treba vzet voziček na zalogi, zato ga dobiš takoj. Tako je pri vseh zadevah v akciji. Ne moreš ga naročit v željeni barvi in čakat 2-3 mesece. Ampak glede barve nisva komplicirala, samo črnega nisva želela, dobila sva lepega sivega :)
Adapterje za lupinico dokupiš, ampak jih zaenkrat ne bova. Lupinico gledava maxi cosi pebble, upava na eno malo rabljeno od kolegice, se nekaj menimo... Mož je odločen, da vzameva tudi isofix, jaz še tuhtam hihi ;) kakšne izkušnje glede isofixa?


Zelo se splača preverit nemški amazon - če boste kupovali nove lupinice, so tam res cenejše kot v babycentru. Tudi previjalne torbe, elektronske varuške...

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 16:29:26   
Cvetnilist
Sama sem ze kupila vozicek in sicer Bebetto Luca 3v1. Kupila sem ga tu pri nas v Mb v trgovini Lux4kids, cena je bila 550 eur. Izbrala sem ga, ker se enostavno zlozi in zavzame malo prostora in tudi vizualno mi je bil najbolj vsec. Sem pa na sreco sla po njega ze zdaj in ne februarja kot sem prvotno planirala, ker moram na njega cakati mesec in pol.  Prilagam link, ce zeli katera pogledati kajti ta trgovina ima tudi spletno trgovino. :-Dhttp://www.boombo.si/Bebetto-Luca-Sza11

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 17:11:06   
Zogica_marogica
Cvetnilist, res je lep! Sta izbrala sivega, kot na linku? A si dobila zraven tudi lupinico, ce je 3v1? :) 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 17:19:27   
Jessii
28.7.2019 💕

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 17:23:12   
Cvetnilist
Ja, tocno taksnega kot je na linku. Nekako sem si zazelela siv vozicek, se mi zdi taksna nevtralna barva in takrat, ko sem ga kupovala se nisem vedela spola. :-D Pa racunam tudi, da ga bom morda lahko prihranila se za naslednjega otroka. :-DDrugace pa ja, lupinica je tudi zraven. V kompletu dobim kosarico, lupinico, sportni del, torbo, zascito za mrcesa in zascito za dez.

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 18:05:43   
Zogica_marogica
Sej, siva je lepa & za kombinirat & nevtralna ;) 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 19:16:15   
jabuk
Oj, dolgo me ni bilo. Morfologija za mano, sem vprašala za spol (pri prvem nisem želela vedeti, ampak vedela da bo fantek, ker so v družini od moža sami fantki) itak prepričana, da bo fantek (tudi v glavi že pripravljena) in mi gin.reče, da vidi punčko. Mu sicer lih ne verjamem, ampak kupujem zdaj malo bolj nevtralne stvari, ne lih vse fantovsko. :)...Vse ok. Za en dan smo večji, zato tudi ni prestavljal PDP. 

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 19:17:44   
Sofie


IZVIRNO SPOROČILO: Zogica_marogica

Uuuu tudi jaz se priporočam za info o članstvih v trgovinah! Zaenkrat sem v babycentru in pikapolonici, tam je ob torkih 10proc za nosečnice, ne?
Mutsyji so v babycentru znižani 20proc do torka in ne bodo več še nekaj mesecev. Znižani so tako vozički kot vsa dodatna oprema. Če kupiš voziček, ki je v akciji, je obvezno treba vzet voziček na zalogi, zato ga dobiš takoj. Tako je pri vseh zadevah v akciji. Ne moreš ga naročit v željeni barvi in čakat 2-3 mesece. Ampak glede barve nisva komplicirala, samo črnega nisva želela, dobila sva lepega sivega :)
Adapterje za lupinico dokupiš, ampak jih zaenkrat ne bova. Lupinico gledava maxi cosi pebble, upava na eno malo rabljeno od kolegice, se nekaj menimo... Mož je odločen, da vzameva tudi isofix, jaz še tuhtam hihi ;) kakšne izkušnje glede isofixa?


Zelo se splača preverit nemški amazon - če boste kupovali nove lupinice, so tam res cenejše kot v babycentru. Tudi previjalne torbe, elektronske varuške...



Meni je bil isofix super. Lupinico samo postaviš gor, ni se treba ukvarjat s pasovi itd. Pa tudi bolj varno je. Maxi Cosi pebble je super. Z isofixom odlično ocenjena. Jaz dam veliko na varnost in sem pred nakupom preverila teste. Na isti isofix smo potem dali tudi avtosedež Maxi Cosi Pearl. 

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 19:37:48   
Cvetnilist
Jabuk, tudi sama sem bila trdno prepricana, da bo fantek ampak sem zdaj od treh razlicnih ginekologov slisala, da bo puncka tako da kar vrjamem. :-D Me je pa 1x vmes moja ginekologinja zmedla, ker je rekla, da se ji zdi, da nekaj raste med nogami ampak je bila ocitno samo popkovina, ker je sedaj na morfologiji tudi sama potrdila puncko.Bosta pa morda zdaj vidva s tvojim prekinila linijo fantkov. Kaj pa si bolj zelis? 

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 19:43:01   
LoniRR
Midva sva vzela lupinjico od cybexa in isofix. Priporocam zelo ko kupujete lupinjce, da se pozanimate o notranjosti, saj nimajo vse na voljo podloge za novorojencle in potem je otrok notri v nepravilnem polozaju. Npr. Cybex in tudi Maxi cosi (za te dva vem) imata prov to prilagojeno in tudi lupinjica je okoli glave iz posebne pene. Cybex ima se dodatno notri prilagodljivo podlogo za vrat in ubistvu raste z dojenckov tisto leto in ima tako glavico vedno v pravem polozaju... isofix je prav tako boljsa oblika varnosti, ker ima sam varnostni pas ob zategnitvi se prostor in lahko zamakne lupinjico kot tudi ne ves ves ce je v pravem polozaju. Pri isofixu pa silo hitrega zaviranja porazdeli v pravi meri in otroka nic ne premakne. Prav tako sam isofix pokaze pravilen polozaj (pro Cybexu) imas zelene in rdece lucke, ki opozorijo...ups mal amatersko razlozeno ampak sj v trgovini morajo znati povedati prednosti in slabosti med lupinjcami 😉. Midva sva jo kupila v baby centru. Imate pa tudi opcijo na netu pogledati varnost lupinjice pri trku kot majo te posnetke za avtomobile...

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 19:55:09   
LoniRR
Uf vidim, da nas bo kar nekaj sivih. Tudi midva sva vzela vozek v sivi barvi od ABC design 2v1. Se pa cisto zlozi. Na klik se tudi kosara stisne. Grejo pa tudi kolesa stran. To bolj pride v postev ko je ena pisala, da ima manj placa. Midva imava oba mestnega terenca in pri nakupu niti nisva bila pozorna na velikost ko se zlozi. Mi je bilo pomembno, da ima veliko kosaro in bremzo na rocaju, ki je nastavljiv. Haha sm bolj na prakticnost gledala. Pa za voziti mi je lahek... hm cena brez znizanja je bila okoli 850eur v baby centru. Isto mislim, da kr izkoriste popuste 😉. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:16:50   
jabuk

Hehe...Ej, mi je vseeno, samo da je zdravo. Smo morali sina peljati na operacijo pri enem letu (prirojena napake lulčka), tako da si samo želim, da bo vse ok in da nam ne bo treba bit veliko v bolnicah. Sestra je bila z enim nečakom konstantno v bolnici, ker je imel bronhilitis. Bilo bi pa zanimivo, če bi bila punčka, ker so pri možu sami fantki in je tudi tašča rekla, da težko verjame :)
Kaj si pa ti želiš?
IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist

Jabuk, tudi sama sem bila trdno prepricana, da bo fantek ampak sem zdaj od treh razlicnih ginekologov slisala, da bo puncka tako da kar vrjamem. :-D Me je pa 1x vmes moja ginekologinja zmedla, ker je rekla, da se ji zdi, da nekaj raste med nogami ampak je bila ocitno samo popkovina, ker je sedaj na morfologiji tudi sama potrdila puncko.Bosta pa morda zdaj vidva s tvojim prekinila linijo fantkov. Kaj pa si bolj zelis? 



(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:21:17   
Lewisia
Menda je tale kitajski koledar 99 % zanesljiv, si lahko izračunate, kaj vam pokaže glede spola otročička. :)

https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:22:21   
jabuk
Še jaz, kakšen voziček imam. Sem ga dobila že pri prvem od znancev, ki so imeli punčke, jaz pa fantka, ampak je bilo fino, ker je voziček rjave barve, dekice sem pa imela bež. Imam pa maxi cosi športnega, velika kolesa priporočam, sem lahko vozila po snegu, makadamu, polju...:)..Lupinico in vse stole imam pa od Recaro. Lupinica je oranžna, vredu za punčko in fantka :). 
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Uf vidim, da nas bo kar nekaj sivih. Tudi midva sva vzela vozek v sivi barvi od ABC design 2v1. Se pa cisto zlozi. Na klik se tudi kosara stisne. Grejo pa tudi kolesa stran. To bolj pride v postev ko je ena pisala, da ima manj placa. Midva imava oba mestnega terenca in pri nakupu niti nisva bila pozorna na velikost ko se zlozi. Mi je bilo pomembno, da ima veliko kosaro in bremzo na rocaju, ki je nastavljiv. Haha sm bolj na prakticnost gledala. Pa za voziti mi je lahek... hm cena brez znizanja je bila okoli 850eur v baby centru. Isto mislim, da kr izkoriste popuste 😉. 



(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:25:56   
Cvetnilist
Ojoj, to pa res ni fajn. Pa je zdaj s sinom vse ok? Drugace pa za bronhitise vem kako je, je tudi moja teta bratranca neprestano vozila po bolnicah zaradi tega. No saj pravim, morda pa prekineta linijov pubecov in vse presenetita. :-DJaz mislim, da sem si podzavestno malo bolj zelela pupo tako da se mi je zelja uresnicila. :-D Drugace bi pa tudi fantka bila neizmerno vesela! Sem pa imela skoz za mojega obcutek, da si bolj zeli fantka ampak se mi zdaj zdi, da si je bolj zelel puncko haha. :-DSamo ti pa pravim, da sem bila sama do zdaj trdno prepricana da bo fantek ampak mislim, da bodo pri meni 3 razlicne napovedi kar drzale. :-D

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:28:45   
LoniRR
Lewisia sm probala in mi pokaze puncko 😉 Ali sem med unimi 99% ali 1% pa upam, da bom zvedela v cetrtek, ker tako skriva spol 🙁.

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   RE: APRILČICE 2019
9.12.2018 20:31:37   
TissaBaby
Meni je un kitajski napovednik predvidel puncko, cakamo pa baje fantka. No v torek je morfologija in bomo videli, ce bo se enkrat potrjeno. Mam okrog sebe kar dve osebi, ki so jim za prav sele v 7.mesecu napovedali. 
Joj, jaz nimam se cisto nic kupljeno, ma je pa zdaj fuuuul zacelo grabit in nonstop na netu cekiram. Zaenkrat si le ogledujem. Sva rekla januarja da zacneva. Moram biti pridna 😁.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?