mml
|
Ja Mujcek, kar se tiče podelitve diplome...meni je bilo tudi precej brez veze...par govorov, nekaj svečanih pesmi, potem pa dolg seznam in formalen stisk roke in izročitev diplome...skratka nič vznemirljivega, lahko mirne duše preskočiš, ne boš nič zamudila . Jaz sem ravno s pregleda...na CTG je bila danes prav živahna, tako da smo v 10 minutah zadevo zaključili, o popadkih ne duha ne sluha. Potem pa čakanje, da je G začela z ambulanto, potem pa povem, da sem ok in sem že zunaj z navodilo, da imam spet pregled naslednji teden...skratka ne razumem dobro teh pregledov . Sicer pa kg na +10,5, pritisk OK, v urinu nekaj več bakterij (najbrž zaradi masaže presredka), beljakovin ni... A mogoče katera ve ali začnejo z ginekološkim pregledom šele ob roku oziroma po PDP ali že kaj prej? Jaz sicer nimam občutka, da bi se kaj dogajalo, ampak vseeno bi bilo pa lepo slišat....recimo, da se maternični vrat krajša in mehča...no ja očitno bo treba še malo počakat . Sicer pa glede na to, koliko časa sva čakakla na nosečnost, bo tole čakanje pravi mačji kašelj . Me pa veseli, da smo decembrke končno malo bolj zgovorne...upam, da bomo še bolje. Vsem , njihovim in seveda želim čudovit konec tedna, uživajte v sončku