|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
22.4.2006 8:55:54   
lenika
Dobro jutro majčice.

Kako ste kaj danes? Meni je bilo ponoči tako vroče, da sem hotela kar pri odprtem oknu spat, pa mi je možek rekel, da nisem normalna, da ni nič vroče in da ni še poletje, da bi kar pri odprtem oknu spali. No pa sem nekako uspela zaspat nazaj, zjutraj sem se pa vsa premočena zbudila. Ja verjetno me dajejo hormoni, ker mene je vedno zeblo, sedaj pa mi je nonstop vroče. Po stanovanju hodim brez nogavic in v majici brez rokavov. Moj cel čas nosi jopice za menoj in pravi, da se bom prehladila, a meni je tako zelo vroče. Še dobor, da ne bom noseča poleti, ker potem pa res ne vem kaj bi bilo.

MarijaPo javi kaj se dogaja s tvojo sestrico.

Kar se tiče tega izcedka ga imam jaz že sigurno 2 meseca, pa se ne sekiram, ker me nič ne srbi, nič ne peče in nima vonja. Mislim, da je to v nosečnosti kar normalno. Da bi se pa zaradi tega kaj bolj raztrgala, tega pa še nisem slišala. Upam, da ni res.

Mene danes čaka precej pester dan, saj grem na poroko od prijateljice. Vsi me hecajo naj vzamem torbo za v porodnišnico in materinsko knjižico kar s seboj, če bi se slučajno kaj začelo dogajat, jaz pa upam, da ne bo ravno sredi poroke in bom s tem prijateljici zasenčila poroko. user posted image
Po drugi strani pa jutri stopam v 39. teden in se zavedam, da je že vse možno, ampak kar ne verjamem, ker na CTG ni bilo še nobenih znakov, pa trebušček se mi tudi ni še nič spustil. A trebuh se nujno na koncu spusti?

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: MAJČICE
22.4.2006 9:46:07   
tt79
Da vas še js malo pozdravim!
Sonček  tako lepo sije, da se res ne splača sedet za računalnikom, js pa sem že tako al tako sklenla, da bom tale vikend namenla žuranjuuser posted image
Ena žurerska noč je že za mano, dans me čaka piknik, zvečer pa dekliščina, pol pa še jutr ena fešta s familijo, pa bo vikenda knc...user posted image Pol pa magar grem rodit, tko kot  Marijina sestra. Saj je menda rodila ne, če ji je voda odteklauser posted image


Lep vikend vsem, pa se slišmo v ponedeljek....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: MAJČICE
22.4.2006 9:47:35   
lenika
Uuuuuh tt79 ti si še hujša kot jaz. Veselo žuranje ti želim.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: MAJČICE
22.4.2006 9:56:34   
Barbs
Jutro....

no, jaz (in vsi ostali) sem še vedno doma , ne vem, če se bomo kam daleč spravili, morda na kak sprehod, pa plavat bi šli ( vsi, razen mene, torej moram biti pridna in kuhat, al kaj...user posted image  ) .
Spala sem začuda super in oh in sploh ; kaj pa če je to zatišje pred viharjem?user posted image  Mi je res skrajno čudno, da je noč potekala normalno. Vem, da sem hecna - če ne morem spat javkam, če je vse vredu, pa sumim, da zihr neki ne štima.user posted image
MarijaPo je verjetno že teta, pa proslavlja in nima cajta pisat.user posted image
Lenika, meni tudi non stop kuha in že par dni hodim v kratkih rokavih, spim pa v pretegnjeni majčki in gatkahuser posted image  ok... gatah, ker niso več ravno najmanjšeuser posted image
Kar se tiče trebuščka - po mo je je relativno - če si nosila visoko, potem je "spust" trebuščka opazen, če pa nosiš bolj spodaj, potem niti ni tako očitno; pa velikost trebuha tudi igra vlogo. Ko smo pri velikosti - punce, jaz sem se začela na vso ihto redit - sploh ne vem, kaj je za en vrag. Zadnjič sem bila sicer malo otečena - roke in noge, potem ne več, jem normalno in vsega skupaj imam zdaj 12 kil več kot na začetku. AMPAK -  od teh dvanajstih kil sem eno in pol pridelala v enem tednu, pred tem eno kilo v dveh tednih, pred tem pa recimo v enem mescu ena kila in tako nazaj...user posted image  Če bo user posted image  čakal rok, potem se nadejam še kake 3 kile al kako?user posted image  No ja... bo že.
Aha, včeraj me je neki napelo in sem šla kupit še en kompletek za user posted image  - da bomo imeli čist na začetku, za iz porodnišnice. Sem prejšnjega skenslala iz torbe - pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem. Kr neki sitnarim....user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: MAJČICE
22.4.2006 10:17:30   
cofek
jutro!

ste bila pa včeraj tudi ve zelooo pridne - sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse vaše dogodivščine user posted image ...

včeraj je bilo pa res fajn - kot sem pričakovala. Sem se sicer dobila samo z dvemi, ampak z vsako po 4-5 ur. Smo se načvekale... me danesuser posted image  zafrkava, če imam kaj "muskelfibra" v čeljustiuser posted image . Sem bila 12 ur na terenu in sem prišla čisto zmahana domov in sem komaj čakala, da se uležem - ja, mi malo primankuje kondicije. V glavnem smo rešile Svet in ugotovile da je s temi "deci" res križ (sta obe predkratkim končali več let trajajoča razmerja). ne moreš z njimi, brez njih pa tudi ne!!!user posted image user posted image user posted image

Barbs, tudi mene bolijo kolena in vsaka koščica v podplatu - predvsem zjutraj, ko vstanem in se zvlečem do kopalnice, potem pa se zadeve počasi umirijo.

Mojsoncek - tudi jaz mislim, da ni nobene panike glede lege user posted image  in velikosti - samo da je zdrav. Kolikor vem, pa ti ni treba imet CR samo v splošni anasteziji, ampak ti lahko dajo tudi epiduralno, ker pomeni da boš lahko slišala prvi jok in malega tudi malo popestovala. Malo se pozanimaj v porodnišnici..

majamo ti pa da boš že kar rodila?! pa samo 1 dan si pred mano?! A prehitevali da bomo?! no, ja saj ti izračuni res niso najbolj točni, pa še user posted image  imajo eno svojo pamet in ko se odločijo da imajo dovolj, da zdaj bi pa radi končno videli kaj se dogaja zunaj, to tudi jasno pokažejo. Držim pesti, pa kakor koli se boste že odločili!
MarijaPo -je že kaj novic?

Zdaj sem pa tudi jaz kar malo panična. Kar dve, ki imasta rok dan pred mano, sta že skoraj na finišu (ena je po moje že sfiniširala), jaz pa kot da ni nič sama potujem po Slo (in to brez napotnic, ker jih še nisem dobila)user posted image ?! Pa še danes se mi je sanjalo, da sem dobila "fešto" (tista rdeča zadeva, ki smo je prenašale 1x mesečno pred nosečnostjo) in sem najprej mislila OK in sem poiskala vložke, nato pa mi je kapnilo, da ni glih OK in sem zapaničarila in začela budit user posted image , pa se kar ni hotel zbudit,...pa sem ugotovila, da nimam še nič pripravljeno za v porodnišnico (ne zase ne za user posted image  - kar je seveda tudi res),.. cela štala v glavnem. Vam moram povedat, da se mi je sanjalo o "fešti" precej pogosto 1 teden predno sem jo dejansko dobila. Upam, da tokrat nič ne pomeniuser posted image user posted image .
Mislim, da sem včeraj tudi jaz zaključila s samostojnostjo pred porodomuser posted image user posted image . Barbs glede na to, kaj se dogaja tu gor in kakšne težave imaš z bušijem (čeprav po moje ni glih kake hude panike), tudi tebi ne priporočam, da greš sama na Primorsko. Je po moje vseeno fajn, če imaš še koga s sabo (recimo user posted image , da te priprelje do porodnišnice).

puncica res ne vem zakaj tvoja G komplicira - moj je ful panik, pa zaradi izcedka še ni nič paničaril - ga imam fuuul že od začetka nosečnosti in ker me nič ne srbi in je brez kakega vonja ga tudi zdravimo ne. Moraš pa zdaj, ko ješ Hiconcil res pazit, da ne boš ZDAJ staknila kakih glivic!!!

lenika tudi mene je včeraj prešinilo, da kako dober termin sem "izbrala" za bit noseča. Tudi jaz sem namreč pri "ta zmrznjenih", zdaj pa kar konkuriram user posted image  glede plasti oblačil, ki jih nosim.
Drugače sem pa ravno prejšnjo soboto govorila s sošolko, ki je rodila konec marca in se njej buši ni nič spustil - ji je voda odtekla, pa se je še peljala 1,5 h v Postojno, ni imela nič popadkov, mali je bil še kar z glavico pod rebri, "umetni" popadki niso prijeli,... rodila je s CR (epiduralna a.) po 18 urah. A bi me lahko še bolj "potolažila"? Tko da je res VSE odvisno od posameznice....

tt79 vesel vikend!!!

uf, sem se razpisala...
upam, da boste preživele lep konec tedna, pa se "slišimo"
lp, tuser posted image


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: MAJČICE
22.4.2006 11:25:31   
mojsoncek
Dan!

Kljub vikendu in lepemu vremenu ste tudi danes ze kar pridne s pisanjem! Meni se danes prav nic kaj ne da. Ze celo jutro in dopoldne se samo prestavljam sem in tja in gledam animal planet. Se moram malo ven spravit, pa bo verjetno bolje...

MarijaPo - verjetno si ze po vseh postih opazila, da vse ze nestrpno pricakujemo veselo novicko.
lenika - midva z mozekom sva tudi v casu nosecnosti zamenjala vlogo "radiatorja". Prej je vedno on meni zvecer v postelj grel noge, sedaj pa jih lahko jaz njemu user posted image . Uzivaj na poroki!
tt79 - tebi pa zelim en uspesen zurerski vikend.
Barbs - glede nakupovanja je pri meni zadeva dosti podobna. Sva v torek z mozekom kupila dva kompletka, ker se seveda nisva mogla odlocit samo za enega. Sem pa bila vceraj spet v H&M, ker sem sla kupit darilo za sestricno. In glej ga zlomka, sem se najprej znasla na otroskem oddelku, kjer sem spet ogledovala lustne male cotice. Sem pa se vseeno malcek zadrzala in sem na koncu kupila samo tisto po kar sem sla tja.
cofek - si imela pravi cvekalski maraton vceraj user posted image  in verjamem, da si prisla domov cisto zmahana. Bos lahko po vsem tem sedaj cel vikend pocivala user posted image .

Mene danes caka malo drugacen maraton, ki mu lahko recem raztegovanje zelodca... greva z mozekom najprej k mojim na kosilo, popoldan pa se k sestricni na "zurko". Seveda pa moram pred kosilom ujeti se kaksno cvetlicarno, da se mi ne bi bilo slucajno popoldan treba guzvati po kaksnem BTC-ju zaradi ene rozice.

Punce dosti bo nakladanja. Uzivajte v sonceku! Pa pa

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: MAJČICE
22.4.2006 17:54:55   
bajko
Pozdravljene majčice!
Mojsonček, vidim, da imaš kar podoben problem kot jaz.
Tudi mojuser posted image še vedno sedi na ritki in tišči glavo v moj želodec. Pa velik je skoraj 3200g (moj PDP pa je 12.5.). No glede na lego in še druge indikacije, pa glede na to, da je že od začetka v tej legi (moja G. pravi, da ne verjame da se bo še obrnil) imam predviden, napovedan CR 4.5. Seveda je bil to zame šok. Saj me je strah vaginalnega poroda, potem pa pomislim na prvi jok, pa kepico na svojih prsih, pa na to, da bo dragi prerezal popkovino...in mi postane toplo pri srcu. Kaj pa sedaj?!? Še vedno se borim z mešanimi občutki...po eni strani si pravim, tako je bolje za otroka in zame, po drugi mi je hudo, ker bom nekatere stvari zamudila...user posted image
Mojsonček, upam, da se bo tvoja beba obrnila.user posted image
Drugače še zmeraj iščeva stanovanje...no, sedaj bova sigurno malo manj aktivna.
Punce ali so pri vas tudi vsi v tako "obsedenem" pričakovanju? Jaz sem že kar malo paranoičnauser posted image . Kolikor se poznam, bom želela imeti po porodu mir in čas za sebe, otroka in dragega. Saj vem, da bom potrebovala pomoč in tudi hvaležna bom zanjo (tudi prositi nekoga, da mi pomaga mi ni težko), le vsiljevanja, pa obiskov in nenehnega buljenja in rinjenja v mene in predvsem v otroka se bojim.
Kako boste reševale te "probleme"?
Držite se!user posted image
Pozdravček vsem!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: MAJČICE
22.4.2006 21:44:41   
MiaSophia
Čeeeer!

No, očitno sem po novem ena od najpoznejših pisalk pri majčicah, nič zato, bolje pozno kot nikoli, al kakouser posted image ?
Madona, marička, si me kar malo prestrašla z podatkom, da je tvoja sis mela PDP 15.5., pa se je nardila cela akcijauser posted image , no, mislim, da je bilo tudi z žmož podobnouser posted image Ma glavno, da se vse dober odvija.
Danes sva z user posted image po daljšem času spet skupaj zapravljala na tržnici in v štacuni, pa šla na kavico, popoldne pa sem jaz očedila hiško, enih 5 žeht, sem tut deke oprala, so spet take fajne dišeče, vse sem sprašla in uglavnem mam mir vsaj do naslednje sobote user posted image user posted image ...Dragi pa je skuhal kosilo po moji želji user posted image in sicer goveje zrezke + čebulna omakca + home made kruhova štručka, NJAMI! Kasneje je šel očedit avto - v nulo špranjasto user posted image
user posted image je skoraj ves dan sodeloval/a, tut kolcanje je bilo vmes, no, če se ne motim, vam pravkar pošilja pozdravčke user posted image Ponoči se mi je sanjalo, da imamo deklico, tako majceno z fuuul modrimi okami (bi blo že čudno, če bi bile druge barve, glede na to, da imava oba plave..., ali pač neuser posted image )
Drugače pa me spremljajo občasne bolečine, krči ali karkoli to je: v spodnjem delu, pa zanč sred noči hrbtenica, pol me trga tut v nogah in kolkih, ampak se še ne dam!
Ne ljubi se mi še it rodit, no...user posted image Mi je še čist fajn (že trkam)
Lahko noč user posted image user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: MAJČICE
23.4.2006 11:03:00   
Panda.
Jutro majčice!

Sem zbrala energijo, da vam sporočim, da sem vas zapustila in postala aprilčica.user posted image

Na velikonočni ponedeljek, 17. 4.,  sem dobila sina Roka.

Luščiti se mi je začela posteljica (kar je menda kar pogosto pri preeklampsiji, ki naj je ne bi imela user posted image ), v hipu sem bila krvava do kolen in čez, na srečo pa 5 min stran od porodnišnice. Takoj je sledil carski rez in v pol ure je očka že pestoval malega. Kljub temu, da sem bila noseča šele 36 tednov je z malim vse OK, tudi sesalni refleks ima, zlatenice ni dobil, samo moči nima prave in zaspi zelo hitro med sesanjem. Da ne bi izgubljal na teži, dokler se ne okrepi, so mi svetovali, naj ga redno tehtam, da kontroliram težo in mu po potrebi dodajam umetno mleko ali izbrizgavam svojega, da se ne bo preveč izčrpaval s sesanjem.

Včeraj so naju spustili domov. Je pa mali primerno majhen, rojen s 47 cm in 2590g, menda najlažji otrok tega tedna... Nič ni dojenčkasto debelušen, ima pa dolge črne lase in je neskončno ljubek user posted image

Se vam oglasim še kaj,

lp He

user posted image


(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   [Brisano sporočilo]
23.4.2006 11:37:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Panda.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
23.4.2006 11:47:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: MAJČICE
23.4.2006 12:17:56   
MiaSophia
Najprej čestitke Pandi user posted image user posted image , no takole potem začnejo kapljat informacije o rojstvih, že kar v aprilu user posted image
Očitno ste vse na sprehodih al pa za štedilnikomuser posted image Midva sva se ravnokar vrnila z daljšega sprehoda, seveda sva vmes kofetkala, ja, prav vroče je zunaj, mi je bilo kar malo žal, da nisem imela na sebi kratkih rokavov...
Ponoči mi je uspelo spat do pol 4ih, potem sem šla na minus, nazaj zaspala, pa me je zbudila bolečina v kolkih user posted image , pa sem se prestavljala kot tahujš debelajsa, groza kak smotan filing ko se ne moreš obračat skladno z mislimi user posted image
Kasneje greva na kosilo k mami, popoldne pa, hm, user posted image F1, jaz pa kako branje na sončku najbrž, tudi kakega sladoleda se ne bi branla...
Uživajte!

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: MAJČICE
23.4.2006 13:20:36   
Lara28
Panda. čestitke!! user posted image user posted image user posted image  Si pa pohitela!
Ja kar dežujejo informacije ta teden - zgleda da se je resno začelo!
Pri nas nič konkretno novega, vse po starem.
Uživajte še danes na sončku, od jutri dalje bomo spet na dežju. No upam, da se vsaj malo motijo ti meteorologi. Sicer pa ste vse aktivne čez vikend in bomo potrebovali počitek!
LP

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: MAJČICE
23.4.2006 13:30:12   
lenika
user posted image  Panda.
Jaz sem bila včeraj na poroki in sem prišla domov šele ob 4-ih ponočiuser posted image .
Danes se mi je pa zgodilo, da mi je stekla ena tekočina in sem šla pogledat na WC in je bila brezbarvna tekočina, ki mi je rahlo premočila hlačke, zraven pa nekaj zelenega izcedka. Upam, da ni plodovnica, bom pa sigurno dežurala cel dan.

LP

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: MAJČICE
23.4.2006 13:51:07   
cofek
user posted image user posted image user posted image  Panda!!! samo, da sta oba OK!!!user posted image user posted image user posted image

lenika saj ne da bi zganjala kako paniko, ampak a ne bi bilo boljš, da bi šla zadevo malo prečekirat v porodnišnico user posted image user posted image ?

pri nas ni nič novega - uživam na sončku, sem prelakirala police, ki jih bova namontirala nad pralni stroj - v previjalni kotiček,..user posted image
drugače me je pa celo noč bolel trebuh (konstantna bolečina), zjutraj me je pa konkretno zavilo in sem presedela cele pol ure na stranišču - zdaj je pa v redu.user posted image
Me je pa klicala prijeteljica in mi povedala, da se ji je sanjalo, da sem RODILA user posted image ... uf, upam da bomo še kak teden počakali in da te najine sanje nič ne pomenijo...user posted image

se vam kaj javim jutri, lp t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: MAJČICE
23.4.2006 13:57:10   
Barbs
Ojla;

jaz tudi na hitro , Pandauser posted image  in Rokuser posted image user posted image  - iskrene čestitke; hja, res se je začelo, majčice..
Lenika - saj je ok, da ne zganjaš panike, ampak, vseeno; če ti je odteklo precej, te prav nič ne stane, da greš prečekirat; boš bolj mirna in ne boš skos v "pozoru"....Ob štirih spat???!!!!user posted image  Jaz sem šla ob štirih po moje že četrtič lulatuser posted image
Mi smo ostali kar doma, ostali so bili včeraj na plavanju, jaz si ne upam več, čeprav sem bila zelo zagreta prejšnje mesece... Mal se pokladam po bajti, nergam, sama sebi kri pijem, ( pa drugim tudi) in čakam, da bo že kaj!!!! No ja, v sredo imam pregled, G mi je obljubil, da bova tokrat pogledala tudi vaginalno - me prav zanima, če sem še vsa začepljena ali vendarle kaj dogaja...user posted image

Grem na sončka, pa pridem zvečer kaj težituser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: MAJČICE
23.4.2006 15:05:56   
MarijaPo
Bravo Panda!!! Pa se hitro je slo!! user posted image  user posted image  user posted image

Ja, moja sestra je potem 21.4. rodila ob pol desetih zvecer, zdravega lepega fantka, ki je bil tezek tri kile in pol. Zdaj se pridno dojita, ceprav je se bolj malo mleka in spita in sta skrajno simpaticna. user posted image  

Ja, zgleda se bo kar zacelo, tik pred golom bo vedno vec takih novic. Drzite se in pocivajte cim vec, da ne bo se vec teh prezgodnih porodov.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: MAJČICE
23.4.2006 15:08:25   
F*S*M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Panda in Rokuser posted image user posted image

Joj kako ste pride v teh dneh, jaz pa vas preberem, potem pa se moram mal raztegent ker najtežje sedim, kaj bi dala za leptopa da bi lahko ležala zraven računalnika. No bo že.

Danes je bilo prekrasno jutro, ki sva ga s user posted image preživela na nogometnem štadionu in uživala v tekmi malčkov starih 8 let, joj ti so še tako nepokvarjeni in se tako lepo veselijo vsakega zadetka, pol sva pa šla še k mojim starim staršem jih mal pogledat tako da sva imela kosilo šele zdajle, no pa saj sploh ni panike.

V petek sem bila pri G. in sem se zredila v 20 dneh 5 kg, tako da sem jih skupaj predelala že +18, Sem v petek mojga user posted image peljala zraven, ker mi je g. naredila UZ in smo se sedaj prepričali da je že obrnjen na glavo in da gremo sedaj ko smo že v 37 t vsak trenutek v Rim vendar jaz si želim počakati na maj in pa ta teden ki prihaja morava it še nabavit jogi za posteljico. Lepo se imejte

vam še kaj napišem predno se bo šlo za res.

Čao


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: MAJČICE
23.4.2006 16:31:54   
lenika
Pozdravljene še enkrat.

Ta moj izcedek se potem ni več pojavil, tako, da sem se odločila, da ostanem doma in ne bom šla v porodnišnico na pregled, če pa bi se kaj podobnega ponovilo, bom pa seveda šibala. Samo jaz mislim, da je bil samo malo močnejši izcedek, ker sedaj je vse OK.

Uživajte nedeljo in oglasite se kaj.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: MAJČICE
23.4.2006 18:50:51   
petka
Lenika, tudi jaz imam take izcedke - občasno (brezbarvne, kot voda...) pa se mi ne zdi potrebno zganjat panike, se mi pa pojavljajo že kakšen mesec in pol...

user posted image  Panda user posted image  user posted image  za sinka user posted image


Jaz imam do PDP še natanko 10 dni, jutri imam vaginalni pregled pa CTG in si fulll želim, da bi bilo kaj - čeprav nimam prav pretiranega upanja - ker si grem že prav user posted image  na živce, predvsem s tem spanjem. Vsak dan prav komaj čakam, da bo jutro, da se ni treba več valjat postelji s tem bolečim hrbtom in medenico user posted image  in veno kavo glavobolom user posted image .
No ja, kot da bo potem kaj boljše, ko bo user posted image  zunaj user posted image user posted image .

Da me ne bi vse prehitele  user posted image

Poročam jutri, držte se

_____________________________





(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: MAJČICE
23.4.2006 22:05:30   
tt79
Pandi in marijini sestricuser posted image user posted image
No zdej je tut men počas kapnlo, da se lahko začne vsak trenutek, zato sem si oblubla, da bom pa jutr čisto zares spakirala vse kar potrebujem za porodnišnico, pa da bom zlikala vse cotke, pa da bova postlco prpravla, pa šla previjalno kupit...user posted image
Vam pa jutr zvečer  poročam, kaj vse sem uspela nardituser posted image , ker ne verjamem, da bodo rezultati ravno briljantni.

Drugače je pa za mano nor žurerski vikend. Nobeno noč nisem šla spat pred tretjo zjutraj, pa še naplesala sem se kot že dolgo neuser posted image user posted image še kakšen tak vikend, pa bomo tudi pri nas mel vsako noč žurerskouser posted image

Drugače pa ženske držte se, sploh tiste z zgodnimi majskimi datumi!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: MAJČICE
24.4.2006 0:10:07   
Mari71
Čestitke Pandi za Roka! ¨
Srebrna medalja za majčico Pando, a ne, Puncica?!
Mi smo še v enem kosu in zaenkrat čakamo in požiramo leposlovje: sem namreč v teh dneh postavila pravi rekord, presegla leposlovno povprečje zadnjih par let:)
Nočko vsem, Mari

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: MAJČICE
24.4.2006 7:31:00   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

zdaj smo pa res ze pocasi me na vrsti. :)

Pri meni ni zaenkrat nic novega, vsi opevajo malega Lana - sestrinega sineka, mene pa skrbi, da ne bi tudi jaz prezgodaj rodila. Jutri imam pregled in bom kar zatezila, da nocem prezgodaj rodit (kot da lahko G naredi kaj glede tega :) ).

Z mojim nadvse sposobnim mozem sva uspela prodat avto in kupit drugega (prej sva imela hondo accord coupe = neprimerno za otroka, kupila sva pa berlingota). Igor zelo pase v berlingota, zgleda, kot da bo znal peljat tud 100 otrok v njem. :)

Sicer je pa neskoncno lepo zdaj, ko je tako lepa pomlad. Vse se odpira in se toplo in soncno je. Juhej!!!

Uzivajte v zadnjih minutah in brez panike.

--------------------------------------------------------------------------------
PDP 22.5.06

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: MAJČICE
24.4.2006 7:40:54   
Barbs
Jutro bejbe,

sonceuser posted image  - sumljivo vse vredu z mano, spala skoraj normalno, samo 1x wc , ta drugega ne štejem, ker je bil že ob 6h zjutraj. Kolki  in medenica sicer standardno boleče, ampak tega niti ne štejem več kot kaj posebnegauser posted image
Včeraj popoldne me je napadlo neko gnezdenje, najprej sem pol ure tulila po bajti, da je živ kaos, da je vse razmetano, da ne bom za nikomer pucala - vsi so me gledali user posted image , kaj mi je.... Nato je user posted image  rekel, da sem ljubka ko pizuser posted image , kar me je še bolj razuser posted image  ... potem s(m)o zavihali rokave in zdaj je vse kot iz škatlce... pravzaprav, je kar malo dolgočasno in nimam kaj početi - še skodelice od kave in mleka od danes zjutraj je pomil, preden je šel v službouser posted image
Danes imam v načrtu še nakup vrtiljaka za nad posteljico. Sicer ne vem, kako se bo obnesel in ali se sploh bo - je pa res, da je to edina stvar, ki sem se jo spomnila, pa da je še nimamouser posted image  .

Bom poročala, ta cajt pa ne še rojevatuser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: MAJČICE
24.4.2006 7:41:31   
pikicaa
Dobro jutro

Panda 1406 user posted image user posted image user posted image  čestitke zate in Roka.Oglasi se kaj še pri majčicah ko boš imela čas.user posted image user posted image user posted image

Marija Po user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi tvoji sestrici.user posted image user posted image user posted image

tt79 in Lenika vidve bosta morali malo zmanjšati tole ponočevanje in si nabrati moči za vsakodnevno nočno žuranje z user posted image .

Danes grem na CTG in upam, da bo vse OK. Jutri pa imam še vaginalni pregled. Če bo vse OK pa grem lahko v sredo na morjeuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da malo spremenim okolje. Če pa bo treba it med dopustom rodit pa je Izola kar blizu, Tako da ni panike. Bomo pa imeli Zasavsko Primorko. Seveda pa upam, da bo počakala vsaj do sredine maja.

Uživajte in se pišemo.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?