Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Celo bi rekla da imam še več energije kot sicer (ponavadi sem zmeraj po službi spala, zdaj imam pa neko obdobje ko skos pospravljam in hodim naokrog). Me je včeraj malo bolela leva dojka (ja, samo leva
), ampak ker je danes že bolje, lahko da sem se samo zaležala :D Tudi jaz upam da ne sanjam, pa saj ne moreš biti noseč pa potem kar naenkrat ne več, ni to kot nek prehlad :))
sva zadnje 1,5 leta trdo garala, v tretjem IVF postopku pa nama je končno uspelo :) Na transferju so mi vstavili dva zarodka, glede na močen plus, ki se je pokazal na testu, pa je mogoče da sta se oba prijela. Sem pa stara 30 let in to je moja prva nosečnost. Občutki so sedaj skoraj taki kot, da se še nič ne dogaja. Čutim edino da imam več sline v ustih in pa da sem bolj utrujena kot običajno (mogoče je to tudi posledica 10-dnevne bolniške, katero pa sem z izjemo krajših sprehodov, preležala). Prvi pregled imam čez 2 tedna, jutri pa bom samoplačniško dala kri, sicer ne vem kdaj se to opravi, ampak si želim še eno potrditev.